23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1310 Egy kis kovácsolási segédlet:
-
7days #1309 Szerintem többen vannak erősebb szinten, de ez nem százas plusz erősebb ütés 3-4 után halott vagy kb-ra. Lehet hogy a tárgyak is kevésbé esnek ez sem tuti csak a különbséget észleltem ironman szerója és az én lokális max erősségű játékom között -
Ironman2 #1308 passz,annyit vettem észre hogy messzebbről már támadnak.gondolom az ütésük erősebb a zombiknak
Amúgy elindítom a szervert,én majd később lépek be.Játszatok! -
fantomvampire #1307 Kiprobaltam a jatekot :) egesz otletes a 2-es szint nem veszes :)
Nagyobb nehezsegi szinten mi a kulombseg ? -
7days #1306 igazából úgy értelmetlenné válik, de aki legózni akar zombiföldön annak jó :D -
Ironman2 #1305 ez 100 százalék csalással csinálták,mert azok a dolgok csak a panelból voltak elérhetőek.én nem kapcsolom be,mert akkor elveszik a játék varázsa -
7days #1304 vagy csak simán cheat enabled :D -
Ironman2 #1303 Valaki nagyon kocka lehetett:
-
Ironman2 #1302 Na tessék! Ilyen kéne nekünk is! (ez még az alfa 1 gondolom,mert ott volt ilyen ocsmány a viz)
-
Ironman2 #1301 eh.pajszer jöhetne! jó kis half-life retró.akkor alapjáratban jó bénák leszünk,fejlődni kell majd rendesen.amúgy jó lenne ha a zombik is velünk fejlődnének mint a Dead Islandban -
Ironman2 #1300 Jó lesz majd a fejlődési rendszer.ez csak az egyik cast:
-
Since #1299 Server IP cím? -
7days #1298 oksa, megyek 10perc xD -
Ironman2 #1297 Elindultam! 6.3-as játékkal! -
IXEMGabeo #1295 hoppá alig lesznek tárgyak?
eddig az összes verzióban könnyedén felszerelkeztünk:) -
Totyamaster #1294 Igy igaz nekem is krumpli földem volt árultom a krumplit kg -ra rengeteg termett! sebaj ironman2 elvesztettem a cucomat . Sztem jó társaság legyen akikel ell lehet ..... -
7days #1293 ja simán -
Ironman2 #1292 A növények is lassan nőnek ezentúl,az új javítás szerint.Akkor ültetni kell ha nem találunk kajákat.igy akkor átvizsgáljuk a várost,és szinte alig találunk cuccokat.Végül is könnyü volt a 6.1,mert hamar megtömtünk 4 ládát vele -
7days #1291 legnehezebbre felraktam és így már tényleg élvezetes :D cuccokból szinte sehol semmi xD -
Ironman2 #1290 Egyébként ez a 6.3 újítása,akkor nem is kellett volna több hátizsákot lerakni a földre,ha a fele üres marad.D:
Changed all loot containers to have a greater chance to be empty
Changed cars to have more tool loot -
Ironman2 #1289 Ja,nekem is gyanús lett a sok üres táska.Remélem nem bug! Nekem 2-es fokozatra van állítva a szerver,ami normal szintet jelez (4-ig lehet állítani) -
7days #1288 Feher-csokival értek egyet, én a régi jól bevált zombikban hiszek, meg abban hogy sokan vannak, ott van az aláírásban a spec-em és volt nekem is hogy beszaggatott. Jó, persze alfa verzió meg "sok" zombi volt kb30 de akkor is :D
Az hogy kevesebb a cucc, az nem gáz, mert legalább van benne egy kis félsz, tehát később rakod le a játékot megunva :D -
IXEMGabeo #1287 + szavazat tőlem hg-nak -
hapi #1286 Gyerekek nagyon nagy lett a game! Kb. semmit nem találtam az első 10 percben, se kocsikban se táskákban. Ez így igen nehéz lesz ami jó! Ha megy rendesen a szerver akkor sztem én is indítok egy olyan "vért pisálsz" nehézségűt, ahol rendesen meg kell dolgozni az életben maradásért. :) -
Ironman2 #1285 meg rohadt rövid a játék! végéről meg ne is beszéljünk,úgy össze van csapva ,sok nyitott kérdés maradt benne! -
Ironman2 #1284 Nekem se jött be a Riptide,igaz Gabeoval nyomtuk sokat,de nagyon bugos az egész,és ezt nem lehet a warez számlájára irni,mert ugyanazokkal a hibákkal nyavalyogtak az eredetisek is! +optimalizálatlan! -
#1283 CDGalaxis még mindig ajándék pólót/posztert/DLCt ad Riptidehoz, szerintem ez mindent elmond:D (normális játékoknál a megjelenés napjára már az összes ilyen csomagot megrendeli valaki...) -
Ironman2 #1282 Nekem megvan eredetiben a Dead Island,kijátszottam a warezt,és megvettem eredetiben,mert megérdemelte a játék! Valószinü hogy ennél is igy lesz! De még messze van a teljes verzió. (ráadásul most 990 a Dead Island,én meg 5 rongyért vettem anno) -
#1281 Mind1 hogy nevezzük, akkor is szar. Pedig nagyon vártam=/ Most kb csak 7 Days to Diera érdemes várni, ha minden benne lesz amit ígértek akkor lazán a legjobb zombis játék lesz, minden lényeges featurel. -
Ironman2 #1280 Az még nem jelent meg (a Riptide egy önálló kiegészítő) -
#1279 Nem is meglepő hogy még hónapokkal a megjelenés után is volt nyomott áron CE és megjelenés után nem is törődtek vele a fejlesztők... -
#1278 A 2-ben viszont már érdekes módon igen... -
Ironman2 #1277 A Dead Island-ban se volt gond a zombikkal -
#1276 Érdekes hogy Left 4 Dead 2ben lazán 50 zombi is jön egyszerre(és azokat dinamikusan fel lehet darabolni, nagyon szépek az animációk, részletes modellek), az fps semmit nem csökken, itt meg 15 gagyi zombi éjszaka már gondot okoz... -
Ironman2 #1275 jaja! ahogy mondod! -
#1274 4 lövés fejre... Komolyan nem értem hogy miért jó az amikor egy zombis játékban egyszerre látsz max 15 zombit, de cserébe mindegyik szuperzombi... Szerintem pont fordítva kéne, nagyon sok, de gyenge zombi... -
hapi #1273 +1 Ironman2 legyen a házigazdi! -
Ironman2 #1272 akkor tegnap totyamasteréknek rossz linket adtam,ezért nem tudták átirni a nevet! -
Ironman2 #1271 ilyen nagy beruházást nem érdemes elkezdeni,mert mindig jönnek új verziók,amikben nagyon sokat javítanak,a bétáig mégcsak ökörködésre jó inkább (de azért kisebb erődöt megint építek a ház köré) -
7days #1270 thx!