23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
IXEMGabeo #2238 én még fel se telepítettem a 7-es, se a 7.1-et:D de jó h itt vagytok ti teszterek:D asszem én is várok normális verzióra...
6.3 nekem jól bevált:) -
7days #2237 ja csak a gravitáció nem :D van egy sor tussingom ami nem esik le pedig semmi nem tartja :D (na jó csaltam, az erő velem van :P) -
Ironman2 #2236 majd most meglesem.hütő az jol müködik,meg a régen lerakott ládák is -
7days #2235 megy -
7days #2234 jo azert abban meg ladabug ilyesmi azert van.. -
Ironman2 #2233 ja,de reget törölj elötte!! -
7days #2232 indítsam a jól bevált 6.3at? :D -
Ironman2 #2231 Törölj mindent aztán visszamegyek a 6.3-ra -
Ironman2 #2230 Nekem ennyi volt az alfa7!!! Majd ha megjavitanak mindent akkor folytatom.Szar az egész,megint más cuccait kaptam meg.Zombik hangja sincs -
7days #2229 ez egy szar játék így, hamával DC vel bugol mint állat -
7days #2228 LOOL bespawnolt vagy 30 zombi a ház mellé mert kinyírtunk sorban vagy 10et, imádlak uj spawn rendszer :D
reggelre a házat szétszedték darabokra :D
amugy papának sincs hang ez a jatek egy rakas....
kell még neki pár nap szabi :D -
7days #2227 lejebb vettem az ütésük erejét mert kb 2 ütés és gata -
Ironman2 #2226 pár perc,és jövök -
7days #2225 ez egy foscsi, most megpróbáljuk DC vel és hamán -
Ironman2 #2224 Duplikálja a cuccokat most is.Dedicatrdben játszhatatlan igy -
7days #2223 nah, indítottam megint -
Ironman2 #2222 bullshit!!!
most is más cuccait kaptam meg!!! szar az egész,kár rá az időt pazarolni -
7days #2221 most nem töröltem ha megint rossz lesz akkor tényleg minden inditasnal registry törlés/ésvagy/ mentés törlés -
Ironman2 #2220 Ennek tuti jön még javitása,napokon belül -
7days #2219 johettek mar egy ideje -
Ironman2 #2218 32 bites fájlokat az install mappából másold a helyükre,javasolják a fórumon is!! -
Ironman2 #2217 az eredeti hibája is volt -
Ironman2 #2216 ja ugyanez volt a problémánk nekünk is,7.1-ben javitották,a host törölje a registry bejegyzést,és uj játékot kell inditani,az asszem megoldja a dolgot -
7days #2215 mostmár jó elvileg registry törölgetni kell, sztem ez már nem az eredeti gém hibája, vagy nemtom :D -
#2214 Hihetetlen ez a játék, lanon játszottunk coopban, és amikor valaki kilépett a szerverről visszalépéskor más cuccait kapta, általában a hostét, de most a host is szar cuccokat kapott... Ez így játszhatatlan:S -
hapi #2213 engem kidobál! Inventory-ra vagy map-ra kidob
-
7days #2212 megy megint a szarozás vmi gáz van még mindig dobálja a másik cuccait :S
midegy toroltem reget inditottam masikat johetsz -
7days #2211 -
Ironman2 #2210 Amúgy érdekes volt hogy elsétálnak mellettem a zombik,és nem támadtak meg.Alig volt tőlem 2 lépésre,még köszöntem is neki.DDD -
Ironman2 #2209 Na irtam a windows bug részhez a fórumba -
7days #2208 Megkérdem rittit, tegnap 8kor még nem tudott újat mondani, nem csinálták még meg neki -
Ironman2 #2207 apropó,mi van a másik játékszerverrel? szerintem ezt a 7.1-est már fel lehetne rakni rá -
Ironman2 #2206 az jó,hagyd a szeródat estére,ugyis játszunk majd -
7days #2205 :D :D beugrok akkor én is, de egész nap nem tudok lenni, vagy ha igen akkor este már nem :D
(szerver marad csak én nem)
Más: jövőhét végén nekem nem megoldott a szerver üzemeltetés remélem addigra lesz valami alternatív megoldás. -
Ironman2 #2204 Szerintem ez nem a tört hibája hogy elmennek a zombihangok -
Ironman2 #2203 Amúgy bennt voltam,de zombihang megint nincs.Mindjárt megprobálok utána lesni miért van ez.Amúgy nagyon király a játék.Megvárom mig letelik az éjszaka a szerveren addig.DDD -
Ironman2 #2202 ez tetszik:kajolok,olyan tájszólásos.akkor most én is kajolok egyet -
hapi #2201 Benézhetek? kapok IP-t? -
7days #2200 akkor indítom a normális ip-vel amit mindenkinek adtam először :)
Meg megyek végre kajolok tényleg :D -
7days #2199 2xeres