23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #2118 vashulladék a nénikéd!!! -
IXEMGabeo #2117 basszátok meg én viszont bányászás nélkül is tudnék vashulladékot találni;)))) -
IXEMGabeo #2116 mert biztos a cigányok kilopták az összes vását
szegííínysííg veszi kezdetét vás nélkül nem lösz ásó-kapa-nagyháráng tezsvíírem -
Ironman2 #2115 hehe.1000 kőből se találtak Iron ore-t:
http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5435-Iron-ores -
IXEMGabeo #2114 nálam is 6.3 volt
mait sztem kihagyom fáradt vok:(((
amúgy ma toltam singleben picit -
7days #2113 nem azért, most mással foglalkozok (7dtdhungary oldalt hegesztem össze) és gabeo mondta h ő azzal nyomulna. -
Ironman2 #2112 mi van,ennyire nem jön be az új? -
Ironman2 #2111 wirág az 6.3 volt nálunk,6.4-et nem rakta fel senki,mivel az csak szerverjavítást tartalmazott -
7days #2110 nálam a szeró amúgy ha nem lett volna tiszta -
7days #2109 én is kajolok meg ilyesmi :D -
7days #2108 amúgy szóljatok, ha a 6.4et akarjátok tolni. nemsoká belépek én is a régi házunknál vagyok ott a táborom is :) -
Ironman2 #2107 rohantam haza a melóhelyről,kihez csatlakozhatok majd? még kajálok egyet addig.D -
Ironman2 #2106 fórumon irták,volt aki 3 óra alatt semmit se talált -
Ironman2 #2105 nem szaggat! lejjebb kell venni a látótávolságot,és berakták a LOD távolságot is,azt is le kell venni,és máris jó lesz! -
7days #2104 toroltem sry, iron torold a dupla hozzaszolast meg ezt meg ez alattit :D
és bocsi -
7days #2103 Feltettem inkább ide a képeket:
7daystodiehungary.hu/kepek/alpha7.0/
vannak benne igen furcsa hibák... hídban 2fa, szétvert ámbár állva maradott egymást átkarolt zombik :D -
7days #2102 Csináltam egy galériát csak szarakodik a szolgaltato, epp koltozik szval ha nem elerheto akk frissitsetek
galeria csokeveny
majd leszek kesobb, a szero meg mindig megy papa fent van
megj.: elég bugos a játék le is fényképeztem párszor XDXD -
7days #2101 Csináltam egy galériát csak szarakodik a szolgaltato, epp koltozik szval ha nem elerheto akk frissitsetek
majd leszek kesobb, a szero meg mindig megy papa fent van
megj.: elég bugos a játék le is fényképeztem párszor XDXD -
7days #2100 elküldtem hamán -
onopapa #2099 DE. Jó ötlet. Küld. -
7days #2098 Szia! nem szálsz be a miénkbe? :D
elküldöm az ipm, csak ne lopj :D nem mintha nagyon lehetne mit :D -
onopapa #2097 Helló!
Próbálok egy 7-es hama szervert indítani, ha valakit érdekel:
ip: 25.224.51.83 pw:1234 -
7days #2096 ez teli van buggal :D a hídba például be van téve két fa :D -
IXEMGabeo #2095 este remélem lesztek...teszek egy próbát a 7-sel én is...
aztán, ha lassú lesz alacsony grafikán akkor hagyom egyelőre -
7days #2094 fantom már főzött is őzből és nyúlból :D -
7days #2093 nem
máskor is mert dobja a zombi meg craftolni is tudsz, amúgy akkora bugot találtam csináltam kőből cobble stonet és 100 felett kb mikor 4gyel nő ugye kraftolás közbe fent is nő meg ledob 100 at a tatyóba úgyhogy most kb 600 kövünk van cbble bol XDXD -
#2092 1 dolog zavar nagyon most, mégpedig az, hogy inni csak akkor tudok, ha véletlenül találok valahol egy üres üveget... -
IXEMGabeo #2091 aztakurva...
mondjuk ez reális a valóságban is napokat kell bányászni egy egy érc után:)
mondjuk a fontossági sorrend szerint is a szénnek gyakorinak kell lennie a legritkább elvileg az ólomnak, réznek kellene lennie -
IXEMGabeo #2090 ez gáz pont azt a nehézséget veszítette el a játék:S:SS
esküszöm az volt a legjobb mikor szaladtak a zombik folyamatosan éjjel aztán el kellett bújnod:D
most meg túlzásba vitték ezt a lopakodósdit...Radar nem rossz ötlet, csak így meg tudja mire számítson az ember:) -
7days #2089 remelem ezt fixaljak azert... -
7days #2088 jaja nincs bányászat most asok lefele és semmi fém bazzeg... -
IXEMGabeo #2087 Légyszíves a régi mentést tegyétek el vagy küldjétek át nekem én még folytatnám akár singleben is -
IXEMGabeo #2086 hajnali 4-ig fent voltál:D hallatszódott a hangodon h fáradt voltál:D -
IXEMGabeo #2085 ha már neked is szaggat, akkor én fel se teszem...:S teszek a gépembe memóriát és új winyót aztán visszatérek rá -
Ironman2 #2084 itt van egy kis túlélő guide a fejlesztőtől:
http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5282-Madmole-s-Alpha-7-survival-guide -
Ironman2 #2083 a bányászásnál kevés lett a nyersanyag,van aki 3 órát bányászott valós időben,és csak 4 iron ore,meg 4 lead ore került neki elő -
Ironman2 #2082 itt meg a rengeteg fa,már nincsenek égig érő fák.D
-
Ironman2 #2081 majd a kajakészítést lesd meg.D -
Ironman2 #2080 ja itt vannak a zombikák a térképen:
-
7days #2079 fasza az üveget is moldolni kell már :D olvasztani kell a homokból gondolom :)