23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • IXEMGabeo
    én még fel se telepítettem a 7-es, se a 7.1-et:D de jó h itt vagytok ti teszterek:D asszem én is várok normális verzióra...

6.3 nekem jól bevált:)
  • 7days
    ja csak a gravitáció nem :D van egy sor tussingom ami nem esik le pedig semmi nem tartja :D (na jó csaltam, az erő velem van :P)
  • Ironman2
    majd most meglesem.hütő az jol müködik,meg a régen lerakott ládák is
  • 7days
    megy
  • 7days
    jo azert abban meg ladabug ilyesmi azert van..
  • Ironman2
    ja,de reget törölj elötte!!
  • 7days
    indítsam a jól bevált 6.3at? :D
  • Ironman2
    Törölj mindent aztán visszamegyek a 6.3-ra
  • Ironman2
    Nekem ennyi volt az alfa7!!! Majd ha megjavitanak mindent akkor folytatom.Szar az egész,megint más cuccait kaptam meg.Zombik hangja sincs
  • 7days
    ez egy szar játék így, hamával DC vel bugol mint állat
  • 7days
    LOOL bespawnolt vagy 30 zombi a ház mellé mert kinyírtunk sorban vagy 10et, imádlak uj spawn rendszer :D

reggelre a házat szétszedték darabokra :D

amugy papának sincs hang ez a jatek egy rakas....

kell még neki pár nap szabi :D
  • 7days
    lejebb vettem az ütésük erejét mert kb 2 ütés és gata
  • Ironman2
    pár perc,és jövök
  • 7days
    ez egy foscsi, most megpróbáljuk DC vel és hamán
  • Ironman2
    Duplikálja a cuccokat most is.Dedicatrdben játszhatatlan igy
  • 7days
    nah, indítottam megint
  • Ironman2
    bullshit!!!

most is más cuccait kaptam meg!!! szar az egész,kár rá az időt pazarolni
  • 7days
    most nem töröltem ha megint rossz lesz akkor tényleg minden inditasnal registry törlés/ésvagy/ mentés törlés
  • Ironman2
    Ennek tuti jön még javitása,napokon belül
  • 7days
    johettek mar egy ideje
  • Ironman2
    32 bites fájlokat az install mappából másold a helyükre,javasolják a fórumon is!!
  • Ironman2
    az eredeti hibája is volt
  • Ironman2
    ja ugyanez volt a problémánk nekünk is,7.1-ben javitották,a host törölje a registry bejegyzést,és uj játékot kell inditani,az asszem megoldja a dolgot
  • 7days
    mostmár jó elvileg registry törölgetni kell, sztem ez már nem az eredeti gém hibája, vagy nemtom :D
  • Fehercsoki
    Hihetetlen ez a játék, lanon játszottunk coopban, és amikor valaki kilépett a szerverről visszalépéskor más cuccait kapta, általában a hostét, de most a host is szar cuccokat kapott... Ez így játszhatatlan:S
  • hapi
    engem kidobál! Inventory-ra vagy map-ra kidob
  • 7days
    megy megint a szarozás vmi gáz van még mindig dobálja a másik cuccait :S

midegy toroltem reget inditottam masikat johetsz
  • 7days
  • Ironman2
    Amúgy érdekes volt hogy elsétálnak mellettem a zombik,és nem támadtak meg.Alig volt tőlem 2 lépésre,még köszöntem is neki.DDD
  • Ironman2
    Na irtam a windows bug részhez a fórumba
  • 7days
    Megkérdem rittit, tegnap 8kor még nem tudott újat mondani, nem csinálták még meg neki
  • Ironman2
    apropó,mi van a másik játékszerverrel? szerintem ezt a 7.1-est már fel lehetne rakni rá
  • Ironman2
    az jó,hagyd a szeródat estére,ugyis játszunk majd
  • 7days
    :D :D beugrok akkor én is, de egész nap nem tudok lenni, vagy ha igen akkor este már nem :D

(szerver marad csak én nem)

Más: jövőhét végén nekem nem megoldott a szerver üzemeltetés remélem addigra lesz valami alternatív megoldás.
  • Ironman2
    Szerintem ez nem a tört hibája hogy elmennek a zombihangok
  • Ironman2
    Amúgy bennt voltam,de zombihang megint nincs.Mindjárt megprobálok utána lesni miért van ez.Amúgy nagyon király a játék.Megvárom mig letelik az éjszaka a szerveren addig.DDD
  • Ironman2
    ez tetszik:kajolok,olyan tájszólásos.akkor most én is kajolok egyet
  • hapi
    Benézhetek? kapok IP-t?
  • 7days
    akkor indítom a normális ip-vel amit mindenkinek adtam először :)
    Meg megyek végre kajolok tényleg :D
  • 7days
    2xeres