23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #518 na itt megpihenek:
-
Ironman2 #517 Az érdekes volt!! 79 shotgun tárat találtam az egyik házban,kicsit szét is amortizáltam mindent!
-
Ironman2 #516 na egy kis rádióaktiv csapda:
-
Ironman2 #515 erre kiváncsi vagyok amúgy hatnak-e a zombikra? érdekes lenne ha megdöglenek tőle,mert akkor elég ha ilyennel vesszük körbe a bázist.DD -
Ironman2 #514 hehe,egy kis rádióaktiv föld gyüjtögetés:
-
Ironman2 #513 ez amúgy mitől lehet? valaki tudja,vagy bugos az egész szar:
-
Ironman2 #512 mondjuk egy alfától mit várjon az ember,és ezért fizessek 35 dollárt? -
Ironman2 #511 ilyen volt amúgy nekem is egyszer-kétszer -
Ironman2 #510 DDDDD -
IXEMGabeo #509 nem tudok képet beszúrni, de örülök neki
akkor így tessék megnézni a "szépségeket"
egyeske
ketteske
hármaska
négyeske
kezd a tököm tele lenni, hogy egyik hiba után jön a másik... -
IXEMGabeo #508 -
Ironman2 #507 azok nincsenek! -
IXEMGabeo #506 -
IXEMGabeo #505
1.1 szépségei? -
Ironman2 #504 már elcsesztem,mert nem kerestem kaját,2 napot birtam ki igy -
Ironman2 #503 hát ez hihetetlen,dupla tüskés csapdával vettem körül a házat,és beugrottak.DDD ez a pattogós effektus nagyon szar lett! egyhelyben ugrálnak le fel,az egyik meg felugrott a tetőre is,akkorát néztem mit a fene.sima háztetőre felugrott -
IXEMGabeo #502 majd holnap... -
Ironman2 #501 Ha itt vagy,lesd meg gyorsan mit csináltam,lépj be,mert 23 után kiszállok.DD -
Ironman2 #500 PFFF,nem ezt lehet amúgyis szerkeszteni az xml fájlban már mióta,ott van a data/config mappában,meghatározhatod miből álljanak a cuccok,igaz egy kis csalás is,de személyre lehet szabni a craftolást -
IXEMGabeo #499 lool, ez a creative mode? -
Ironman2 #498 eh,vagy inkább 80 lőszert gyártson 8 helyett.király!! -
Ironman2 #497 na ebben a sorban kell átirni,és ezentúl 2 ironingot kell hozzá,de lehet amúgy könnyíteni is a recepten,mondjuk legyen 4 bot-egy shoti lőszer.DDDD
-
Ironman2 #496 ki is probálom -
Ironman2 #495 a leadingot-ot meg el is lehet hagyni az xml fájlban,vagy átirni ironingot-ra,és máris lehet shotgunlőszert gyártani,akkor nem is kell foglakozni az olommal -
Ironman2 #494 amúgyis irtuk már hogy hamachin melyik szobában vagyunk,olyan hülye nem vagyok hogy a saját ip cimemmel lépjek be a játékba -
#493 Wut? -
IXEMGabeo #492 Ambrus
még a végén lenyomoznál minket:DDD -
Ironman2 #491 akkor ez nagy hiba,gondolom hamarosan javítják -
Ironman2 #490 nem ti,hanem gyárileg nincs benne.DDDD -
#489 Nem töröltük, hanem "új " játékunk lett :D
Át írtuk, működik. -
Ironman2 #488 mondjuk ha alapból nem lehet leadingot-ot gyártani,akkor annyi -
Ironman2 #487 valamiért kitörölték az .xml fájból,de meglessük,ha a régiből visszamásoljuk,müködik-e? -
#486 Valaki tud dobni egy IP-t a szerverhez ahol szoktatok játszani? Beszállnék, ha lehet. Jó leszek csalinak :DD -
#485 mi nem tudjuk lebontani a lead ore-t :s -
Ironman2 #484 kösz már tudom:leadore -
IXEMGabeo #482 ólomércből -
Ironman2 #481 miből állt az ólom? -
Ironman2 #480 barbed fence wiret eltávolították a craftolható holmik közül,nemtudom miért,pedig olyan van a bázisunk körül -
IXEMGabeo #479 igen
az ólom, amit eddig lehetett craftolni a recept fájl segítségével ezúttal nem lehet előállítani...
sörétes puskát meglesem lehet-e már gyártani a töltényét lehetett 1.0-ban is. -
Ironman2 #478 persze