23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Master91
    nem "ugrik" hanem repül :s
  • Ironman2
    eh,jól szétmoddolták a játékot.háztetőről háztetőre ugrálás,nem semmi:

• Master91
    nekem 1 számszeríj kell :3
  • IXEMGabeo
    pl lehessen Shotgunt és egyéb fegyvereket gyártani...Mert azt még nem engedi a rendszer
  • Ironman2
    na ez igaz! ok
  • Fehercsoki
    Próbáld azt, hogy új játékot kezdesz.
  • Since
    Állítólag bizonyos emberek tesztelik az 1.1-et, találtam is egy youtube videót de sajnos a srác SEMMIT nem tud a játékról ezért élvezhetetlen és cask az alapokat mondja el, nagyon nem lehet látni a változást... Illetve még ezt találtam az egyik developertől :
    "Let's just say there may be a little excitement VERY VERY soon... "
    Bízzunk benne hogy nemsokára jön az 1.1 és nem lesznek memória problémák illetve jönnek új receptek.
  • Ironman2
    kitöröltük a fájl tartalmát,de még mindig odatalálnak éjjel,elég brutálisan a zombik,lehet azok még akik a pályán vannak? újra nem hiszem hogy termelődnek
  • Ironman2
    nálam be se lépett,amikor a fájlt töröltem
  • Fehercsoki
    Ha a filet törlöd akkor annak vagy ugyanez a hatása, vagy crashel mert nem találja a filet.
  • Ironman2
    hogy az a.....köszi!! ezt majd holnap kiprobáljuk gabeo! nem is a fájlt kellett törölni
  • Fehercsoki
    Entityspawner.xml tartalmát töröld.
  • Ironman2
    ha töröljük a spawners.xml-t akkor nem lesznek zombik?
  • IXEMGabeo
    mer most sorozatot nézek:DDD 40 perc és leszek
  • Since
    Hát eddig még netmudok belépni.
  • IXEMGabeo
    most pl fent leszek estig is szóval nem sokára hostolok, aki szeretne jönni az jöjjön
  • mijki
    Akkor én is jobban figyelek majd :)
  • IXEMGabeo
    19-től 22-ig volt host:)))

meg én sem vagyok otthon egésznap várható, hogy nem játszom egésznap:) Amúgy mindig szoktam írni a közösbe, ha hostolok már előre...
  • mijki
    Kell hogy hamachin Gabeo fenn legyen, és fusson nála a szerver. Anélkül csatlakozni sajnos lehetetlen. :)

Am néha mehetne hoszt emberi időben is. :)
  • Since
    Nappal nemtudok csatlakozni a serverre, gondolom nem dedicated.
  • Thomasovics
    Nem tudni mikor lesz kint az 1.1? :S
  • Ironman2
    ha kész lesz a város elötti kijárat,akkor felveszem holnap
  • Ironman2
    kár hogy a kaktuszokat nem lehet felvenni,pedig milyen jo lenne!
  • IXEMGabeo
    arról még nem is beszéltem, hogy a sivatagi bejárat el lett hanyagolva bár oda nem terveztem nagy dolgokat...

Mondjuk ott is rendesen áskálódnak, de nem tudok szétszakadni így is rengeteg munka van ebben az egészben lassan csinálhatjuk a videót
  • Ironman2
    azokat tömtem rendesen.brutális ahogy ásnak,de szerencsére 2 kockánál többet nem haladnak lefele.35. napnál tartunk amúgy
  • Ironman2
    igy van!
  • Ironman2
    ja az tényleg kell oda,mert hosszú nagyon a járat,amiket a városból gyüjtönk,oda lepakoljuk
  • IXEMGabeo
    azt a bázist meg kell terveznem még, hogy legyen ám...sok vas kéne, hogy bevonjam vékony fémlemezzel a külső részét...sok homok, concrete, metal truss szóval lesz dolgunk bőven...abbahagyom az alagút dekorálását azt fogjuk utoljára hagyni, ha mindennel kész leszünk..
  • IXEMGabeo
    Neki nappal a falakat kell felhúzni illetve a csapdákat megerősíteni, zombi ásásokat betömködni...egyre közelebb jönnek a szemetek
  • IXEMGabeo
    lezárjuk elég ennyi kijárat:DDD mondjuk oldalt kell csinálni mégegy raktár szobát ággyal együtt

Kiterveltem lesz egy óriási nagy bővített szoba az alagútrendszer közepén
  • Ironman2
    since meg folytathatja közben a folyóhoz vezető utat.DDD
  • Ironman2
    ma megcsinálhatnád a feljárót,amíg estig nem leszek,de jó széles legyen,és magas az ottani bázis,onnan már belátjuk az egész várost
  • Ironman2
    az nagyon helyes,kellenek az ásványok,alagutrendszert ugyse sokáig folytatjuk,mert már igy is hosszura sikerült
  • IXEMGabeo
    jó is, hogy mondod neki kell álljak robbantgatni kijelöltem egy helyet csak bányászásra:D
  • Ironman2
    hogyisne! elszedték tőled a tnt-et!!
  • IXEMGabeo
    Valami bugos név lehetett vagy pedig néhány fejlesztő megnézte mit csinálunk:DDD reméljük nem a KGB volt
  • Ironman2
    bejött hozzánk egy harmadik illető,se név,se mozgás,csak úgy simán.létezhet ilyen?? hiába szültunk neki,nem reagált semmire se
  • IXEMGabeo
    qweqweSG-től elnézést, ha kidobtam

itt az új szoba ahol még van hely

7days2szoba

jelszó: die
  • Since
    No viszont csak most kapcsoltam hogy a single-s bázisom "eltűnt" mivel mokkoltak az accountokkal és így nemtudom betölteni a pályát úgyhogy újjat kell hogy kezdjek...
  • Since
    Illetve nagyon kell metal scrap akkor Metal Trussing-ot is szétlehet verni az is szokott néha néha adni egyet...