23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Fehercsoki
    Alpha 2-re írtam, animációk ugyanolyan gagyik mint eddig, sav köpő/falra mászó zombi pedig nagyon nem realisztikus, még egy ilyen játékban sem, ráadásul teljesen értelmetlen a létezésük, felesleges nehezítés, főleg hogy továbbra is minden éjszaka tudni fogják a zombik hogy hol keressenek. Szerintem összességében rossz irányba haladnak a fejlesztéssel.
  • Ironman2
    nem jössz egy kicsit?
  • Ironman2
    a vizesárok,vagy a videó? vizesárok tényleg gagyi lett.DD
  • IXEMGabeo
    alpha 2 videó?
  • Fehercsoki
    Szerintem ez nagyon gagyi=/
  • Ironman2
    Vizzel megjártam most rendesen,amúgyse jól csináltam az árkot.Elég ha egy kockát szétvernek,már kifolyik a viz mindenhova.D
  • IXEMGabeo
    csak tetőt kell tenni mindenhova azt annyi...savköpőt kell távol tartani:), de vízzel minden megoldható majd kiagyaljuk...
  • Ironman2
    Amúgy láttad a videóban,felmásztak a létrán a zombik a padlásra? Irják is a fórumon hogy a létramászást is belerakták,szóval az erődnek lőttek.DD Vagy akkor a tetejére szögesdrótot kell majd rakni körbe.Amúgy beszaggat már nálam is szépen,el kell menni irtani,már vagy 50 napja nem irtottam zombit a környéken.D
  • Ironman2
    Na ennyit a vizesárok projektről! Be is temetem az egészet! Egyébként nem elég széles,mert simán átugorják:

• Ironman2
    egy mentést meg pauset igazán belerakhatnának! épül a gát is,szivok vele rendesen,véletlenül mellérakom a vizet,elönti az egész belteret.D amik legalul vannak azok vesztek el.töltény már alig van

• Ironman2
    most jól meg is szívtam,mert nem tudtam kijönni a vizből,megöltek a zombik,odaveszett mindenem a gyorsmenüben,feladatkezelőben bezártam a játékot,remélem nem mentette el.DD
  • IXEMGabeo
    az igen nem gyenge:OOO bogarak nem is vészesek, de a zombikutyák meg a pókzombik félelmetesek:D

éjjel meg jönnek a falmászók is a savköpővel együtt:OOO
  • Ironman2
    Zombikutyák meg a bogarak miatt igencsak fel kell fegyverkezni,már nappal is nagyon veszélyes lesz bóklászni a szabadban.Amúgy tuti hogy jövő májusban nem fog megjelenni ha még az alfa2-nél járnak! (remélem dobozos változat lesz belőle,a polcomon a helye!)
  • Ironman2
    Zombikutyák meg a bogarak miatt igencsak fel kell fegyverkezni,már nappal is nagyon veszélyes lesz bóklászni a szabadban.Amúgy tuti hogy jövő májusban nem fog megjelenni ha még az alfa2-nél járnak!
  • Ironman2
    Aztakurva!!!! Ez nagyon odavágott!! Mikor lesz már csütörtök?
  • Ironman2
  • Fehercsoki
    A teljes játékban "végtelen" térkép lesz mint a minecraftban.
  • Ironman2
    Wasteland city lesz az új hely a térképen! kibővítik Navezgane-t! Úgyhogy emiatt tuti új játékot kell majd kezdeni.A teljesben be lehet majd menni a sugárfertőzött zónába is,mert irják a főoldalon hogy lesznek olyan zónák,akkor ez a térkép amit most használunk nudli a teljeshez képest (én most is be tudok menni.D)
  • Ironman2
    arról nem nagyon irnak,majd meglássuk,állítólag csütörtökön lesz elérhető! videót nem tudom miért törölték a youtubról ami bemutatja az alfa2-t:

http://7daystodie.com/
  • IXEMGabeo
    lopakodás jó dolog..

igazából a mostani játék is jó lenne el kell tüntetni az idegesítő bugokat ill. a memory leaket totálisan és máris jó...
  • Ironman2
    deathmatch minek egy ilyen játékba? meg a zombie horde mod,végén még CS-t csinálnak belőle,nem erről szól az egész!

http://www.moddb.com/mods/zombie-horde

úgy látszik szélesebb réteget akarnak megcélozni vele! nem csak azokat akik minecraftoznak
  • Fehercsoki
    Aha hát rohadjanak meg, nem rég még azt mondták, hogy az összes ígért feature benne lesz, erre pont a legfontosabbat hagyják ki...
  • Ironman2
    Amúgy az xp,és skill növekedésre leszek majd kiváncsi!
  • Ironman2
    http://7daystodie.com/forums/showthread.php?134-Alpha-2-Out-Next-Week&p=989&viewfull=1#post989
  • Fehercsoki
    Ezt linkeld már be.
  • Fehercsoki
    Hát az jó, mert alpha 2-re ígérték, ez olyan alapvető dolog, hogy eddig húzni nagy butaság... Az kb jövőre jön vagy még később...
  • Ironman2
    lopakodás majd az alfa3-ban lesz,hivatalosan megerősítve a fórumon!
  • Ironman2
    Repkedő zombikról se irnak,pedig az is benne lesz!
  • Fehercsoki
    És hol az új AI?
  • Ironman2
    Nagyon jó lesz! Valószinü új játékot kell kezdeni hiszen új helyszineket raktak Navezgane-be (falmászó spiderzombival biztos meggyülik majd a bajunk.DDD)
  • Ironman2
    Jövő héten jön az alfa 2.0 hivatalosan megerősítve!!!!!

http://7daystodie.com/alpha-2-out-next-week/

Alpha 2 will include:

New Game modes including Deathmatch and Zombie Horde mode with several new maps to support these new modes.
    A new menu look with bunch of user game mode customization options, a new server browser for finding games easy and a game scoreboard.
    New items and weapons including crossbows, pipebombs, repair wrenches and more!
    New enemies including the Acid Puking Hulk, wall climbing Spider Zombies, new zombie sounds and more!
    New locations in Navezgane including a huge Wasteland City, a new housing development and more!
    Improved Network protocol for better performance and larger player counts above 8 and NAT punch through for player ran servers as well as dedicated servers.
  • IXEMGabeo
    mondom kész palota lesz az egész:D
  • Ironman2
    facebookon folytatom akit érdekel:
  • Ironman2
    Új 7 days fórum van!
    a régi fórum ezen a linken érhető el ezentúl:

http://7daystodie.com/archive/forums
  • Ironman2

vizesárok épül körben:

• Ironman2
    Amúgy a reinforced concrete kisimítja a görbe felületeket! (a sima concrete az nem! lehet is látni a képen!) a föld alatt meg már jó hosszú járat van! uh,sajnálom itthagyni az új pályák miatt,jövő héten már jön a 2.0!
  • Ironman2
    majd dobok egy képet mekkora a látótáv,mert felnyomom maximumra
  • Ironman2
    az ablakok kivitelezése majd a te dolgod lesz:) amúgy még egy szint épül,de arról még nem teszek be képet mert randán néz ki
  • IXEMGabeo
    hát ez kurva fasza lett Iron:) kár, hogy nincsenek nem lehet cserepeket feltenni a tetejére
  • Ironman2
    irány felfelé!