23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1391 Lopakodás tényleg jó lenne a kutyák miatt -
IXEMGabeo #1390 homokról ne is beszéljünk a sivatagba el kell menni jó sok homokot ásni, mivel a beton egyik alapanyaga... -
Ironman2 #1389 majd 20 óra után leszek megint -
IXEMGabeo #1388 tudom, hogyan kell csak papír kéne oda lentre:)
van vagy 500-600 buckshot, lőporból pedig vagy 700:D
papír kéne egyedül -
IXEMGabeo #1387 áfonyás pitét azt könnyű, kenyeret is...mindenünk van kaja miatt nem kell menni viszont, olykor yuccát és papírt nem árt beszerezni a tnt miatt -
7days #1386 castingot lehet craftolni :) mindjárt becsatlakozom :D -
Ironman2 #1385 shoti lőszert azt tudsz gyártani nagyon sokat
http://7daystodie.gamepedia.com/Shotgun_Shell -
Ironman2 #1384 pl bullet casingot nem is lehet már jóformán találni,és craftolni sem lehet! -
Ironman2 #1383 nem is nagyon érdemes barangolni,igy hogy kevés cucc van,inkább kajákat kell készíteni,mindjárt meglesem ezt a craftolást,hogy kell egy-két dolgot csinálni.az a legjobb ha kinyomtatom az egészet
-
IXEMGabeo #1382 ez kurva jó játék volt:D
sivatagba barangolás nagy volt, 3 darázzsal is elbántam egyszerre fasza nagyon
Iron egyik alkalommal a kutyus h neked ugrott xD -
Ironman2 #1381 Nagyobb lett a hid:
-
Ironman2 #1380 Na ezt is darabokra szedtük egy éjszaka alatt:
-
Ironman2 #1379 itt lakik nagy T
kalandozásunk:
-
Ironman2 #1378 na majd 20 óra után folytatom,majd szólok! -
Ironman2 #1377 már kiléptem,mert van másik.nem én indítottam:
https://www.facebook.com/7DaysToDieHUN?fref=ts
de a kutya nem kiváncsi rá,ezért inkább hagyom a fenébe a facebookos csoportot -
IXEMGabeo #1376 elvileg facebook csoport van azt is Ironman indította -
Ironman2 #1375 1.jó nekünk itt az sg-n
2.nem bérlek szervert,néha belép hozzám pár ember aztán kész,amúgyis új játékot fogunk kezdeni mindig amig nem lesz végleges
3 hónap vége felé jön az alfa 7
4 elég sürün mostanában.
-
#1374 Hali
Úgy nèzem a jàtèk igencsak elkezdett fejlödni (nem csak grafika terèn - bàr nàlam ez volt az egyik visszatartòerő - alpha 5-öt pròbàltam) ès valòszìnüleg benevezek a jàtèkra.
Viszont néhàny kérdès:
-mièrt nem csinàltok magyar communityt (közössèget: steam ès facebook csoport)
-làtom, h Ironman 2 csinàlja a szervert ès nem àllandòan online a szerver: nem gondolkodtatok szerver bèrlèsben? 16 slotos szervert lehet bèrelni 10 slotos ts3-al 6k-èrt havonta, szètosztva olcsò ès persze sokkal jobb is
-alpha 7 kb. Mikorra vàrhatò?
-milyen gyakran kap a jàtèk frissitèseket (kisebb - nagyobb javitàsokra gondolod)
Egyenlöre ennyi jutott eszembe :) -
Ironman2 #1373 Alfa 7-nél mindenképpen új játékot kezdek! Nagyon várom.Kajákat lehet majd főzni a tüzön.DDDD -
Ironman2 #1372 Alpha 7 News - And for those of you asking about Alpha 7 here are some new screenshots showing off our new smooth terrain, mesh trees and new grass. It’s a complete world visual overhaul and it’s looking freaking amazing! Also included in Alpha 7 is our new Stealth System that interacts with our new night spawning system that spawns Dynamic Hordes based on the player’s actions. And if everything goes well we’ll also be including our new Campfire Cooking/Chemistry System. We’re working hard to get Alpha 7 out as soon as possible we expect it to be out before the end the month. -
Ironman2 #1371 Amúgy jó az útkeresés a zomniknál.Kijött a várból,és megy a hidon felém a rohadék:
-
Ironman2 #1370 Magyarítás amúgy még nincs benne,lehet a 7-ben lesz.Pedig mondták hogy a következő patchban már lesz magyarítás hivatalosan. (magyarul is megjelenik a játék).Lostprophet készítette a magyarítást nekik
#962-ben irja -
Ironman2 #1369 Az is érdekes hogy 13 iron oreból lett 351 iron scrab.valami bug lehetett -
IXEMGabeo #1368 :DDDDDDDDDDDD -
Ironman2 #1367 -
Ironman2 #1366 köszi szépen!
-
IXEMGabeo #1365 Jó sok nyersanyagot kiszedtem lentről:)
TNT hasznos cucc gyerekek -
Ironman2 #1364 asszongya:bányászom folyamatosan.DDDDD
SSHARCOS,felhúztam a bunkerodat jó magasra! -
Ironman2 #1363
-
Ironman2 #1362 nehezebb szinten gyorsabban fogy a kaja azért.volt olyan zombi akinek elég volt egy fejlövés,és volt olyan akinek 4-5 kellett -
IXEMGabeo #1360 Vasember és társai:DD
szóval mennék játszani készítsétek a szervert -
Ironman2 #1359 hehe.ebben igazad van,idáig keményen kritizálta a játékot! -
Ironman2 #1358 szerintem a sugárfertőzött területek nem véletlenül lesznek majd,jó lenne pl ruhákat craftolni benne,mint a rustban,bemegyünk a területre,és csak pár percig lehessen ott tartózkodni,azalatt gyüjtögetni jobbnál jobb cuccokat -
IXEMGabeo #1357 azért kajákat néhol a városban elvétve lehessen már találni...úgy a realisztikus hisz egy apkalipszis elején mindig vannak kaják a szekrényekben legalább is a kiürített lakásokban -
IXEMGabeo #1356 pedig az nagy szó, ha te elégedett vagy:DDD -
Ironman2 #1355 Valaki mondta hogy lehet a kaják se fognak előfordulni a szabadban hanem nekünk kell majd előállítani.Na az durva lenne ha vadászni kell állatokra mint a Rustban.Szekrényekbe rejthetnének hozzávalókat.Pl üres doboz,üre konzerv..stbb -
Ironman2 #1354 -
#1353 Jön a stealth rendszer is meg új cooking, dinamikus zombi horda spawnolás a stealth alapján, hónap vége előtt jön. Egész jól hangzik. -
#1352 Na Smooth Terrain jön alpha 7-ben.(valami kezdetlegesebb változata) -
Ironman2 #1351 Ez jó! Evvel a kőbaltával üzennek a Rust-nak.Remélem a fák nem maradnak a levegőben mint most.Idáig csak a lombkorona maradt ott,de már az alfa 6.3-ban egy egész fatörzs is ott marad