23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1433 Kicsit gyüjtögettem:
-
Ironman2 #1432 Inditom a szerót! 23-ig leszek! -
IXEMGabeo #1431 várom a kaját:S épp gyúrásból jövök...
kevés ez az idő hétköznap...pénteken jobban rá fogok érni -
Ironman2 #1430 Akkor jöhetsz játszani.23-ig leszek. -
IXEMGabeo #1429 ez a fúró ütős lesz, ha sok üzemanyag lesz mellé:) most jöttem kb haza -
Ironman2 #1428 Indítom a szerót! -
7days #1427 Kafa! :D ilyet én is ügyködtem mikor nagyon unatkoztam tnt mindenhova :D -
Ironman2 #1426 LOL:
-
7days #1425 oksa! THX -
Ironman2 #1424 már megy is! 23-ig leszek megint sajnos! -
Ironman2 #1423 ja elinditom,csak most a DayZ-el voltam elfoglalva -
7days #1422 Hát ja, ilyen ez az alfa sajna a mentés egy új verzióval elszáll. ezért jó, hogy legalább ezt a 6-os szériát kinyomhatjuk hónap végéig amíg a 7es mellett el nem törpül majd (reméljük a sok újítás miatt) :D
Vasember lesz ma szeró? Izgulok hogy be tudom e fejezni a bázisomat :) -
IXEMGabeo #1421 nagy kár h ez a mentés elveszett:S:S mennyi munka volt benne
és még a videó után a vár felé vezető járatot sőt az alagút nagyrészét kidekoráltam úgy ahogy láthattad:) -
IXEMGabeo #1420 Akkoriban 9 metal trussingot kaptál 9 pipeért viszont most csak 3-mat...nagyon sok vas kell hozzá...
megerősített beton (r. concrete) az megmaradt ugyanúgy...
5 concrete + 4 short metal pipe...
nem nagy kunszt... -
7days #1419 jaa, most már értem! bocsi a feltételezést!
Csak még sosem csináltam olyat, de megnéztem hogy kell legalább :D
Fasza bázisotok volt :D a mostani is király már, de azért még eltörpül mellette :) -
Ironman2 #1418 reinforced concrete,és metal trussing van a tetőn -
7days #1417 2.vidi 0:13 az ott milyen anyag, hogy lehet csinálni?
Vágom hogy ez alfa 1 szóval a kinézetből gondoltam a fenti időpontban látott anyagra pl. hogy nem lehet készíteni -
IXEMGabeo #1416 1. videóban a cobblestone-s helységet én csináltam, jó nagy meló volt a semmiért:D
2. videóban a helységeket a dekorációt, az épületeket én csináltam Vasember pedig km-es alagutat ásott egészen majdnem a városig:D -
IXEMGabeo #1415 én sosem használtam cheatet...megöli a játékélményt...
ezt a birodalmat mi hoztuk létre akkoriban:) -
7days #1414 Kafa, de itt még csaltatok nem? :) -
Ironman2 #1413 itt vannak az alfa 1-es videóink,hatalmas élmény volt:
-
Ironman2 #1412 inditom a szervert! aki tud jöjjön! 23-ig leszek! -
Ironman2 #1409 vagy menjetek át a 7dayz warez/offba,ott indithatunk vitát melyik a jobb játék! Felül a link! -
Ironman2 #1408 amiből lehet kőbaltát csinálni,és ha megvan a workbench,akkor pedig lehet gyártani a fegyvereket,de már nem offolunk,a Rustnak is van 2 topikja.Az offba raktam be képeket a DayZ-ból -
IXEMGabeo #1407 egy darab kővel...
nem tetszik valahogy a 7 days alfája élvezetsebb volt és a helyszínek is jobbak -
Ironman2 #1406 nagy élmény mikor meztelenül futkározol a mezőn,és kb 3-an üldöznek gépfegyverrel -
Ironman2 #1405 nem videózni kell,hanem kipróbálni -
IXEMGabeo #1404 ez vicc...sokkal élvezetesebb a 7 days, mint a Dayz és Rust, amiket videónézés közben meguntam... -
Ironman2 #1403 Standalone DayZ-re majd visszatérek kb 1 év múlva mikor már teljes játék lesz! De így hogy 2 hét alatt egy századot javítanak rajta,nem éri meg vele foglalkozni,még előrendelni se szerintem 0.32-ről most ment fel 0.33-ra 2 hét alatt! -
Ironman2 #1402 Attól függ melyik DayZ van első helyen,mert kétfajta is van már.Az ARMA2 módja,vagy az önálló standalone DayZ.Az első már eléggé jó játék,szinte minden van benne,az utóbbi nagyon üres,de iszonyat jó a grafikája.Csak az a baj hogy még a földön vannak a cuccok elszórva benne,és kilómétereket kell gyalogolni.A Rust is nagyon jó játék,sokat lehet vele tökölni,meg bázist építeni/védeni,,gyüjtögetni,csapatban táborokat elfoglani,szóval az ilyen közösségi játék inkább.Magányosan nem sokat ér (amúgyis hamar kinyirnak ha egyedül kolbászolsz egy szál f.szban) -
Ironman2 #1401 5-en már voltunk egyszerre,és gond nélkül futott.A feladatkezelőben megnéztem pont akkor,és 76 százalékon volt a RAM,szóval elbirja a 6 embert simán,bár ki van kapcsolva a zombifutás,az valamelyest javít a memóriafoglaltságon.Ha sok zombi tör zúz egyszerre az nem tesz jót a memóriának szerintem. -
Totyamaster #1400 Vasember akartam kérdezni a géped a szerver futtatásnál jól teljesít mennyi játékost tud elbírni tesztelted e már vagy fogod e közeljövőben???
Azért látni a 7 helyen befigyel reméljük uj pach miatt fentebb jut a ranglistán
Steam top 10 - a legnépszerűbb PC-s játék friss adat
A teljes lista így alakult:
1. DayZ
2. Rust
3. Borderlands 2 Game of the Year Edition
4. Starbound
5. Democracy 3
6. South Park: The Stick of Truth
7. 7 Days to Die
8. Counter Strike: Global Offensive
9. Kindoms of Amalur: Reckoning Collection
10. Octodad: Dadliest Catch -
IXEMGabeo #1399 nem lett rossz:) -
Ironman2 #1398 Ja,immár kiegészült a bástya,és a világítótorony is!
-
Ironman2 #1397 Na épül mellette az én bungalóm,és ssharcosé is:
V.mint Vas..azaz Vas-Villa lesz
-
Ironman2 #1396 23-ig vagyok.indítom a szervert -
fantomvampire #1395 NA mi is haverommal jatszunk de nekunk nagyon egyszeru a jatek :D Concrete-el egy magasabb epuletet epitunk es a kore ugyan ilyen kofal elé egy mely arok teli Trunk tip-el es ennyi sose jonnek be :) egymast utik meg meghalnak szep lassan az arokba nappal meg lehet maszkalni. Remelem a frissitesben fejlodik az AI mert igy most nagyon egyszeru. De el lehet vele szorakozni. Mikor hosszabb utra megyunk viszunk magunkal par ilyen kovet keresunk estere egy hazat ami tobb szintes alul befalazunk es ennyi :) -
IXEMGabeo #1394 alig sebeznek a kutyák...igaz, hogy marha nehéz őket lelőni, (Soti jó ellenük), de a kalapáccsal jól fejbevághatók, ha közel jönnek...
ritka idegesítőek amúgy, ők az egyedüli lények akik futnak akkor is, ha afutás ki van kapcsolva -
7days #1393 ja a készítők oldalán is ott van h valentin napig "leárazták" -
Bakkertakker #1392 Steam-en most le van olcsósítva.