23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #838 Úristen! Ezeket a sikoltozásokat fogadjunk disznóöléskor vették fel -
Ironman2 #837 na megtudtam csinálni az új szerót,ez lesz most a végleges,újra kellett csomagolni a játékot,töröltem a registry bejegyzéseket is,tiszta lappal kezdtem,és most újra be tudok lépni saját magamhoz:
név:ironland
jelszó:7dayshu
max 4 játékos,survival modban -
Ironman2 #836 LOL.hapinál megvan az állásom,meg a cuccaim,hozzá tudok csatlakozni rendesen.gabeo gyere addig hapi szerverére,nemtudom az enyém miért nem müködik,pedig fut a feladatkezelőben a szeró
próbának jó lesz most az is,csak jó gyorsra állította az időt.D -
Ironman2 #835 hapi szervere él ahogy látom,annak neve:zombik vilaga jelszó:sghu2013 -
Ironman2 #834 hát most nem tudom miért nem tudok saját magamhoz csatlakozni.DDD -
IXEMGabeo #833 az remek megpróbálok én is jönni látom fellendült a topik:) -
Ironman2 #832 Jó ez hogy másokhoz lehet csatlakozni,nekem most sikerült belépni egy játékba.DD -
hapi #831 most benn vagyok nem értem miért
-
Ironman2 #830 persze,mert tüzfal be van kapcsolva,amúgy hogy lehet szervert törölni? -
hapi #829 dobnak csomagokat ejtőernyővel és estéig abból amit kapsz csinálni kell valami gyors bázist mert éjjel jönnek hullámokban sokan. Ugyan úgy lehet bányászni fát vágni meg egy két dolgot találni is de a jó dolgokat dobják.
Egyébként nem tudok belépni hozzád
-
Ironman2 #828 amúgy a szerveren tárolja a játékot,nem? bárki beléphet oda,és kedvére alakithatja ha tudja a jelszavat hozzá,és public-ra van állítva (tehát a szerver a host) ez állati,mert nem lesznek igy senkinél se grafikai bugok -
Ironman2 #827 annál mit kell csinálni? -
hapi #826 pont bent voltam egy zombie hord-on de túl könnyű sztem -
hapi #825 Ja menni fog de a többivel finom hangolhatod. jobb oldalt leírja mi az amit állítasz ha átírod azt a sort -
Ironman2 #824 ez jó! sikerült is,csináltam egy szervert -
Ironman2 #823 na várgyááá,akkor csak a servername,és serverpassword-ot kell átirni,és mehet a startdedicated.bat,ugye?
-
hapi #822 megint csak próbáld ki, ha csinálsz szervert megpróbálok belépni csak a teszt miatt
-
Ironman2 #821 kösz a segítséget hapi,ez jó volt hamachi nélkül is tudtunk játszani dedicated szerveren.azt nem tudni hogyha legközelebb inditom akkor megmaradnak-e a cuccok,és a mentés? -
Ironman2 #820 zombik vilaga a neve,keress meg,mindjárt indítom
jelszó:sg.hu.2013
max 8-an jöhetnek! -
hapi #819 semmi ilyet nem csináltam de ha gondolod csinálj egy szervert valami néven és belépek hátha megy
-
Ironman2 #818 én kb 8-at próbáltam egyikre sem csatlakozott amúgy azt nem irtam hogy a registryben be kell irni a fh nevet,és jelszót a 3dm változatnál -
hapi #817 ja
mondjuk 10-ből 1 szer sikerült kb. gondolom ő is 3DM-el tolta -
Ironman2 #816 melyik verzióval? 3dm? -
Ironman2 #815 hát azt nem tehette volna meg,mivel a beállításoknál van friendly fire kapcsoló,ha nem kapcsolja ki akkor így járt -
hapi #814 csak jelzem hogy simán beléptem egy sráchoz a játékon belül és játszottam a szerverén, virágboltival.
Fejbelőttem és kibannolt... :) -
Ironman2 #813 Kéne egy próbát tenni,pár perc múlva jövök,létrehozok hamachin egy másik szobát,aki akar jönni jelezze.Survival modba egyelőre,a horde modot még nem ismerem -
Ironman2 #812 mivel elötte ellenőrzi az amcsi szerveren a regisztrációt,ezért nem is fog rámenni egyikre sem.csak hamachi,vagy tunngle jöhet szóba -
hapi #811 lesz e sg-s tört szerver este, egy kis zombi horde mod legnehezebb szinten, ha igen jönnék! -
#810 Nekem ezzel sem talál szervereket=/ -
Ironman2 #809 Én majd a teljest inkább.Addig a #804-es marad! D Töltsétek! -
#808 Na az jó, akkor innentől egyszerűbb lesz az élet. Alpha 3 egész ígéretesnek tűnik, ha annyi fejlődés lesz mint ebben(plusz stealth rendszer), akkor meg is veszem a játékot. -
Ironman2 #807 kapásból 420 szervert talált,nemtudom hogyan csinálták meg de jó! -
Ironman2 #806 hoppá! de müködik ám! bejön rajta az összes szerver -
Ironman2 #805 azt még nem néztem pill -
Ironman2 #804 Tessék! crackelt 7days alpha2:
part1:
http://www3.zippyshare.com/v/97049720/file.html
part2:
http://www.sendspace.com/file/91jzzk
telepiteni nem kell,csak kicsomagolni,a régi registry bejegyzést töröljétek inditás elött! -
#803 Szerverkereső működik benne? Mert ha nem akkor kb felesleges crackelni... -
Ironman2 #802 Na jó lesz a crackelt 3dm verzió,mindjárt feltöltöm valahova.Nem kell vele semmit se csinálni,nincs login se,simán indul. -
Ironman2 #801 van már krekk is!
http://bt.3dmgame.com/show.php?hash=9bfceb50ea83b8e7fc48c57844d9efbfe66b53d9
majd lejön,meglesem mit ir át a crack,addig jó az ip blokkolás is (csak ugye ha én vagyok a host,akkor oldanom kell a tüzfalat,különben nem tudnak rámcsatlakozni mások),ezért jó a crack nekem -
Ironman2 #800 huh,azért ez kemény dió nagyon! feljönnek a háztetőre is a létrán,a visitozó zombin meg behaltam,igen hülyén néz ki.viszont tetszik hogy madárfészkeket lehet fosztogatni.az élet,és kajakijelzőt is megcserélték,azt nem tudom minek,hozzászoktam a régihez
visítozó zombi (nemtudom ez lesz-e a spider,éjszaka)
már nem lehet menekülni a tetőre,csak ha leromboljuk a létrát:
-
Ironman2 #799 Kutyák tényleg idegesítőek,az animációjuk borzalmas,fegyvereket ráadásul úgy rakták be hogy félig vagy alig vannak megtöltve.Kinyirtam egy jó nagy bugot..hehe