23063

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
V2.0 Storm Brewing update április 15 experimental!
-
Ironman2 #1562 Totyával úgy beszéltük meg hogy megvárjuk míg megjelenik az alfa7,és utána megyünk bele a szerverbérlésbe -
7days #1561 Szasztok! A szerver üzemeltetése a következő:
MA: most mindjárt indítom, 4óra 30ig lehet tolni raja, azután este 9től ismét,
holnap reggel 10 től halálig :D azaz 7végén végig.
Rittinek ládás problémája lett, azaz amit belerakott mind eltűnt, szóval még most buherálok kicsit rajta hátha nálam van a gond, ha másnak is előfordul akkor átadom a mentést vissza ironmannak!
más:
Szerver bérlésbe ki szállna be? és totya neked sikerült e valamire jutni?
Én nézegettem szervereket, de minden attól függ mekkora gép kéne.
itt egy aránylag sztem korrekt oldal ahol teljesen skálázható a dolog:
111vps.hu/vps-konfigurator -
Ironman2 #1560 meg a Való világ:)) -
IXEMGabeo #1559 pénteken tuti jövök;) egyszerűen hétköznap nincs időm a meló és az edzés elveszi minden erőmet:) -
Ironman2 #1558 Még szombatig melózom,aztán majd szombaton nagy partit csapunk majd. -
7days #1557 Ma kivételesen nem tudok biztosítani szervert, de a tegnapit látva nem is hiszem hogy oly nagy lenne az érdeklődés :D ha esetleg mégis írjon privátba akit érdekel. -
IXEMGabeo #1556 péntek fele megpróbálok jönni:)
váramhoz légyszíves ne nyúljatok:) haladni akarok majd vele... -
7days #1555 Most kapcsoltam le, délután óta senki nem volt rajta :D -
7days #1554 Sikerült összekaparni 5 snipert mostmár csinálok annyi amennyit akar :D akinek kell szóljon a közösbe bearkok vagy 4 et az smg-k mellé :D
-
Ironman2 #1553 Én most sajna nem tudok menni -
7days #1552 nah indítom.
totya, igen lesz új már alig várom :D
ironman: zombikkal jobb XD -
Ironman2 #1551 Egy kis off:
Van még új a nap alatt:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1392724745
-
Totyamaster #1550 Nemsokára alpha 7 !!
Alpha 7 február vége előtt kint lesz. Smooth Terrain, Stealth és Cooking konfirmált jellemzők és a kisebb javítások, javulások köztük az új halálopciók. -
Ironman2 #1549 Amúgy tökéletes ez a megoldás amit csináltál most.Dedicated+Hamachi páros.Nincs is grafikai bug,és lehet használni a hamachit,igy már nem lesz gond a csatlakozással se,sőt a master szerverük se fog látni -
Ironman2 #1548 -
7days #1547 semmi ez grafikai hiba sry gyerekek :D -
7days #1546 Ki az a barom aki szétb@szta az üvegházamat? :D -
Ironman2 #1545 le lehet nullázni a napokat,ha nincs szerver,akkor a konzolba kell beirni hogy:st -
7days #1544 Vagyok! jön még valaki gémelni? :D :D
csináltatok e valamit vagy állítsam vissza a mentést h feleslegesen ne menjen a napok száma :D -
Ironman2 #1543 -
7days #1542 Mennem kell de úgy hagytam nektek, persze mentettem :P -
7days #1541 Indítom lehet csatlakozni -
7days #1540 oksa
16:40 ig lesz most szerver aztán este 19:30-tól ismét, este 11kor pedig ha nem lesz rajta senki kikapcsolom(moziba megyek), ha lesz úgy hagyom, a felelősséget nem vállalom ha valaki belerondít. jelezzétek ha bármi van.
Biztonsági mentést mindig készítek egyébként :)
ironman küldöm a szobát, ha tényleg lehet csinálni :D
Gabeo pedig ha nem tudod ki a papa és itt sem jelentkezik, akkor dobd ki, bár hozzátenném hogy nem lopott, csak nem szólt egy szót sem a köszönésen kívül, engem nem zavart mondjuk :D -
Ironman2 #1539 Pár kérdésem volt még a szerverbérléssel kapcsolatban azt elküldtem totyának -
Ironman2 #1538
csinálhattok mégegy szobát is ha jól tudom,majd küld el privátban,mert csak este tudok oda belépni
-
7days #1537 Hali! nekem tegnap gond nélkül ment órák hosszat hamachin a játék, egyébként ezt a OnoPapát ismeri valaki? :D mert feljött a hamachira és nem tudom kivenni hogy pl ironman elférjen még...
ironman minek kezdenénk másikat meg van még a mostani is.
Ha most játszana valaki akkor írjon ide, elindítom :D
szerverbe benne lennék én is havi 1000-ig kb -
Ironman2 #1536 Pont ezt nézegettem,és 7 dayst nem találtam,de ezek szerint van rá helyük.Érdekelne,csak nem értek a kezelésére.Az a havi 800 ft sms szerintem nem sok,bárki be is szállhatna a fizetésébe aki vállalja.A játékot vajon ők telepítik rá? -
Totyamaster #1535 bocs az eleje kicsit értelmetlen lett:) -
Totyamaster #1534 Ironman jártas vagyok a sérvérbérles terén volt egy pl minecraft...sok más Kifizetni könnyű de konfigurálni a servert,levédeni módokat rakni nah az már emberesebb téma .
Levelezgettem hazai játék server bérlés lehetőségéről! idáig jutottam
Clans.hu
Kedves Zoltán!
Örülök hogy felkerestél, és érdeklődsz szolgáltatásaink felől!
7DTD játékszerver sajnos csak windowsra van. Linuxra csak mindenféle gányolással lehet elindítani, aminek túl sok értelmét nem látom, sok a hibalehetőség.
Rust szervert tudnánk indítani, de a dayz szerverrel ugyan ez a helyzet.
Sunwell Hosting
Hali!
A minecraft jelenleg is elérhető a kínálatunkban.
A többi általad felsorolt játékkal az a gond hogy jelenleg csak Windows-ra érhetőek el. -
Ironman2 #1533 Amúgy érdekelne a szerverbérlés,ha valaki járatos ebben a témában akkor irjon nekem pm-et. egyelőre 8 slotos érdekelne.Nézegettem a neten,de halvány fogalmam sincs hogy müködik az egész.Nagyon jó lenne,mert akkor bárki tudna oda csatlakozni -
Ironman2 #1532 mindegy mert hamachin katasztrófa a játék,inkább várok szombatig.szerintem kezdjetek újat,aztán majd az én mentésemet folytatjuk -
Ironman2 #1531 abba már be se férek! -
Ironman2 #1530 daysgem -
7days #1529 Megcsináltam jöhettek -
7days #1528 kajolok és leszek 10 perc :D
ha még nincs meg a szerver akkor indítom én :) -
7days #1527 Csumi! köszi vas a linket, nem tudtam én a legújabbat leszedtem pár hete és random kiakasztotta a gépet leállásra valami hibakóddal rákerestem és a hamachit adta ki hogy az a gáz nah mind1 hátha ez a régi jó lesz :)
Gabeo játszatok már mert én leszek host engem nem érdekel, majd meglátjuk mennyire fog idegesíteni :D -
IXEMGabeo #1526 Szereztem egy új embert srácok:)
RITTI lesz a neve
nem tud ideírni, de mindenképpen vedd be őt Vasember...persze így, hogy most nem leszel hamachi szerveremre várom a további klienseket 3 hely kiadó még -
IXEMGabeo #1525 csináltam szobát hamán
7daysgem
jszó: die
csak 4 ember fér fel ez a hátránya...host viszont nem leszek előre szólok -
Ironman2 #1524 Ott van a mentésem 7days-nél,próbáljátok ki hamachin.Nem kell szervert inditani a hamachihoz,elég ha rámegy a continue game-ra,és kiválassza az Uj vilag mentést,majd a többiek beirják a host hamachi ip cimét,és máris csatlakozhattok.tüzfal,virusirtó mindenkinél legyen kikapcsolva,a programokat rendszergazda modban inditsátok! (a hamachit is!) -
IXEMGabeo #1523 nem igen, ha sok zombi van egy idő után elkezd szaggatni, mint állat...
nem vagyok jó host szenvedtem vele sokat mivel 2 GB-os memóriám van...
amúgy este nem leszek megyek dartsozni 1-2 haverommal talán 22-re, ha hazaérek