23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    nem,azt utána még konvertálni fogja nagyobb felbontásra is,csak később jeleniti meg
  • 7days
    ÓÓ már 720 ba is lehet :D fura ez a youtube, még tanulmányoznom kell a drágát
  • Ironman2
    már most eltüntették a felszinen az alfa7-ben
  • IXEMGabeo
    jó fáradt vagy már:D kitartó harcos vagy, hogy így beleveted magad mégis
  • 7days
    komoly 360p be megy csak, hát ez egy nyomorék gci!
  • 7days
    megvan elvileg
  • 7days
    még mindig 95 mi a rák van vele?
    fáradt vagyok vazzeg, de akkor is tolni fogom egy darabig :S

korán keltem :(
  • 7days
    Eltűntek a nagyon kockás részek tanúsíthatom, de sztem szép lett.

sajna az építkezésre nem volt időm :D
  • 7days
    remélem nem mert akkor téényleg semmi köze nem lesz az eredeti gémhez :S
  • IXEMGabeo
    pedig pont ez a lényege...

remélem rosszul olvastam, hogy a kockák eltűnnek...pont ez tetszik benne, hogy nem pixeles grafikával, szép bejárható területtel, zombikkal karöltve építkezni kell
  • Ironman2
    mert azokban nem kell legózni.DD nem sokan szeretik az ilyen minecraft féle stilust,félek mire megjelenik a game,már ki is veszik belőle.akkor a warez 6.3-as külön játék lesz majd.DD
  • 7days
    95% nál tart már nem kell sok egyébként ez kb 10 perces vidi, nem tom mit tököl rajta ennyit a Ytube.
  • 7days
    osszátok ha van ismitek én nem reklámozom nagyon magam :D majd a weboldalt és arra feltolom a vidiket.

7daystodiehungary.hu ha esetleg nem tudnátok de még üres
  • IXEMGabeo
    FULL HÁDÉ, hadd menjen:D

február 20-i videód oszd meg pár helyen:) így narrációval pedig nagyobb nézettség növekedést érhetnél el...

magyaroknál ez a játék annyira nem népszerű legalább is a Rust meg a DayZ sajnos előkelőbb helyeken vannak
  • 7days
    1920x1080 = full hd felbontás

90%
  • Ironman2
    de mekkora? nekem 1280x800-as
  • 7days
    Nekem minden úgy van ahogy belépett elsőnek a gém, a felbontásom meg full hd

76%
  • Ironman2
    mekkora a felbontásod?
  • Ironman2
    nálad fov máshogyan van beállítva mint énnekem.az ijnak a vége látszik csak nálam
  • 7days
    Köszi :D ennyi a slex lett kitalálva utólag a 7days csak itt lett mert direkt ezért a topikért regiztem, kerestem embereket mert hát együtt jobb mint egyedül XD

68%
  • 7days
    Rutinos volt ja, nem úgy mint a mostani az tiszta szerencsétlenkedés majd meglátjátok :D

meg nagy a változás a törhetőségben is és az is közrejátszott(meg az is h nem értem el a városba)

63% f€ne
  • Ironman2
    ssharcos,slex..ki tudja még hány nickje van neki
  • Ironman2
    amúgy erről beszélünk.főszerepben 7days.DDD

• Ironman2
    inkább úgy mondom hogy pörgősebben
  • Ironman2
    nekem is ilyen szerver nélkül
  • IXEMGabeo
    Ironman az én narrációs közreműködésemet kellett, hogy hallgassa amikor nyomtuk a Dead Islandet:DDDDDDDD

szegény mindig kapta az ívet a fülébe
  • 7days
    Gyorsan?
  • IXEMGabeo
    és milyen akadásmentes a játéka...szép a táj is minden

nekem minden szinte le van véve és így is egy idő után apró laggok hátráltatnak...annyi fix h nekem sajnos nem ennyire sima a játékmenetem erdőben kifejezetten akadok
  • 7days
    Hehe, de amúgy jobb kint, mint bent nem gabeo? :D
  • Ironman2
    jó gyorsan nyomod amúgy
  • 7days
    47% :(
  • Ironman2
    ...és nem böfög bele mint egyesek
  • 7days
    Hülye :D amúgy az az első videóm amit készítettem, meg a második a mostani XD
  • IXEMGabeo
    31 perces videóat lesem a hogyan kell túlélnit:)

elég egyenletesen beszélsz látszik h nem voltál bebaszva xDDD
  • 7days
    de hát az ez egy évezred mire megcsinálja ennél gyorsabb a gépem kb :D
    pedig a gúgli kicsit nagyobb cég, na jó ez azért nagon nagy túlzás volt de akkor is :D

35% =f@s
  • Ironman2
    pont azért mert full hd
  • IXEMGabeo
    :DD

néha csinál ilyen zagyvaságokat a youtube, hogy hosszú ideig dolgozza fel a videót...
  • 7days
    14 percet ír fszomba, de mit kell ezen alakítani? full hd és cső :D
  • Ironman2
    már nem hiszem,túl későn van kinában
  • 7days
    Mire bmeg feltölti addigra kijön a wirág, komolyan mondom XD