23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    További képek az alfa 7-ből:

• IXEMGabeo
    én singleben zombik nélkül tolom a játékot...

rohadt sok mindent lehet csinálni benne és szebb természetesen, mint az agyonsztárolt pixeles Minecraft:)))
  • xalyy
    Jah és tudjátok mi a röhejes az egészbe?
    Hogy a Dayz-t meg a Rust-ot is nem egy mindennapi bagázs készítette, rengeteg tapasztalattal és mégis mekkora szar lett az egész, rohadt lassan haladnak. Mondjuk a Rust most már begyorsult és az még mindig fényévekre van Dayz-től.
    Ne vicceljünk már emberek, a Rust-ot a Garry's Mod csapat készítette ami már lassan tíz éves múltál rendelkezik és a Dayz pedig 2-3. Szégyen és gyalázat amit művelnek! Dayz-be cuccosan feltudod öltöztetni a karaktered az apokalipszis közepén de még egy rohadt jármű sincs, pedig a mod-ba is volt már a kezdetekkor. A Rust-al pedig semmi gond nem lenne mivel hetente újítják igen de ezek a heti újítások olyanok mintha fél napot dolgoztak volna vele, tisztelet a kivétel, amikor tényleg beraknak értelmes és fasza dolgokat!
    A 7 Days lassan indult de már jól belejött és egy noname csapat készíti a saját otthonukba NEM STÚDIÓBA MINT A MÁSIK KETTŐ. Na ez ami dühítő...
  • IXEMGabeo
    ez a játék már az alfa verzióval is bőven ütötte utóbbi kettőst...
  • IXEMGabeo
    enyém tuti nem:S:S bár ha nem leszek host akkor lehet igen a memória bíerni fogja-e az a kérdés
  • IXEMGabeo
    ez nagyon beteg hallod, de tuti cheatelt
  • hapi
    Hát ez-az! valamit valamiért!
  • Ironman2
    A Rust-nak hiába szép a grafikája,ütöm a fát,aztán ott marad ugyanúgy,a szikla is csak úgy eltünik benne
  • hapi
    Ai-csere jön, lopakodás és ütésektől hátra eső zombik, meg sok zombi könnyebben benyomja az ajtót falat ilyesmi. Jön a főzés új verziója, meg ha csendben legugolsz egy sötét szobában és nincs nálad valami nagyon szagos kaja akkor nem találnak meg a zombik.
    Sztem ez elég sok játékélmény a grafika változása csak hab a tortán.
    Szükség van a szépítésre mert a rust-tal meg a DayZ-vel hasonlítják őket össze pedig ott messze nem rombolható craftolható az egész térkép és minden tárgy...
  • Totyamaster
    Szép szép ... de én inkább újdonságokat jobban várom pl jobb AI stbb...
    hiába szép a játék ha nem köti le játékost! nincs játékélmény értitek????
  • Fehercsoki
    Tök jó csak amíg 15 zombinál lemegy az fps addig szerintem nem ezzel kéne foglalkozniuk...
  • Ironman2
    Tudom,épp tegnap láttam,nagyon jó a motor.Az Everquest Next-et ez fogja hajtani
  • hapi
    Ezta színvonalat akarják elérni alpha 8-ra
  • Ironman2
    Hát ez k.rva jó!

Irta a fő fejlesztő hogy javul tőle az fps!

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?4100-New-Screenshot-from-Alpha-7

Thanks for the compliments and the comparison shot. And IMHO the pine forest was our best biome in pre alpha 7 because those trees actually had 3ds models for branches. So the other biomes are even more improved than this one. Now we have full blown unity trees which sway in the wind and theres a huge variety of them and they are much bigger than the old trees, which is cool because they dwarf the houses now and it just feels so much more immersive. And the framerate is improved so it's a win across the board. The ground instead of a 512 texture is now a 1024 or 2048 so we've got crisp grass when you look down instead of blurred pixels. It's a huge improvement to say the least
  • Ironman2
    Itt az összehasonlítás:

• Ironman2
    Na készüljetek! Újratextúráztak egy csomó mindent az alfa7-re. (kérdés hogy birja majd a gép?)
    Új fák,terep,bokrok,füvek!
    Alfa7:

• Ironman2
    kösz!
  • Totyamaster
    Gratulálok új Házigazdához Ironman2-nek!!!!!

• Ironman2
    ebbe nincs olyan hogy single player,ha elinditasz új játékot,akkor is rámegy a 127.0.0.1-es master serverre,és ott látnak a listában (ott lesz a gubanc hogy nem irta ki a privátot,ezért kell még jelszóval is védeni)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ezt iktatták ki a crackkel,hogy a master server a mi gépünkön legyen
  • Ironman2
    hehe:

• 7days
    az előbb privát szerverre állított játékomba becsatlakozott egy pár :D valamit elrontottak a 6.4 -ben, kiléptem meg is néztem és tényleg privát volt, nem tudom hogy találtak rám és hogy csatlakoztak :D

Amúgy ja, a terrájnt és a skillfát lopakodást nyomatják, de valahogy az ablakon bemászást/ jobb AI-t nem reklámozzák. Új pálya is jó lenne.

De legalább látszik hogy dolgoznak vele 2 hét alatt sokat változott a játék, meg ezek szerint megint fog egy nagyobbat a közeljövőben :)
  • Ironman2
    Akkor azok jönnek amiket látunk a betöltőképernyőn
  • 7days
    Már alig várom :D
  • Ironman2
    Holnap jönnek screenshotok az alfa7-ből!

állítólag hatalmas grafikai változás lesz!

Originally Posted by madmole View Post
    Stay tuned, tomorrow we will release some new screenshots of Alpha 7 and I'd say it looks better than I ever thought possible.

Valami kombinált erő támadást is emlegetnek az alfa 7-ben:
    http://7daystodie.com/forums/showthread.php?3883-Alpha-7-Mob-Attack-Strategies
  • Ironman2
    Valami 0.5 mb-os rendszerfrissités volt ez,nem érintette közvetlenül a játékot:

Hello everyone!

We'd like to let you know that we've released a small patch for Alpha 6.
    The Alpha 6.4 (b1) patch addresses an issue where banned users could get around their bans by simply changing their Steam gamename.

We apologize that it took a while to actually get fixed.

In other news I'd just like to let you know that we're working hard on bringing some content updates. Naturally we can't give you a date just yet! But we've got some nice plans that are already set in motion for the upcoming updates =]

With all this said, I hope you all have a wonderful day or evening depending where you are.

All the best!

The Fun Pimps
  • Ironman2
    vasárnap csak 23-ig tudok fenntlenni sajnos
  • 7days
    okés, bár a hétvégém most kaotikus lesz nem ígérem h fent leszek max vasárnap este :)
  • Ironman2
    akkor majd hétvégén toljuk!
  • 7days
    Figyu, csak miattam ne nyomd be! mert egyedül offline is tudok játszani tök felesleges :S
  • Ironman2
    tudom,nekem is frissit!
  • Ironman2
    akkor elinditom mégegyszer
  • Ironman2
    ja,mert kikapcsoltam,nem tudtam hogy jön valaki most
  • 7days
    van 6.4 tanúsíthatom! :D nem tudom mi az újdonság de frissített a gamma :)

amúgy most valamiért nem tudok felmenni (nem a verziószám, mert előtte felbírtam egy fél órával a 6.4essel csak elment a netem egy jó 20 perce, de megpróbáltam a 6.3assal is)
  • Ironman2

• Ironman2
    AARARRRGH Nézzétek mire vagyok képes!

• Ironman2
    Templomba van a másik feljáró

• Ironman2
    Állítólag van már 6.4!
  • Ironman2
    erőditmény (kocka el van vetve.D)

• Ironman2
    Felraktam a legnehezebb fokozatra
  • Ironman2
    Inditom a szerót,aki tudja az ip-t jöjjön!