23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • onopapa
    Helló. Megy valakinél szerver?
  • IXEMGabeo
    Tomb Raider:)))
  • 7days
    nekem mindig így indítja a szervert, és felbontást meg mindent levesz :D
  • Ironman2
    igy sincs zombihang,mondjuk érdekes hogy egy csomó sort ir ki a dedicated ablak inditáskor,és mindig visszaveszi a felbontást.amúgy kurva jó a zombierun,az animáción is változtattak,tényleg szaladt felém a zombi.DDDD
    inditom simán
  • 7days
    oksa! szólj
  • 7days
    ha nem, az sem nagy gond megnézem a TWD et még nem jutottam el odáig :D
  • Ironman2
    pill,kipróbálom a zombifutást,aztán majd szólok
  • 7days
    szava, vagyok :D ha kell a sityak leraktam használhatatlan úgyis :D

van szerver? :)
  • Ironman2
    uh,keresni kell sisakot nekem is
  • Ironman2
    "Putting items into the toolbar to wear, such as the mining helmet is going to only be a temporary way of wearing things in these earliest days of wearable items. Later on you'll have an actual equipment screen to put on various items."
  • 7days
    a kis kanos csávó XDXD ez beteg játék akkor XD
  • Ironman2
    hát engem egyszer üldözött egy pucét faszi,aztán menekültem nehogy elkapjon a RUST-ban.DDD
  • Ironman2
    azt kereshetjük,majd talán a városban valahol megtaláljuk,este majd el kell menni észak felé,ott biztos lesz auger
  • 7days
    :D :D
  • Ironman2
    berakhatnák a fázást is mint a rustban,sokáig este nem szabadna kolbászolni ruha nélkül,bár pénisz az nem kell ide,mint abban a játékban.DD
  • 7days
    ezt mondom, nem nagyon éri meg, augert meg addig amíg nincs élete...
  • 7days
    bőrök? lenyúzzuk a bőrét az állatnak és felvesszük ruhának XDXD
    esetleg csizma tegez tarsoly bár kétlem, remélem az íjat azét belerakják majd normálisan :D
  • Ironman2
    az a szar hogy nagyon elhasználódik a csákány mire 10 iron oret leszedsz róla,és csak 10 scrabot ad.augert kéne megtalálni
  • Ironman2
    lehet 2 világ találkozásánál vannak a fémek végig
  • 7days
    amúgy tényleg jól néz ki, de azért adhatna némi fémmel többet is.
  • Ironman2
    bőrökkel is lesz valami azt irják.D
  • 7days
    de hogy ki találta ki hogy ott legyen azt nem tudom se egy hegy semmi :D
    2 biome találkozásánál van nem tudom ez számít e, hátha ez segít vkinek
  • Ironman2
    akkor átállitom nothingra mindegyiket
  • Ironman2
    bányászati fejlesztések is jönnek pénteken majd:

http://7daystodie.com/forums/showthread.php?5688-Fun-Pimps-Friday&p=41779#post41779
  • 7days
    miattam volt és tudom hogy miért :D mert az övből nem raktam ki a cuccot neked meg az van baállítva h kilépéskor az övet dobja le, azaz toolbelt only n van és nothing a helyes
  • Ironman2
    jó képek,mi lenne ha még bekapcsolom az árnyékokat,és az élsimítást?
  • Ironman2
    gyerekek! rohadt jó ez a bányászás!!! találtunk egy helyet ahol sok fém van,igazi bányahangulata van az egésznek,és omlik befele folyamatosan,alá kell támasztani ezt is,mint az igazi bányát.képek a bányánkról:

• Ironman2
    kilépéskor minek rak le táskát,én nem értem.emiatt megsemmisült egy ládánk a bázison,mert annak a helyére rakta a táskát
  • Ironman2
    táskád meg ott is maradt a bányában ahogy kiléptél:

• Ironman2
    lehet hozzászoktunk a jóhoz,igaz túl könnyü volt bányászni,de legalább legyenek akkor lelőhelyek,igy tényleg szar egy idő után ha nincs szerszám
  • Ironman2
    nekem a homok esett a fejemre,attól lement a fél életerőm.DDD
  • 7days
    bazki egy iron ore egy iron scrap ot ad... megtaláltam a bányát végre erre egy nagy fos az egész már bocsánat, eleve a gravel beszakad és veszélyes, pláne h lopikula a ore/scrap valtas, remelem javitjak maskulonben nem jatszok ezzel tobbet :D
  • fantomvampire
    hali van szerver ?
  • Ironman2
    oh az király,kösz!
  • hapi
    Ma kijön majd egy patch, bugfixek csak, és ha minden jól megy mostantól minden pénteken lesz egy kisebb patch, nem pedig ilyen havi szinten nagy változtatások. Bocs ha volt már.
  • 7days
    na indítottad vas mehetek? D: nem leszek sokáig 6kor mennem kell és majd csak este leszek ha lesz kedvem még gémelni
  • Ironman2
    ok,indítom akkor
  • 7days
    próbáltam azt is :D
  • 7days
    Jó, ezzel nem tudok mit csinálni :D szólj a készítőknek :D

egyébként biztos más a motor, de amúgy ebben a játékban egész jól megoldották a kocka meg a sima elrendezést, csak amikor azok a kis cuccok ott maradnak a szélén az elég zavaró.

egyébként nem tom mit izgultok ha kocka kell csinálj cobblestone-t oszt annyi :D
    engem sokkal jobban zavar h más cuccát kapom meg, meg hogy nincs hang
  • Ironman2
    arra gondoltam hogy a sisakot lehet kombinálni kell a zseblámpával,és úgy müködik csak