23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    mi?? horda szellemet?
  • 7days
    Ebbe a craftolás sztem sok idő, olyan lesz mint a wow ban, bemegyek a szerverre másfél órával mielőtt szeretnék játszani csak azért h craftoljak...
  • 7days
    Vlc ből képet kiszedem rakok fel ide árat aztán megy fel a videó tubera.
  • 7days
    kircsi, én meg nyomtam kicsit, hátőőő a széf kinyitása egy perc :D viszont volt benne 110 smg lőszer egy vadászpuska meg hozzá 762es ből 40db közbe felfedeztem a horda/csorda szellemet kinyírtam egymás után mondjuk 6 zombit üres lett a fegyóm erre valami
  • Ironman2
    képet dobhatnál azért,már nagyon várom!
  • Ironman2
    az érdekes
  • 7days
    Megöltek megint :) próbálgattam az építkezést a kő másképp idomul egy piramis szerű mikor lerakod a fa viszont kocka maradt :)
    mikor két követ összeraktam akkor már más alakja lett ilyen 2 piramis a talpuknál összeragasztva.
  • 7days
    mert upload limit van :D
  • Ironman2
    Miért tiltanának le?
  • 7days
    Beállítottam ugyan arra ami eddig volt tatyó megmarad még akkor is ha meghalok/kilépek az öv marad bukóra, bár be lehet állítani h azt se veszítsd el ha meghalsz :D szval nagyobb a szabadság ilyen szempontból
  • 7days
    Nah de megyek játszom még egy kicsit ízlelgetem :)
  • 7days
    Jaja és meghallott egy nyomi :D azért volt nyitva, na de megyek is vissza a játékba, amúgy a sok feltöltésért le fognak tiltani a netről :D
    még jó hogy tudom hogy lehet kicselezni szegényeket DDDD
  • Ironman2
    az a szem lopakodás a videó végén
  • 7days
    Mint már lentebb írtam be lehet állítani csak én gyorsan benyomtam az indítást.
  • Ironman2
    mondom én hogy majmolják a RUST-ot.mindjárt irok a fejlesztőknek hogy nem kéne
  • Ironman2
    ÚÚÚÚÚÚ,ez nagyon gáz.minden elveszik
  • 7days
    jaja :D
  • Ironman2
    hehe,ráb.sztál! kutya tud létrán mászni.DD
  • 7days
    Jó lenne ha többen nyomnánk, úgy az igazi :)
  • Ironman2
    hát ez a searching rendszer nagyon zavaró lett.szerintem sokan fogják őket anyázni emiatt
  • 7days
    csinálok vidit ha eljutok odáig az új crafting rendszerről
  • 7days
    Nem mázli mint megnéztem van olyan új beállítás h ha meghalsz akkor a cuccaidból mindent otthagy a táska marad mint eddig stb.
  • 7days
    oks en meg jatszok kicsit, aztán írj a másikba ha jönnél fel(ránézek néha) nem alszok még egy darabig ;)
  • IXEMGabeo
    valaki elkezdett ott ütögetni:DD kiléptél majd vissza és hopp nem voltak cuccaid mázli, hogy minden a táskában volt:P
  • Ironman2
    inkább a másikba irok!
  • IXEMGabeo
    kis kőbaltát lehet csak kezdetben csinálni...

így legalább van értelme csinálni

megyek aludni fáradt vok jó8:) aztán toljuk ezerrel
  • 7days
    az anyázásomat is meghallgattátok? :D ez véletlen csúszott be :D
  • 7days
    azért mert azt írta fórumba a fejlesztő, kézzel nem nagyon lehet már elvileg
  • Ironman2
    Miért avval a fejszével akartál fát vágni? DD
  • 7days
    Jaja...
  • IXEMGabeo
    micsoda időre kell craftolni:) egy egészen más világ lesz gyerekek
  • 7days
    Ha akarjátok csinálhatok még, átállítom h a hátizsákomat ne dobja el mikor meghalok (ahogy eddig se)

és csinálhatok vidiket a fícsörökről mire felkeltek csak meg kell nézni :D
  • IXEMGabeo
    az nekem is bejön majd...
  • Ironman2
    LOL.van kinyitási idő
  • 7days
    Tudom én :D csak poénból irkálom bár a mosolyt nem látod az arcomon közbe :D
    (meg a fáradságot se)

meg hát sok helyről elérés megoldása meg azok a mennyiségek stb :)
  • Ironman2
    na a karakterszerkesztésnek majd nagyon fogok örülni,de az már a jövő zenéje
  • Ironman2
    ahogy látom a betöltőképen sokat kihagytak az alfa7-ből
  • IXEMGabeo
    beszarok a térképen kis pontocskákkal jelzi mennyien vannak körülötted ez pl tetszik:)
  • Ironman2
    pont most irtam.hatalmas a youtube szerverparkja.napi többszázezer videóval kell megbirkóznia
  • IXEMGabeo
    aztakurva eget de gyönyörű az erdő a fák mintázata is élethűbb lett a növények is, a zombik járása minden...:OOO

és ráadásul időbe telik a lootolás ahogy látom:O