23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • 7days
    Folyamatban van a videó feldolgozása. 8 perc van hátra mif@sz? :D

tutkó elrontja a minőséget ez a nyomi...

full hd ba töltöttem

amúgy nem úgy kell h flash /flash és közé a megosztás linket? mert az volt
  • Ironman2
    de,csak kell egy kis trükközés hogy az sg-re be lehessen rakni a videókat
  • Ironman2
  • 7days
    Ez van ez már nem rajtam múlik
  • Ironman2
    szerintem a linkelésed nem volt jó,mert a videóablaknak meg kéne akkor is jelennie mikor készül a videó
  • IXEMGabeo
  • 7days
    A folyamat a vártnál több időt vesz igénybe. Videód várólistára került, és feldolgozása a lehető legrövidebb időn belül megtörténik.

link: youtu.be/4QcqgUj3Gzw
  • Ironman2
    szép fehér a háttér,télen játszódik?
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    :)) linkeld majd be...

régi mentésről én is fogok csinálni tutira
  • 7days
    Ne számíts nagy cuccra meghaltam benne kb ennyi :D

amúgy amit látsz belőle röviden: grafika, kutya létrázik, harcrendszer mapprendszer (latszanak dolgok a minimapon ami a közeledben van), lopakodásrendszer a vége felé.

mindjart kesz par perces kb 10 hangot sztem némíthatjatok vagy ahogy majd érzitek XDXD
  • 7days
    ma mikor leszel?

Amúgy tölti szépen a videót, előre szólok nincs túl mély hangom és elég fura :D

bár ha én is azóta dohányoznék mióta apám elkezdte (mint ahogy nem) akkor már dörmögnék :D
  • IXEMGabeo
    kíváncsian várom a vidit
  • Ironman2
    én még ma megyek,aztán holnaptól ráérek
  • Ironman2
    7.nap úgyis meghalunk,nem.DD
  • 7days
    itt a 7vége a játékra csak a problem az h nekem is van már dolgom (tanulni stb.)
  • Ironman2
    na frankó,ebből is rustot csinálnak mondtam én
  • Ironman2
    Munkahelyről nem tudok játszani
  • 7days
    Tudjátok van az a szám: ma nem alszom el... XDXD
  • 7days
    Az autók lootolása gázosan sok idő kb 10sec és ha vannak körülötted akk szívas :D
  • 7days
    szóljatok ha megvan a gém valamelyik fórumon ezen vagy a másikon!
  • 7days
    azert haltam meg mert nem birtam idoben hazba bemenni, aztam mikor meghaltam mar mashova dobott ki nem nagyon de azért messzire a cuccaimtol üresen meg nem folytattam gondoltam feltolok nektek egy vidit ha kell.
  • 7days
    Megvan már nektek? :D

első éjszaka ÉN meghaltam és a cuccaid egy zsákban lebaszva ottmarad ahol meghaltál és ütik a zombik a kutya most már tud létrázni és meghaltam töltök fel videót youtubra csak az a cink h a moviemakert meg kell várni.
  • IXEMGabeo
    bazmeg:S:S:S picsába ezért építkeztünk?
  • IXEMGabeo
    Vasember nem jöttél pedig jót toltunk most:) elkészült az üvegházam egy része;)
  • Ironman2
    amúgy teljesen új játékot kell kezdeni,irják is
  • Ironman2
    irj már élménybeszámolót addig!
  • 7days
    Nem bírom ki h ne próbáljam ki sry.
  • 7days
    hamán tolom lehet majd becsatlakozni :P
  • Ironman2
    csak az tudja akinek szintén megvan a 7
  • 7days
    elmentettem az állásunkat a 7est tolja velem valaki? felmegyek hamachira!!!
  • Ironman2
  • 7days
    KINT VAN A JÁTÉK !!! :D
  • 7days
    Hát gyerekek ez még mindig nem akar kijönni...
  • IXEMGabeo
    pff...

:O az érdekes

dobhatod az IP-t nem sokára leszek sztem kajálok egyet és egyebek:)
  • 7days
    ja nálam van, megvan még az ip-m vagy küldjem el privibe?

amúgy a bányászás valamiért sz@r vast kidobta tegnap éjszaka többször is most meg felugrik a konzol ablak ha hosszan nyomod az e-t és azzal akarod elszedni a követ nem tom mi lehet a baj, tegnap kezdődött...
  • IXEMGabeo
    amúgy ráérek:) nem tudom most mivel toljátok, Ironman elküldte a mentést neked Lex? mer akkor csatlakozom és építgetek
  • IXEMGabeo
    hamár itt tartunk a városban és a hűtőben igazán lehetne üdítő ital akár alkohol féleségek, mint mondjuk a valóságban...persze csak a városban nyilván...

elszórt helyeken a víz is ok, de akkor is faszság a felmelegítése...
  • 7days
    Víz felmelegítése 100 °C-ra a forralási idő 3 percre növelésével = mikroorganizmusok és baktériumok megsemmisítése

de akkor is láma :D
  • IXEMGabeo

amúgy tökre hasonlít:)