23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    vashulladék a nénikéd!!!
  • IXEMGabeo
    basszátok meg én viszont bányászás nélkül is tudnék vashulladékot találni;))))
  • IXEMGabeo
    mert biztos a cigányok kilopták az összes vását

szegííínysííg veszi kezdetét vás nélkül nem lösz ásó-kapa-nagyháráng tezsvíírem
  • Ironman2
    hehe.1000 kőből se találtak Iron ore-t:

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5435-Iron-ores
  • IXEMGabeo
    nálam is 6.3 volt

mait sztem kihagyom fáradt vok:(((

amúgy ma toltam singleben picit
  • 7days
    nem azért, most mással foglalkozok (7dtdhungary oldalt hegesztem össze) és gabeo mondta h ő azzal nyomulna.
  • Ironman2
    mi van,ennyire nem jön be az új?
  • Ironman2
    wirág az 6.3 volt nálunk,6.4-et nem rakta fel senki,mivel az csak szerverjavítást tartalmazott
  • 7days
    nálam a szeró amúgy ha nem lett volna tiszta
  • 7days
    én is kajolok meg ilyesmi :D
  • 7days
    amúgy szóljatok, ha a 6.4et akarjátok tolni. nemsoká belépek én is a régi házunknál vagyok ott a táborom is :)
  • Ironman2
    rohantam haza a melóhelyről,kihez csatlakozhatok majd? még kajálok egyet addig.D
  • Ironman2
    fórumon irták,volt aki 3 óra alatt semmit se talált
  • Ironman2
    nem szaggat! lejjebb kell venni a látótávolságot,és berakták a LOD távolságot is,azt is le kell venni,és máris jó lesz!
  • 7days
    toroltem sry, iron torold a dupla hozzaszolast meg ezt meg ez alattit :D
    és bocsi
  • 7days
    Feltettem inkább ide a képeket:

7daystodiehungary.hu/kepek/alpha7.0/

vannak benne igen furcsa hibák... hídban 2fa, szétvert ámbár állva maradott egymást átkarolt zombik :D
  • 7days
    Csináltam egy galériát csak szarakodik a szolgaltato, epp koltozik szval ha nem elerheto akk frissitsetek

galeria csokeveny

majd leszek kesobb, a szero meg mindig megy papa fent van

megj.: elég bugos a játék le is fényképeztem párszor XDXD
  • 7days
    Csináltam egy galériát csak szarakodik a szolgaltato, epp koltozik szval ha nem elerheto akk frissitsetek

majd leszek kesobb, a szero meg mindig megy papa fent van

megj.: elég bugos a játék le is fényképeztem párszor XDXD
  • 7days
    elküldtem hamán
  • onopapa
    DE. Jó ötlet. Küld.
  • 7days
    Szia! nem szálsz be a miénkbe? :D
    elküldöm az ipm, csak ne lopj :D nem mintha nagyon lehetne mit :D
  • onopapa
    Helló!
    Próbálok egy 7-es hama szervert indítani, ha valakit érdekel:
    ip: 25.224.51.83 pw:1234
  • 7days
    ez teli van buggal :D a hídba például be van téve két fa :D
  • IXEMGabeo
    este remélem lesztek...teszek egy próbát a 7-sel én is...

aztán, ha lassú lesz alacsony grafikán akkor hagyom egyelőre
  • 7days
    fantom már főzött is őzből és nyúlból :D
  • 7days
    nem
    máskor is mert dobja a zombi meg craftolni is tudsz, amúgy akkora bugot találtam csináltam kőből cobble stonet és 100 felett kb mikor 4gyel nő ugye kraftolás közbe fent is nő meg ledob 100 at a tatyóba úgyhogy most kb 600 kövünk van cbble bol XDXD
  • Fehercsoki
    1 dolog zavar nagyon most, mégpedig az, hogy inni csak akkor tudok, ha véletlenül találok valahol egy üres üveget...
  • IXEMGabeo
    aztakurva...

mondjuk ez reális a valóságban is napokat kell bányászni egy egy érc után:)

mondjuk a fontossági sorrend szerint is a szénnek gyakorinak kell lennie a legritkább elvileg az ólomnak, réznek kellene lennie
  • IXEMGabeo
    ez gáz pont azt a nehézséget veszítette el a játék:S:SS

esküszöm az volt a legjobb mikor szaladtak a zombik folyamatosan éjjel aztán el kellett bújnod:D

most meg túlzásba vitték ezt a lopakodósdit...Radar nem rossz ötlet, csak így meg tudja mire számítson az ember:)
  • 7days
    remelem ezt fixaljak azert...
  • 7days
    jaja nincs bányászat most asok lefele és semmi fém bazzeg...
  • IXEMGabeo
    Légyszíves a régi mentést tegyétek el vagy küldjétek át nekem én még folytatnám akár singleben is
  • IXEMGabeo
    hajnali 4-ig fent voltál:D hallatszódott a hangodon h fáradt voltál:D
  • IXEMGabeo
    ha már neked is szaggat, akkor én fel se teszem...:S teszek a gépembe memóriát és új winyót aztán visszatérek rá
  • Ironman2
    itt van egy kis túlélő guide a fejlesztőtől:

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5282-Madmole-s-Alpha-7-survival-guide
  • Ironman2
    a bányászásnál kevés lett a nyersanyag,van aki 3 órát bányászott valós időben,és csak 4 iron ore,meg 4 lead ore került neki elő
  • Ironman2
    itt meg a rengeteg fa,már nincsenek égig érő fák.D

• Ironman2
    majd a kajakészítést lesd meg.D
  • Ironman2
    ja itt vannak a zombikák a térképen:

• 7days
    fasza az üveget is moldolni kell már :D olvasztani kell a homokból gondolom :)