23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    windows defender/tüzfal le van állítva? az még mehget más virusirtó mellett,bár a win8 már megkérdezi ha valami új virusirtót telepítünk fel
  • Fehercsoki
    Próbáltam már=/
  • Ironman2
    gondolom a routerban kell átengedni az upnp-t ,vagy egyszerüen lődd ki a router tüzfalát (ha van routered) (dmz viszont kikapcsolva legyen)
  • Fehercsoki
    Miért lehet az, hogy nekem egyáltalán nem talál szervereket? Tűzfal/vírusírtót is kikapcsolom pedig, minden registry bejegyzést töröltem, nincs crackelve, alpha 4et használom loaderrel.
  • Ironman2
    egyébként sevendayshu a jelszó ha valaki akar jönni
  • Ironman2
    Nekem sikerült megint.szerverhost után el kell azonnal inditani a játékot,minden rendszergazdamodban legyen,és tüzfal kikapcs:

• sanyesz55
    Mindjárt kész, be üzemelem a másik gépre itthon
  • sanyesz55
    Ha minden igaz van egy HUN nevű szerver, oda lehet jönni, 55 a kód. Megoldódott a probléma, lassan mi is leszünk.
  • Fehercsoki
    Nekem sehogy sem talál szervert=/
  • sanyesz55
    Loaderrel hostolok, tegnap alpha 3 ment így rendesen, ma unable to connect van, a sima szerver keresőben meg vagy nem megy rá, vagy a nick nevemmel van baja, hogy nincs aktiválva.
  • Ironman2
    na majd mindjárt tehetünk egy próbát,csak most megéheztem.D inditok egy szervert.kb 20-25 perc
  • Ironman2
    nekem simán ráment az elöbb a sajátomra,azért irtam hogy csak a loaderrel hostolj szervert (ugyanaz mintha megnyomnád a .bat fájlt)
  • Ironman2
    loadert másold be,és avval már rá lehet csatlakozni,de szervert csak a loaderrel tudsz csinálni,mert a másikat blokkolja automatikusan (ugyanazt fogja betölteni a loader ha megnyomod a host gombot,mint amit beállítottál a serverconfig.xml fájlban)
  • sanyesz55
    Az a baj a saját dedikált szeróra sem megy fel, ami azért gáz, csak azt tudnám miért.
  • Ironman2
    igen,meg a crackel is talált rendesen,most 425 szerver volt a listában,de a crackel nem lehet bejelentkezni,ezért kell a loader (igaz nem fog minden szerverre kapásból rámenni,ezelött is igy volt)

ha loadert használunk,akkor vissza kell állítani az eredeti assembly-charp.dll fájlt
  • sanyesz55
    ironman elírtam, az alpha3 megy multiban, ez akkor megy neked? Mert nekem lát szervert, dedicated-et is látja, de az istenért nem tudok csatlakozni.
  • Fehercsoki
    Szervereket úgy talál neked?
  • Ironman2
    gondolom eredeti a játék.itt van facebookon egy magyar szerver:

https://www.facebook.com/7DaysToDieHUN
  • sanyesz55
    Sziasztok, a pre alpha 4 van fent, nálunk megy rendesen multiban.
    Jó lenne egy jó kis magyar szerver.
  • Ironman2
    persze azt nem irtam oda hogy a crackelt változat nem tolható multiban.ez a loader viszont müködik nálam rendesen
  • Since
    Attól függ. Ha megvetted eredetiben akkor tolhatod multiban :)
  • Ironman2
    hmmm,most olvasom állítólag tunngle,és hamachi is kilőve,nem lehet tolni multiban,csak singlében..az széééép!! meg fogják buherálni biztos,mert ez nem singleplayer játék
  • Ironman2
    Official installer 7DTD_Alpha_4_win32:
    https://mega.co.nz/#!dQVF2C5Y!JAhyLV3GIjTZhtl3DiS6PFbrbbUPx9U6o_bsjgktN6U

Official installer 7DTD_Alpha_4_win64:
    https://mega.co.nz/#!BF0zyBpJ!ec73F2ud1cNtnOpSxZrntkrMFal6KVUuEcicibE7LKc

krekk:
    http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=15048
  • Fehercsoki
    Szervert nekem eddig sosem talált.
  • Ironman2
    szervert megint nem talál természetesen (lehet a crack miatt,mert most meg accountot se lehet kreálni,csak simán bedob a főmenübe.egyetlenegy fájl a crack,az assembly-sharp.dll)
  • Fehercsoki
    Remélem egyesével is ki lehet kapcsolni majd a zombikat=/
  • Ironman2
    Spider zombi meg egyenesen röhejes ahogy kinéz.Rengeteg craftolni való van,azt szerintem most hagyhatnák már,inkább a játékmeneten csiszolhatnának.Fejlődési rendszer még sehol sincs,pedig azt is irják hogy lesz
  • Fehercsoki
    Szerintem a zombik nagyon szarul vannak megoldva, ez a rohanó zombi dolog szerintem nagyon nem reális(sok, de lassú zombi kéne szerintem), a savköpő/falmászó/kutya zombikról nem is beszélve...
  • Ironman2
    akkor lenne értelme ha észrevennének,és úgy rohannak felénk,mint a Dead Islandban (bár ott scriptelve voltak inkább)
  • Fehercsoki
    Hát ez tök jó, viszont a játék még mindig játszhatatlan mivel a zombik alapból tudják hol vannak a játékosok...
  • IXEMGabeo
    mondjuk az sztem gáz is volt...
  • Ironman2
    Stability on Bridges are still a little weak in the middle

na a végén már át lehet menni a hidon gond nélkül.D
  • Ironman2
    DDDD.beindultak ezek gőzerővel.Még az alfa 3-at sem toltuk jóformán
  • Ironman2
    Official Alpha 4 Release Notes

Added

Added scrap metal recipes from candy tins, air filters, and hub caps
    Added new feature for preview position and rotation for placing blocks. Before placing a block a semi-transparent preview of the block is displayed and player can rotate it using LMB
    Added Femur bone clubcrafting item
    Added Hunting Knife
    Added Bone Shiv
    Added recipe for bone shiv
    Added recipe for hunting knife
    Added femur to zombie & deer loot
    Added hunting knife to loot
    Added new block rotate sound set
    The“empty glass” can now also be filled with water at toilets
    Changes

Reduced polygon density on the barbed wire fence trap, candy tin landmine, hub cap landmine and air filter landmine for better performance and to keep people from reaching max vertices in a chunk
    When pressing the ALT key in 3rd person the camera can be moved freely around the player. Old state was: when shooting it was shot through the screen middle. New state: the crosshair is removed and shooting is done along the players view
    When the Z menu is opened, the full text search is auto selected and the old entered text is cleared
    Increased time that zombies play their roam sounds
    Increased block damage on explosions to allow better TNT chain reactions
    The turn speed of entities (like zombies or stag) is now dependent on their speed: the faster they move the faster they turn
    Increased colliders for inventory slots so that horizontally there is no space any more. Vertically there is still a small gap in the bag
    Spikes can now be placed only on a solid cube. So stacking of spikes isn’t possible
    Bug Fixes

Fixed problem that chunk could not be saved when building a column > 190 blocks
    Configure Controls: fixed bug that “left shift” and “right shift” were not selectable
    Fixed problem that when placing a bedroll/bed the other block was removed without a check. This could be abused for fast mining. Also set the orientation of a bed correctly
    Fixed problem that when running a server for a long time and the entity ids get greater than 16 bit, no player was able to connect to the server any more
    Added delay to food items so they don’t disappear until used
    Known Issues

Animals get knocked back quite far when hit
    When you light a pipebomb and don’t throw it, it will explode but the pipebomb is not “deleted”/removed from your inventory. If you die, all of them are dropped, including the one that exploded.
    Stability on Bridges are still a little weak in the middle
    Players can sometimes get stuck in small vertical spaces less than 2 blocks high like on top of a cinder block or trash pile
    Sometimes there are missing polygons in the world
  • Ironman2
    Alfa 4 is kész van!
  • Fehercsoki
    Természetesen nem...
  • Ironman2
    mert 32 bites a rendszered,nem?
  • Fehercsoki
    Nekem még mindig az összes elérhető ramot felzabálja a játék, ez most kb 3.2 giga...
  • Ironman2
    Közben már megoldódott,csak a játék nevét kellett átirni a fájlban,és bármelyik mentést rá lehet vinni a saját szerverre.Amúgy hamachin még mindig olyan szar a hostnak,tele van grafikai hiányosságokkal.Inkább vállalom a szervert,4 giga rammal el fog menni.Tegnap tudott már Gabeo is csatlakozni rám,igy is meghizott 700 megára,láttam a feladatkezelőben.A serverconfig.xml-ben meg le volt tiltva alapból a szerverhozzáférés
  • Ironman2
    oh yeee! köszönjük!