23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    nyers hús vonzza a zombikat majd,szóval óvatosan vele.DDD

lehet majd terelni a nyershussal
  • Ironman2
    Hát ez cool lesz

"Van egy új hangrendszert az utat a A7, ez SOOO sokkal jobb. Épp most végzett vizsgálat néhány lopakodó fejlesztéseket, és azt kell mondanom, ez tényleg egyre cool. Én játszottam coop, és mi történt, így sok a zaj a kincs volt, szült, és lesújtott a tanyán, hogy ha ők követnek minket be az egyik jött a hátsó ajtón, és Joe megölte azt az MP5, és én, hogy a bal oldalon a ajtó a nappaliban guggolt le, és ő volt a jobb oldalon. Egy pillanattal később három sétálók bejött, és keresték a jobb rá, mint a fegyver lövés volt, amit követtek. Látva őket sétálni mellettem, mint én rejtettem néztem valaki annyira hátborzongató. Az új világítási házakban is csodálatos. A kimosott vertex fények, hogy elrejtette a normál mapping és a tükröződő tette a belső néz karikatúra, mint, most úgy néznek ki, sokkal reálisabb. Továbbá a legtöbb lámpák OFF most, hogy házakat sötétebb általában, és ez már sokkal több hangulatban most. Amikor elhagyta a házat eredetileg, úgy éreztem, mintha mi is megy a fészket egyenesen a János Ács vámpírok. Mindent sokkal több hangulatot most, hogy van igazi fényforrások mindenhol. Én szerető A7 és biztos vagyok benne, hogy a srácok is, hogy a legnagyobb ugrást, amit valaha is tett a játékban. Ja, és még egy utolsó érintés után letörli a kincset felmentem a padlásra, hogy elrejtse. Elővettem a nyers szarvas enni, mert éheztem, és a szaga olyan erős volt a padláson volt, elöntött a sétálók másodpercek kérdése. Meg kellett volna megtörte a létrán, gondoltam bujkál biztonságban fúróval nyers hús igazán vonzza zombik ezért legyünk óvatosak, LOL. Nagyszerű volt. " (google forditó)

itt az eredeti szöveg a fejlesztőtől (madmole)

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?4100-New-Screenshot-from-Alpha-7/page13
  • Fehercsoki
    PHn vannak megbízható emberek...
  • Ironman2
    Eh,most olvasom a fórumot,már kételkednek miért esett ennyire a játék ára,állítólag a béta még olcsóbb lesz (szerintem meg túl sok volt a 35 dollár egy alfáért)
  • Ironman2
    Állítólag feloldják egy idő után,de abban már én se hiszek megint.D
  • Ironman2
    Én már az eleje óta kételkedtem ezekben a keleti kulcsokban,szinte semmi összeg nem kerül belőle a fejlesztőkhöz,nekem aztán irhatja mindegyik díler hogy megbizható helyről van (kamu),eredetiben jobb beszerezni a játékot.Csak sajna drága az euro,kivárom mig lejjebb megy az ára,ugyis vannak akciók a steamon,nehogy husvétra levigyék 50 százalékkal,addig marad a wirágbolti
  • 7days
    előzőhöz: félreértettem sry igazad van :S lehet megszívom de akkor szétcsapok valakit! :D :D
  • 7days
    Itt azt írják ha aktiváltad akkor nem foglalkoznak vele, nagyon remélem így is lesz :D :D
  • Ironman2
    Nem veszek kulcsot senkitől se.A Rustban is szivnak vele,mert régiózáras lett a játék.Ennyit a steamgiftes kulcsokról.Inkább majd fizetek érte többet,de tudom hogy "tiszta" lesz a szoftver

http://sg.hu/listazas.php3?id=1387666569
  • Fehercsoki
    Dobozos nem valószínű, amúgy most 4k a játék, szerintem ez egyáltalán nem sok érte...
  • Ironman2
    Úgy van! El sem tudom képzelni mik jönnek majd a bétában.Amúgy irták hogy a 25 dolláros ár marad a bétáig (akkor még olcsóbb lesz a béta?) Májusi teljes játék megjelenés már nem valószinü szerintem.Amúgy én a dobozosra hajtok,remélem lesz olyan is!
  • 7days
    A legjobb az lenne, ha pl. a nyílvesszőket beleállítva látnánk a zombiba, meg a lövések helyét, szét lehetne vágni a zombit stb :D
  • Ironman2
    "Mi is keményen dolgozik Alpha 7, amely az a cél, hogy, mielőtt a február végén. Sima terepen, Stealth és főzés megerősítik funkciók, valamint egy rakás kisebb javítások, fejlesztések és funkciók, többek között az új halált lehetőségeket." (google fordító)

LOL
    Mellesleg röhögögörcsöt kapnék ha egy zombi nagy nyögések közepette csuklana össze.DD Az lenne a jó ha lyukat lehetne ütni bennük,vagy szétrobbannának.D

Még a spawning rendszert is átirták,na erre kiváncsi leszek! Majdnem egy teljesen új játékot kapunk
  • Ironman2
    Azért jól kib.sztak a vásárlókkal,levitték alapba 25 dollárra a játékot.Idáig aki megvette 35 dollárért,az most foghatja a fejét.Lesz ez még olcsóbb is,akkor rácsapok.Kulcsok nem érdekelnek
  • Ironman2
    Valóban jobb lenne a szerverbérlés,ha nem lesz drága benne vagyok.Szerintem futhat a játék 24/7-et is,majd minden hét elején lenullázzuk a napokat.(30 perces nap ciklussal)Elég csak beirni az ST parancsot,igy nem kell várni hogy az admin elinditsa,és bárki beléphet aki ismeri a jelszót.Admin lehet Totyamaster,és 7days (ssharcos),én nem értek hozzá,főleg ha linuxos a szerver,most úgyis sürübben dolgozom,nem akarok csalódást okozni senkinek se,ha ki kell lépnem mondjuk játékból,vagy elmegy az áram,ami előfordul manapság rendszeresen,inkább megmaradok játékosnak,nem indítok már szervert a gépemen.Állandóan kiirogatni mikor játszom,ha valami gond van,és ki kell lépnem,akkor meg a többiek anyáznak,szóval erre nem nagyon van szükség.Remélem minél többen beszállnak a bérlésbe,várjuk az alfa7-et,és majd Totyamastertől a kész konkrétumokat,összeget
  • Ironman2

Hozzál csajokat is!
  • 7days
    egy 8 slot bőven elég, jelenleg még a 6 is! sőt néha a 4is sok:D hétvégén voltunk 5en meg most még ritti is jönne az 6 és ha ahhoz számolnánk azt az egy-két slotot akkor az 8. Viszont a kihasználtság hét elején elég gyengusz lenne.

Adnak amúgy weboldalt is? Mert abba beszállnék admin oldalon, ha nem adnak akár csinálhatok is egyet megegyezés szerint hogy milyen motoron fusson stb, gondoltam megveszek egy domaint is nem nagy pénz 2-3ezer egy évre de ez már nagy lépték :D
  • Fehercsoki
    Következő alfában ha jó lesz a stealth rendszer akkor én is beszállnék.
  • Totyamaster
    Fizetésre visszatérve nem vagyok haszonleső 1 valaki kifizeti a többi meg élvezi bármelyik elképezés lesz beszállok.Támogatom az elindulás melesleg ha mindenki kicsit beszál merészeb gondolatunk is lehet
  • Totyamaster
    vasembernek ezt irtam kimásoltam ide mit kel figyelni a servereknél

Vegyük a servert ez a fekete leves azt tudod valahol egy teremben indítanak nekünk egy gépet servergépet ahova mi csatlakozunk rá egyikünk gépét se fogja leterhelni ez a jó benne:):) Ám de !! Ügyelj a slotszámhoz tartozó memória korlátra a rendeléskor
    KI van számolva 1 ember kb mennyi memoriát fogyaszt . Én is elbasztam anno 6-8 slotosom volt 870 MB és a tesóm+ annak baráti köre egymást felhívta 17 anál többen letünk nah akkor dült össze a server nem bírta ell . Biztos érted mire gondolok kéne tudni menyien leszünk +1-2 slot pluszba jobban fut a server is akkor gyorsabb több memoria van váratlan helyzetekre gondolni kell .

7days látom kezdünk ösze kovácsolodni kis csipet csapatá ha tudsz segiteni érdeklődjetek tik is ki milyen áron hogyan csinálják én leragattam clan.hu nál
  • 7days
    Totya, ez igaz hogy ott készre tolják, itt meg csak a szervert.
    Amit én mondtam abban is pár kattintás, felmásolod a szerver fájljait majd elindítod, gondolom mivel szolgáltató max egy portbeállítás.

Viszont tény hogy drágább.

felteszek pár kérdést:
    Mennyibe kerülne, mivel nincs a kínálatukba, láttam minecraft az pl.1200 meg van ami 800.

És az hogy nem tudják ígérni h mikorra az meddig tarthat mondjuk 3 hónap vagy 1 hét múlva már lesz? :)

Amúgy én nem erőltetni akarom a másikat, sőt ezt csak úgy vakra találtam nekem nincs közöm hozzájuk :D itt egy másik pl.: szerverberles.hu/
    ide is meg lehet kérdezni nem e csinálnának és h mennyiért

korrektebb ár az amit ők kínálnak csak itt a kérdés h mikorra és hogy nem e lesz drágább.

Amúgy szerintem is jó az időzítés a 7es alfától lehetne nyomatni, mert így egymásra várni nem a legjobb.
  • Totyamaster
    Sziasztok 7days !! olvastam a régebbi leveledet
    111vps.hu/vps-konfigurator linkelted be Nos ez azért problémás itt kompletten csinálnak neked serert amit kérsz és oda baszák it van ! fogalmad nincs merre mit csinálj hogyan tovább.

clan.hu többet csinálnak feltelepítik a kívánt verziót működőkepése teszik és ugy adják oda neked A te feladatod pár egér kattintás az egész művelet :):)
    Vasemberrel ezeket beszélgettük! ezt döntöttük belinkelem a levelezéseimet olvassátok

7days to die mikor lehet rendelni servert!
    clan.hu írta
    Nem tudok neked ígérni semmit, elég sok játék van jelenleg várólistán, mint láthatod a kínálatunkon van mit bővíteni.

Amint elérhető lenne, illetve tesztelni lehetne, küldök neked egy emailt ha így megfelel.

clan.hu irta
    Szia!
    Néhány játék a várlólistánkról:

Ace of Spades
    Battlefield 3
    COD MW3
    MTA előrendelés
    Rust - steam előrendelés
    TS3 szerver előrendelés
    Terraria (windows)
    TrackMania
    rfactor

Rajta vagyunk, hogy minél előbb kielégítsük az igényeket :
    ---

Üdvözlettel: Pintér Krisztián

Clans.hu - Játékszerver, azonnal!
  • 7days
    hamachiban nézd meg fingom nincs mi volt
  • IXEMGabeo
    lehet fellesek picit, meglesem tudok-e hozzád csatlakozni

IP-d nem változott?
  • 7days
    Indítom a szervert éjszakába :D
  • IXEMGabeo
    jövő hónapban tervezek memória bővítést, winyó cserével:) jobb lesz mindenképpen a gépem
  • 7days
    előfordul
  • Ironman2
    LOL! magamnak küldtem el a privátot
  • Ironman2
    irtam privátot!

elirtam amúgy sry clans.hu
  • 7days
    a clan.hu nekem egy sima fehér oldal amin clan.hu kiírás van, a clans.hu-n pedig igen 800 ft tól vannak fasza áron csak gondolom egyénileg kell megegyezni mert a portékájukban nincs 7dtd és az sincs kiírva h mekkora teljesítményű gépre számítsunk, annyi van hogy hány slotos a gém.
    Azért nem írtam nekik mert totya már gondolom írt nekik

Amúgy mi a drága?:D ez még az alsó kategória ugyanezért 20-60 ezerig is áraznak :D
  • Ironman2
    Ez szerintem rohadt drága! AMit Totya linkelt clan.hu az jó vételnek számít,de majd jön aztán elmondja ő mik a tervei
  • Ironman2
    Totyával úgy beszéltük meg hogy megvárjuk míg megjelenik az alfa7,és utána megyünk bele a szerverbérlésbe
  • 7days
    Szasztok! A szerver üzemeltetése a következő:

MA: most mindjárt indítom, 4óra 30ig lehet tolni raja, azután este 9től ismét,

holnap reggel 10 től halálig :D azaz 7végén végig.

Rittinek ládás problémája lett, azaz amit belerakott mind eltűnt, szóval még most buherálok kicsit rajta hátha nálam van a gond, ha másnak is előfordul akkor átadom a mentést vissza ironmannak!

más:
    Szerver bérlésbe ki szállna be? és totya neked sikerült e valamire jutni?
    Én nézegettem szervereket, de minden attól függ mekkora gép kéne.
    itt egy aránylag sztem korrekt oldal ahol teljesen skálázható a dolog:
    111vps.hu/vps-konfigurator
  • Ironman2
    meg a Való világ:))
  • IXEMGabeo
    pénteken tuti jövök;) egyszerűen hétköznap nincs időm a meló és az edzés elveszi minden erőmet:)
  • Ironman2
    Még szombatig melózom,aztán majd szombaton nagy partit csapunk majd.
  • 7days
    Ma kivételesen nem tudok biztosítani szervert, de a tegnapit látva nem is hiszem hogy oly nagy lenne az érdeklődés :D ha esetleg mégis írjon privátba akit érdekel.
  • IXEMGabeo
    péntek fele megpróbálok jönni:)

váramhoz légyszíves ne nyúljatok:) haladni akarok majd vele...
  • 7days
    Most kapcsoltam le, délután óta senki nem volt rajta :D
  • 7days
    Sikerült összekaparni 5 snipert mostmár csinálok annyi amennyit akar :D akinek kell szóljon a közösbe bearkok vagy 4 et az smg-k mellé :D