23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    Nem érdemes már búvóhelyet csinálni,mert bespawnolnak a zombik oda is.Az a kutya pl mögöttem jelent meg a házban,hiába van elkeritve.Az a baj hogy pont ez a ház az egyik spawnpont ha minden igaz
  • Ironman2
    Jó játék volt! Köszi nektek! Holnap megint folytatjuk,még 1 embernek való hely kiadó!

• 7days
    Thx!
  • hapi
    Ja látom megy rendesen
  • Ironman2
    7days már csatlakozott,úgyhogy jöhetsz hapi
  • Ironman2
    akkor lehet nálam volt a gond megint,most teljesen leállítottam a tüzfalat.gyertek!
  • Ironman2
    megy
  • Ironman2
    Ha nem megy,akkor beinditom a hamachit,bár ott bugos nekem nagyon a játék

7daysroom2

jelszó.die
  • hapi
    én megint nem tudok kapcsolódni megy még egyáltalán?
  • 7days
    Oksa, megnézem! nem szoktam máséba belekontárkodni ha már ennyit nyűglődtetek vele, nem bántom :D
  • Ironman2
    persze jöhetsz,küldtem privátban az ip-t.neked is leirom a házra vigyázni ám! majd meglátod a térképen középen.sokat kell gyüjtögetni,ha valaki rosszalkodik,akkor bannolom
  • 7days
    Hali! beszállhatok? én is :)
  • Ironman2
    küldöm privátba! házunkra vigyázzál! az emeleten a ládában van sok cucc! majd később belesek
  • Totyamaster
    Az a helyzet én nem tudom de jönnék
  • Ironman2
    elinditottam a szervert,jöhet aki tudja az ip-met.max 4 játékos!
  • Ironman2
    jájjjj de csúnya vagy Béja asszony!!!

• Ironman2
    Egy kis függelék a bokorra.D

• Ironman2
    Jó így hogy ki van kapcsolva a zombifutás,de éjjel tiszta horror mikor sétálnak a ház felé ezerrel.DD

• Ironman2
    Rohadt zombik már bespawnolnak mindenhova.Mellettem terem t hirtelen egy kutya,aztán majdnem szétszedett
  • Ironman2
    tüzfalban megnyitottam a 25000 portot
  • Ironman2
    Most?
  • hapi
    Nem tudok csatlakozni!
  • Ironman2
    Indítom a szerót,aki tudja az ip-met az jöjjön!
  • Ironman2
    Szép hosszú a crafting rendszer,belekerültek az újak is:

http://7daystodie.gamepedia.com/Crafting
  • Totyamaster
    ok gondolj rám időpont 7 óra???
  • Ironman2
    este inditom a szerveremet! privátban küldöm az ip cimet,3 ember jöhet majd!
  • Ironman2
    hapi ip cimére csatlakozz!!! majd megadja privátban,irj neki,én nem adhatok ki más ip cimét! 25000 a port! hamachit felejtsd el,mert szar lesz tőle a játék! a zombifutást kikapcsolhatod hapi,az nagyon idegesítő! ha meg zombik közt halsz meg,és oda respawnol vissza,akkor annyi,ezért is kell kikapcsoni a zombierunt
  • Totyamaster
    hapi vasember bejutottam a hamacis hálozatotokba
  • Totyamaster
    sziasztok adjatok már hamachi címet és csatlakozok hozzátok utána meg direct ipével valakihez aki a rendszer gazda!
    Észrevettem a játék aki rendszergazda 3,5 gb memóriát elvisz!!! de jol futtatja a serot akkor
  • Ironman2
    Na ez összejött végre! hapi szerverére tudtam menni!
  • Ironman2
    Hamachin csatlakoznék szívesen,de az a baj hogy szinte semmit se rajzol ki a játékban.üresek a textúrák!
  • Ironman2
    Na valaki le is irta a másik fórumon ugyanezt a problémát.Hamachin,és saját szerón lehet tolni,de DC,és más szerverére nem lehet rámenni,úgyhogy nem nálunk lesz a hiba
  • Ironman2
    directip-vel nem csatlakoztál tegnap,próbáld meg,elindítom a játékot
  • hapi
    Ha privibe megadnád az ip címed, megpróbálnánk direct kapcsolódni, ezzel kiszűrnénk hogy nem Ironmannál vagy nálam van a hiba.
  • Ironman2
    A directconnect megy,csak ha gyártunk szervert,arra nem lehet rácsatlakozni
  • Totyamaster
    Sziasztok igaz hamachin futamot a servert de nyugodtan csatlakozhattok egy élmény lenne többen lennénk ma délután indítom !6,1 v ja és más néven futok nem lesz azonos
    név survival988
    jelso 1234
  • IXEMGabeo
    nem értem miért nem megy a direct...anno az Alpha 3-nál simán ment nem?
  • Ironman2
    DDDD

amúgy Hapival próbáltuk hogy rámcsatlakozik a dedicated szerveremre,de nem jött össze,én se tudtam az övére.Hamachin nem fogom tolni,mert nem akarok üres pályákon rohangászni.Egyedül még a directconnectet majd holnap megpróbálom hapival (csak ott nem fogja menteni annak a cuccait aki csatlakozik,csak ha ládákba rakja az illető)
  • Ironman2
    én már nem hiszek neked :)))
  • IXEMGabeo
    Bem apó:DDD szakadok rajtad...

szülinapozás volt:S vasárnap igyekszem jönni mester tetszenek az újítások