23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #2158 ja! hanghiba?? -
Ironman2 #2157 LOL.dobok egy hátast!! -
7days #2156 Fixed item duplication bug when moving items to inventory.
vas ráismersz? :D -
Ironman2 #2155 na fasza! DDDD -
Ironman2 #2154 nagyon sok bug van az alfa7-ben,koncepció nem rossz,csak igy játszhatatlan -
7days #2153 Alpha 7.1 patch is out with many bug fixes and options the community has been asking for including: loot and crafting timer options normal, fast or off, enemy spawning count options, damage given and received options and lots of gameplay tweaks integrating community feedback. Enjoy!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Official Alpha 7 Release Notes
Added
Added new ‘Craft Timer’ game option that will allow the player to set the craft timer to Normal, fast or none
Added new ‘Loot Timer’ game option that will allow the player to set the craft timer to Normal, fast or none
Added new ‘Enemy Spawning’ game option that allows the player to set the amount of enemies that will spawn in the world
Added new ‘Damage Given’ and ‘Damage Recieved’ game options allowing the player to set how much damage he gives out or receives from enemies
Added new ‘Enemy Memory’ game option that allows the player to set how many real world minutes that a zombie will pursue something he has sensed in the world.
Changes
Changed Reduced dog health
Changed zombies will not spawn in a diameter of 30 blocks around your sleeping bag
Changed Slowed biome day time zombie respawning to 2400 seconds
Changed Increased damage to bone shiv and hunting knife to compensate for slow animations
Changed it so loot containers that have been opened already will open without a timer a second time
Changed removed difficulty menu options as these are now rolled into ‘Damage Given’, ‘Damage Received’ and new ‘Enemy Spawning’ and ‘Enemy Memory’ options
Changed lowered brightness of wall torches
Changed lowered loot times on longer items like cars, safes, animals and air conditioners.
Changed increased time for animals to respawn
Changed some tools to take less time to craft
Changed crouch loot time to 1.5 times slower instead of 2
Changed so already searched or empty loot containers require no time to open
Changed looting a touched or empty container now takes no time.
Bug Fixes
Fixed decoration problem on servers in a peer to peer game
Fixed a client connecting to a multiplayer server now also gets a lunch pack
Fixed stealth undetected and sensed screen fx
Fixed flashlight cookie showing a square cutout
Fixed item duplication bug when moving items to inventory.
Fixed selected recipe background highlight stays up unless another recipe selected, you click craft or exit the crafting menu -
Ironman2 #2152 Na a leltár hibára a 32 bit a megoldás,a hanghibára viszont nincs megoldás egyelőre.Zombik hangja eltünik,csak kalapálásokat hallani -
7days #2151 lehet de reget is toroltem az is lehet -
Ironman2 #2150 fasza,lehet 64 biten szar a játék? -
Ironman2 #2149 dedicated-et? -
7days #2148 most a jo kajaval inditott -
Ironman2 #2147 hangok is bugosak lettel,megpróbáljuk 32 biten -
7days #2146 indítottam megint -
Ironman2 #2145 bugos a dedicated,kilépek,akkor legközelebb oda dob ahol te vagy,és megkapom a cuccaidat is pluszba (duplikálja őket) -
7days #2144 á dehogy csak steam alol a 7dayst, de nem lehet gaz nezd meg a szervert inkabb. -
Ironman2 #2143 amúgy én erről a bejegyzésről beszéltem neked,remélem nem mást töröltél!!!
-
7days #2142 inditottam megint -
Ironman2 #2141 akkor csináld azt hogy inditsd el elöbb az eredeti játékot a steammal együtt,játsz egy pár másodpercet,majd állitsd le őket,és utána használd a wirágot,lehet rakott be steam bejegyzéseket is a regbe -
7days #2140 sztem install kellett volna de mindegy csomagolom -
Ironman2 #2139 ????,én is most töröltem,és az nem befolyásol semmit se,mert csak játék közbeni adatokat ment -
7days #2138 remeg a kép? konkrétan engem bespawnol majd megint majd megint majd megint looop ...
-
Ironman2 #2137 csomagold ki ujra -
7days #2136 elbasztam? letöröltem a reget az volt amit elbasztam nem kellett volna mondtam -
Ironman2 #2135 valamit elbasztál,remeg a kép -
7days #2134 ironman töröltem mindent most szar a játék.... -
Ironman2 #2133 nálam meg az előbb mindig más leltárt adott be.DD -
Ironman2 #2132 ok,remélem jo lesz! -
7days #2131 indítottam megint -
7days #2130 mondtam :D sima kőből csináltam több százat :D
sztem a hangra mindenki -
IXEMGabeo #2129 amúgy praktikus lenne, mert nem mindig tudok én se figyelni miközben az építkezésre koncentrálok...
mondjuk számítani kell rá, hogy én kicsit naturális vagyok:DD Ironman tudja miről beszélek...
ja és a hangomat visszahallva mindig utálom saját magam -
onopapa #2128 Asszem megtaláltam a végtelen mennyiségű craftolás bugot :))) -
7days #2127 megy... -
7days #2126 :D na jöttem most írok papának ha még fent van h majd atkuldom neki a mentest,
ja nem nyomunk egy TS-t vagy valami hasonló progit már nincs kedvem gépelgetni :D
1 perc és megy! -
Ironman2 #2125 marha! DD
amúgy új játékot kezdtem,és megint beszaggatott,lehet mindig új játéknál csinálja ezt,nembaj megyünk 7 dayshez játszani,neki atom gépe van.DD -
7days #2124 akkor indítok egy brand newt ha kell papának a mentés feltöltöm / odaadom neki :)
10 perc és vagyok szólok ha indítottam -
IXEMGabeo #2123 holnap ki fogom sztem próbálni mamár kicsit fáradt vok ehhez...keveset sikerült aludnom reggeltől délutánig Örkényben, plusz Auchanban voltunk...OFF vége -
IXEMGabeo #2122 :DDDDDDDD -
7days #2121 most mi van az enyémre nem tudsz csatlakozni, vagy akarsz újat kezdeni? :)
most kajolok aztán megyek. -
Ironman2 #2120 én meg inditok új játékot a 7-el mindjárt.nem szervert! igy is tud rám csatlakozni aki ismeri az IP-met.lehet marad a direct connect,mert akkor nem fog laggolni -
Ironman2 #2119 ja lehet arra mennek ki (letöltötted már a 7-et? nem kell vele semmit se csinálni,simán megy 64 biten,vissza veszed a 2 látótávolságot,élsimitást kikapcsolod,és kész is)