23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • 7days
    azért voltunk ott mert én így akartam, ki akartam próbálni, de le van mentve az eredeti és h lásd most azt töltöm vissza run al :D
  • Ironman2
    ok,mindjárt belépek
  • 7days
    kesz elvileg :D
  • 7days
    Ritti még pakol aztán indul a HORDE :D mint a wowba XD
  • Ironman2
    DD

• 7days
    Most nem volt bug amúgy sem :)
  • Ironman2
    bennt vagyok,megvannak a cuccaim az iróasztalban,és hütőben,ezek szerint a ládák bugoak
  • Ironman2
    hehe
  • 7days
    Engem nem fog zavarni :P
  • Ironman2
    Már küldtem is nekik emailt,meglesz a Rust is
  • Ironman2
    Na ez jó,és megbizhatóbb oldal,asszem innen fogom megrendelni a játékot:

http://digitgame.hu/

bár akkor a warezosok nem fognak tudni rámcsatlakozni
  • Ironman2
    DD
  • 7days
    Ritti fent van lehet csatlakozni, muuukodik :D
  • 7days
    Csumi megy a szerver! akinek kell az ip az írjon privátot.
  • Ironman2
    okés
  • 7days
    csumi most jöttem mindjárt felugrok!
    amúgy nem omlott be a cucc teljesen kipróbáltam
  • Ironman2
    inditom a szervert,23-ig leszek
  • Ironman2
    olyan későn??? lehet én elinditom a szervert mindjárt ha van rá jelentkező
  • 7days
    Jó írom majd h mikor 9:20 körülire számítsatok!
  • Ironman2
    Na holnap nálad folytatjuk 7days,megpróbáljuk direct connectbe,ha nem megy,akkor marad hamachi.Mindjárt küldöm a mentést.Amúgy a szerverbeállítások majd azok lesznek amiket te állítottál be a serverconfig.xml-ben
  • Ironman2
    Ki kell mennem onnan hátha beomlik,és nem tudok respawolni
  • Ironman2
    Ez viszont döbbenetes!!!

• 7days
    Kösz:D így jár az aki kísérletezik a játékkal h milyen széles járatot tud még eltartani kb 50 mély kő :D 40x40est csak két csíkig
  • Ironman2
    Csak a szerverujrainditás segit.Lehet a zombierun miatt? Szép halálod volt.DDD

• 7days
    AZTA még egyszer beomlott :D
  • 7days
    Beomlott a 40*40es bányám gyerekek XDXDXDXDXDXDXD elkezdett omolni de úgy mint állat :D
  • IXEMGabeo
    mostmár vágom miért nem közelítették meg a fényes területeket...
  • Ironman2
    májusra nem lesz kész,nembaj,mert igy izgalmas
  • Ironman2
    lesznek kocsik majd később.állat!!!

Glad everyone is excited about it. We're working as fast as we can, throwing more guys at it would not speed anything up but just slow us down or make more bugs. Our AI guy is finally full time, it took months for him to finish another project and move on completely but he is now full time and committed to the task and you guys can see some of his work in A7 with stealth and the new sound system.

We will be working on the game all year, no way will the game be finished in May. We lost several months with the wheres my key bro setback and trying to emulate what steam does for us. But we've added other stuff that wasn't promised and listen to the community about the game so we're doing our best to make a great game. Schedules are always a tentative thing in game development. Smooth terrain is one of the hardest feature so with it behind us we've paved the way for a lot of the cooler features like cars, random world generation, IK on animations and a lot of unity packages don't work right unless you use their collision, So in A8 and future I think it will be easier for us to use much of the out of the box solutions unity has.
  • Ironman2
    Jó ez a zombifutás,a fényre lelassulnak,ez régen nem is volt.Most a városban nyugodtan tevékenykedhetünk,volt olyan hely ahol kis sötétség volt,és begyorsult a zombi.DD Fáklyákat kellett rakni mindenhova hogy ne gyorsuljanak be
  • 7days
    Az a torony már félig ki volt ásva amúgy is, de azért majd figyelünk :D
  • Ironman2
    Nagyon durva lett! szétverték a viztornyot,kiömlött a sok viz,és 2 pofonnal hazavágtak,elveszett a töltényem,és fegyverem,remélem megvan még
  • 7days
    vagyok!
    átállítottad már?
  • Ironman2
    gyertelk minél elöbb,mert csak 23-ig leszek!
  • Ironman2
    Nos készüljetek,mert 7 nap múlva meghaltok! Zombierun bekapcs!!! Szerver indít,nap lenulláz!
  • 7days
    ezert írtam h buliból nyomassuk maxon 1-2 órát és elmenti előtte h megmaradjon minden :D
  • IXEMGabeo
    most azt mondtad 20-ig nem leszel
  • Ironman2
    egy próbát teszünk azért,el van mentve az állás
  • IXEMGabeo
    nem kéne bekapcsolni...szétverik az erődöt hiába vannak tüskék...

tiedet is szétütnék a hídat is mindent...
  • Ironman2
    Még a jövő kérdése az.Egyelőre jó igy ahogy játszunk néha ingyen