23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #678 te dolgod lesz megemelni a központi épületet még pár szinttel!,de elöbb még elmászkálok gyüjtögetni,már 3 helyen van ágy a térképen,sok helyen még nem jártam
ja,és a 4 örtorony elkészítése oldalt! -
Ironman2 #677 kicsit nyomasztó belül,mert még nincs sok fáklya lerakva,de az is meg lesz oldva! -
Ironman2 #676 na körbeértem belül,azt a homokos részt töltöm fel concretevel,már lassan a fele kész lesz! ott körben meg viz lesz! amúgy a zombik immunisak a vízre,nem mennek bele! nem is lenne rossz körbe egy tavat csinálni!
-
IXEMGabeo #675 még ma este bemegyek szóval fekszem is lefele...
faszát alkottál amúgy grat -
Ironman2 #674 csak egy pillantást vessél rá a müvemre.DD -
Ironman2 #673 akkor ha jól értem ma még mész este? -
Ironman2 #672 most is belépek egy kicsit,mert folytatom az alapzatot,evvel is csak addig ökörködök,amig kijön az alfa 2.0,aztán új pályát kezdek,mivel lesz új térkép is ha minden igaz.követ a mélyből szedek,homokot meg az udvarról,ki se kell mennem onnan.a tetőn van egy csomó láda,rengeteg cuccal,vannak tartalékban reinforced concretek,hogy pótolni tudjam amiket a zombik betörnek kivülről.D -
IXEMGabeo #671 jönnék játszani holnap rá fogok érni estig ugyanis 4-én szabadnapom lesz... -
Ironman2 #670 pont olyat ástam ki hajnalban.D -
IXEMGabeo #669 Dirt féle talaj és csá...térkép fekete pontjai végig ott van a legtöbb dirt a kihalt területeken... -
Ironman2 #668 majd felfelé is építem,csak elöbb a talapzattal végzek végre,az ültetvényt kell majd megcsinálni körben,csak nem tudom milyen talaj kell nekik,te valamikor felsoroltad,el kell mennem kukoricáért,meg szőlőért,burgonya az van már nálam asszem -
Ironman2 #667 de nagyon brutálisak lettek már.pillanato kalatt szétverik a reinforced concretet,és a köveket is szétkapják perceken belül! -
Ironman2 #666 de egyébként megsúgom neked hogy ez egy bug! ott is maradt a levegőben,azért tudtam ilyen szépen lefotózni.DDD mind a 2 képen ugyanaz a zombi ugrik! -
IXEMGabeo #665 ez nagyon ott van ez a kép:DDD már nem tudnak mivel próbálkozni:P -
IXEMGabeo #664 mindjárt Macchu Pichu lesz ebből:DDD -
Ironman2 #663 na ott is egy távolugró zombi.merész próbálkozás igy bejutni az erődítménybe.DDDDD
-
Ironman2 #662 gyereee csaaak bébi!!!!!
-
Ironman2 #661 csoportkép újra:
-
Ironman2 #660 alakulgat az alagsor is:
-
Ironman2 #659 oldalt majd fel lesz töltve újra,csak amig meg nem erősítem az oldal talapzatot,addig lesz ott hézag,kemény meló,de haladok :)
-
IXEMGabeo #658 van olyan is, meg amikor fát vág az ember... -
#657 Aha csak kicsit néha bugos és nagyobb épületek a levegőben maradnak ha kirobbantod az alját. -
IXEMGabeo #656 azt tudod-e, hogy ezeket alulról úgy belehet robbantani TNT-vel, hogy csakúgy zuhannának lefele:D -
Ironman2 #655 Érdekes képződmények:
-
Ironman2 #654 Tegnapi kalandozásom.Háttérben a falubeliek üdvözölnek amiért ellátogattam hozzájuk!
-
Ironman2 #653 csak nem fennakadtunk?
-
Ironman2 #652 hoppá! a mocskok!!!!
-
Ironman2 #651 innen van a rengeteg kő:
-
Ironman2 #650 alakulgat az északi oldal eleje:
-
Ironman2 #649 na szóval 3 réteg bástyafal megoldva az északi oldalon!
-
Ironman2 #648 imádom hogy éjjel is tudok már a szabadban dolgozni.rengeteg követ,és homokot tudok bányászni! -
Ironman2 #647 felül ki lehet menni a falon kivülre levadászni a zombikat! majd készül ott egy őrtorony féleség! -
Ironman2 #646 na az északi szárny majdnem kész van!
-
Ironman2 #645 amúgy ez a bázisépitgetés se sokáig fog tartani ha jönnek a falmászó,falköpő,repülő zombik,akkor aztán tényleg menekülhetünk folyamatosan! -
Ironman2 #644 összegyüjtögettem szép lassan mindent,reinforced concretet kapásból nem lehet gyártani,sokminden kell hozzá! -
Ironman2 #643 vagy szerinted álljak ki a zombik elé prédának,vagy lődözzem halomra őket éjjel,mikor a legjobb elemükben vannak? úgy is lehetne tolni,csak mire a shotgunt újratölti,addigra szépen kicsinálnak -
Ironman2 #642 hiszen részben arról is szól a játék -
#641 Hát így sok értelme van(mert gondolom nem összegyűjtögettél minden egyes kockát), ennyi erővel minecraftozhatnál is. -
Ironman2 #640 jól leköt a játék már most! mi lesz ebből még később!!! -
Ironman2 #639 meg ilyen utakat vájnak,majdnem berosáltam mikor megláttam a képződményt: