23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    mondjuk annyiból jó hogy menet közben lehet craftolni,automatikusan elvégzi a leltár
  • Ironman2
    most kicsit belaggolt a 7.1,de más baja nem volt neki.kész is a video!
  • Ironman2
    de amúgy böffent az is egyet,azért mondtam.D
  • IXEMGabeo
    :DDDDDDDDDD ja miért nem böfögő zombit mondtál?:D

mondjuk 7days nem tapasztalta meg a narrációm azon részét xD
  • Ironman2
    Majd Gabeot felkérjük a savköpő zombi szinkronhangjának.
  • Ironman2
    Ja csináltam egy videót az 7.1-rűl.Narrátor berekedt sajnos,igy nincsen,de zombihang kárpótolja őt:

itt elérhető lassan a videjó első része:

• 7days
    nemtom miért küldte el kétszer :D

amúgy tényleg mennek a húsra volt nálam és nem tudtam miért spawnolnak rám a szemetek(úgy hogy fel mögött voltam), miután megettem elmentek és nem ütötték a falat tovább :D igaz én csináltam a falat és nem volt tető lehet az is befolyásol, ha lett volna tető lehet nem lényeg a hús :)
  • IXEMGabeo
    mi már leléptünk:)

jo8 all
  • Ironman2
    akartam mondani a legujabb állást feltölthetnéd,elkészítem a videót nemsokára,mert most lesz rá időm,de lehet nekiállok,szerintem délután óta nem sok változás lett a kinézeten
  • Ironman2
    na már duplán is látok
  • 7days
    de más nem is volt eddig se rajta, már bocs XD
  • 7days
    de más nem is volt eddig se rajta, már bocs XD
  • Ironman2
    amúgy sorry hogy nem mentem játszani de már kész vagyok teljesen.most voltak a rokonok felköszönteni
  • Ironman2
    többieknek nem hagytál időt a válaszolásra.mindenki nem én vagyok
  • 7days
    akk lekapcsoltam és jó8 all
  • Ironman2
    én nem,az újat tesztelgetem
  • 7days
    játszik valaki a 6.3-as szerverrel ami fut nálam még ma este? mert ha nem akkor lekapcsolom :)
  • Ironman2
    Én most próbálgatom a 7.1-et,kisérletezgetek vele.sajnos sima játék belépésekor is remegett a kép
  • 7days
    jaja xD megérte újratenni azt a kis részt mindenki profitált belőle :)

egyébként így jobb játszani mint kilométereket irogatni
  • Ironman2
    Nekünk semmi baj nem volt vele idáig
  • sirpalee
    A mostani updatevel jutott el a játék olyan szintre, hogy nem fagy szét 2 perc után, és végre tudtam 1 órát ezzel játszani. Várni kell, míg még beér... :(
  • IXEMGabeo
    nagy volt:D ráadásul mindezt narrációval :P:D
  • Ironman2
    de valami ironman72 nevezetü irta
  • Ironman2
    pedig nem a wirágbolti hibája.az is az eredeti fájlokat használja,annyi a különbség hogy meg van hekkelve a steamapid ID,és nem követeli a steam elinditását,de a megléte szükséges hozzá!
  • 7days
    Érdekes eredetivel felmentem egy szerverre és ott sem volt hang nálam :D

Változás játszottunk gabeoval, kipróbáltuk a pálya újrarakást :D

a várost újrarajzoltattuk van kiadó egy láncfűrész és 2-3 fúró :D
  • hapi
    Azt furrcsálom hogy a hivatalos fórumon senki nem ír ilyen szerver problémákról, hogy elkeveri a tárgyakat meg nincs zombi hang, sztem valami nálunk nem stimmel. Ha lennének ilyen gondok már tuti az egész fórum ettől harsogna.
  • Ironman2
    aha,akkor azért nem volt idáig ez a lehetőség
  • 7days
    mert akkor lehet ha eldobsz eg alvóhelyet lehet választani h közvetlen oda dobjon vagy a közelébe
  • 7days
    Kiszálltam én is egyedül nem baro, majd nézem ha felmentek néha.
  • Ironman2
    hát mikor meghaltam akkor nem lehetett
  • Ironman2
  • 7days
    hoppá már ezt is leírtam neked :D h lehet választani :D
  • Ironman2
    hoppá!! álljunk csak meg,nekem ilyen választás nem volt hogy hova spawnoljak? 16.51-nél van a videoban
    vagy a 7.1-ből kivették vajon?
  • Ironman2
    1 viz,1 kaja alapból jár az elején--na ez jó kis túlélőjáték akkor!!! ekkora baromságot!
  • Ironman2
    itt egy bemutató videó az alfa7-ről:

• Ironman2
    ja láttam,abból meritettem,de most kiléptem belőle,elment a kedvem egy kicsit most az egésztől
  • Ironman2
    már visszasirják az alfa 6-ot:

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5331-Can-You-Downgrade-Back-To-Alpha-6
  • IXEMGabeo
    csináltak a srácok csatornát is:DDD
  • Ironman2
    RITTI-nek üzenem a 6.3-ast tegye fel a szerverére inkább.nagyon nem jo még a 7-es

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

3dm féle változat,és smartsteam fájlok is legyenek rajta,ja és 32 bites legyen!)

• Ironman2
    durva miket alkottatok,most ott vagyok