23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
#477 gyárilag lehet ?? -
Ironman2 #476 ablakot,és asztalt is lehet gyártani ezentúl! -
Ironman2 #475 igen lehet:
-
Ironman2 #474 lehet kanapét is kraftolni már,meg jöttek téglák is! -
Ironman2 #473 olajoshordóbol lehet gázkannát csinálni már -
Ironman2 #472 itt vannak az új receptek,van amiket eltávolítottak az alfa 1 -ből:
http://www.grif-touch.com/4608/7-days-to-die-les-recettes-de-craft/#recettes -
#471 1.1-be is tudunk sörétes lőszert gyártani ? -
#470 Lesz most játék? -
Ironman2 #469 pont most léptem be hozzád,de nem voltál játékban -
Since #468 Rendicsek, akkor várlak! -
Ironman2 #467 főleg igen durva járatokat csinálnak,mert már 5-en ütik a téglákat egyzserre -
Ironman2 #466 ige,de mi már a 45.napnál tartunk,és nappal is eléggé gyorsak,és 5-ös,6-os csoportokban jönnek,szóval kemény -
Ironman2 #465 mi hamachin toljuk,nem kell account az 1.1-hez,elég ha beirod a neved a regbe (player néven nem fog csatlakozni máshoz!) -
#464 Nah, továbbálltam, szerencsére pont elkezdett sötétedni :DD Gyors játék volt... A zombik csak éjszaka szaladnak? -
#463 Játszottam vele már vagy 5 percet, elég jóféle. Teljesen olyan érzésem van, mint Minecraftban: Fingom sincs mit csináljak / mit kéne csinálni :D De ez jó, majd szépen rájövök. Csak itt picit nehezítik a zombik a helyzetet.. Már leboxoltam párat, meg bemenekültem egy házba amit teljesen kifosztottam, muszáj lesz továbbmennem.
Ahhoz, hogy neten tudjak másokkal játszani, kell account? -
Ironman2 #462 lesz még alfa2 amiben jönnek a repülő,falramászó,falköpő zombik,lesz nyilpuska,gondolom craftolható az is,és lesznek új helyszinek is! Nagyon várom.Alfa 1.1 most jött ki,kicsit javítottak ezt azt,és pár új tárgy van,no meg már 6-an is lehetünk co-opban a pályán.Ha minden jól megy,akkor májusban már teljes lesz a játék -
Ironman2 #461 Szerintem is! -
#460 Valami bundléban biztos lesz, vagy ha STEAMes lesz akkor ott akcióba. Akkor majd én is beszerzem ha bejön. Imádom az ilyen indie játékokat amúgy, ezerszer kreatívabbak és hosszabb életűek (=jönnek a frissítések, újdonságok folyamatosan), mint a "nagy" játékok sokszor. És ez is jónak tűnik. Viszont azért 35 dollár merész egy kicsit:D (Ennyi volt kb a Borderlands 2 + sok DLC) -
Ironman2 #459 Megy rendesen,majd ha kijön a teljes,és olcsóbb lesz,akkor megveszem én is. -
#458 Sziasztok!
Jól látom, hogy ti törttel zúzzátok? Megy rendesen azzal is? Baromira tetszik a játék, nagyon szívesen kipróbálnám, viszont 8400ft ot sokallok egy próbára... -
Ironman2 #457 Okés,nemsokára megyek,Gabeo asszem nem lesz ma -
Ironman2 #456 64 biten is! tegnap nem gyöztük dicsérni.DDD -
#455 32bit-en 1.1-en jóval jobban muzsikál, nem megy fel 1-1.1 gigára low graffon.
Szóval működik. -
Since #454 Ha valakinek van kedve multiba játszani szóljon és indítok majd egy játékot akkor. -
Ironman2 #453 oilbarrel meg létrehozható 5 gascan-ból! -
Ironman2 #452 hmmm,az új recept szerint benzint is elő lehet állítani,1 olajoshordó kell hozzá! -
Ironman2 #451 nemtudom,de gyanús hogy az .exe fájl ugyanaz mindkét verziónál -
IXEMGabeo #450 azért picit jobb lett valóban még mindig akadozik, de nem olyan tragikus a helyzet...
ólom megint nem craftolható valószínű a kötszer se:DDD -
Ironman2 #449 az elsőben hkey current usernél van a bejegyzés,bocs! -
Ironman2 #448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na itt a 32 bites alfa 1.1:
http://thepiratebay.sx/torrent/8917761/7_Days_To_Die_-_Alpha_1.1_-_32-bit___Creative_Mode_
1.registryben törölni a másik reg bejegyzést! (start menü-futtatás-regedit parancs-azon belül:Hkey Local machine-softvare-The fun pimps-7 day of die-t kell törölni
2 elinditani az alfa 1.1-et
3 auto log-ot bepipázni,mindegy a név,jelszó!
4 ujra regedit,majd keressétek meg a player name,player password bejegyzést,jobbklikk,és modositás,majd adjatok meg az azonosító értéknél egy nevet,a másiknál jelszavat!
5 evvel fog majd bejelentkezni a játék ezentúl
-
Ironman2 #447 ?????
Értsétek meg ma már lótúró a 2 giga ram!! Nekem még a 4 giga is sokszor kevés! -
Thomasovics #446 Parádés, nálam 1 gigát zabál 3 helyet single-n, multira várok hogy legyen crack, hogy azzal tulmegy- e 3 gigáig -
Ironman2 #445 Olmot nem lehet gyártani!!! Vagy megint be kell másolni az xml javítást?? -
Ironman2 #444 most mit sirsz? még ki sem próbáltad!! -
IXEMGabeo #443 pont a legfontosabbat nem javították ki amitől szenvedünk a legtöbben...
most állandóan ki kell menni írtani a felszínre és haladni az istennek nem bírok így... -
Ironman2 #442 Azért javitottak benne egy-két dolgot amiket leirtak,meg vannak új craftolható dolgok is! -
#441 Amúgy a korai patch noteban még az volt, hogy "memory leak fix" most meg már csak hogy "improved memory management". Elég gáz, hogy egy ekkora problémát még mindig nem tudtak megcsinálni, de megy a sírás a hivatalos fórumon továbbra is... Még jó hogy nem vettem meg.(mert így úgyse tudok vele játszani...) -
Ironman2 #440 akkor fasza,azonnal szedd le!! #425-ben van a link!
töröld a reg bejegyzést,tudod hol van,és inditsd el,majd rakd auto-ra a bejelentkezést,lépj ki,majd a regben csinálj megint felhasználoi nevet,majd jelszavat,és azzal fog majd belépni magától. -
IXEMGabeo #439 kurva életbe...pedig írták, hogy megoldották a memória problémát
64 bit Vasember -
#438 Beszaggatás azért van mert ez a szar játék még az 1.1 patch után is annyi memóriát használ amennyit csak tud, pedig az ajánlott 2 giga ram lenne...