23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
IXEMGabeo #357 mindent szét lehet a híd peremét is, ami metal scrapet ad....
konyha bútort is -
Ironman2 #356 LOL! hütószekrényt szétverjük,akkor magunkkal lehet vinni -
#355 Miért lenne szopás? Legalább fejlesztik az új rendszert, amúgy meg sokan szerettek volna nevet változtatni és így legalább ez lehetséges lesz. -
Ironman2 #354 Szopás! Aki megvette az alfát,és kapott kulcsot,annak ujra kell regisztrálni majd az alfa 1.1-hez:
http://7daystodie.com/forums/forum/the-pimps-talk/announcements/104497-prepartions-for-alpha-1-1-and-support-tickets -
Ironman2 #353 A falfúróhoz (auger) olyan hamar kifogy a benzin,csak pár követ lehet vele áttörni,pedig jó lenne ha sokáig tzdnánk üzemeltetni azt,nincs erre valami megoldás? -
IXEMGabeo #352 felszabadult 1 hely a szerveren jöhetsz, ha gondolod:) -
#351 Pöpec , közben kipróbáltam én is. Hát gyerekek az első éjszaka majd összefostam magam , főleg amikor a zombi tömeg meglátott és sikítva/ordítva elkezdtek felém rohanni. Azt se tudtam mit csináljak. :D
-
xalyy #350 Hát csak szólok hogy már két hónapja zöld utat kapott csak akkor még nem volt felrakva tehát nem lehetett megvenni, nem tudom erre értettede hogy mostmár meg lehet venni -
Ironman2 #349 Na zöld utat kapott a steamen a játék! -
xalyy #348 Kellene csináljatok egy második szobát mert tele van! :S -
Ironman2 #347 valamelyik billentyü a screenshot,csak még nem jöttem rá melyik,mert a játék mappájába rakott képeket -
Ironman2 #346 Másikat kéne még magasabbra,hogy az egész terepet belássuk.Apropó! Kiváncsi lennék milyen magasra lehet épitkezni.Mondjuk most nálam le van véve felére a view distance -
IXEMGabeo #345 áztákurva:)))) ahogy így elnézem csinálhattam volna hosszabbra a kis várat...
csapdák nélkül is egész jól bírta a strapát, de ez a biztos -
Ironman2 #344 A két földalatti kijárat erőditménye:
-
IXEMGabeo #343 nem kell ez már a fejemben van a legtöbbje:)
sotit, pisztolyt és mp5 tárat azért nem enged még csinálni... -
Since #342 Igen ezt én is láttam csak kár hogy nincsen gif az itemekhez úgy átláthatóbb lenne a dolog. A wiki oldalon fennt van az üsszes resource képpel együtt, szeritnem nem let volna nagy dolog még ezt beletenni. -
Ironman2 #341 Recept(craft) néző program:
http://www.mediafire.com/download/yp4j133yu2qpl5d/Recipes+Viewer.zip
bővebben itt:
http://7daystodie.com/forums/forum/jive-talkin/general-discussion/103184-recipe-crafting-viewer -
Ironman2 #340 Van már receptszerkesztő program is:
innen letölthető:
http://www.mediafire.com/download/owci5m53x6vvxl6/7DTDRecipeBuilder.zip
bővebben itt olvashattok róla:
http://7daystodie.com/forums/forum/jive-talkin/general-discussion/103523-7-days-to-die-recipe-builder
-
Ironman2 #339 Jó kis barlangot lehet csinálni ha elérjük a legalsó szintet.A tnt-k brutális munkát végeznek! DD -
Ironman2 #338 Jó kis build tutorial.Azt hittem már nincs legalsó szint,erre tessék:
-
Ironman2 #337 nem rossz,ők is jó mélyen lementek a föld alá:
-
Ironman2 #336 elég durva hogy ennyire lefele ásnak a zombik,akkor asszem lőttek az alagútrendszernek,vagy meg kell erősíteni a mennyezetet vasráccsal,mint az erődöt,de ehhez még legalább 1 kockát felfelé kell kalapálni,nem győzzük gyártani hozzá a vasrácsokat -
Ironman2 #335 az érdekes lesz -
#334 "Better dedicated server support (unlimited players)"
és tényleg :D no de milyen vas kell majd mondjuk egy több száz játékost kiszolgáló serverhez ? -
xalyy #333 1.1 updateba unlimited játékos lesz és jobb dedicated server support olvassatok híreket :P -
IXEMGabeo #332 viszont minél többen jönnek annál jobban szaggat a játék:)))
ahogy megdöglenek a tüskéken azonnal felgyorsul:DDD
ezek hordozzák a memory leaket:D -
IXEMGabeo #331 azt is megoldhatjuk, hogy csinálunk másik szervert és oda is jöhetnek, aki szeretne csak más fn, jelszó lesz -
IXEMGabeo #330 és a csapdákat folyamatosan meg kell erősíteni valakinek...arra ki kell jelöljek majd 1 embert, mert így nehézkes a haladás a föld alatt
egyébként pedig a TNT-ből is van 32 db, de nem szabad csakúgy eszetlenül robbantgatni:D -
#329 később ez bővítve lesz ? mert azért az az 5 ember elég kevés :( -
IXEMGabeo #328 én fent vagyok sokat, csak elkerüljük egymást ráadásul Vasember délben és éjszaka ér rá
Qweqwe-t pedig azóta se láttam holott amikor ő volt a host akkor nagyon jól futott a "gém" -
IXEMGabeo #327 csatlakozz szívesen látunk bárkit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
tedd fel a hamachit és írd be így a dolgokat
7daysroom
jelszó: die
viszont márcsak 1 hely kiadó, mert mijki, Qweqwe, Vasember és én vagyunk maximum 5 ember lehet 1 szerveren. -
Ironman2 #326 nyúlpörköltet amúgyis szeretem!
szarvast viszont csak távcsövessel lehet lelőni,de egy golyó nem is elég neki,akkor is elugrál,utána meg kell megint várni mig lepihen -
Ironman2 #325 nyulakra is szoktam vadászni,szerencsétlenek hangosan visítoznak mikor megdöglenek,de ez van,túl kell élni a napokat,ez nem állatvédő játék.ehe -
Ironman2 #324 gabeo csinált fasza ültetvényt a föld alá,a kajával nem lesz gondunk,mivel azok újra kinőnek,azt nem is tudtam viszont hogy a napok elteltével erősödnek a zombik,azt hogy többen lennének az szerintem nem igaz,mert már az első nap éjjel is sokan rohamoztak minket -
Ironman2 #323 nappal gyüjtögetünk,éjjel meg épitjük tovább a kazamatrendszert.DD -
Ironman2 #322 szombaton ráérek egész délután,meg este is,sőt vasárnap is,úgyis bennt vagy a szobában,akkor 4-en nyomulunk:) -
#321 *játszanék -
#320 Én is jétszanék veletek, csak elég későn szoktatok játszani. De most jön a hétvége, ha péntek este nem is, de hétvégén játszhatunk! :) -
Ironman2 #319 dehogyis oktatsz,ha van valami tipp,akkor jöhet úgyis.)) -
Since #318 Ok elvileg fel léptem, nem annyira ismerem Hamachit. A 313-as hozzászólásommal nem akartalak kioktatni sorry :)