23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    te dolgod lesz megemelni a központi épületet még pár szinttel!,de elöbb még elmászkálok gyüjtögetni,már 3 helyen van ágy a térképen,sok helyen még nem jártam
    ja,és a 4 örtorony elkészítése oldalt!
  • Ironman2
    kicsit nyomasztó belül,mert még nincs sok fáklya lerakva,de az is meg lesz oldva!
  • Ironman2
    na körbeértem belül,azt a homokos részt töltöm fel concretevel,már lassan a fele kész lesz! ott körben meg viz lesz! amúgy a zombik immunisak a vízre,nem mennek bele! nem is lenne rossz körbe egy tavat csinálni!

• IXEMGabeo
    még ma este bemegyek szóval fekszem is lefele...

faszát alkottál amúgy grat
  • Ironman2
    csak egy pillantást vessél rá a müvemre.DD
  • Ironman2
    akkor ha jól értem ma még mész este?
  • Ironman2
    most is belépek egy kicsit,mert folytatom az alapzatot,evvel is csak addig ökörködök,amig kijön az alfa 2.0,aztán új pályát kezdek,mivel lesz új térkép is ha minden igaz.követ a mélyből szedek,homokot meg az udvarról,ki se kell mennem onnan.a tetőn van egy csomó láda,rengeteg cuccal,vannak tartalékban reinforced concretek,hogy pótolni tudjam amiket a zombik betörnek kivülről.D
  • IXEMGabeo
    jönnék játszani holnap rá fogok érni estig ugyanis 4-én szabadnapom lesz...
  • Ironman2
    pont olyat ástam ki hajnalban.D
  • IXEMGabeo
    Dirt féle talaj és csá...térkép fekete pontjai végig ott van a legtöbb dirt a kihalt területeken...
  • Ironman2
    majd felfelé is építem,csak elöbb a talapzattal végzek végre,az ültetvényt kell majd megcsinálni körben,csak nem tudom milyen talaj kell nekik,te valamikor felsoroltad,el kell mennem kukoricáért,meg szőlőért,burgonya az van már nálam asszem
  • Ironman2
    de nagyon brutálisak lettek már.pillanato kalatt szétverik a reinforced concretet,és a köveket is szétkapják perceken belül!
  • Ironman2
    de egyébként megsúgom neked hogy ez egy bug! ott is maradt a levegőben,azért tudtam ilyen szépen lefotózni.DDD mind a 2 képen ugyanaz a zombi ugrik!
  • IXEMGabeo
    ez nagyon ott van ez a kép:DDD már nem tudnak mivel próbálkozni:P
  • IXEMGabeo
    mindjárt Macchu Pichu lesz ebből:DDD
  • Ironman2
    na ott is egy távolugró zombi.merész próbálkozás igy bejutni az erődítménybe.DDDDD

• Ironman2
    gyereee csaaak bébi!!!!!

• Ironman2
    csoportkép újra:

• Ironman2
    alakulgat az alagsor is:

• Ironman2
    oldalt majd fel lesz töltve újra,csak amig meg nem erősítem az oldal talapzatot,addig lesz ott hézag,kemény meló,de haladok :)

• IXEMGabeo
    van olyan is, meg amikor fát vág az ember...
  • Fehercsoki
    Aha csak kicsit néha bugos és nagyobb épületek a levegőben maradnak ha kirobbantod az alját.
  • IXEMGabeo
    azt tudod-e, hogy ezeket alulról úgy belehet robbantani TNT-vel, hogy csakúgy zuhannának lefele:D
  • Ironman2
    Érdekes képződmények:

• Ironman2
    Tegnapi kalandozásom.Háttérben a falubeliek üdvözölnek amiért ellátogattam hozzájuk!

• Ironman2
    csak nem fennakadtunk?

• Ironman2
    hoppá! a mocskok!!!!

• Ironman2
    innen van a rengeteg kő:

• Ironman2
    alakulgat az északi oldal eleje:

• Ironman2
    na szóval 3 réteg bástyafal megoldva az északi oldalon!

• Ironman2
    imádom hogy éjjel is tudok már a szabadban dolgozni.rengeteg követ,és homokot tudok bányászni!
  • Ironman2
    felül ki lehet menni a falon kivülre levadászni a zombikat! majd készül ott egy őrtorony féleség!
  • Ironman2
    na az északi szárny majdnem kész van!

• Ironman2
    amúgy ez a bázisépitgetés se sokáig fog tartani ha jönnek a falmászó,falköpő,repülő zombik,akkor aztán tényleg menekülhetünk folyamatosan!
  • Ironman2
    összegyüjtögettem szép lassan mindent,reinforced concretet kapásból nem lehet gyártani,sokminden kell hozzá!
  • Ironman2
    vagy szerinted álljak ki a zombik elé prédának,vagy lődözzem halomra őket éjjel,mikor a legjobb elemükben vannak? úgy is lehetne tolni,csak mire a shotgunt újratölti,addigra szépen kicsinálnak
  • Ironman2
    hiszen részben arról is szól a játék
  • Fehercsoki
    Hát így sok értelme van(mert gondolom nem összegyűjtögettél minden egyes kockát), ennyi erővel minecraftozhatnál is.
  • Ironman2
    jól leköt a játék már most! mi lesz ebből még később!!!
  • Ironman2
    meg ilyen utakat vájnak,majdnem berosáltam mikor megláttam a képződményt: