23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • IXEMGabeo
    na srácok ez a vízforralás sztem felesleges hidegen nem iható a víz vagy mi? ha pedig realisztikusságról dumálunk akkor az elültetett növényekhez is legalább 1-2 hónap kellene és ezek mind egynyári növények...bár a krumpli megterem a fagyban is a föld alatt az az egyetlen, ami bármikor termeszthető...mindenesetre az ültetvények aránylag gyorsan elérhetők úgy kellene, hamár nehezítés, hogy legalább 7 napot kelljen várni a növényekre...ez így valamivel durvább nehezítés lenne:)
  • 7days
    Az a vicces h hallani lehet a tnt-t akkor is amikor csak a szerver megy
  • Ironman2
    tényleg? húzzál köré akkor üvegházat! ezt nem láttam.sajnos mennem kell,a mentést rakd félre majd,ha nem az eredetivel játszasz,mert updatelni fogja a steam! na cső
  • 7days
    az a baj h vonzza a közös föld a zombikat oda spawnolnak kéne üvegházasítani őket :D
  • 7days
    jaja :D közbe még szerintem igencsak van pár óra hátra
  • Ironman2
    pörög a fórumja rendesen,ennyire be vannak rá izgulva? D
  • Ironman2
    hát Dallas az középen van texasban,asszem ugyanúgy 7 óra az eltolódás mint a sims3 esetében kalifornia,onnan gondolom
  • 7days
    nem este 10?
    mikor írtam ahhoz számolsz 12őt majdnem? vagy félreértettem? :D
  • Ironman2
    AZ nekünk este 7 óra
  • Ironman2
    Na,akkor majmolják a RUST-ot.Félnek hogy elmennek az emberek? Abban nem lehet szétszedni a tájat!
  • 7days
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.gamestar.hu/obama-nem-viccelt-tenyleg-keszul-a-vasember.html

Sztem inkább robocop, csak itt az egész ember benne lesz nem csak tüdő meg fej XD

• 7days
    12 Minutes Ago
    Vizet elvileg forralni kell h iható legyen, lehet főzni, a craftolás nem azonnal fog menni hanem idő kell(1-5 sec) a loothoz is(?) a fát már nem lehet majd chuck norris módjára kézzel szétütni :D

meg csak 2 shotit talált a csávó és meg se próbálta szétszedni h többet csináljon mert az sok idő lett volna :D :D

Long over are the days where you can make hundreds of spike traps in a few seconds. --> kár de azért így legalább izgalmasabbá tették a játékot

ANyhow, its 3am and I'm beat. We're going to try and release this today in less than 12 hours, but no promises.

-szóóval már nem kell sokat várni remélhetőleg(bár nem ígéri biztosra -.-)

I think you missed the part where I said we added crafting timers. Now that there is time to craft, and time to loot, you are constantly making things. The nights fly by now because your frantically making crossbow bolts, cutting your trees into planks and sticks, boiling water to drink cooking food, and maybe doing a bit of mining that there is no idle time.

Let me back it up a few hours. Day one you will be busting grass and wooden shrubs to find a stick. Punching a tree down is barely possible now and a huge waste of precious time. After you find some sticks and grass and some rocks, you will be converting the rocks to stone, then the stone to a rock, then a sharp rock, then a stone axe. Then you will defend yourself by the walkers that have surrounded you. If you run from them, more will be waiting in the next area. After you kill a few and get to loot a few things, you'll notice it's already 3 oclock. Time to chop a tree down or two and get some wood, while picking up every rock on the way and every birds nest....

If your lucky you can clear a POI out and secure it with wood and be quiet the first night. No you don't have to stay inside. You can sneak around and try to avoid walkers. But if you make some noise they can come to find you. This of course is just my play style. Everyone plays different. You don't have to hide inside, but I like to. But the main point I want to make is now every second is precious. What you decide to craft takes time and time is of the essence. Good guns are hard to find. Out of all the play sessions I've had, I only found two shotguns one game, and I never did find time to break them down to try and make new ones because I didn't have the time. The walkers broke the house I was in to bits and nearly invaded my mine, thank god it had a safety door.

Ammo is hard to find, guns are hard to find. Its really a completely new game although very familiar. It just plays different and the zombies seem to always be around somehow. The AI is a lot better, although still a shell compared to what is planned. ANyhow, its 3am and I'm beat. We're going to try and release this today in less than 12 hours, but no promises. Hopefully no major bugs surface, tonights testing went very well but there is that one bug left.

I'm very excited about this release. It's our biggest and best yet. Oh and before you think the timers are ungodly they aren't long, 1 to 5 seconds for most things, but you won't believe how that adds up when time isn't on your side. Long over are the days where you can make hundreds of spike traps in a few seconds. In fact I haven't made one in a7 yet. There simply isn't the luxury of it. There is just always something the player needs so building these uber bases isn't really possible, least not in 5-6 hours of testing. I'd guess it would take about 15-30 hours to get half way set up now.

But long story short, no there is no waiting for morning to come, its better than it has ever been, you keep busy crafting and processing all the resources you have constantly. Even making stone walls takes time. Its a lot of fun now, because there is never any time to waste.
  • 7days
    Ironman nem baj h leszedted, befejezem a cuccot(ahogy nézem lehet hogy a kert közepét nem bírod majd leszedni), meg ha lesz ritti akkor megkérdezem h mi a helyzet a szerverrel :)
  • Ironman2
    Gunpowdert,meg Buckshotot egy vagonnal lehet gyártani,bezzeg papir az alig van!!
  • Ironman2
    ja,amúgy leszedtem a kukoricáidat,máshoz nem nyúltam,de cserébe ott vannak a benzines kannák,kiveheted őket a ládámból.küldöm a mentést privibe!

• Ironman2
    Készítettem a nagy közös kertet,majd fejezd be légyszíves 7days!,csak kukorica legyen szerintem,mert az kell a gáz kannához.Ha kell kanna csináltam jópárat bennt van a ládámban.Tök egyszerű,sok víz kell hozzá,és corn meal.Gyártottam csomó üres üveget is,csak most elfogyott,az se nehéz.DD

• Ironman2
    na már gyártom a tnt-et is.DDD rohadt könyvet kár hogy nem lehet craftolni,nagyon sok papir kell hozzá
  • hapi
    nem beta 7 bocsi alpha 7 még persze, azt mondták hogy ők klasszikus módon számozzák a buildeket, tehát amíg nincs benne a játékban minden amit akarnak addig Alpha, ha már csak bugfix meg kiegyensúlyozás van hátra akkor beta. :)
  • Ironman2
    Azt irják is hogy más időzónában van,és majd ha felébred,szólnak neki.DDDD
    Érdekes hogy európai programozókkal dolgoznak
  • Ironman2
    akkor valaki rázza fel de gyorsan azt a német programozót! ne aluggyon ilyenkor!
  • Ironman2
    már béta lesz???
  • hapi
    Arról van szó hogy bizonyos díszítő elemek láthatatlanok , de mégis ott vannak mert elakadsz bennük.
    És sajnos pont azt mondja hogy ha a német programozó (aki ugye most épp alszik) nem tudja holnap megtalálni a hibát akkor nem lesz holnap Beta 7!
  • Ironman2
    ok,folytatom egy kicsit,szervert nem inditok most
  • 7days
    nah mentem jó8
  • 7days
    Gondjaik:
    valami leesik a fával együtt aminek nem kéne vagy valami ilyesmi
    a másik meg az AI nem tudta merre kell mennie, merre haladt előtte de ezt a német programozó fogja megcsinálni azt a dekoráció leesőset meg ők kijavítják

az elsőt nem egészen értettem meg, hogy mi hogy esik szét ami nem látszik, ezt jól megaszontam :D

éééés tényleg holnap sztem már tolható :D
  • Ironman2
    Most ha erre ráhúzták a Voxel Farm engine-t akkor király lesz
  • Ironman2
    ja ezt már láttam,az Everquest Next motorja lesz
  • Ironman2
    picsába4!! holnap meghajtom az embereket a melóhelyen hogy hamarabb végezzek.DDD
  • 7days
    Király lesz, sztem ehhez hasonló(csak hasonló) a motor:
    www.youtube.com/watch?v=QnbUoU_UIaM
  • Ironman2
    Egy teljesen új játékot fogunk kapni!!! uh bakker,akkor ezt az alfát félre kéne rakni.Lehet majd sokan visszasirják a régi változatot.Valószinü 2 tábor is lesz.
  • Ironman2
    hát ez kurva jó lesz!! amúgy mi volt a gond nekik? D
  • Ironman2
    akkor a kockáktól meg is szabadulunk?
  • Ironman2
    de álllatttt!!!
  • Ironman2
    tessék:

• Ironman2
    hohó,akkor tomorrow!!!
  • 7days
    te fel vagy reggelve a forumukra amit linket a faszi bedobod addig ide? :D
    had lassuk milyen kep az,
    mindja toltom is felfele
  • 7days
    6 Minutes Ago:
    Sorry guys I hate to tell you that I feel exactly the same way. I don't know when its coming for sure because we keep testing and finding more showstoppers. Thankfully we haven't crashed today but there are still two small showstoppers, one where your decorations are not showing in a few chunks where you don't see trees or anything yet still collide with them and another where the AI can't decide which direction they are headed. The AI should be fixed tonight and the chunk bug is on our German programmers list and he wakes about midnight our time. If he can nail it and we don't stumble into any more showstoppers tonight, I would like to say tomorrow A7 will come out.

Anyhow we want A7 out as much as you guys want it out. I want to see the reaction and hear from the world about all the changes we've made. It really is a whole new game. Zombies are now attacking your base if they hear something, and not just one, but all of them will start to destroy your fort. This is a huge game changer. So make sure your actions are quiet or maybe have a "crafting" room that is apart from your main base area or they will hear something and come destroy your stuff.

We held up on the gas station roof and even though we clogged the ladder area up with blocks they climbed up it and destroyed the barricade. I got killed and Rick bailed off the roof and ran. I spawned out in the forest nearby (new spawn rules are sweet) and made some throwing rocks out of small rocks I could pick up. I tossed a few rocks and saw the hoard move away from my stuff then got to the ladder to get my stuff from on top of the roof only to find it half destroyed. I ran to the forest and gathered enough stuff to make a stone axe then chopped a tree down and made a ladder from the wood. Finally I got my stuff back and it was nearly morning already. What a night.

The change list is huge, and this game has never been more fun. I can honestly say this is the first game I've worked on that I really loved to play. I changed mining in a way you guys are going to love I think. There are tunnels made of gravel that are easy to clear, exposing the good stuff. It was kind of confusing mining before because with smooth terrain everything looked the same underground and you didn't know which way was up or down but now its organic and natural, you tunnel out the gravel and you have all these cool caverns to mine. Plus it can fall on you so you need to be a little careful.
  • Ironman2
    1-2 órát még folytatom,aztán feltöltöm majd ujra neked.asszem csak sima continue game lesz,nem inditok szervert,mert nem jön senki most ugyse
  • Ironman2
    na,ezért lenne jó a szerver
  • 7days
    nemtom, ugyis befejeztem hagyjuk a genyoba egyenlore az a7 se jött ki semmi :D

a feljaromon is ugralni kell mert szar a ferde tetocserepes cucc ha masik szogben rakom meg jo... nah mindegy átküldöm a mentest