7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a csomag hibája ha könnyű a játék neked mert az alap épületekben is van olyan hogy forge meg campfire.A növényeket meg gyorsan lehet termeszteni.A játék amúgy se arról szol hogy éhen vagy szomjan halsz hanem a zombikról.Bármelyik házat fel lehet erősíteni sőt még fel lehet építeni bármilyet ez sem a csomag hibája.Milyen nehézségen játszod?
Persze azért el ne felejtsd a loot mennyiséget levenni 100%-ról, mert ott rengeteget dob, jelenleg nálunk 50 volt és most 75, de ha kijavítják a level szint függő lootolást, akkor ez a 75 kicsit csökkentve lesz, mert ez is túl sok. Egy normás városból is szépen fel tudod tölteni magad.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

LOOOL.Esőzés átment intenzív havazásba a városban,és csodák csodájára egy idő után minden fehér lesz! Hajnal 3 órakor ki is világosodott a hó miatt.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.07.13. 02:23:22

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ok.Telorol vagyok itt nincs fejléc ijesmi..
A játékon belűl rákerestem de nemtaláltam lehet mert nekem nem modolt a game?
Dolgoznak rajta...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Az a bajom ezzel a prefab csomaggal, hogy rettentően kiegyensúlyozatlan.
Első játékban első POI egy rakéta kilövő bázis, mire "kilootoltam" kb mindenenm megvolt a kezdéshez, plusz egy bevehetetlen bázisom is volt.
Játék abbahagy POI töröl.
Második játékban első POI minigolfpálya. Kávé és krumpli ültetve kb . 2 hétre elég amit kiszedtem. Második POI hobbit lak amit találok, benne minden: forge, tűzhely, főző edény, ágy, kis átalakítással bevehetetlen bázis. A túlélő játék túlélés része első nap megoldódott 3. naptól már csak vensionstew-t ettem.

A játékot a sok új helyszín nagyon feldobja, elismerem a sok munkát ami benne van, gratulálok is mindenkinek aki csinálta de ez így easy mód. Érdekelne ha kicsit jobban kiegyensúlyozott lenne, de így számomra megöli a játékot.
Szia, két stabil magyar szerver is megtalálható az oldal fejlécében. Más nem létezik. Ez a kettő is majd kiveri a szemed. <#awink>

Ha a club27-re jössz, akkor itt PvP van. 1 Hét alatt kb. 2 ember halt meg. Ha ez zavar, akkor lehet költözni. Minél messzebb vagy a fővárostól, annál kisebb az esélye, hogy rossz szándékú emberekkel találkozol. Persze az állandó játékosok közül szinte mindegyik barátságos vagy lehet velük beszélni! Ezek az emberek általában TeamSpeaken is fent vannak játék alatt. Üdv!

Az is túlélés, köszi a hasznos infot
Testvérem pl itt nálunk a szomszédba van egy jó magyar kocsma, ugyan nem hálóba kötött de pvp van, legalábbis gyakran.
Egy stabil magyar szervert tudnátok ajánlani ahol lehetőleg pve van. Vagy akár kipróbálnánk pvp-t is ha az van
Ok köszi értem
Igen, mégpedig az időben ami alatt elkészül az upgrade.
Ha jól emlékszem az értékek a következők:
Kőbalta 25% - 4 ütés
Franciakulcs 33% - 3 ütés
Kalapács - 50% - 2 ütés
Szögbelövő - 100% - 1 ütés
Az "ütés" = jobb klikk //Csak alapanyag mindig legyen nálad.

Az új fiókom: DevLupius

Ja és lenne még egy kérdés
Van különbség a stone axe a kulcs vagy pl a kalapács között mivel javitassz vagy uppolsz pl egy wood log spike-ot?
helló
Az a vasbeton hogy készül? Én ezzel a concrete cement megoldást használtam eddig
Feltettem a prefabokat és annyit kérdeznék hogy a zombi spawnon változtattatok e, mert mindjárt az első nap, az első POI-nál, 3 spider zombi jött. A mod nélkül spider zombik mindig csak akkor jöttek ha sokat főztem vagy ment a forge.
Teljesen random. Minap poénból benéztem egy másik szerverre és az első könyvespolcon forge book volt...Míg az eredeti szerveren ahol huzamosabb ideje játszok, lvl 30-on se dobta. S egy csomó várost, könyvesboltot felkutattam már ott. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Amint lesz egy játszható verzió, ami nincsen tele nagyobb hibákkal kirakom az elérést.
Az EAC a fejlesztőktől függ, ha kiraknák egy fájlba az összes szövegeket, akkor nem lenne gond.

Vagy találsz könyvet vagy más talál könyvet neked! Felcsatlakoztok játszani egy közösségi szerverre és a többiektől kaphattok pl. akár cserekereskedelemben, akár a két szép szemedért, de ha privátban játszotok eleve kizárjátok ezt a lehetőséget! 😄
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.07.11. 09:19:13

Beraktam a bannerba az oldaladat,nagyon jó! A magyarítás mikor lesz elérhető,és kompatibilis az EAC-al?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

helo
forge könyvet nemtaláljuk haverral kb 15 és 17 es szinten vagyunk multi gaméba anélkül elég nehéz lesz
nektek gyorsan kiesett vagy szinthez lenne kötve az is pl teszem azt 20 as level elött nemdobja ki a loot?
Köszi! Ezt pont szerettem volna kérdezni, hogy hogyan történik a fejlesztése a betonnak. Gondolom Claw Hammer(vagy nailgun)rel is fel lehet fejleszteni(?).

A hivatalos fórum tele van panaszokkal a motor eltűnéssel kapcsolatban is.

Végre sikerült összeraknom a kismotor, készítettem egy rövid videót is róla.
Viszont van egy problémám, visszalépés után eltűnt a motor, vagyis mint később kiderült ott van csak nem látszik.
Ha ránézek, akkor kiírja a nevét, de nem lehet vele semmit sem csinálni.
Valaki találkozott már ilyen buggal ?

Gilmoor
Nekem nincs bajom a sivataggal 😊 egy poszt apokaliptikus világban sokkal helyénvalóbbnak találom a sivatagot, mint a zöld-erdős paradicsomot. Az íj erősítése öngól volt, azok a lámák akik emiatt sírtak, most bezzeg hallgatnak.
Amit sajnálok, az a sok bug amit régóta nem tudnak kijavítani, mint pl. az airdrop eltűnése. A feral keresztül bugol a zárt ajtón, sőt a betonfalon is. Éjszaka elég kellemetlen. Csak emiatt építeni dupla zsilipes falrendszert, kicsit hervasztó. A maci animációja és a mögé programozott dinamika nincs összhangban. Ezért tud megütni amikor azt látod, hogy még csak rohan feléd. Nem tudom, nem értek hozzá, lehet hülyeség amit mondtam, de tény, hogy "előbb üt, aztán kérdez". Na meg ez a terülj-terülj lőszer asztalka, ez még durvább mint az eddigi lőszer exploitok bármelyike.

A vasbeton kockát meg úgy lehet felupgradelni acéllal, hogy kell egy franciakulcs, 4 darab acél ingot és egy vasbeton kockát fel tudsz fejleszteni acélfallá.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Értelmetlen az íj erőssége.... Komolyan mondom sokkal jobb volt a A11. Meg ez a végtelenségig sivatag már nagyon idegesít, hogy minden kis sz*r kaktuszba belelépek és ha menekülök a zombik elől AKKOR IS AZ SEBEZ ÉS AZ MIATT HALOK MEG ÉS NEM MIATTUK. Lehet pihenő lesz egy ideig...

Na elkeszult vegre a Compo-Pack for Random Gen v6 az Alpha 12.1-hez. Este teszt szerveren lecsekkolom. Akinek van kedve velem tartani az Steamen megtalal.

Kozben olyan bugot kaptam tegnap este, hogy egy kicsit merges lettem. Varosba erve elleptek a zombik es folyamatosan ritkitottam a szamukat, de egy ido utan a hullak kozott fetrengtem jomagam is. Ujraeledes utan visszamentem a taskamert, amiben benne volt minden fontos holmim, de persze a gore blokkok visszaadtak az anyaszervernek azt, amit en korabban elvettem. A bugot be is jelentettem: Gore block destroyed the backpack
Napokkal korabban szinten talaltam egy masik komoly problemat, ez jatekos betoltesekor jott elo. Mikozben csatlakozott a szerverre es a loading screen-t nezte, en a szeveren mar a nevet es fegyveret lattam legalab 5-10 masodpercig, mielott a jatekos belepett volna.

Még nem voltam olyan magas szintű, nincs tapasztalatom, de eddig az elején nekem szépen működik a loot rendszer. Az biztos hogy engem zavarna ha 47-es szinten továbbra is, nagyrészt szarokat találnék.
Most kezdenek rájönni páran a forumon arra amiért én is mérges voltam.

Most hogy szürke íjjal és kő hegyű nyíllal 1 fejlövés (ha sneak-ből lövöd) a Z, akkor hová is fogsz fejlődni ha majd lila lesz a íjad? És mi értelme lenne majd vas , vagy acél ne adj isten tüzes nyíl fejet kovácsolni? Még csak narancssárga íjam van de már szarok a vas meg acél nyílfejekre, mert nem kell! Nyílpuska is minek ha ezzel a nyíllal is szarrá lövök egy egész várost.

Sírtak az emberek, de úgy volt jó ahogy volt, most semmi értelme a fejlődésnek!
Ez a random gen még mindig nem végleges szerintem,égett erdőt kivették,meg a kopár tájat is,téglákat is csak a városokban,meg néha útszélén lehet összeszedni,helyette háromszor akkora sivatagot generál,havas táj is csak nagyon kevés területeken vannak szétszórva

Gilmoor
47-es szinten kifosztottam 2 nagy város összes autóját, és nem találtam faulty -nál jobb minőségű tárgyat bennük. Ugyanekkor kifosztottam 2 szerszámosboltot, egy fegyverüzletet és egy könyvtárat. A szerszámosban 3 ládán kívül az öszes üres volt, a 3 ban pedig volt wood frame, barna lapát, és 1 francia kulcs. A fegyver üzletben 1darab sárga hunting rifle part volt, a többi mind barna. A könyvátrban volt a legnagyobb sikerem, találtam 4 skill könyvet (amiket persze már ismertem) A rendőrségen az ammo láda adott 12 darab sniper lőszert. 47-es szinten. Egész eddigi játék alatt 3 láncfűrészt találtam, abból kettő barna volt és egy narancs. Fúrót nem találtam. Fúró parts-ot találtam, blade-t nem. Motort igen természetesen mind faulty. Kormányt meg már tudok kraftolni. Nem bánom én, ha ilyen nehéz, csak az frusztrál, hogy nem tudom hova tenni ezt a szint függő loot rendszert.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.07.10. 10:43:32

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

E szerint:

Added a new leveled loot system that scales/multiples players loot chances based on their current player level, and yes, level 1 players can get flawless and rare items.

függ a loot a szintedtől és tapasztalom is , 11es szinten egyre több sárga és zöld tárgyat találok. Pontosan ahogy írták 1 lilát is találtam már.
Én viszont úgy tudom hogy szintfüggetlen, és tapasztalom is. Csak a gyártásnál van figyelembe véve, ha a leveled nagyobb jobb minőségű cuccokat tudsz kraftírozni.
Tonya es jomagam is tapasztalom, hogy barmekkora a szinted, 10/9 esetben szurke azaz gyarilag selejtes alkatreszeket dobal.
Elvileg szintfuggonek kene lennie a lott minosege, de ugy latszik level 1-en beragadt mindenkinek! 😊

A PREFAB csomag tesztelese keszen es meglepoen jo eredmenyel zarult. Par apro hibat javitanak meg s kiadjak!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.07.09. 14:38:14

Én 1-es szinten találtam már lila alkatrészeket

Jelenleg lvl 31-en egy szerszámos bolt átkutatása csak szürke sz*rokat adott. Kezdem azt hinni, hogy mégse a szinted alapján működik a loot. Márcsak azért is, mert ötös szinten már találtam egy flawless pisztoly csövet, azóta semmi jobbat. Full random...

Öröm hogy ennyi zombi van megint,csak kérdés hogy jönnek-e azután is amikor elkezdek mondjuk épitkezni?

Érdekes! Belépek,bolyongok,alig van zombi.Megyek előre kilómétereket,aztán elkezdenek szaporodni,lépte nyomon jönnek minden irányból,egy centi hely sincs hogy letelepedjek,harcolni meg nem érdemes leállni velük.Eljött az éjfél már rohantak is felém,azonnal kiléptem 😊))
Ebből valószinü hogy megint tetőkemp lesz,mint a jó öreg alfa1-ben.Van több település is körülöttem,majd nappal elfoglalok egy magas házat

Újat kezdtem, és egyből a shotgun messiah mellet indultam. Gyorsan feltoltam magam lvl 6-ra de még így sem volt semmi használható az egész boltban. Soha többé nem fosztok ki ilyen boltot amíg alacsony szintű vagyok. Az kő nyilat rendesen buffolták, sneak-ből 1 fejlövés egy sima Z warrior fokozaton, első nap. Lehet nehézséget emelni megint...

Ja és fenyő erdőben havazás miatt leesett nekem az fps 24-re, mondjuk minden maxon de ilyen rég volt.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2015.07.09. 12:05:10
jaja! végre a hegyekben esik a hó nem a sivatagban😄

A club27 szervere is készen áll a további megmérettetésekhez!

Nagyon fasza az új patch csak így tovább.
Mindjárt benézek!

Alpha 12.1 Hotfix Is Out!
Happy Hump Day Survivalists,
We have a 12.1 Hotfix for you with many bug fixes, gameplay tuning changes and improvements for you. Here’s the skinny:

Added

Added a global soft wind intensity to avoid dead silence
Added wooden bows can now be repaired with sticks
Added flashlight attachment support for sniper rifle and hunting rifle
Added a little haze into depth of scene
Added snow sub biomes now contain birds nests
Changed

Changed reduced chance for bears to spawn
Changed increased club damage and tweaked all clubs
Changed increased stone arrows and tweaked all arrows
Changed slowed sky transitions for a more natural feel
Changed the minimum degradation of all clubs is now 100, like the stone axe
Changed new game starts now at 7am
Changed raised bottom wellness cap from 50 to 60
Changed adjusted rain specularity on surfaces and grass
Changed adjusted speedTree alpha cutouts with depth, AO, and diffuse lighting
Changed stack limit of many items from 64 to 250
Changed auger has no durability until we can resolve it properly, before it degraded too fast
Changed tuned each biome for proper amounts of bird nests
Changed health of minibike this may help to fix minibikes disappearing in some cases
Changed improved zombie hit collision, removed a gap between the head and upper torso which would allow for some arrows or bullets to pass through the neck area
Changed committed dead mountain pine billboard meta files – hopefully fixing the billboard outlines in radiated areas on low tree LOD’s
Changed randomized weather on new games
Changed brightened stormy weather to avoid confusion that it’s night time during the day
Changed reduced crafting time of grain alcohol in half (Joel)
Changed reduced crafting time of bio fuel in half (Joel)
Changed bio Fuel is now made from animal fat instead of tallow (Joel)
Changed rain spectrum
Fixed

Fixed loaded ammo changes type when swapping
Fixed shotgun shells disappearing when changing to slugs
Fixed FreeCameraMove + reload button force reload dupes ammo
Fixed craft timer resets to start when removing item out of the output window
Fixed auger in output slot gives 1 gas can per gas remaining
Fixed heavy rain on biome borders fixed
Fixed cursor moves by itself when game controller is attached. Game controller is now disabled by default
Fixed flash thunder and weather sounds on entering game fixed
Fixed mouse and gamepad axis movement could be bound to actions
Fixed game browser showing wrong game time
Fixed the Trade “blood for ammo” Bug
Fixed removed a syntax error from biomes.xml
Fixed global specular reflections in speedTree
Fixed indoor furniture getting rain
Fixed rain striped effect on surfaces
Fixed surface rain effect from popping
Fixed locked storage chest becomes empty after breaking lock
Fixed game not getting past loading screen with IndexOutOfRangeException
Fixed locale issues when loading on Linux / MacOS
Fixed load old save game with good gear, start new game and inherit all gear
Fixed Console commands GetTime and SetTime
Fixed timing of fireaxe, hoe and pickaxe. The animation no longer gets out of sync with the animation in first person
Fixed Null ref error when firing arrow into snowy sky
Fixed console doesn’t work with map open
Fixed save game does not save your minibike
Fixed improved fat zombie and fat zombie cop collision so neck shots work
Fixed minibike moves on its own after the player dismounts.
Fixed increased rain on surfaces angle
Fixed reload dupes ammo bug
Fixed dead tree02 and dead shrubs so zombies don’t spin on them and updated art. Dead tree02 now falls because it’s bigger.
Fixed black textures on linux/mac
Fixed Null ref causes chunks not to load
Fixed trees killing people immediately
Known Issues

Some players have experienced memory leaks
Linux / Mac OS builds still have black horizons (black models)
Some players are experiencing black chunks of the world

frissítettem a szervert kijött a javítás.

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

**Közben már megbeszéltük szerveren.**

Ez a létrán való állás és át lehet lőni a textúrán? Mert az már alpha 11 (és a veteránok mondása szerint már nagyon régóta)-ben is volt.
Akinek kell egy kis LVL boost az csináljon fából > deszka > bot > tüskék. Nagyon gyorsan adja az expt! 😊

Nagyon durva bugot találtam: Firearms can be seen through walls

A fa alapban a favágótól ellentétes irányba dől. És tényleg néha visszapattan, ha az útjában van valami. A folyamatos spawnolás tényleg idegestíő. Nyugodtan túrkálsz egy elhagyott házban, erre a hátad mögé spawnol 4-5 zombit. Véged is. Mini Bike-t még eddig nem sikeült összeraknom...

onopapa

Annyiban jobban tetszik ez a nehézség, hogy most sokkal több az íj és bunkósbot csata pvp szervereken. Szóval néha még a legerősebbnek is csak egy pisztolya van! 😄

Minden csak a beállításoktól függ.
- Mennyi zombi spawnoljon
- Milyen nehézség szintő legyen a játék
- Milyen távolságban spawnoljanak a zombik
- Éjjel/Nappal - hossz/arány
- Időjárás
- Loot - mennyiség/idő
- Drop - halálozáskor
- Blokk tartósság
- Airdrop
- Stb...

Ennyi változóból teljes testre szabható a játék, rajtad áll, hogy HC módban szakadó esőben nézel szembe a feral hordával vagy verőfényes napsütésben építkezel a réten miközben pár zombi járkál a rét másik oldalán.

<#nevetes1>

A javítás nem jött, mivel megerősítésre vártak a fekete anomáliákra a térképen/világban. Hamarosan jön egy bugfix csomag.