23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Fehercsoki
    Ezt amúgy te csinálod külön az alphákhoz vagy a fejlesztőknek csinálod és ők pakolják bele és alapból úgy jelenik meg?
  • Ironman2
    köszönjük!
    amúgy mindig jönnek majd frissítések,mivel nem teljes a játék (jövő májusban lesz release),ezeket is tervezed majd lefordítani?
  • lostprophet
    Nos, a magyarítás elvileg a következő alfában már benne lesz, de előre figyelmeztetek mindenkit, a fordítás még közel sem teljes.
  • Fehercsoki
    Hát vagy igen vagy nem, ez elég random, a legbiztosabb ha valami tárolóba beleteszi a másik játékos a cuccait.(vagy marad a dedikált szerver)
  • Ironman2
    de a gépemre elmenti a másik játékos adatait,nem?
  • Fehercsoki
    Ha csak simán játszol akkor is indít szervert, csak az meg is szűnik ha kilépsz.
  • Ironman2
    Nem inditottam dedicated szervert,csak simán játszottam,hmm,ez érdekes.
  • Fehercsoki
    Nincs single player, ha public akkor látják mások is a szervered.
  • Ironman2
    gondolom felirták az ip cimemet,mert a listában csak az inditott szerverek vannak
  • Ironman2
    hát ez big LOL! elinditok egy játékot singlében,erre valaki rámcsatlakozik.DDD hogy találtak meg,ha nem indítok szervert? igaz public-ra volt rakva,de akkor is
  • Ironman2
    Na ez jó! Az alfa 5-t mutatták,és abban már lesz lopakodás,és pályaszerkesztés is,sőt a skill-ek is jönnek.
    Lopakodást mondjuk nem értem mire jó ha napközben ki lehet kerülni a zombikat.Ahhoz át kéne irniuk az egész programot hogy ne rontsanak ránk éjjel a zombik,csak ha észrevesznek
  • Ironman2
    Na ez tegnapi videó a készítőktől.Egész jóra sikerült:

• Ironman2
    Tudom,tegnap simán be tudtam lépni a magyar szerverre a 4.0-val is
  • sanyesz55
    Semmi extra nincs a 4.1-ben a szerver összeomlásokat javították benne, nem érdemes ezért vesződni vele.
  • Ironman2
    Egész jó ez a csalás mod.Olyan dolgokat lehet lerakni amik alapból nem jönnek elő

• Ironman2
    Tényleg felesleges ennyi szar szerverrel manipulálni hogyha steam integráció lesz rá
  • Ironman2
    Ja ezt majd újra fel kell hogy rakják.brrr
  • Ironman2
    LOL.Alfa 4.1-et érzékel már az indításkor,és szervert nem talál,loaderrel sem. (gondolom megint újabb védelmet raktak bele)

"Happy Turkey Day Survivalist!
    Well almost but instead of stuffing yourself tomorrow why not download our Alpha 4.1 fix release today. This Thanksgiving update fixes the problem where servers crash on new rounds. The update is compatible with the Alpha 4.0 version."
  • Ironman2
  • lostprophet
    Basszus, én nemrég kezdtem el szórakozni, fenemód megijedtem, amikor egy hatalmas épületben, a sötétben vagy 10-en rontottak rám egyszerre :D Hozzászoktam, hogy nappal kint mindenki rohadt lassú.
  • Ironman2
    pfff,beszakadt a háztető,odaveszett az összes cuccom a 8 ládával együtt.veszélyes.faház tetejére nem szabad épitkezni
  • Ironman2
    Konzolparancsok (valaki kérte tegnap):

• Ironman2
    ez az alpha4 újdonsága.valakinek meg fordítva is volt a kezében a játék alatt
  • IXEMGabeo
    lol mi ez a kés?:O
  • Ironman2
    Szarvascsont is újdonság,bár nem egy kemény fegyver.DDD

kicsit berendezkedtem a tetőre:

olyan érzésem van a tetőn,mintha a fejem fölött akarnak bejutni,eléggé félelmetes
  • Ironman2
    Na ez jó game volt.Ezek az új zombi hangok érdekesek,meg az hogy látni lehet mit hova rakunk le:

• Ironman2
    tehát akkor most az alfa 4 igy müködőképes multiban:

a játékot fel kell installálni

Official installer 7DTD_Alpha_4_win32:
    https://mega.co.nz/#!dQVF2C5Y!JAhyLV3GIjTZhtl3DiS6PFbrbbUPx9U6o_bsjgktN6U

Official installer 7DTD_Alpha_4_win64:
    https://mega.co.nz/#!BF0zyBpJ!ec73F2ud1cNtnOpSxZrntkrMFal6KVUuEcicibE7LKc

nem kell crackelni,hanem egy loadert kell bemásolni a főkönyvtárba az .exe mellé (C:Program Files7DaysToDie-Alpha or C:Program Files (x86)7DaysToDie-Alpha.):

http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=15050
    jelszó a kitömörítéshez:
    3b9ac9RR

loaderrel inditani a játékot (vagy hostolni dedicated szervert),és kész is!

• Ironman2
    annak nem sok értelme van,mert keveset tudsz nappal gyüjtögetni.kb olyan 20 perc ami reális
  • hapi
    Felnézek én is, de egy gyors intenzív zombi horde meccs érdekelne igazán!
    Legnehezebben mondjuk 10-15 perc day-night cycle, 1 óra alatt egy jó játszhatnánk.
  • Ironman2
    okééés,megyek!
  • sanyesz55
    van szeró újra, cheat-et kivettem
  • Ironman2
    a csalás meg ilyen,de azt ki is kapcsoltad.egy huzással át lehet rakni bármit a panelról:

• Ironman2
    ez nagyon jó! van már kés is.sikerült rádcsatlakoznom sanyesz rendesen.a nővér zombi hörgése is megváltozott,majdnem szétröhögtem az agyam.DDDDD

• Ironman2
    megpróbálok csatlakozni hozzád
  • Ironman2
    ja ok,már olvasom lentebb
  • sanyesz55
    89.133.252.21:25500 a kód:55

Hun a player neve
  • Ironman2
    ez úgy is volt idáig is,ha rákattintasz a névre,akkor kiadja az ip cimedet alul.mi amúgy a játékneved? csatlakozni akarok hozzád
  • sanyesz55
    Működik, ha még valaki akar, most tud jönni
  • sanyesz55
    Nálam meg csak úgy jó a dedikált szerver, ha a gép belső ip-jét írom be, érdekes :( az agyam elhagyom, látni a listában de úgy nem csatlakozik
  • Ironman2
    többet sajnos nem tudok segiteni,van amikor nem jön be a lista,de nálam most az utóbbi 10 próbálkozásból mindig listázza rendesen