23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2

hamachi nem lesz,ird meg nekik az ip cimemet
  • 7days
    de maradhat nálam is nekem 8 :D :D
  • 7days
    akkor ok átküldöm pillantás, csak még visszaállok wirágra
  • Ironman2
    kiléphetsz menet közben is,elmenti a szerver az adatokat.hajnal 4-ig most ráérek futtatni
  • Ironman2
    akkor valami nem okés nálad,nekem 6 emberrel is csak 2.5 gb-t zabált.küldd át a mentést,aztán folytathatjuk.becsomagolod,aztán feltöltöd zippyre,vagy sendspac-re az uj vilag mappát
  • 7days
    megvárom még felszedik a cuccaikat magukhoz aztán kinyomom restart stb.

lehet a ládának is az a gondja.
  • 7days
    Úgy is már 4,5 gb ramot megeszik ha 5en vagyunk ha nem, valami memory leak lehet :D
  • 7days
    akk mindjárt leállítom az egészet pill :D
  • Ironman2
    ha megy a virágbolti,akkor tilos futtatni a steamot!
  • 7days
    nem állt szándékomba, a másikat indítottam el biztos vagyok benne! :D
    sztem a steam az oka.
  • Ironman2
    hát én nem keverném már a helyedben a kettőt
  • Ironman2
    Hamachi az csak mellék,ugyanúgy rámegy a fun pimps master szerverére a játék
  • 7days
    most néztem meg a feladatkezelőbe a pontos helyet
  • 7days
    4gb ot eszik meg, most 5en vagyunk fent:D valahogy mégse a virágot indította el ez pedig abban a mappában indítottam a szervert fura majd utána nézek
  • 7days
    LOL csatlakozott egy csávó hozzánk a wirág master szerverre hamachi nélkül ki érti ezt? :D :D
  • IXEMGabeo
    jó addig tudok haladni
  • 7days
    Most indítom de vas majd délután érkezik meg most még én se, mert elmegyek kajáért ebédre :D
  • IXEMGabeo
    :DDD

bocs skacok h nem voltam, de kidőltem éjfél fele:(

ma még harcra kész vagyok szóljhatok, ha van szeró
  • Ironman2
    vagy a hónaljszagtól.DDDD
  • 7days
  • Ironman2
    Majd valahogy elboldogulok vele részegen.hehe.Legfeljebb a zombik meghátrálnak a piaszagtól
  • 7days
    Én is megelégednék azzal a dátummal :D
  • Ironman2
    Nekem igazi születésnapi meglepetés lenne ha 26-án jönne az alfa 7
  • Ironman2
    Na igy könnyen eljutok Totyához

• Ironman2
    félelmetes!

• Ironman2
    Amúgy medencét akartam a tetejére,erre átment az üvegen a viz,ellepte a növényházamat.D
  • Ironman2
    hehe,szegény lakájomat renoválhatom újra.D
  • 7days
    de hamachi csak az eredetin indítottam a szervert, de mindegy visszatértem a wirágra ahogy írtad :D
  • Ironman2
    én nem értem,én hozzám nem jött be senki se,mikor inditottam a szervert.nem hamachin vagy?
  • 7days
    Még most is megy a szerver és fent vagyok, meg papa is:D
  • IXEMGabeo
    ma igyekszem jönni:)

szólj, ha készen állsz...

meddig vagy?
  • 7days
    Visszavonva az előbbi visszarakom a 6.3as nem public-ra, jelszó nélkül, nem variálok:D

amúgy mikor partizunk? , mert eddig több külföldi volt a szerveren ma mint magyar XDXD
  • 7days
    jelszóval láttam el mert valami arab meg egy másik is belépett hiába volt private server remélem ezt is javítják majd a srácok az alfa7ben

jelszó: a210
  • IXEMGabeo
    ez fasza:DDD tetszetős ötlet
  • Ironman2
    Lehet szivatni másokat is a nyershussal majd..hehe
  • 7days
    Jaja, láttam ezt a képet :D
  • Ironman2
    Én leszek gondban,mert mindig nyers szarvashúst szoktam enni.DD De ez gondolom akkor lesz ütős ha be van kapcsolva a zombierun.Tényleg megnézném hogy előveszem a húst,és hirtelen rámrontanak vagy 100-an.DD
  • Ironman2
    no problem! teli rakjuk nyershússal a környéket,aztán levadásszuk őket.DDD.amúgy van egy poénos kép is róla:

• 7days
    VÁÁÁÁÁÁÁ,méééégggjjobban várom :D
  • Ironman2
    co-opba meg olyan mindegy szerintem hogy van-e lopakodás vagy nincs,az csak arra jó ha valaki elkolbászol egyedül messzire,bár én biztos befosnék a sötétben kéne bújkálnom egyedül az erdőben