23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #718 2 új játékmód,és további térképek lesznek az alfa 2-ben! Már várom nagyon!
http://7daystodie.com/alpha-2-coming-soon/ -
Ironman2 #717 Egy kicsit pofoztam az első szintet Gabeo!
-
Ironman2 #716 jövő héten már tesztelik a 2.0-t,és utána közzéteszik végre!
"Soon is getting sooner. We are close. This weekend we should be pretty much done and in full blown testing mode next week, then we'll release a full download. The game feels fresh and cool, so much new content, I know you guys will appreciate the menus big time. Layers of polish on animations, art, and AI will surely be noticed too. It feels like we're over the hump and the new staff is merged in nice with the old staff and now we're like 3x as productive. Good things are on the horizon in Navazgane!" -
dave42 #715 van valami szerver amin lehet coop-ot tolni 1.1-el? [nem 1.1a-val ;)] -
Ironman2 #714 Originally posted by Grimmycakes View Post
Now for the game that you\'re more interested in.
We\'ve all been working very hard on the upcoming update. Unlike the last updates which were just some bug fixes and small tweaks, this update is both a content and bug fix update that also includes improvements to content already in the game.
There is still a lot of work going on and content being finished. And because of this, we haven\'t really turned to the forums. We\'ve all been working on the game.
This includes both testing content and adding, fixing, and finishing. I\'ve personally obtained an awesome team of testers to help me in my QA work here at The Fun Pimps and we\'re certainly doing our best to bring you all a stable build. So far things are going great. We\'ve fixed a number of bugs, a number of new content has been added. And there is still more to come in this update as well.
So with this in mind, I want you all to know that we are still working on the game. We haven\'t run away. We\'re just very busy and don\'t want to spoil surprises for you. This update is going to be awesome. I promise! Just stay strong and keep surviving. It\'ll be out as soon as it\'s ready. And likely there are a number of questions you may have. So I\'ll try answer some of them beforehand for you.
When is the update going to be released - As soon as it\'s ready. There is no ETA right now.
What content will be in the update - We don\'t want to spoil much. But refer here for some of the content http://7daystodie.com/forums/forum/t...d-beyond-f-a-q
Will we need to start a new map - You won\'t have to. But we recommend it as there will be some new POI\'s (points of interest) on the map
Will there be improvements to server hosting - Yes. We\'ve been working on server related parts of the game. I won\'t say exactly what. But you\'ll find out soon enough
Will I be able to play servers using an older version - Unless you have the same version, then no. There is new content and updates to multiplayer. It won\'t work. -
Ironman2 #713 már nagyon brutálisak,szétverik a falat pillanatok alatt,meg amúgyse néztem rá pár napig,mert elvoltam gyüjtögetni,kicsit megváltoztattam felül a ládák rendszerét,majd meglátod! megint közös minden,de a kajákat szembe raktam újabb ládákba! -
IXEMGabeo #712 hogy a faszba csinálták ezt? nem vetted körbe tüskével?:OOO -
Ironman2 #711 Akit érdekel létrehoztam facebookon egy csoportot:
https://www.facebook.com/groups/236831799807386/
itt lehet jelentkezni tagnak:
https://www.facebook.com/vas.ember.56
ide kerülnek majd a rengeteg élménybeszámolók,hogy ne floodoljam állandóan a topikot -
Ironman2 #710 ooo,van egy kis probléma!!
problem solved:
-
Ironman2 #709 ha akarjátok leszek én itt házigazda a topikban,csak irjatok egy támogató hozzászólást! -
Ironman2 #708 kérdés hogy mennyire marad bugos a játék co-opban,singlében hibátlan!! -
Ironman2 #707 lopakodó rendszerről is beszélnek,és a zombikat jelezni fogja a GPS,de ez lehet később rakják bele.amúgy szeptember 30-i poszt,úgyhogy vagy holnap,vagy hétfőn várható!!!
"Elnézést a hiányzó frissítéseket. A frissítés halad jó, és indítson egy hét múlva. Lesz számszeríj, cső bombák, sav hányt hulks, javítási kulcs rögzítő blokkok jobb degradáció, lódarazsak és néhány MP dolgot, nem is beszélve a sok más apró funkciók. Ez lesz a teljes letölthető, így ez több, mint az összes munkát tettünk óta alpha indult, és elég jelentős."
-
Ironman2 #706 LOL!!! napokon belül jön az alfa 2!!!
"Sorry for the lack of updates. The update is coming along good and should launch in about a week or so. There will be crossbows, pipe bombs, acid puking hulks, repair wrench for fixing blocks, improved degradation, hornets and some MP stuff, not to mention a LOT of other little features. This will be a full download, so it's more like all the work we've done since alpha launched and is pretty significant."
http://7daystodie.com/forums/forum/the-pimps-talk/announcements/6450-alpha-2-and-beyond-f-a-q/page13 -
IXEMGabeo #705 minden elismerésem a csávóé:D, és mennyi tábortüzet letett hahahaha...ágya meg egy darab se volt -
Ironman2 #704 hát ez jó!!!!
pókháló felfogja a zuhanást!
http://www.twitch.tv/askdead/c/3032783 -
Ironman2 #703 nem semmi hogy fel lehet menni a felhők felé is!! -
Ironman2 #702 hivatalos fórumon van egy videó egy égig érő toronyról,aki csinálta az is nagy kocka lehet.DD
nem gyenge:
http://www.twitch.tv/askdead/c/2996714 -
Ironman2 #701 nem győzöm a virágokat szedni.D amúgy most kiléptem,majd később folytatom,megyek rengeteg virágért,kellenek a vörös téglákhoz! -
Ironman2 #700 -
Ironman2 #699 utolsó kép még a régi időkből való.DDD -
IXEMGabeo #698 Na vannak új képek:)) alakulnak a dolgok
Ez volt a kezdetek:)
-
IXEMGabeo #697 na jössz gamelni? most ráérek egy kis ideig -
Ironman2 #696 hát ha megrohadnák,akkor most rám vadásznál a játékban:)) -
IXEMGabeo #695 rohadj meg az előző mentésben én alkottam, de azér kérdeztelek mer mivel te vagy a host ebben te vagy a főnök:DDD -
Ironman2 #694 elkél néha egy kis segitség.D
-
Ironman2 #693 kaja lesz bőven!
-
Ironman2 #692 épülget az alagsor:
-
Ironman2 #691 hoppá! ott mik nőttek?
-
Ironman2 #690 erőd a javából!
-
Ironman2 #689 Nembaj,engem nem zavar! Majd folytatom még a beszámolót,akinek nem tetszik,ne olvassa,ez egy zseniális játék! -
lammaer #688 Egész jól elbeszélgetsz magaddal :D
Nem akarsz blogot indítani? :) -
Ironman2 #687 ja,majd neked lesz dolgod körbevenni vizzel az erőditményt! amúgy nem tudok ültetni a sárba,nemtudom hogy kell,ott a képen látszik hogy hátul már raktam le földet a növényeknek,de majd körben is lesz ültetvény! nekem nem maradt meg benne az ültetvény,eltünt belőle. -
Ironman2 #686 most viszont megint leamortizálódtam,vasam egy szál se!
mennem kell vasat gyüjtögetni,mert csákányra se telik már.hülye zombik meg szétbasszák a hidakat,mert nem tudnak átjönni a vizen,egy hidat már teljesen tönkretettek,pedig sok vas volt ott!! -
Ironman2 #685 kivül már 3 réteg reinforcement concrete védi az erőditményt -
Ironman2 #684 na majd ide csinálunk szobákat.D -
Ironman2 #683 alul már komoly épületkomplexus kezd kialakulni:
-
Ironman2 #682 -
Ironman2 #681 na elő van készítve az alap az újabb emelethez,D
katt rá a képre,akkor jó nagy lesz! -
IXEMGabeo #680 baszki az elején kellett volna vizes csapdát:DDD és akkor nem vertek volna szét annyi mindent -
Ironman2 #679 hát ha jönnek a repülő rovarzombik,oda bizony már egy ember nem lesz elég,mert mindig támadni fognak felülről,szabadban már nagyon veszélyes lesz bóklászni,honnan tudjam mikor kapnak el.DDD