23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
7days #1916 Folyamatban van a videó feldolgozása. 8 perc van hátra mif@sz? :D
tutkó elrontja a minőséget ez a nyomi...
full hd ba töltöttem
amúgy nem úgy kell h flash /flash és közé a megosztás linket? mert az volt -
Ironman2 #1915 de,csak kell egy kis trükközés hogy az sg-re be lehessen rakni a videókat -
Ironman2 #1914 -
7days #1913 Ez van ez már nem rajtam múlik -
Ironman2 #1912 szerintem a linkelésed nem volt jó,mert a videóablaknak meg kéne akkor is jelennie mikor készül a videó -
IXEMGabeo #1911 -
7days #1910 A folyamat a vártnál több időt vesz igénybe. Videód várólistára került, és feldolgozása a lehető legrövidebb időn belül megtörténik.
link: youtu.be/4QcqgUj3Gzw -
Ironman2 #1909 szép fehér a háttér,télen játszódik? -
Ironman2 #1908 -
IXEMGabeo #1906 :)) linkeld majd be...
régi mentésről én is fogok csinálni tutira -
7days #1905 Ne számíts nagy cuccra meghaltam benne kb ennyi :D
amúgy amit látsz belőle röviden: grafika, kutya létrázik, harcrendszer mapprendszer (latszanak dolgok a minimapon ami a közeledben van), lopakodásrendszer a vége felé.
mindjart kesz par perces kb 10 hangot sztem némíthatjatok vagy ahogy majd érzitek XDXD -
7days #1904 ma mikor leszel?
Amúgy tölti szépen a videót, előre szólok nincs túl mély hangom és elég fura :D
bár ha én is azóta dohányoznék mióta apám elkezdte (mint ahogy nem) akkor már dörmögnék :D -
IXEMGabeo #1903 kíváncsian várom a vidit -
Ironman2 #1902 én még ma megyek,aztán holnaptól ráérek -
Ironman2 #1901 7.nap úgyis meghalunk,nem.DD -
7days #1900 itt a 7vége a játékra csak a problem az h nekem is van már dolgom (tanulni stb.) -
Ironman2 #1899 na frankó,ebből is rustot csinálnak mondtam én -
Ironman2 #1898 Munkahelyről nem tudok játszani -
7days #1897 Tudjátok van az a szám: ma nem alszom el... XDXD -
7days #1896 Az autók lootolása gázosan sok idő kb 10sec és ha vannak körülötted akk szívas :D -
7days #1895 szóljatok ha megvan a gém valamelyik fórumon ezen vagy a másikon! -
7days #1894 azert haltam meg mert nem birtam idoben hazba bemenni, aztam mikor meghaltam mar mashova dobott ki nem nagyon de azért messzire a cuccaimtol üresen meg nem folytattam gondoltam feltolok nektek egy vidit ha kell. -
7days #1893 Megvan már nektek? :D
első éjszaka ÉN meghaltam és a cuccaid egy zsákban lebaszva ottmarad ahol meghaltál és ütik a zombik a kutya most már tud létrázni és meghaltam töltök fel videót youtubra csak az a cink h a moviemakert meg kell várni. -
IXEMGabeo #1892 bazmeg:S:S:S picsába ezért építkeztünk? -
IXEMGabeo #1891 Vasember nem jöttél pedig jót toltunk most:) elkészült az üvegházam egy része;) -
Ironman2 #1890 amúgy teljesen új játékot kell kezdeni,irják is -
Ironman2 #1889 irj már élménybeszámolót addig! -
7days #1888 Nem bírom ki h ne próbáljam ki sry. -
7days #1887 hamán tolom lehet majd becsatlakozni :P -
Ironman2 #1886 csak az tudja akinek szintén megvan a 7 -
7days #1885 elmentettem az állásunkat a 7est tolja velem valaki? felmegyek hamachira!!! -
Ironman2 #1884 -
7days #1883 KINT VAN A JÁTÉK !!! :D -
7days #1882 Hát gyerekek ez még mindig nem akar kijönni... -
IXEMGabeo #1881 pff...
:O az érdekes
dobhatod az IP-t nem sokára leszek sztem kajálok egyet és egyebek:) -
7days #1880 ja nálam van, megvan még az ip-m vagy küldjem el privibe?
amúgy a bányászás valamiért sz@r vast kidobta tegnap éjszaka többször is most meg felugrik a konzol ablak ha hosszan nyomod az e-t és azzal akarod elszedni a követ nem tom mi lehet a baj, tegnap kezdődött... -
IXEMGabeo #1879 amúgy ráérek:) nem tudom most mivel toljátok, Ironman elküldte a mentést neked Lex? mer akkor csatlakozom és építgetek -
IXEMGabeo #1878 hamár itt tartunk a városban és a hűtőben igazán lehetne üdítő ital akár alkohol féleségek, mint mondjuk a valóságban...persze csak a városban nyilván...
elszórt helyeken a víz is ok, de akkor is faszság a felmelegítése... -
7days #1877 Víz felmelegítése 100 °C-ra a forralási idő 3 percre növelésével = mikroorganizmusok és baktériumok megsemmisítése
de akkor is láma :D -
IXEMGabeo #1876
amúgy tökre hasonlít:)