23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1141 Amúgy szép fényesek a textúrák az új ficsőrök bekapcsolásával,de a fatörzs kissé durván néz ki evvel a fényesen csillogó kinézettel (másik újdonság hogyha sok farönk,vagy tárgy van egyhelyen,akkor elég folyamatosan nyomni az E gombot,és beszippant mindent a leltárba magától,kicsit könnyű ez a megoldás,jobban szerettem nyomogatni az E betüt a farönköknél,nem porszívót játszani):
-
Ironman2 #1140 kiváncsi lennék miért százasával jönnek a kannák,de van egy sejtésem -
Ironman2 #1139 még egy újabb helyszín a Lumbermill:
-
Ironman2 #1138 snowzombie forever.(Bem apó feltámadt)DDDD
-
Ironman2 #1137 na a blueberry bugos lett,felszedem,és nem csökken a darabszáma,bármennyit eszek belőle,viszont az éhség,szomjúság se nő tőle.ezt elb.szták
shotgun lőszer másképpen fogy,már nem tárat jelöl 1 db,hanem simán 1 db lövést jelent.igaz kárpótlásként rengeteg lőszer van a pályán.a hátizsákok számát megsokszorozták,már lépte-nyomon találni az úton mindenféle cuccot (lehet azért mert 2-es fokozaton játszom) -
hapi #1136 privibe folytassuk
-
Ironman2 #1135 na most próbáld meg! -
Ironman2 #1134 újraindítom a szervert mindjárt,majd szólok -
Ironman2 #1133 nem változik az! fix ip-m van -
Ironman2 #1132 az hogy router kioszt 4 átjáró címet,mivel 4 gépet lehet rádugni -
hapi #1131 ezalatt mit értesz?
-
hapi #1130 nem változott az Ip-D?
-
hapi #1129 így sem
-
Ironman2 #1128 én az ipv4 átjárón keresztül tudok saját magamhoz csatlakozni -
Ironman2 #1127 ne már! próbáld meg úgy hogy az ip cimem mellé irod ezt
/192.168.0.102 -
hapi #1126 Természetesen nem tudok csatlakozni
-
Ironman2 #1125 nagyon jók lettek az új opciók! tetszik hogy mindennek más a tárolómérete.pl a kukákban ezentúl csak 3 hely van,ha ládákat csinálunk,abba meg már jó sok belefér,nem 9! sok új hang is van,sok új textúra.ez a vadnyugati város meg annyira bejön hogy ott se akarom hagyni.DDDD kipucolom onnan a zombikat! ja,és ugye letiltottam hogy rohangáljanak éjjel,de azért ha közelükbe érünk,akkor brutálisak ugyanúgy,a kutyákkal kezdhetnének valamit,vagy vegyék ki őket,mert irtó gáz az animációja.töltények szine zöld,eléggé össze lehet téveszteni,csak a méretük más,viszont az jó ötlet volt hogy kiirja a tárolókon hogy üres,ha valaki kifosztotta már azt! jó kis játék lesz ebből! -
Ironman2 #1124 LOL! egy egész vadnyugati várost beraktak!
-
Ironman2 #1123 Megy a szerverem,aki tudja az ip-met az csatlakozhat! -
Ironman2 #1122 Ma beindítom délután a szervert,majd szólok,3 emberke jöhet! -
Ironman2 #1121 akkor majd biztos jön a 6.1.1.1.1.1 -
hapi #1120 Én csak később jövök és csak azért hogy lássam megy e direct ip-n keresztül és hogy valóban hibás e multiban a tárolók "memóriája". állítólag nem mindenki ugyan azt látja a ládákban és van hogy eltűnnek dolgok.
-
Ironman2 #1119 Na majd este inditom a szerót,max 4 játékosra állítom,a 4 giga ram-om nem sokat bir el,megpróbálhatjuk.Hapi tudod az IP cimemet,Gabeonak is elküldöm,még egy emberke jöhetne majd este 20 körül,privátba elküldöm az IP-met -
Ironman2 #1117 na már van megoldás a dedicatedre is,mindjárt tesztelem,aztán leirom hogy kell csinálni -
Ironman2 #1116 amúgy 32 bitesre van most állítva a játék nálam -
Ironman2 #1115 Privát ment! -
Ironman2 #1114 igen irták.lehet a port nem jó,f.sz tudja -
hapi #1113 azért kéne rájönni direct ip-vel hogy működik, mert írják hogy megy. -
Ironman2 #1112 nálam mindig ilyen hamachin,ha nem én vagyok a host,ha megcseréltük volna,akkor neked lett volna ilyen sajnos -
hapi #1111 nekem jó volt
-
Ironman2 #1110 ennyit láttam a tájból:
-
Ironman2 #1109 ja ezer bocsánat
7daysroom2
jelszó die -
hapi #1108 felraktam de nincs sevendaysroom2 hálózat szerinte
-
Ironman2 #1107 http://www.oldapps.com/Hamachi.php?old_hamachi=13 -
Ironman2 #1106 hamar feltelepül az! -
hapi #1105 nincs hamachim
-
Ironman2 #1104 javasoltam az elöbb a hamachi szobát -
hapi #1103 dedikálttal nem működik azt írja. azért nem tudsz rá menni a sajátodra. -
hapi #1102 csinálj te egyet
-
Ironman2 #1101 nekem nem sikerült a saját szerómra se rámenni,az 5-ben ez összejött