23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #317 Hamachin vagyunk:
7daysroom
jelszó:die -
Ironman2 #316 majd jönnek a falmászó,és repkedő zombik,na az nagyobb kihivás lesz!amúgy érdekes hogy meggondolják magukat a rohadékok,és elkezdenek lefelé ásni.látom ahogy potyognak a törmelékek a fejemre -
Ironman2 #315 gyorsmenüben csak a legszükségesebbet tárolom amit éppen használok,a többi az inventoryban van.Sőt ha gyüjtök farönköket vagy bármi mást,akkor áthúzom az inventoryba rögtön,nehogy közben elhalálozzak.Jöhetnél amúgy hozzánk,majd Gabeo megmondja,egyelőre én se tudom folytatni,mert elaludt a host.DDDD -
Ironman2 #314 Köszi,rendes vagy,de már 2 le van rakva,egy a bázison,egy az alagútban lévő helységben,bárhova teleportálhatok -
Since #313 Erre találtam egy jó módszert. Leraksz egy sleeping bag-et három különböző területen és újra spwanolhatsz (suicide) ha kell valamilyen resource, természetesen a hotbart érdemes előtte kitakarítani mert elvesznek a cuccok :) -
Ironman2 #312 Harmadik vége meg a sivatagban van,azt nem is irtam.Olyan helyen ástunk le ahol viszonylag közel van 3 különböző terület -
Since #311 Nem rossz :) -
Ironman2 #310 Egyelőre 2-en vagyunk,Gabeonál van a host,ő eldönti majd kiket vesz be,vannak tervek a pályán azokat kell folytatni,nem céltalanul pusztítani,meg öldökölni.GYüjtögetni is sokat kell.Rengeteg láda van,és lesz is.Igazi csapatmunka van ott! Most az alagútrendszert csináljuk,hamarosan kiérünk a 2 végéhez,egy házhoz,ás a város elött fog feljönni.Mindegyik kijáratnál lesz egy erőditmény.Éjszaka felügyelni kell majd ezeket nehogy betörjenek a zombik az alagutakba.D -
Since #309 Nemtudom hogy van-e magyar dedicated server, viszont jó lenne multiban játszani másokkal :) -
#308 Van aki tovább lép minecraftozni a játékba :D -
Since #307 Multiban játszotok? -
Since #306 Érdekes, akkor mi értelme van a játékban ha nem támadják meg ezeket a materialokat? -
Ironman2 #305 félelmetes!!! -
Ironman2 #304 jó kis erődítményünk készülget.alatta hatalmas katakombarendszer ami elér a városig,és a sivatagig is.D
-
IXEMGabeo #303 attól függ miből építetted, mert vannak anyagok melyek olyan keménységűek, hogy otthagyják és inkább leásnak...
én pl nem láttam még, hogy concretot vagy metaltrussingot valaha is szétvertek volna -
Since #302 No közben leástam teljesen méylre illetve építettem a felszínen egy kis erődítményt. Viszont ami furcsa hogy az erődítmény közelébe nem is mennek, hanem valahol elkezdenek ásni... -
IXEMGabeo #301 ha közelebb mész hozzájuk akkor lejönnek nyugi:) attól függ, hogy ástál le, ha függőleges járatot csináltál akkor nehezen tudnak lemenni elkezdik verni a berendezést
amúgy előbb utóbb le tudnak ásni ezért kell folyamatos védelmet csinálni, mert szívós gecik:) -
lammaer #300 Höh, akkor még a favból is kivehetem egyelőre. Köszi ;) -
#299 legutobb 2014 majust olvastam asszem, de ez szerintem eleg optimista becsles -
lammaer #298 Van információ arról hogy kb mikorra tervezik kiadni?
Alfa/béta nem nagyon érdekel, kb pont kiégnék mire kijön a full élvezhető játék :D -
Since #297 Látom mindenki játszik :)
Építettem egy föld alatti "bunkert", és azt vettem észre hogy a zombik nem jönnek utánam. Ott állnak a lejárat előtt és nem csinálnak semmit. Ez normális, vagy szerintetek ez egy bug? Ti már találkoztatok ilyen jelenséggel? -
Since #296 Egy idő múlva a resource-ok "újratermelődnek"? -
IXEMGabeo #295 Hamachival szárszor gyorsabb a játék, nincsenek megszakadások...és jó végre csatlakozott lenni nem pedig host. Nekem is könnyebb így... -
Ironman2 #294 hát igen,a hálózsák a mentési pont.sajna a minecrafttal nem játszottam,állítólag abban is igy van -
IXEMGabeo #293 TNT robbantgatás nagy poén:) sok yuccát kéne gyűjteni -
Ironman2 #292 gagyi az egész!! -
Ironman2 #291 milyen a cset ablak??? nálunk nem ilyen.amúgy mindjárt belépek! -
IXEMGabeo #290
elvannak:DDDD -
Thomasovics #289 linkelve van a wiki a fórum tetején -
Since #288 A crafting rendszer picit átláthatatlan a számomra, találtatok valamilyen tutorial oldalt ami használható? Köszönöm! -
Ironman2 #287 -
IXEMGabeo #286 azért neked is késlekednek a fáklya és tábortűz fények:D
jó hosszú lett a lépcsőrendszer azaz vészkijárat:D -
#285 De legalább jó a segged miközbe csákányozol :D -
#284 Persze mert ramot telepakolja... Majd 1.1-el jó lesz. Mert amúgy CPU használat elég jó. -
IXEMGabeo #283 tegnap óta úgy szaggat az egész lent a bunkerben, hogy képtelenség játszani vele:DDD Ironnak ahogy látható majdnem tökéletesen fut nálam bemondta az unalmast és be van halva az egész...
videon is látható mennyire laggolva megyek -
Ironman2 #282 készülget a katakomba rendszer:
-
Ironman2 #281 jó hogy a madárcsicsergést fél kilóméterrel a föld alatt lehet hallani.DDDD -
xalyy #280 Ja tényleg köszi! Remélem a patch is jön hamarosan :D -
Ironman2 #279 nem tudni még mikor jön a patch? -
Since #278 Shop újra online.