23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1794 -
Ironman2 #1793 -
Ironman2 #1792 Ez szép lett:
-
Ironman2 #1791
-
Ironman2 #1790 Ezt a nagy épületet csak tnt-vel lehet igy kirobbantani alulról -
Ironman2 #1789 Ezt mondtam a játékban,valaki darabokra szedte -
7days #1788 Ez hogy néz ki te.... :S -
Ironman2 #1787 Ez meg ki volt?
-
7days #1786 :DDDDDDDDD -
Ironman2 #1785 vagy olajat.DDDD -
7days #1784 Nem tudtam eddig, hogy hova tartoznak, de akkor Whisky-t ajánlanék nekik ha ma kidobnák :D -
Ironman2 #1783 amúgy ha lesz frissítés,csak estefelé lesz,mert Dallasban még most ébredeznek -
Ironman2 #1782 hehe,a pezsgő még a hütőben van.mindjárt megyek jáccani -
7days #1781 gyere fel a szerverre ha tudsz :P -
7days #1780 Tényleg nem 27? :D bocs :( amőgy azt mondják 1 hétig még szabad... :D -
Ironman2 #1779 várjuk ki az alfa7-et,mert vagy ma,vagy holnap jön meg.A mentéssel meg eljátszunk addig a saját gépünkön -
Ironman2 #1778 Akkor ma is megünneplem,amúgy tegnap volt:)) -
7days #1777 Boldog szülinapot Ironman amúgy :)
nem volt elfújós smile -
7days #1776 Most jöttem, megfelel? :D
Elvileg lesz egy-két admin jogú emberke ritti azt mondta és majd állítgatjuk, sztem majd meglátjuk mi lesz belőle. 0-24es a szerver gondolom, és igazad van ironman sztem is alfa 7 tel lenne célszerű belőni, de ha nem jön ki attól még tesztelhető az előtte lévővel is. csak érdemes mondani a szerver gazdáknak hogy nemsokára kijön és lehet hogy az a spec amit most jónak látnak megváltozik.
Nem tudom, de sztem maga a szerver terhelése is változni fog az új verzióval, ha nem is túl sokat de fog(smooth terrájn, spawn rendszer változása stb.)
Viszont oda sztem a mentést már ne vigyük föl, vagyis szavazzon mindenki h mi legyen a sorsa.
Szerintem tesztelésre meg kéne nézni mindenképpen mind playerszámban a maximumot mind pedig futás terén mert ha nem futnak nyilván kevesebbet eszik a gépállat.
Ennek ellentéte: ha soha nem akarjuk használni a futást (éjjel se) akkor meg felesleges próbálni vele.
Indítom a szervert és ha ritti jön úgyis elmondja mi a szitu, övé a szeró meg ő levelezett a szerverüzemeltetővel. -
Ironman2 #1775 szerintem várd meg az alfa7-et,azt kéne oda feltenni,péntekre már tuti kijön! amúgy hogy tervezted? 24/7-es szerver lesz? minden hét elején le kell nullázni akkor a napokat.zombierun lesz? hány perces lesz a nap-éj változás? ki kéne tolni 30 percre azt,most 20-ra van állitva nálunk -
Ironman2 #1774 az jó.amúgy ma mikor érsz rá? -
Ironman2 #1773 Remélem ma megkapjuk az alfa7-et!!! Egyelőre nem érdemes komolyabb projektet beleölni,gondolom lesz neki pár frissítése -
7days #1772 Előreláthatólag pénteken már tesztelhető a szerver! -
7days #1771 ahan majd ha a regisztrátorok istene is úgy akarja (és nem szól bele első nyolc napig senki h ez az oldal őt illeti meg ami jelen esetben 0 esély) :D
szval ja -
Ironman2 #1770 ezt te csinálod? -
7days #1769 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.7daystodiehungary.hu/ HAMAROSAN... -
Ironman2 #1768 Ebben benne vagyok,de a 2500 ftosban nem -
7days #1767 ESEMÉNY!!!!:
Rittinek van ennél a szolgáltatónál egy, egy évre előre kifizetett szervere, ami meghalt, azaz nem játszanak rajta pangás van.
Felajánlotta h ehelyett lehetne 7daystodie-t rakatni rá megkérdezi a srácoktól h ez lehetséges-e és h mik a feltételek stb.
Mit szólnátok hozzá, ha más nem egy próba szervernek?
Azt mondta Ritti, hogy tényleg nem játszanak rajta és így legalább ki lenne használva, nem csak üresen menne el neki a lóvé; értitek :D
A 7es alfától szerintem egy próbát megér, várom a véleményeteket! :D -
7days #1766 Az előbbihez: ez volt a legértelmesebb válasz amit kaptam de van több is.
Vissza azt írtam h közösen megegyezünk(mármint mi itt a fórumon), és az alfa 7 igényeivel tudjuk majd pontosítani a szerver elvárásokat :D
Egyéb: mindjárt indítom a szerót, IP ugyanaz! -
7days #1765 Szerverbérlés téma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szolgáltató: serverhive.net/hu/
Kedves .....(Én:D),
Elnézést a lassú reakciónkért. Alaposan utánanéztünk az említett játék dedikált szerver alkalmazásának és minden további nélkül tudnánk futtatni Önnek. Az említett memóriafelhasználás végett(2-3 gigát írtam h kéne de 1en futott) a havidíj körülbelül 2500 Ft lenne.
A CPU terhelésre nincs pontos rálátásunk, ezért azt tudnám javasolni, amennyiben úgy dönt, hogy nálunk helyezné el a játékszerverét, hogy egy egy hónapos időtartamban egyezzünk meg, mely idő alatt Önök is le tudnák tesztelni a játékszerver minőségét és mi is le tudnánk mérni a pontos erőforrásigényeket.
Ezután megegyeznénk a későbbi havidíjakban.
(A 2500 Ft-os összeg kizárólag akkor növekedne, ha a processzorhasználat nagyon kimagasló lenne.)
Kérem írjon, ha további kérdései adódnának.
Üdvözlettel:
Biró Róbert
-
7days #1764 Már megcsináltam nyugi :D sztem fasza az a mód is
azt is tolni kéne majd, csak az a gond h én megint a könnyebbik utat választottam na de majd legközelebb -
Ironman2 #1763 Ez a Rehab SE stadionja,a gyengénlátók miatt ilyen vastag a vonal. -
IXEMGabeo #1762 azta kurva eget:DDD kreativitás él -
Ironman2 #1761 Van olyan hogy Wasteland horde,mindenképpen azt kell választani,és ugyanabba a mappába fog menteni is. (MP Wasteland horde) -
7days #1760 oksa jó8, majd írok most újat indítok mert a meglévőnél nem volt valami izgalmas :D -
Ironman2 #1759 ok,irj majd beszámolót légyszives,mire jutottatok,sajnos feküdnöm kell,még holnap hajnalban megyek melózni -
7days #1758 ? most már megy mindegy folytatjuk holnap veled az építőst még most próbálgatjuk a hordét rittivel :) -
Ironman2 #1757 mindegy,én majd holnap folytatom ugyis a játékot -
Ironman2 #1756 nem csatlakozik -
7days #1755 erősséget nem veszem feljebb most indítom a gammát always run al