23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #2321 irtam hogy nem fog,,ki kell kapcsolni az árnyékokat,leveszed a látótávolságot,élsimítást ki kapcsolod,és kész is -
IXEMGabeo #2320 ez a reális így -
Ironman2 #2319 az alsó réteget birom ahogy üsszekapcsolódik a talajjal.ja,és már nem lehet csak úgy simán lemenni,kell az ásó!! üthettem a talajt,meg se mozdult -
IXEMGabeo #2318 mindjá felteszem nyugi...
nem rossz csak tartok tőle h szaggat majd -
Ironman2 #2317 kurva jó amúgy az épitkezés,majd hozzászokunk a gúla alakú tárgyakhoz,de nagyon szép dolgokat lehet kihozni,pl ez az új kő:
-
Ironman2 #2316 nem birok velük.DDD folyton termelődnek.igaz ki lehet kapcsolni a spawnot,lehet azt csinálom,mert igy zavaró nagyon hogy egész nap zombikat kell gyilkolásznom -
IXEMGabeo #2315 föld alatt kell kezdeni az építkezést:) -
Ironman2 #2314 egy jó dolog van a térképen hogy a szarvast,meg a nyulakat is kijelzi,nem kell keresgélni őket,túlélő játékban ez nagy könnyítés.ezért irtam a multkor hogy egyik helyen nehezítettek,a másikon meg könnyítettek jó nagyot -
Ironman2 #2313 rohadt zombikkal nem birok,2-t kinyírok 3 jön helyette.DDD jó az új spawnrendszer,ráadásul ez a földrengés is ami volt,meg ez a szörnyhang,remélem nem a föld alatt van valami lent.épitkezni nem is tudok a dögök miatt -
Ironman2 #2312 7.b osztály:
-
Ironman2 #2311 Nekem is jó most,mert sima játékot indítottam,és nem szervert -
hapi #2310 Ami rövidet toltunk Ironmannel abba hiba nem volt most. Nekem minden simán ment nem dobott ki a tárgyaim is rendbe voltak. -
Ironman2 #2309 szervertémában mizujs srácok? valaki tud nyilatkozni? -
Ironman2 #2308 nincs szerver,mert bajok vannak vele,nincs zombihang,és más cuccait kapod meg következő belépéskor,direct connectbe jól müködik! -
hapi #2307 Bejövök hogy lássam mik a gondok a szerverrel.
-
Ironman2 #2306 na ezt a sok kaptárat én fel is veszem magamnak.idáig ezt miért nem láttuk? -
Ironman2 #2305 sg.hu
de én ilyen keményen nem tolom,nem akarok minden másodpercben kinyiffanni -
Ironman2 #2304 Én meg találtam kaptárat amikben méz volt,igaz vagy 8 darázs védte őket.Fel is lehet venni a kaptárat,igy lehet saját kaptáram.DD
-
hapi #2303 mi a jelszó?
-
hapi #2302 Srácok ez a build nagyon jó! Úgy játszom hogy maxon van a spawn és egy kicsit kisebbet sebzek, ja és mindent elejtek ha meghalok. A többi normal. Olyan kemény pillanatok vannak, hogy másodperceken múlik az életem. A legegyszerűbb sátor tábort csak úgy tudom kirabolni hogy előtte kavicsokat dobálok mellé, aztán ha a zombik kicsit félre álltak berohanok felkapom amit lehet és futás. Egyik ilyennél bennragadtam az egyik sátorba, gyorsan kiütöttem a falát és ahogy beomlott kiugrottam a lyukon. De ott maradt egy soti, már nem volt időm kivenni. Megint elcsaltam őket de nem voltam elég türelmes, és mikor visszamentem már lerohantak. Ott maradt a hátizsákom de azt is szétütötték elveszett minden...
Pár házas kis falukat semmi esélyem kirabolni befutok egy házba lootolni, még pár kocsi az utcán, de utána már futás ki a faluból:)
Most eljutottam odáig hogy egy tó közepén építettem egy ksi platformot, mert a tóba nem spawnolnak, volt már forge, tábortűz, láda, meg lejárat majd bányászni, de valamit elszúrtam, mert a tó szélére spawnolt összes zombi egyszerre lerohanta a táboromat éjszaka, esélyem sem volt semmire voltak vagy 40-en.
Nekem ez a fajta game play nagyon bejön. A 6.4-el má nem is játszottam de most újra érdekel a dolog.
-
Ironman2 #2301 7.1-ben vagyok,aki akar jöjjön. -
Ironman2 #2300 fél óra aztán játszom a 7.1-el egy kicsit,IP privátban! -
7days #2299 -
Ironman2 #2298 igy szoktam a való életben is. -
IXEMGabeo #2297 csajt nem sikerült meghódítani:) de legalább lecsaptad az urát xDDD -
Ironman2 #2296 rohadt méhe a végén.DD -
7days #2295 hehe janika nem bírta a kiképzést, a nő elutasított -
Ironman2 #2294 -
IXEMGabeo #2293 és beírja h fuck off:S:AS:A:SA:D szakadok -
Ironman2 #2292 tényleg,most hogy mondod -
Ironman2 #2291 tudom,csak tisztelgés volt az alfa 1 elött.D -
7days #2290 Húst kellet volna nyújtani neki nem rózsát XD egyből másként reagálnak :) -
Ironman2 #2289 rá kell ütni a gépre,mint a régi color star-ra.DDDDDDDD -
7days #2288 Már egy jó ideje nincs scrab a hídból :) próbáld ki a 6.3 ban sincs pl -
7days #2287 Most megnéztem nekem is annyi van alapból beállítva :D
Nem tom mi lehet a gond játszok játszok aztán elkezd akadozni, vagy találtam benne egy bugot és azért :D -
Ironman2 #2286 -
Ironman2 #2285 nekem mondjuk van még 8gb virtuális memóriám is a D-n -
7days #2283 ja láttam a papa fején is a múltkori játékba :D -
7days #2282 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de fél óra játék után a gamma úgy döntött hogy el kezd szaggatni :D mondom mi a szösz XD
erre nézem a memóriakihasználtság 93% :D
6GB ot evett meg a játék egymaga kéremszépen, ez nem hogy optimalizálatlan de szerintem súlyos memory leak van benne valahol.
6gb-ot azért csak egy elég komoly program eszik meg :D
báár ezen írás szerint az a recommended
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/7-days-to-die/11924/?p=a -
Ironman2 #2281 amúgy ott látszik a bányászsisak (mininghelmet) amit felvettem,lehet is használni,mondjuk nem tudom mire jó még,nagyon kiváncsi vagyok rá (gondolom nem kell fáklyát gyújtani a mélyben)