23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Ironman2
    csak az a baj evvel hogy a kutyákat nem hallani,csak már akkor mikor támadnak,az elöbb is igy jártam vele.D nem értem miért nem reklamálnak vele,pedig szerintem a csatlakozott játékosoknál van mindig a gond,akkor is ha eredetije van
  • Ironman2
    csak ebben elfárad a kezed annyit kell nyomogatni a gombot.DD
  • Ironman2
    de hiszen más játékokban már meg van oldva hogy sima legyen a felület,és alul kockák vannak,ebben a windbornéban is igy van:

• 7days
    hibás volt a hang dc ben is nálam de ez legyen a legkevesebb gond, még 5 perc és megyek.
  • Ironman2
    ok,teszteltem megint a dedicated-et,de ugyanolyan hibás a hang,szóval marad a DC
  • xalyy
    Azok a zümzümök elég idegesítőek és rusnyák :D
  • 7days
    Az én olvasatomban azt írja madmole vagy ki, hogy csak fejezzék be az A8 at és ha még mindig nem tetszik a mostani elrendezés, akkor valaki moddolni fogja(sztem nem tőlük, bár ez nem derült ki a postból) vissza kockára, de akkor megint ugrabugrálni kell a kockákon.
    De ha valamit félreértettem, akkor sry :D
  • 7days
    csumi most fejezem be a kaját aztán tolhatjuk :D
  • xalyy
    Nem kell torold csak rakd spoilerbe :P
  • Ironman2
    okés,sorry töröltem a képeket.amúgy a fórumon irják külön posztban a teakészítést,meg ha valaki belenéz az xml fájlba ott is látni miket lehet craftolni
  • xalyy
    Ne ne ne!!! Legalább spoilerbe rakd a képeket Van aki maga akarja felfedezni az ezernyi újítást
  • Ironman2
    durva nagyon! amúgy már most 2 gb-t eszik a játék alapból,és mikor valaki respawnol,akkor leesik úgy az fps mint az állat!
  • Ironman2
    ilyen lesz az A8-ban a terep:

• Ironman2
    na ez a gyémánt alakú blokk csak átmeneti állapot,az A8-ban visszatérnek a kocka blokkok!!

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5540-Disable-smooth-terrain-and-stay-in-7-1
  • Ironman2
    csodálatos!!

• 7days
    persze h tudjuk csak az alap"" anyagokra :)
  • Ironman2
    ja,vettük észre,érdekes az új ásás,azt se tudom hova nyúljak,mert nem látszanak a szegélyek
  • hapi
    Amúgy azt vágjátok hogy minden anyag ami a tájat képezi (kő,homok,föld,anyag) arra hat a smooth terrain azért olyan nehéz vele építkezni. De már most is majdnem mindből lehet csinálni olyat ami kocka marad, pl 4db stone-ból lesz 4 cobblestone és az kocka mint régen és nem hat rá a smooth terrain, mert épület anyag.
  • Ironman2
    sg.hu
  • 7days
    mi a pass? :D
  • 7days
    Szerver ügyben ritti sem tud most többet, még nem írtak mailt neki és webadminban sincs változás
  • 7days
    a másiknál sem volt múltkor, de mindjárt meglátjuk
  • Ironman2
    na most inditom directconnectbe,szar a dedicated,nincs hang
  • 7days
    az a játék erősségre írta h még mindig a régi szerint ment de szerintem amit ott írt az nem igazán helytálló
  • Ironman2
    szerintem tedd fel nyugodtan a 7.1-et ha nem müködik a 6.3-al a játék a szerveren
  • Ironman2
    valami funkciója van neki,van nálam 10 kaptár
  • 7days
    akkor még nem pánikolok XD
  • Ironman2
    nem is voltam itt,aludtam egyet:))
  • 7days
    Vas nem tok felmenni a szerveredre vagy most nem is megy :D
    játszok addig egyedül, majd néha felnézek cs.
  • 7days
    eddig nem volt kaptár
  • 7days
    az a hang és földrengés ahogy észrevettem akkor jön, ha sokat kinyírsz egyszerre, majd a hang után ha nem bugol egyszerre vagy 30 körédspawnol :D
  • 7days
    Küldtem*
  • 7days
    nem kell ásó 3 ütés a kőfejszével XD kész vicc :D
  • 7days
    vas kültem privátot addig kajolok egyet
  • 7days
    Sziasztok megjöttem épp :D

mi a szitu? milyen szervert csináljak ha kell :)
  • Since
    Lehet felnézek én is mindjárt, tudtok egy IP címet küldeni?
  • Ironman2
    kicsit pihenek,aztán jövök majd a 7.1-el megint
  • Ironman2
    Ez az egy hatalmas bug van a 7 óta,belesüllyednek a zombik a talajba,(de csak az épített talajba):

• Ironman2
    legjobb kép,megérkeztem a bázisunkhoz.D:

• Ironman2
    már 2 fajta látótávolság is van,a második azt jelenti hogy milyen messze rajzolja ki a fákat,tereptárgyakat,nekem amúgy 60 fps-el megy,egyedül az első belépéskor fog beszaggatni,meg ha valaki becsatlakozik