23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1633
hamachi nem lesz,ird meg nekik az ip cimemet -
7days #1632 de maradhat nálam is nekem 8 :D :D -
7days #1631 akkor ok átküldöm pillantás, csak még visszaállok wirágra -
Ironman2 #1630 kiléphetsz menet közben is,elmenti a szerver az adatokat.hajnal 4-ig most ráérek futtatni -
Ironman2 #1629 akkor valami nem okés nálad,nekem 6 emberrel is csak 2.5 gb-t zabált.küldd át a mentést,aztán folytathatjuk.becsomagolod,aztán feltöltöd zippyre,vagy sendspac-re az uj vilag mappát -
7days #1628 megvárom még felszedik a cuccaikat magukhoz aztán kinyomom restart stb.
lehet a ládának is az a gondja. -
7days #1627 Úgy is már 4,5 gb ramot megeszik ha 5en vagyunk ha nem, valami memory leak lehet :D -
7days #1626 akk mindjárt leállítom az egészet pill :D -
Ironman2 #1625 ha megy a virágbolti,akkor tilos futtatni a steamot! -
7days #1624 nem állt szándékomba, a másikat indítottam el biztos vagyok benne! :D
sztem a steam az oka. -
Ironman2 #1623 hát én nem keverném már a helyedben a kettőt -
Ironman2 #1622 Hamachi az csak mellék,ugyanúgy rámegy a fun pimps master szerverére a játék -
7days #1621 most néztem meg a feladatkezelőbe a pontos helyet -
7days #1620 4gb ot eszik meg, most 5en vagyunk fent:D valahogy mégse a virágot indította el ez pedig abban a mappában indítottam a szervert fura majd utána nézek -
7days #1619 LOL csatlakozott egy csávó hozzánk a wirág master szerverre hamachi nélkül ki érti ezt? :D :D -
IXEMGabeo #1618 jó addig tudok haladni -
7days #1617 Most indítom de vas majd délután érkezik meg most még én se, mert elmegyek kajáért ebédre :D -
IXEMGabeo #1616 :DDD
bocs skacok h nem voltam, de kidőltem éjfél fele:(
ma még harcra kész vagyok szóljhatok, ha van szeró -
Ironman2 #1615 vagy a hónaljszagtól.DDDD -
7days #1614 -
Ironman2 #1613 Majd valahogy elboldogulok vele részegen.hehe.Legfeljebb a zombik meghátrálnak a piaszagtól -
7days #1612 Én is megelégednék azzal a dátummal :D -
Ironman2 #1611 Nekem igazi születésnapi meglepetés lenne ha 26-án jönne az alfa 7 -
Ironman2 #1610 Na igy könnyen eljutok Totyához
-
Ironman2 #1609 félelmetes!
-
Ironman2 #1608 Amúgy medencét akartam a tetejére,erre átment az üvegen a viz,ellepte a növényházamat.D -
Ironman2 #1607 hehe,szegény lakájomat renoválhatom újra.D -
7days #1606 de hamachi csak az eredetin indítottam a szervert, de mindegy visszatértem a wirágra ahogy írtad :D -
Ironman2 #1605 én nem értem,én hozzám nem jött be senki se,mikor inditottam a szervert.nem hamachin vagy? -
7days #1604 Még most is megy a szerver és fent vagyok, meg papa is:D -
IXEMGabeo #1603 ma igyekszem jönni:)
szólj, ha készen állsz...
meddig vagy? -
7days #1602 Visszavonva az előbbi visszarakom a 6.3as nem public-ra, jelszó nélkül, nem variálok:D
amúgy mikor partizunk? , mert eddig több külföldi volt a szerveren ma mint magyar XDXD -
7days #1601 jelszóval láttam el mert valami arab meg egy másik is belépett hiába volt private server remélem ezt is javítják majd a srácok az alfa7ben
jelszó: a210 -
IXEMGabeo #1600 ez fasza:DDD tetszetős ötlet -
Ironman2 #1599 Lehet szivatni másokat is a nyershussal majd..hehe -
7days #1598 Jaja, láttam ezt a képet :D -
Ironman2 #1597 Én leszek gondban,mert mindig nyers szarvashúst szoktam enni.DD De ez gondolom akkor lesz ütős ha be van kapcsolva a zombierun.Tényleg megnézném hogy előveszem a húst,és hirtelen rámrontanak vagy 100-an.DD -
Ironman2 #1596 no problem! teli rakjuk nyershússal a környéket,aztán levadásszuk őket.DDD.amúgy van egy poénos kép is róla:
-
7days #1595 VÁÁÁÁÁÁÁ,méééégggjjobban várom :D -
Ironman2 #1594 co-opba meg olyan mindegy szerintem hogy van-e lopakodás vagy nincs,az csak arra jó ha valaki elkolbászol egyedül messzire,bár én biztos befosnék a sötétben kéne bújkálnom egyedül az erdőben