23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
7days #1224 Ja, itt 4100 http://hardverapro.hu/apro/legujabb_steam_jatekok_olcson
nah mind1 -
#1223 Nagyon sokan árulják PHn, steames hirdetéseket érdemes nézegetni. -
7days #1222 http://hardverapro.hu/apro/steam_summer_sale_jatekok_meg_olcsobban_gyorsan_ga
ez egy gyorskeresés volt biztos nem erre gondolt csak egy tipp PH-ről :D -
hapi #1221 4000-ért azonnal megveszem hol? -
#1220 PH -
7days #1219 4000 ért hol? -
Ironman2 #1218 4000-ért is van kulcs,de nem veszem meg még,majd a teljest! -
7days #1217 Totyamaster: csak én játszottam a privát kis játékomba, arról akartam feltölteni pár képet
Ironman2: Nem sok új dolog van a 6.2ben csak javítások ahogy nézem :D na majd ha meg lesz az A7 :D
Amúgy nem érdekel senkit a gém 22 euróért? :D -
Ironman2 #1216 Akkor jövök meg a melóból:)) Nem játszok,csak benézek ide.Vasárnaptól viszont megint szabin leszek -
Totyamaster #1215 Ironman2 kösz nagyon rendes vagy ahogy elnézem mindig éjfél hajnal körül vagytok aktívak sose tudok találkozni veletek :( seron . -
Ironman2 #1214 Kijött az alfa 6.2!
Changes
Changed on Mac the reflective water is set to off per default improving frame rate
Changed shotgun to use animation clips to support single shell loading
Changed reduced radiator to have 2 pounds of brass
Changed reduced weight of car batteries
Changed trophy 2 and 3 to lead and tungsten
Changed Breakdown Weapon recipe name and tip description to say Breakdown Item instead
Changed sharp stone attack has been removed and is no longer a weapon may come back in alpha 7
Changed mp5 to SMG on all items
Changed Kicking and banning to search if name contains than input instead of starting with the input. Also added player id as a fallback. Player id can be seen by using the “lp” command.
Bug Fixes
Fixed player hosted game servers were not showing in the game browser.
Fixed game Info player counts were showing incorrect numbers
Fixed favorite servers list would break if you had no other favorites and added a manual favorite entry.
Fixed unable to remap reload/take-all key, should now map correctly.
Fixed bug when mining less than 16 blocks above bedrock pressing E brings up a console error IndexArrayOutOfBounds
Fixed brass trophy so it can be smelted
Fixed female third person wrench hold and use animations
Fixed crossbow bolt from stuttering when reloaded
Fixed female crossbow animations
Fixed shotgun reload and crossbow stutters
Fixed animator warning for sharp stone
Fixed Crafting Grid Item Loss when quick crafting using known recipes if you switch from recipe to recipe you will lose the items on crafting grid.
Fixed Add an ounces and burn time for gas cans for the auger and chainsaw.
Fixed MultiplayerClient de-sync all containers de-sync between server and client resulting in loss of items, item duplication, and in some containers which have randomly generated loot multiple different instances of that loot.
Fixed Forge didn’t sync between clientsKnown Issues
Players can sometimes get stuck in small vertical spaces less than 2 blocks high like on top of a cinder block or trash pile
Mac builds need to quit via the task manager
Rocket Launchers and Hunting Rifles cannot be broken down yet or crafted
Upgrading to Alpha 6 will sometimes cause players to lose key bindings go into options/controls/restore defaults and hit apply then close the game and start again to fix the problem
Known Issues
Players can sometimes get stuck in small vertical spaces less than 2 blocks high like on top of a cinder block or trash pile
Mac builds need to quit via the task manager
Rocket Launchers and Hunting Rifles cannot be broken down yet or crafted
Upgrading to Alpha 6 will sometimes cause players to lose key bindings go into options/controls/restore defaults and hit apply then close the game and start again to fix the problem -
IXEMGabeo #1211 valami képfeltöltő oldalt keríts:) -
7days #1210 nem enged linkelni, feltölteni meg nem tudom mert nagyobb mint 20kb :S
fura egy fórum -
7days #1209 Gondoltam megosztok pár lépet veletek, remélem jól linkelek :D
Bázisom:
Ellenség:
Kértek egy kis gyümit? :D
Tömeges erőszak
Reggel kicsit már megfogyva, de még töretlenül jönnek
Lőszer utánpótlás sem maradhat el:
-
Totyamaster #1208 rustnál melyik verziot kell letölteni -
Ironman2 #1207 Majd kipróbálhatjuk hétvégén a Rust-ot is.Nekem bejön az is,tudok szerót is gyártani neki.Van topikja,meg offtopikja is! -
7days #1206 ott van a lead ignot nak meg a brass nak a formája a ládámba használd nyugodtan, felesleges többszörözni őket.
meg van clay kövem is pár még ha kell -
Ironman2 #1205 ja be lehet dobálni pl a megsérült tüskéket a kemencébe gyújtósnak -
IXEMGabeo #1204 elég részlétes lett a játék ahogy látom:P:) -
Ironman2 #1203 a sniper rifle a legjobb,annak külön a távcsövét is el kell készíteni a kemencében.DDDDD
http://7daystodie.gamepedia.com/Crafting -
IXEMGabeo #1202 a picsába jó kemény dió lesz csákányt csinálni meg egyéb szerszámot... -
Ironman2 #1201 ráadásul a fegyvereknek az alkatrészeit lehet legyártani a kemencében,pl az mp5 az 3 darabra van szétszedve -
Ironman2 #1200 van lead ingot mold is,most nézem a wikin.pfff,az összes fegyvernek van moldja -
Ironman2 #1199 igen,pontosan! -
Ironman2 #1198 ja,az iron ingot mold-ot,meg 5 db lump of clayből lehet összehozni -
IXEMGabeo #1197 viszont nincs metal scrap, helyett van iron scrap amiből nem készül ingot:S -
Ironman2 #1196 én most egyelőre az iron moldot ismerem,abból lehet iron ingotot csinálni,iron ingotból vannak a szerszámok,mint idáig volt -
IXEMGabeo #1195 most akkor vasat csak ebből lehet csinálni?:)
vas hulladékból csak ajtót és megerősített fémlemezt lehetett csakis:S -
IXEMGabeo #1194 aztakurva micsoda főzőtechnika xD -
Ironman2 #1193 megvan még az,csak átvittem magamhoz :)) -
hapi #1192 A lépcső alatti szekrénybe tettem rögtön az első nap vagy 100 vasbetont, meg 20 olvasztott vasat, hogy gyorsabban menjen a ház megerősítése. -
Ironman2 #1191 farönkkel jó sokáig ki lehet tolni az égési időt -
Ironman2 #1190 na már értem.az első sorban gyújtósokat kell berakni,nem mindegy milyet,mert sokáig ég akkor a tüz,a másodikba fémet kell rakni,harmadik sorba meg amit akarsz gyártani,annak a moldját.most iron ingotot gyártok ezerrel:
-
Ironman2 #1189 Na jól megbonyolították a kovácsolási rendszert,még most sem értem.Nagyon jó kis házunk lett,majd bővítjük:
-
Ironman2 #1188 okés,majd én is nemsokára,addig játszatok! -
7days #1187 clay ből csinálsz köveket, aztán abból a kövekből meg ilyen mintákat amibe beleolvasztod a különböző fémszilánkokat(scrap v mi a neve:D) vagy miket akkor lesz iron meg brass meg lead bar-od, de fegyóknál is ugyanígy van, megcsinálod a fegyver résznek azt amibe beleolvasztod a cuccot (mold) aztán már a megcsinált bar-okat olvasztod bele és kész a fegyórész.
kicsit felnézek :D -
Ironman2 #1186 Az a kemence,már csak ott lehet szerszámokat előállítani.Még én se jöttem rá hogyan kell azt.Indítom a szervert megint,aki akar jöjjön (ip priviben) -
IXEMGabeo #1185 mi az a kőrakás ott a 2. képen?:) -
Ironman2 #1184 sajnos én meg holnaptól nem érek rá.csinálok neki megint egy facebook oldalt hogy ne itt társalogjunk a topikban -
7days #1183 Hali! Ma este nem tudok menni, de holnaptól igen :D