23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1268 hoppá! akkor azt benéztem,mindjárt feltöltöm a jó törést -
7days #1267 ja csak azért mert már 48. napomat élem és hát az azért elég sok meló :D vagy cheat on al tudom megoldani ha újat kezdek h felfejlődjek ugyanoda hamar :D -
7days #1266 amit linkeltél törés a rust-hoz való, amúgy köszi a linkeket! -
Ironman2 #1265 Van már 6.3,és tökéletesen müködik! leirás lentebb.Este már ennek a szeróját fogom indítani,elöbb próbáltam,és nagyon jó! -
Ironman2 #1264 ha áthelyezed,akkor menni fog,de szerintem nem érdemes küszködni vele,nagyon sok funkció akkor lép életbe ha új pályát kezdünk -
7days #1263 Ironman +1 ééés 6.3 :)
nem tudjátok a régi save-em megy e ezzel 6.1? -
Ironman2 #1262 Repair weapon az jó lehet,csak nemtom milyen összetevők kellenek hozzá -
Ironman2 #1261 Ez már a 6.3-ból van.Szívósak ezek a hózombikák! 4 lövés a fejre,és úgy pusztulnak csak meg! Jó hir viszont hogy találtam egy lapátot:
-
#1260 Ironman-re +1 szavazat -
Ironman2 #1258 -
#1257 Szerintem is te legyél a házigazda. -
Ironman2 #1255 Most javították a láda hibáját! Tegnap elveszett egy csomó cuccod totyamaster amit beraktál,volt olyan amit meg én nem láttam -
Ironman2 #1254 Jó lenne ha HG lennék,akkor hozzáférnék a bannerhoz,és ki tudnám irni hogy fut-e a szerver.Igy arra kérlek benneteket hogy egy hozzászólással támogassatok hogy házigazda lehessek itt.köszönöm! (egy fasza hátteret is tudnék kreálni ide) -
Ironman2 #1253 Kijött az alfa 6.3!
Changes
Changed all loot containers to have a greater chance to be empty
Changed cars to have more tool loot
Changed mailboxes to have more paper loot
Changed Less chance of finding backpacks in the wild loot
Changed length of IP field to allow longer URLs
Changed length of Port field to allow more room for IP field
Changed crops grow slower and no longer grow underground from torch lights
Bug Fixes
Fixed IP input breaking connection attempts after leaving a server
Fixed pasting IP from clipboard not registering
Known Issues
Players can sometimes get stuck in small vertical spaces less than 2 blocks high like on top of a cinder block or trash pile
Mac builds need to quit via the task manager
Rocket Launchers and Hunting Rifles cannot be broken down yet or crafted
Upgrading to Alpha 6 will sometimes cause players to lose key bindings go into options/controls/restore defaults and hit apply then close the game and start again to fix the problem -
Totyamaster #1252 Ironman2 Jól teljesíttet a géped frankon futott a server ! :)
Az a gondom utolsó pillanatban látom meg server van és lekésem nem lehetne előre üzi falra kiírni ma este 8 tol 6 slotos szero lesz,(ez az én véleményem)
-
7days #1251 megyek 10 percen belül :) -
Ironman2 #1250 Fut a szeró,aki akar jöhet! Immár 6 emberre van állítva -
IXEMGabeo #1249 háztető elvileg -
Ironman2 #1248 Kemények az ellenfelek,még közeledbe se érnek,de már ütnek,kissé bugos igy.Az viszont jó lesz ha bejön majd az új mesterséges intelligencia.Kiváncsi leszek rá.Bemásznak majd az abalakon is a zombik,meg le lehet őket rúgni a földre,minz a Dead Islandba -
Ironman2 #1247 ha láttam volna hogy hol vagy,akkor felszedem a cuccaidat,de nem találtam a helyet ahol megpusztultál.DD -
IXEMGabeo #1246 jaj ez nagy volt.DDD és a zombi kiverte onnan azt az ágyat mégis utána -
IXEMGabeo #1245 most ideges lettem amiért kidobott...skype miatt...el is veszett egy pár cucc -
Ironman2 #1244 -
Ironman2 #1242 Pont te mondod,mikor b.szol jönni játszani.Megint a VV-t fogod nézni! Sicc! Nem könyörgök már neked!! Jösz,jösz,ha nem,akkor nem,vannak mások is -
IXEMGabeo #1241 este 8 után? hmm remélem sokáig... -
Ironman2 #1240 Na majd este leszek még 8 után,akkor folytatjuk jó volt! 4 játékost simán elbirt a gépem,átirom 6-ra a játékosok számát -
Ironman2 #1239 Indítom a szervert,aztán beléphettek! -
IXEMGabeo #1238 Jön valaki játszani? -
Ironman2 #1237 -
#1236 Szerintem inkább pü-t írj neki. -
Totyamaster #1235 szia maross!
Nekem kell egy kulcs 3500ft a játék így bugos alpha verzióban is tetszik nekem. Főbb info stemes??
-
maross #1233 "Ha küldesz egy 7days kulcsot ingyen azt nagyon megköszönném :)))) Senki se fog róla tudni."
Akkor ezennel bucsuzom is ismet az sg-tol. Nem hiaba leptem le 6 honappal ezelott. Sziasztok.
-
Ironman2 #1232 DDD.Milyen kicsi a világ! Én amúgy várok még vele,hátha elb.sszák az egészet.Azért kösz az ajánlatot -
maross #1231 Akinek kell 3500-ert, szoljon, elso 2 jelentkezonek el az ajanlat. -
7days #1230 én ma este sajna nem -
IXEMGabeo #1229 na én ma ráérek viszont, ha akartok gyertek játszani illetve, aki indítana szervert ahhoz becsatlakoznék:) -
Ironman2 #1228 Én sajnos nem tudok itt lenni,majd csak vasárnap.Mindjárt mennem kell melózni -
Totyamaster #1227 ma lesz sero?? -
Ironman2 #1226 itt 4400:
http://maross.webgalaxy.hu/steam/ -
hapi #1225 köszi