23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1182 Nem érdemes már búvóhelyet csinálni,mert bespawnolnak a zombik oda is.Az a kutya pl mögöttem jelent meg a házban,hiába van elkeritve.Az a baj hogy pont ez a ház az egyik spawnpont ha minden igaz -
Ironman2 #1181 Jó játék volt! Köszi nektek! Holnap megint folytatjuk,még 1 embernek való hely kiadó!
-
7days #1180 Thx! -
hapi #1179 Ja látom megy rendesen
-
Ironman2 #1177 7days már csatlakozott,úgyhogy jöhetsz hapi -
Ironman2 #1176 akkor lehet nálam volt a gond megint,most teljesen leállítottam a tüzfalat.gyertek! -
Ironman2 #1175 megy -
Ironman2 #1174 Ha nem megy,akkor beinditom a hamachit,bár ott bugos nekem nagyon a játék
7daysroom2
jelszó.die -
hapi #1173 én megint nem tudok kapcsolódni megy még egyáltalán? -
7days #1172 Oksa, megnézem! nem szoktam máséba belekontárkodni ha már ennyit nyűglődtetek vele, nem bántom :D -
Ironman2 #1171 persze jöhetsz,küldtem privátban az ip-t.neked is leirom a házra vigyázni ám! majd meglátod a térképen középen.sokat kell gyüjtögetni,ha valaki rosszalkodik,akkor bannolom -
7days #1170 Hali! beszállhatok? én is :) -
Ironman2 #1169 küldöm privátba! házunkra vigyázzál! az emeleten a ládában van sok cucc! majd később belesek -
Totyamaster #1168 Az a helyzet én nem tudom de jönnék -
Ironman2 #1167 elinditottam a szervert,jöhet aki tudja az ip-met.max 4 játékos! -
Ironman2 #1166 jájjjj de csúnya vagy Béja asszony!!!
-
Ironman2 #1165 Egy kis függelék a bokorra.D
-
Ironman2 #1164 Jó így hogy ki van kapcsolva a zombifutás,de éjjel tiszta horror mikor sétálnak a ház felé ezerrel.DD
-
Ironman2 #1163 Rohadt zombik már bespawnolnak mindenhova.Mellettem terem t hirtelen egy kutya,aztán majdnem szétszedett -
Ironman2 #1162 tüzfalban megnyitottam a 25000 portot -
Ironman2 #1161 Most? -
hapi #1160 Nem tudok csatlakozni! -
Ironman2 #1159 Indítom a szerót,aki tudja az ip-met az jöjjön! -
Ironman2 #1158 Szép hosszú a crafting rendszer,belekerültek az újak is:
http://7daystodie.gamepedia.com/Crafting -
Totyamaster #1157 ok gondolj rám időpont 7 óra??? -
Ironman2 #1156 este inditom a szerveremet! privátban küldöm az ip cimet,3 ember jöhet majd! -
Ironman2 #1155 hapi ip cimére csatlakozz!!! majd megadja privátban,irj neki,én nem adhatok ki más ip cimét! 25000 a port! hamachit felejtsd el,mert szar lesz tőle a játék! a zombifutást kikapcsolhatod hapi,az nagyon idegesítő! ha meg zombik közt halsz meg,és oda respawnol vissza,akkor annyi,ezért is kell kikapcsoni a zombierunt -
Totyamaster #1154 hapi vasember bejutottam a hamacis hálozatotokba -
Totyamaster #1153 sziasztok adjatok már hamachi címet és csatlakozok hozzátok utána meg direct ipével valakihez aki a rendszer gazda!
Észrevettem a játék aki rendszergazda 3,5 gb memóriát elvisz!!! de jol futtatja a serot akkor -
Ironman2 #1152 Na ez összejött végre! hapi szerverére tudtam menni! -
Ironman2 #1151 Hamachin csatlakoznék szívesen,de az a baj hogy szinte semmit se rajzol ki a játékban.üresek a textúrák! -
Ironman2 #1150 Na valaki le is irta a másik fórumon ugyanezt a problémát.Hamachin,és saját szerón lehet tolni,de DC,és más szerverére nem lehet rámenni,úgyhogy nem nálunk lesz a hiba -
Ironman2 #1149 directip-vel nem csatlakoztál tegnap,próbáld meg,elindítom a játékot -
hapi #1148 Ha privibe megadnád az ip címed, megpróbálnánk direct kapcsolódni, ezzel kiszűrnénk hogy nem Ironmannál vagy nálam van a hiba. -
Ironman2 #1147 A directconnect megy,csak ha gyártunk szervert,arra nem lehet rácsatlakozni -
Totyamaster #1146 Sziasztok igaz hamachin futamot a servert de nyugodtan csatlakozhattok egy élmény lenne többen lennénk ma délután indítom !6,1 v ja és más néven futok nem lesz azonos
név survival988
jelso 1234
-
IXEMGabeo #1145 nem értem miért nem megy a direct...anno az Alpha 3-nál simán ment nem? -
Ironman2 #1144 DDDD
amúgy Hapival próbáltuk hogy rámcsatlakozik a dedicated szerveremre,de nem jött össze,én se tudtam az övére.Hamachin nem fogom tolni,mert nem akarok üres pályákon rohangászni.Egyedül még a directconnectet majd holnap megpróbálom hapival (csak ott nem fogja menteni annak a cuccait aki csatlakozik,csak ha ládákba rakja az illető) -
Ironman2 #1143 én már nem hiszek neked :))) -
IXEMGabeo #1142 Bem apó:DDD szakadok rajtad...
szülinapozás volt:S vasárnap igyekszem jönni mester tetszenek az újítások