23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    most is kidobott
  • Ironman2
    hopp,mi volt ez a leállás?
  • Ironman2
    az csak akkor jó ha valamit nagyon elb.szunk.
  • 7days
    Amúgy közben rátaláltam fórumon hogy lehetne a cuccokat újratölteni (mapparészeket) azaz ha van ott valami ásva vagy építve az bukó :D
  • Ironman2
    oh sorry,elkalandoztam
  • 7days
    csak nem játszik megint senki, egyedül meg már unom

alfa 7et most!
  • 7days
    megy...
  • Ironman2
    DDDDDD

úgyis örjöngeni fognak a fórumon ha kijön
  • 7days
    jo akkor indítom a faszba, 2-3 perc csak megnézem még1x a steamet
  • Ironman2
    maradjon nálad
  • 7days
    ja ha nem jön akkor mindjárt feltöltöm a fájlt és toljuk a szervereden nekem meg kijelzi h ha kijött :D na?
  • Ironman2
    kicsit várok még,aztán majd tolhatjuk addig mig ki nem jön az új
  • Ironman2
    akkor 2 ok:

1.vagy gáz van
    2 vagy most fogják feltölteni steamre
  • 7days
    Nah, már nem látom fent usa szervernél a 7es alfát, viszont találtam hun szervert :D
  • IXEMGabeo
    :))) ja nekem is kellett volna az ötlet kezdetben az enyém volt, dehát kurvára nem tudok jönni ilyenkor:S
  • Ironman2
  • Ironman2
    ja,ezt el is feljtettem 7days csinálta nekem szülinapomra:

• IXEMGabeo
    nem lesz rövid idő:)
  • Ironman2
    az úgy mondjuk nemtudom mennyire lesz izgalmas ha saját pályákat kreálunk,el fog tartani egy kis időbe,én mindenképpen csinálni fogok egyet az tuti
  • Ironman2
    az majd a teljes játékban lesz,ami már most csúszik,irták a fejlszetők
  • IXEMGabeo
    Create world funkció továbbra sem műkszik? megmondom őszintén az hiányzik leginkább
  • IXEMGabeo
    jó lehetett volna:)))
  • Ironman2
    akkor maradt Navezgane a 7-ben is,legalább ezt megtudtuk.kiváncsi vagyok hol lesz a stadion
  • Ironman2
    hehe,a fejlesztők már nyomják,itt a kép:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=232753750

• 7days
    Optimális akk nem is fogok aludni megyek veszek erősítőt a boltba, pill és jövök XDXD
  • Ironman2
    múltkor is este 22 körül jött ki (a törés is egyből)
  • 7days
    sztem masterrel együtt tesztelgetik épp hogy szuperál :D
    sztem még ma kijön a gammA
  • Ironman2
    off.próbáltátok már a projekt zomboidot? ugyanilyen mint a 7days,csak izometrikus ábrázolásban
  • Ironman2
    a 7-re már mindenképpen a 7-es játékkal lehet majd rácsatlakozni
  • Ironman2
    lehet már frissit a steam,de amúgy irták hogy jelszóval védett,és nem lehet rámenni.itt irják alul:

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5088-Alpha-7-Status-update!/page16
  • 7days
    asszem leállítom a szerót
  • 7days
    na hajráf :P
  • Ironman2
    Valaki már futtatja a 7-est,megjelent 2 emberke a szerverkeresőben.yeees irják a fórumon.Az egyik az pont Madmole játéka volt
  • Ironman2

RUST az favorit nekem is,csak kicsit másfajta game,ott egyedül meghalsz,csapatban lehet csak igazán tolni
  • Totyamaster
    Üdv skacok ! hanyag voltam hozatók rust game totál megbolondított 7days+rust ez a favoritom !
    néztem a serot amit beszéltetek kezdésnek jó ötlet ritti serverén futatni csakis 7.0 pachal! Utána eldől server hogyan fogja bírni egy próbát biztos megér:) nekem ez a véleményem

Ja és eredeti nekem is 7days :):):) stemes verzios
  • Ironman2
    ja igen tudom
  • 7days
    Ja persze csak a gond az h ilyenkor nem mehet a steam a wirág miatt...
  • Ironman2
    Amúgy neked egyből jelez a steam,amikor update jön,nem?
  • Ironman2
    itt épitkeztünk a tetőre:

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1375970559&no=857

• 7days
    LooL ahogy szétvágtam szó szerint a fejét a zombinak az kemény :D