23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    szemét zombiknak semmi se elég,kivájják még a reinforced concretet is:

• Ironman2
    DDDDD
  • Ironman2
    na ennyire tudtam haladni:

• Ironman2
  • Ironman2
    hú mennyi homok lesz! felszántom az udvart is teljesen! kitömöm kővel a hiányzó homokot,igy csak kövekből fog állni a belső rész!

• Ironman2
    majd 11 körül belépek a játékba,hamachin leszek
  • Ironman2
    kivülről 1 sor reinforced concrete,belülről meg 1 sor sima concrete,nem győzöm őket gyártani,legkivülről meg ásom hozzá körbe a homokot,ott is vannak tüskék,mert majd belülről ki akarom szedni az összes tüskéket,hogy csináljunk fasza udvart ültetvényekkel,meg vizzel!
  • Ironman2
    ez amúgy kiegyenesedik ha rájuk rakunk még köveket!
  • Ironman2
    menni kell kaját keresni,mert nagyon leamortizálódtam a sok épitkezés alatt,jó hogy 2 helyen van ágy.egyet raktam az ipari területre is a tetőre,oda meg úgy kell feljutni hogy a lépcsőt eltorlaszoltam kövekkel.DD
  • Ironman2
    az jó,mert most keltem fel
  • IXEMGabeo
    ez igen:) egész jó kis erőd lesz
  • IXEMGabeo
    nem voltam a közelben:DDD

jövök majd mester csak most be vok táblázva:S
  • Ironman2
    elértem az alját!

• Ironman2
    berúgtak a kőművesek.D

• Ironman2
    építkezés közben:

• Ironman2
    épül a nagy fal körben:

• Ironman2
    na már csak én tolom eme zseniális játékot? jól rábasztam,mert véletlenül eldobtam az összes shoti lőszert,most sajnálhatom őket!
  • Ironman2
    készül a betonfal alapja.utána már nem lesz szükség a tüskékre.4 őrtorony lesz majd a sarkokon,tele vagyok concrete-vel,és reinforced concrete-vel is:

• Ironman2
    na ezt nem tudják áttörni:

• Ironman2
    Bővült a raktár! min degyik láda dugig van már mindennel.kaja,pia van bőven.ez lesz a fogadó rész!

• Ironman2
    lejárat a mélybe:

• Ironman2
    Szépen meg van erősítve a bázis oldala is,felülről tudom cserélni a tüskéket:

• Ironman2
    ez egy aranybánya:

• Ironman2
    az oldalát keményen beütötték megint 2 helyen,de mivel fa a külső burkolat,igy szart se ér,majd concretevel meg lesz erősitve,de egyelőre kivülre kell majd egy nagy fal körbe!!

• Ironman2
    huh,kemény napok voltak megint! elmentem kajáért a városba,párat sikerült is begyüjtenem,egy padláson kellett éjszakáznom,ahol hála istennek találtam fegyvereket,meg shoti lőszert,jó választás volt,visszafele belebotlottam fél város zombiba,kénytelen voltam szelektálni,mert ezek csak szaporodnak.DDD
    Belül megerősitettem még a bázist metaltrussinggal,igy már négyszeres metal fal védi az oldalát!! majd holnap elkezdem a szögesdrótok gyártását,az tuti hogy nem fogják egyhamar átvinni! jobban fog védeni mint a tüske.Városban megtaláltam a fúrót,és a fürészt is,leraktam egy ládába,alul folytattam a pincét is!

• Ironman2
    egy pauset már belerakhatnának igazán a játékba
  • Ironman2
    na most kibaszok a zombikkal!! van egy tervem,csak a kaja fogy!
  • Ironman2
    singlében hibátlan a játék amúgy!!

• Ironman2
    nem győztem pótolni kövekkel az oldalát,volt ahol áttörték a metal trussingot is kegyetlenül!,de sikerült pótolnom,és most duplán erősitettem meg metal trussinggal

• Ironman2
    huh,micsoda partit lenyomtam egyedül,azért kurva nehéz volt! éjjel szétcseszik a bázis védelmét,nappal gyüjtögethetek farönköket bőven,egész napom arra megy el hogy a védelmet erősitsem,bányászni szinte alig tudok,ezért jó ha többen játsszák!
  • IXEMGabeo
    ritkán

inkább az ültetvényekből van bőven kaja abból is az áfonyás süti a legjobb...attól nem lesz szomjas az ember
  • Master91
    van az a shotgun amire nem tud nemet mondani Bambi :D
  • Ironman2
    na majd este folytatom.csao!
  • Ironman2
    abban a kék házban voltunk 4 napot,szét is baszták rendesen!! nem győztem foltozni
  • Ironman2
    én a malacokat szeretem! szarvast nehéz kilőni,azt csak távcsövessel lehet!
  • Ironman2
    osztály vigyázz!!

• Master91
    vadászni szoktatok? nyuszi/szarvas?

Annyi szarvast felhalmoztunk, hogy nem igaz.

Olyan pörköltet csinálok hogy a zombik nem minket akarnak meg enni hanem a főztömet :D:D
  • Ironman2
    csoportképek:

• Ironman2
    nyugi!!! nálunk semmi se lesz lehetetlen!!
  • Ironman2
    DDD,akkor majd folyamatosan menekülni kell ha a metaltrussingokat is szétverik,meg a concretet is