23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • lostprophet
    Lesz magyar nyelv a játékban :)
  • Ironman2
    Egy meglévő állást hogy tudom átvinni a dedicated szerverre? Irjam be a serverconfog.xml-be a mentés nevét csak?
  • IXEMGabeo
    Alpha 2-ben is ugyanez volt:) jó ez

nyilra még nem jöttem rá azt tudom h toll az egyik összetevő
  • Ironman2
    ilyen egyszerüen még nem lehetett nyilpuskát készíteni,mint most az alfa3-ban (nyilat meg annál nehezebb):
    http://7daystodie.gamepedia.com/Crossbow

szerintem ez már túlontúl egyszerü
    craftlista kiegészítve az alfa 3 újdonságaival a wikin:

http://7daystodie.gamepedia.com/Crafting

• Ironman2
    amúgy van újra lead ingot gyártás is.a barna fü-ből meg 1 db plant fiber készül,a yuccából meg 4 db.ebből lehet tnt-t,és crossbowot készíteni
  • Ironman2
    nekem talált,és egyesével listázza
  • Fehercsoki
    Nekem ez sem talál szervereket...
  • Ironman2
    Füveket is fel lehet venni (brown grass) van belőlük vagy kismillió a sivatagban,1 ütés az egész.Kiváncsi vagyok mihez kellenek
  • Ironman2
    28 héttel később c.film zenéje megy a játék alatt.kár hogy nem sajátot irtak. (még lehet).Amúgy kurva jó film,meg az első része is a 28 nappal később.Pont a héten néztem meg

• Ironman2
    Hatalmas! Végre müködik minden,listázza a szervereket is.Szembetünő változás hogy visszaforditották a HUD-ot megint a régire.Most ujra baloldalon van a viz,és kaja,mint régen.Teljesen megbolondítanak minket
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ez a jól müködő alfa 3-as verzió:
    64 bit:
    http://thepiratebay.sx/torrent/9226073/7_Days_To_Die_Alpha_3.x64_Cracked_3DM.rar
    32 bit:
    http://thepiratebay.sx/torrent/9227480/_7_Days_to_Die_Alpha_3_x86_Cracked_3DM_[VIPER666]_
  • Ironman2
    akkor jó
  • hapi
    épp azt írja hogy még mindig beomlik :)
  • Ironman2
    Stability on Bridges are still a little weak in the middle-Jaj ne már!! Olyan jó volt mikor beszakadt a hid alattam,és időben arrébbugrottam.
    na legalább tudjuk vele folytatni az előző mentést
  • Ironman2
    Fixed problem with master server list-erre várt mindenki!
    Fixed Zombies jumping and dancing at spike traps-ez meg már az alfa1 óta idegesítő dolog volt.erre kiváncsi leszek,most csak belesétálnak a tüskékbe,és meghalnak?

Sometimes there are missing polygons in the world-Ennek viszont hatalmas gratula hogy mégcsak most javították!! Ezek szerint már nem lesz üres tér.Majd meglássuk
  • Ironman2
    Na tessék.Alpha3 javításai:

Added lead ingot recipe
    Added new hard metal door made from ingots
    Added recipe for wooden shingle cubes, wedges, wedged corners and wooden shingle pyramids so wooden shingle homes can be made
    Added iron sights to M136 Rocket Launcher & Degradation
    Added stack limits to Aloe cream, first aid bandages
    Created hay bale recipe from brown grass which can be used to break your fall from a high places
    Added Plant Fibers recipe from brown grass
    Added torch recipe from sticks and brown grass
    Added new player_ointment sound for applying aloe vera
    Degradation now affects the damage all weapons do, to blocks as well to entities
    Added full new female zombie sound set
    Added some new male zombie sounds
    Added recipe for planks from tree tips
    Added recipe for planks from tree tips
    Added aloe vera cream apply sound
    Added new Auger sound set
    Added new auger_empty and chainsaw empty sound when your out of gas
    Added new auger_reload and chainsaw_reload sounds and animations
    Added new bucketfill_water, bucketplace_water and bucketbail_water sounds for new bucket and water functions (Rick)
    Added Left mouse button on an empty bucket bails 9 water blocks
    Added Right mouse button on an empty bucket now uses 5 water blocks to fill the bucket
    Added Game browser client refresh improvements with master server
    Changes

Reduced probability of finding rocket launchers in safes
    Changed it so falling blocks don’t spawn items any more
    Changed desk to use nightstand loot instead of safe loot
    Changed iron ingots so get 9 instead of 10 ingots
    Changed metal trussing so you can shoot through it and zombies see through it
    Changed scrap iron door to not be as strong
    Changed pipe bombs to not destroy the world as much
    Changed Wooden quarter stairs to place inverted
    Changed Aloe cream recipe to require a jar
    Changed Aloe cream so it heals the player when used
    Changed all grass so it drops Brown Grass on destroy
    Renamed Yucca Fibers to Plant Fibers
    Changed animal dead bodies to stay for 60 seconds (Joel)
    Changed algorithm for calculating explosion damage to blocks
    Re-factored chunk generation
    Blocks destroyed when falling on stability drop only items if the fall distance is less than 3 meters
    Removed telnet support on a dedicated server. Control panel is the only choice now
    Items dropped on death of a player now stay for 3 minutes instead of 1
    Changed older couches to fit the old town theme
    Changed algorithm how explosions damages blocks for tuning improvements
    Changed it so the Rocket launcher doesn’t get removed it degradation is “empty” it jams now
    Auto saving now random chunks that need to be saved
    Placing water from a bucket now only spreads 2 blocks
    Changed rotating death camera is now only 50% speed
    Removed god mode when cheat menu is used
    Did a rare loot container balance pass so most larger enterable structures have a least one rare type of loot container usually hard to find
    Replaced ping with country code in game browser
    Changed control panel disable/enable server options to default to disable
    Bug Fixes

Fixed bug that hunting rifle zoom was scrollable
    Fixed Auger is rendered smaller in players hands
    Fixed Spanish, French and German translations
    Fixed glass panes so they can be placed on any wall the correct angle
    Fixed Hulk vomits at any angle out of the back of his head. Now if you happen to get behind the zombie when he started his vomit attack, his head isn’t rotated in an unnatural angle any more
    Fixed control panel so that it also works when the next (and overnext, etc) round started
    Fixed Fat Zombie cop vomits and attacks blocks at the same time sometimes
    Fixed tree tips to drop tree tip blocks
    Fixed lowered volume of overdriven chainsaw fire sound
    Hopefully fixed the problem that sometimes polygons shown invisible
    Fix crash when ending the game on server browser screen
    Fixed NAT punchthrough sometimes doesn’t work as it should for some users
    Zombie dogs and animals shouldn’t climb ladders any more
    Fixed problem that when setting maxplayers to 4 only 3 players could connect on a server
    Fixed Zombies don’t head for “not yet spawned” zombies any more
    Made first floor in wasteland governors building set 3 blocks high for more jumping room and to prevent getting stuck
    Continue game screen titles don’t update properly when re-entering game
    Fixed problem when Multiplayer servers sometimes don’t show up on the game browser
    Fixed Control Panel command errors form bad characters
    Fixed zombies hoping on curbs
    Fixed Zombies dancing zombies near 2 block high fences
    Fixed Zombies over-running their target position
    Fixed Animals sometimes run in circles
    Fixed problem with master server list
    Fixed Zombies jumping and dancing at spike traps
    Fixed Control panel can now kick and ban users
    Known Issues

Animals get knocked back quite far when hit
    When you light a pipebomb and don’t throw it, it will explode but the pipebomb is not “deleted”/removed from your inventory. If you die, all of them are dropped, including the one that exploded.
    Stability on Bridges are still a little weak in the middle
    Players can sometimes get stuck in small vertical spaces less than 2 blocks high like on top of a cinder block or trash pile
    Sometimes there are missing polygons in the world
  • Ironman2
    ALFA 3 tölthető!!! (hivatalos szerverekről)
  • Ironman2
    na ja
  • hapi
    Én a helyükben nem szarakodnék a szerver problémával mert, bármelyik nap jöhet a steam integráció és akkor, ha jól tudom a steam fogja kezelni a multit, és kezdhetik előről átírni.
  • Ironman2
    gondolom a szerverátállás lesz a legnagyobb javítás,mert ez igy kaki ahogy volt az egész
  • Fehercsoki
    Legkésőbb hétvégéig jön az alpha 3, persze semmi sem lesz benne abból, amit ígértek, csak pár bugfix.....
  • Ironman2
    csak bekopogtam:

• Ironman2
    Hatalmas játék volt ismét:

naná hogy itt fogunk épitkezni:

itt valami nem stimmel:

rutinunk van ebben:

• Ironman2
    hamarosan frissítést kap a játék,irták a fórumon,valószínü másik master szerverrel,még ők se számítottak erre hogy igy meg lesz terhelve az egész (miért mire számítottak,hiába a védelem,warezzal is simán rá lehetett menni a szerverükre) kb most 10 percenként omlik össze a master szerver (127.0.0.1:25000),igy gyakorlatilag csak lan-on lehet tolni a játékot
    csináltam mégegy szobát hamachin,aki akar jöjjön:
    sevendaysroom2
    jelszó:die
  • Ironman2
    próbáld meg áthelyezni az egész játékot egy games mappába,ne a c:/ gyökerében legyen! registryt is töröld akkor,és új parancsikont kell csinálni,mivel változik az elérési út! na ha valaki ért hozzá akkor segítsen.pls
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

tessék,nálam simán lehet szervert gyártani:

• Ironman2
    azt nem tudom hogy kerül bele a system32-be az egész? és mi az ami fut jobboldalt alul?
  • Ironman2
    Próbáld ki azt,nem-e tudsz rámenni valamelyik szerverre.Mondjuk 10-ből nekem is kb 1-re sikerült rámenni törttel.Nem tudom mi a gond,miért nem tudsz rámcsatlakozni,hapinak simán ment.Még szervert se tudsz csinálni,valami nem okés nálad,ezt a képet dobtad tegnap a face-ra,hátha valaki tud segíteni,miért nem megy neked a szerógyártás:

• IXEMGabeo
    ezek a spider zombik rém idegesítőek:DDD fosok kimenni a szabadba, ha kint meglátom őket jól felmásznak a létrán is :OOO

zombi kutyákat jól megcsinálták, a darazsak pedig adnak mézet, ami csillapítja az éhséget...

ez a savköpő sem olyan nagyszám olyan, mintha Gyuluskát hallanám:DDDDDDDDD
  • Ironman2
    pff brutális a játék 3-as fokozaton már.3 ütésből szétverik a metal trussingot a zombik
  • Ironman2
    válogassatok kedvetekre:

http://7daystodie-servers.com/

alpha 2 szerverek:

http://7daystodie-servers.com/version/alpha_2/
  • Ironman2
    Hát ha még a legnehezebb fokozatra rakjuk majd.Amúgy még mindig nem jönnek be a szerverek,az elöbb néztem
  • IXEMGabeo
    érdekes és üres is egyben a játék zombik nélkül:)
  • Ironman2
    ez a hamachi átka,ezért lenne jó a dedicated szerver,de most nem enged rámenni a master szerverre:

• Ironman2
    na szépen lehalt a szerverük,mondjuk ilyen projektnél 1 szervert beállítani nevetséges (gondolom fele játékos a törttel nyomult rá),most van valami test szerverük,de az is fullon van,igy marad a hamachi (azt eredetivel is lehet használni)
  • Ironman2
    mia szösz van? nem látni egy szervert se
  • IXEMGabeo
    jobb oldalt azt a karikát kutyaszarnak néztem xDDDDDDDDDDDD
  • Ironman2
    kezdődik újra az építkezés:

immár 2 fajta homok van! (homok,és homokkő (textúrája üres a leltárban.D)

nemtudom ez bug-e,de minden burnst wood kivágásakor ad ajándékba egy trunkot is.DD

• Ironman2
    oh! mégis van crossbow,és van javítási opció,ha megsérül egy tárgy,vagy ajtó:

Added universal repair wrench tool and recipe for crafting it. Right click to repair broken/damaged blocks and doors
  • Ironman2
    ah megvan hogy kell leállítani a szervert,be kell lépni ide:
    http://127.0.0.1:8080/

beirni a serverconfig.xml-ben lévő controlpanel passwordot,ami alapban:CHANGEME,és látjuk ahogy fut a szerver,majd bal oldalt felül van a shut down gomb,és leáll a szerver,mindent el fog menteni,okosabb lettem ma is
  • Ironman2
    A nyílpuskát elvetették ezek szerint,mert nincs a játékban.Kérdés hogy második saját szerverindításnál miért ír ki NAT target not connected-et?