23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1834 most is kidobott -
Ironman2 #1833 hopp,mi volt ez a leállás? -
Ironman2 #1832 az csak akkor jó ha valamit nagyon elb.szunk. -
7days #1831 Amúgy közben rátaláltam fórumon hogy lehetne a cuccokat újratölteni (mapparészeket) azaz ha van ott valami ásva vagy építve az bukó :D -
Ironman2 #1830 oh sorry,elkalandoztam -
7days #1829 csak nem játszik megint senki, egyedül meg már unom
alfa 7et most! -
7days #1828 megy... -
Ironman2 #1827 DDDDDD
úgyis örjöngeni fognak a fórumon ha kijön -
7days #1826 jo akkor indítom a faszba, 2-3 perc csak megnézem még1x a steamet -
Ironman2 #1825 maradjon nálad -
7days #1824 ja ha nem jön akkor mindjárt feltöltöm a fájlt és toljuk a szervereden nekem meg kijelzi h ha kijött :D na? -
Ironman2 #1823 kicsit várok még,aztán majd tolhatjuk addig mig ki nem jön az új -
Ironman2 #1822 akkor 2 ok:
1.vagy gáz van
2 vagy most fogják feltölteni steamre -
7days #1821 Nah, már nem látom fent usa szervernél a 7es alfát, viszont találtam hun szervert :D -
IXEMGabeo #1820 :))) ja nekem is kellett volna az ötlet kezdetben az enyém volt, dehát kurvára nem tudok jönni ilyenkor:S -
Ironman2 #1819 -
Ironman2 #1818 ja,ezt el is feljtettem 7days csinálta nekem szülinapomra:
-
IXEMGabeo #1817 nem lesz rövid idő:) -
Ironman2 #1816 az úgy mondjuk nemtudom mennyire lesz izgalmas ha saját pályákat kreálunk,el fog tartani egy kis időbe,én mindenképpen csinálni fogok egyet az tuti -
Ironman2 #1815 az majd a teljes játékban lesz,ami már most csúszik,irták a fejlszetők -
IXEMGabeo #1814 Create world funkció továbbra sem műkszik? megmondom őszintén az hiányzik leginkább -
IXEMGabeo #1813 jó lehetett volna:))) -
Ironman2 #1812 akkor maradt Navezgane a 7-ben is,legalább ezt megtudtuk.kiváncsi vagyok hol lesz a stadion -
Ironman2 #1811 hehe,a fejlesztők már nyomják,itt a kép:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=232753750
-
7days #1810 Optimális akk nem is fogok aludni megyek veszek erősítőt a boltba, pill és jövök XDXD -
Ironman2 #1809 múltkor is este 22 körül jött ki (a törés is egyből) -
7days #1808 sztem masterrel együtt tesztelgetik épp hogy szuperál :D
sztem még ma kijön a gammA -
Ironman2 #1807 off.próbáltátok már a projekt zomboidot? ugyanilyen mint a 7days,csak izometrikus ábrázolásban -
Ironman2 #1806 a 7-re már mindenképpen a 7-es játékkal lehet majd rácsatlakozni -
Ironman2 #1805 lehet már frissit a steam,de amúgy irták hogy jelszóval védett,és nem lehet rámenni.itt irják alul:
http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5088-Alpha-7-Status-update!/page16 -
7days #1804 asszem leállítom a szerót
-
7days #1803 na hajráf :P -
Ironman2 #1802 Valaki már futtatja a 7-est,megjelent 2 emberke a szerverkeresőben.yeees irják a fórumon.Az egyik az pont Madmole játéka volt -
Ironman2 #1801
RUST az favorit nekem is,csak kicsit másfajta game,ott egyedül meghalsz,csapatban lehet csak igazán tolni -
Totyamaster #1800 Üdv skacok ! hanyag voltam hozatók rust game totál megbolondított 7days+rust ez a favoritom !
néztem a serot amit beszéltetek kezdésnek jó ötlet ritti serverén futatni csakis 7.0 pachal! Utána eldől server hogyan fogja bírni egy próbát biztos megér:) nekem ez a véleményem
Ja és eredeti nekem is 7days :):):) stemes verzios -
Ironman2 #1799 ja igen tudom -
7days #1798 Ja persze csak a gond az h ilyenkor nem mehet a steam a wirág miatt... -
Ironman2 #1797 Amúgy neked egyből jelez a steam,amikor update jön,nem? -
Ironman2 #1796 itt épitkeztünk a tetőre:
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1375970559&no=857
-
7days #1795 LooL ahogy szétvágtam szó szerint a fejét a zombinak az kemény :D