23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Thomasovics #1049 majd a köviben a nagyobb térképpel együtt jön -
#1048 És hol a lopakodás?? -
Ironman2 #1047 Kijött az alfa 6!!!!
What’s happening Survivalist,
I’ll tell you what’s happening the Pimps have just released Alpha 6 with many new features including: a much larger world, an awesome new metal forging system for gun and bullet crafting, a new snowy biome, 3 new snow zombies, many new locations including a ski lodge, sawmill, army camps, a ghost town and more. The build also has many user requested fixes and changes including better PVP player spawning, new key bind window with mouse support, a new server info panel and a new hold down ‘E’ vacuum item pickup function.
-
Since #1046 Rust alapjában a PVP-ről szól. -
Ironman2 #1045 Érdekes hogy a Rustnál vannak vagy 100-an is egy szerón,itt meg alig akad játékos egy pályán (bár nem örülnék ha itt is kirabolnának amíg nem játszom) -
Ironman2 #1044 elméletileg.most tesztelik az egészet -
#1043 Alpha 6-ban jön a lopakodás? -
Ironman2 #1042 egy hét múlva jön az alpha 6,néhány programozó visszatért hogy újrairják az AI-t,egy teljesen más rendszert fogunk majd látni a 6-ban,ezt a lopakodás miatt kellett átprogramozniuk.hatalmas havas területet is kapunk majd! (ja és a kovácsolási rendszer) nagyon várom már! -
Ironman2 #1041 Tehát hamarosan jön az alfa 6 a kovácsolási rendszerrel,és a hófödte tájakkal is,meg a hózombikkal -
Ironman2 #1040 Happy New Year Survivalist,
We’d like to thank everyone for making our migration to Steam and our first Holiday Sale an overwhelming success. We’ve been as high as number 4 in the Steam Top Sellers list and stayed in the top fifty consistently in our first 3 weeks and have consistently held a spot in or near the top ten since.
Even though we’ve done a lot of holiday celebration we’ve still found time to get some work done. The word on the street is that Alpha 6 is coming soon and that it will include a slick new metal forging system we hear is pretty freaking awesome! We’ve also heard rumors that the world is much bigger, has many new points of interest and a huge new snow biome to explore with several new snow zombies. Our source has confirmed these features and much, much more will be in Alpha 6! We can hardly wait.
But in the meantime check out the brand new series from team epiphany “Zombie Test Lab” where they take base defense ideas and puts them to the test against hordes of zombies on their quest to find the ultimate zombie killing setup. Check out episode 1 where they test out a checkered deathtrap and see how it fairs against a zombie onslaught.
Zombie Test Lab
-
Ironman2 #1039 mindakettő,de van neki topikja -
#1038 Rust az milyen játék? Zombis? Sima túlélő? -
Ironman2 #1037 Rust az nagyon király,már pár napja tolom,de egyedül nulla esély van szinte,csapatban érdemes dolgozni.Éjjel a legjobb,kurva jól megcsinálták hogy lehet rejtőzködni a sötétben.Nagyon sokan vannak a szervereken,és ez a jó.Már jó kis erőditményeket találtam -
Since #1036 Egyetértek fehércsokival, pár hete "kipróbáltam" a játékot, szerintem a DL eléggé felejtős, bár, állítólag az új build elég sok újdonságot hozott, pl. lehet benne főzni etc. Esetleg a "rust"-ot megnézheted vagy a Dayz SA-t, de az utóbbi eléggé bugos de egy jó csapattal élvezhető is lehet. -
#1035 Szerintem a Dead Linger nagyon nagyon kezdetleges állapotban van még a 7 Days To Diehoz képest is, ez már nagyjából játszható.(érdemes kikapcsolni a zombik futását és akkor éjszaka nem tudják alapból hogy hol vagy és úgy lehet sunnyogni meg normálisan játszani, nem csak erődöt építve lehet túlélni) -
#1034 Srácok,a The Dead Linger játék hasonló ehhez,mégis melyik a jobb szerintetek? Van itt közöttetek olyan aki játszott már mind a kettővel és tudna pozitív negatívumokat mondani ?
Előre is köszi! :) -
Ironman2 #1032 -
#1031 Nem, te grafikát írtál.(ami így elég értelmetlen) -
Ironman2 #1030 Azt irtam.DD -
#1029 Unity az engine... -
Ironman2 #1028 Nem jó irányba fejlődik a játék szerintem.Apropó! Ma jött ki a Rust,már azt is toltam,van neki topikja,ugyanevvel a grafikával (unity3D) mérdfölkövekkel jobban néz ki -
Ironman2 #1027 A földönkúszó zombi meg szerintem bug,de vicces nagyon.Jó hír viszont a zombik nem vesznek észre,csak ha közel megyek hozzájuk,ha kikapcsolom a futást:
-
Ironman2 #1026 Most belenéztem az alfa 5 hotfix2-be.Simán elindul,igaz szervert nem talál,de hamachin lehet tolni,Ez az elködösítés nem kellett volna bele,nagyon lerombolja a tájat:
-
Ironman2 #1025 Bár szervert nem talál,de hamachin csak jó lesz -
IXEMGabeo #1024 jaja én is ezt fogom alkalmazni...jó lesz ez. -
Ironman2 #1023 Amikor indítjuk a launchert,akkor csak be kell irni a nevet,és start multiplayer,de elötte nem árt megint törölni a registry bejegyzést -
IXEMGabeo #1021 úristen állandóan kidobják percenként az újat:D:D
azt se tudom mit szedjek ááá
lassan odáig jutunk, hogy megvárjuk a bétát ja xD
de amondó vagyok el kéne kezdeni valamelyik verziót:D építsünk már egy igazi kastélyt bassza meg:D -
Ironman2 #1020 Megvárom inkább a bétát,mert már nem tud újat mutatni a játék.Navezgane is unalmas lett -
Ironman2 #1017 Alpha 5 Hotfix 2:
Howdy Survivalist,
We have an auto update for you that fixes the following common bugs that some of you may have been experiencing. We are sorry for any issues you have had with our Alpha 5 steam release and we thank you for your patience.
Fixed bug that would cause the menu to not show for 5-10 minutes at startup while authorizing with steam; also fixes bug that would say a player doesn’t own a copy of the game and locks them out, when they do own it.
Fixed bug where players would get a blank screen when clicking start after manually typing in an IP/Port.
Fixed memory management on dedicated servers: now if players disconnect their memory is freed and not cached any more.
Known Issues: Some player hosted games still have incompatible NAT routers preventing other players from joining. A quick solution is try and let your friend host instead
Also folks we’re working on some major features for Alpha 6 which will include at least 3 of our coming next advertised screen features and many new unadvertised features, fixes and improvements.
You stay cool
The Fun Pimps -
Ironman2 #1016 Itt 4490 a játék:
http://cdkulcsok.info/steam.html -
Ironman2 #1015 yes! -
#1014 Na így egész jó, ha ki van kapcsolva a futás akkor este sem tudják alapból hogy hol vannak a játékosok. -
Ironman2 #1013 High quality light is elérhető
OFF:
ON:
-
Ironman2 #1012 Ez jó! Ki lehet kapcsolni hogy éjjel ne futkározzanak a zombik.DD Meg azt is lehet csinálni hogy nappal is durvák legyenek -
Ironman2 #1010 Na most dobok egy hátast.Azért nem müködött az alfa 5,mert a nod32 blokkolta a steam_appid.dll fájlt -
Ironman2 #1009 Okés.Mondjuk kicsit fura lesz,mert hozzászoktam az angol tárgynevekhez,de nembaj.Később állítólag lesznek majd random generált küldetések is -
Ironman2 #1008 Cless-nek kellenek az eredeti fájlok,mert csak úgy tudja megcsinálni a loadert -
#1007 Az egyik fejlesztő azt ígérte, hogy remélhetőleg a következő alfára már teljes egészében elérhető lesznek a fordítások, vagyis minden fordítható lesz. -
Ironman2 #1006 felkerült az 5-s hotfix is:
http://thepiratebay.pe/torrent/9349936/7.Days.To.Die.Alpha.5.Hotfix.Steam.Edition.Cracked-3DM_[32_64bit -
#1005 Még nincs.