23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #1997 mi?? horda szellemet? -
7days #1996 Ebbe a craftolás sztem sok idő, olyan lesz mint a wow ban, bemegyek a szerverre másfél órával mielőtt szeretnék játszani csak azért h craftoljak... -
7days #1995 Vlc ből képet kiszedem rakok fel ide árat aztán megy fel a videó tubera. -
7days #1994 kircsi, én meg nyomtam kicsit, hátőőő a széf kinyitása egy perc :D viszont volt benne 110 smg lőszer egy vadászpuska meg hozzá 762es ből 40db közbe felfedeztem a horda/csorda szellemet kinyírtam egymás után mondjuk 6 zombit üres lett a fegyóm erre valami -
Ironman2 #1993 képet dobhatnál azért,már nagyon várom! -
Ironman2 #1992 az érdekes -
7days #1991 Megöltek megint :) próbálgattam az építkezést a kő másképp idomul egy piramis szerű mikor lerakod a fa viszont kocka maradt :)
mikor két követ összeraktam akkor már más alakja lett ilyen 2 piramis a talpuknál összeragasztva. -
7days #1990 mert upload limit van :D -
Ironman2 #1989 Miért tiltanának le? -
7days #1988 Beállítottam ugyan arra ami eddig volt tatyó megmarad még akkor is ha meghalok/kilépek az öv marad bukóra, bár be lehet állítani h azt se veszítsd el ha meghalsz :D szval nagyobb a szabadság ilyen szempontból -
7days #1987 Nah de megyek játszom még egy kicsit ízlelgetem :) -
7days #1986 Jaja és meghallott egy nyomi :D azért volt nyitva, na de megyek is vissza a játékba, amúgy a sok feltöltésért le fognak tiltani a netről :D
még jó hogy tudom hogy lehet kicselezni szegényeket DDDD -
Ironman2 #1985 az a szem lopakodás a videó végén -
7days #1984 Mint már lentebb írtam be lehet állítani csak én gyorsan benyomtam az indítást. -
Ironman2 #1983 mondom én hogy majmolják a RUST-ot.mindjárt irok a fejlesztőknek hogy nem kéne -
Ironman2 #1982 ÚÚÚÚÚÚ,ez nagyon gáz.minden elveszik -
7days #1981 jaja :D -
Ironman2 #1980 hehe,ráb.sztál! kutya tud létrán mászni.DD -
7days #1979 Jó lenne ha többen nyomnánk, úgy az igazi :) -
Ironman2 #1978 hát ez a searching rendszer nagyon zavaró lett.szerintem sokan fogják őket anyázni emiatt -
7days #1977 csinálok vidit ha eljutok odáig az új crafting rendszerről -
7days #1976 Nem mázli mint megnéztem van olyan új beállítás h ha meghalsz akkor a cuccaidból mindent otthagy a táska marad mint eddig stb. -
7days #1975 oks en meg jatszok kicsit, aztán írj a másikba ha jönnél fel(ránézek néha) nem alszok még egy darabig ;) -
IXEMGabeo #1974 valaki elkezdett ott ütögetni:DD kiléptél majd vissza és hopp nem voltak cuccaid mázli, hogy minden a táskában volt:P -
Ironman2 #1973 inkább a másikba irok! -
IXEMGabeo #1972 kis kőbaltát lehet csak kezdetben csinálni...
így legalább van értelme csinálni
megyek aludni fáradt vok jó8:) aztán toljuk ezerrel -
7days #1971 az anyázásomat is meghallgattátok? :D ez véletlen csúszott be :D -
7days #1969 azért mert azt írta fórumba a fejlesztő, kézzel nem nagyon lehet már elvileg -
Ironman2 #1968 Miért avval a fejszével akartál fát vágni? DD -
7days #1967 Jaja... -
IXEMGabeo #1966 micsoda időre kell craftolni:) egy egészen más világ lesz gyerekek -
7days #1965 Ha akarjátok csinálhatok még, átállítom h a hátizsákomat ne dobja el mikor meghalok (ahogy eddig se)
és csinálhatok vidiket a fícsörökről mire felkeltek csak meg kell nézni :D -
IXEMGabeo #1964 az nekem is bejön majd... -
Ironman2 #1963 LOL.van kinyitási idő -
7days #1962 Tudom én :D csak poénból irkálom bár a mosolyt nem látod az arcomon közbe :D
(meg a fáradságot se)
meg hát sok helyről elérés megoldása meg azok a mennyiségek stb :) -
Ironman2 #1961 na a karakterszerkesztésnek majd nagyon fogok örülni,de az már a jövő zenéje -
Ironman2 #1960 ahogy látom a betöltőképen sokat kihagytak az alfa7-ből -
IXEMGabeo #1959 beszarok a térképen kis pontocskákkal jelzi mennyien vannak körülötted ez pl tetszik:) -
Ironman2 #1958 pont most irtam.hatalmas a youtube szerverparkja.napi többszázezer videóval kell megbirkóznia -
IXEMGabeo #1957 aztakurva eget de gyönyörű az erdő a fák mintázata is élethűbb lett a növények is, a zombik járása minden...:OOO
és ráadásul időbe telik a lootolás ahogy látom:O