7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyóálló mellény.hmmm,a fenekébe belelőnek,akkor mi van? D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A first look at UMA2! Well its up and running, but we need to fix a lot of materials, like the hat shown on the second screenshot is not lit correctly yet, but you can see how much better our characters are going to look using UMA2, which takes advantage of Unity 5′s physically based lighting system on our characters.

It’s also a lot easier to import new clothing and hairs, and here is the new dreadlocks style. We plan on rounding out shoulders and making a lot more character improvements yet, and have a whole new leather armor design in the works, something a lot less star wars. It should look great when worn over the top of clothing and a coat over the top of the armor. We plan for an open coat design so you can wear dusters, parkas etc over the top of your armor and clothing, yet you will see if they have armor on because the front of the coat will be open or unbuttoned/zipped.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rocco szervere pvp

Multizni később akartam, amikor tudom már a dolgokat. Lehet rosszul gondoltam...

Itt van pvp? Sokáig H1Z1 nyomtam 800+ órám van, de a sok pvp miatt kicsit pihentetem.

Akkor már mért nem jössz multizni?<#vigyor4>

1.szétvered ököllel a füveket-fiber plants
2 szétvered ököllel a tüskés,vagy leveles bokrokat-stickek
3 felveszed a kavicsokat.small stone
4 ezekből már tudsz csinálni stone axe-t,stone shovelt
5.fákat ki tudod vágni stone axe-val,és már gyárthatod is a wood frameket a wood plankokból
6 éjszakára ásd be magad a földbe a stone shovel-al,de legyen nálad rácsos kocka hogy ki is tudj jönni a földből.D a földet felettem én kockával szoktam betakarni,azt nem verik szét a zombik,de hamar tovább kell állni,mert fogy a kaja,és viz (4-5 blokkra áss le)
7.én a zöld füves területet kedvelem,mert ott sok a fa,de épitkezem a szavannára is,csak át kell hordanom a fa magokat
8 meg kell várni,míg kinő teljesen egy fa,mert akkor ad sok magot,és rönköt
9 érdemes az elején inkább barlangot vájni,vagy keresni egyet,elég nehéz a hordával mit kezdeni,ha a felszin felett építkezel
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.08.01. 20:27:25

Sziasztok!

Teljesen új vagyok a játékban, pár napja vettem meg. Ma vettetem bele magam a játékba és nem igazán haladok. Általában 10 percenként meghalok. Tudnátok mondani javaslatokat, hol építsek lakhelyet? Jó loot helyek? Jelenleg single playben játszom és könnyű beállításokkal. Botot hol találok? Még biztos lesz pár kérdésem, egyenlőre ennyi. <#kacsint>

Nagy köszönet a magyarításért, már régóta szemezgettem a játékkal. Gondoltam, h amikor elkészül és a játék olcsóbb lesz megveszem. Szerencsémre majdnem egy időben történt mind a 2 dolog. Még egyszer nagy köszönet a munkádért LUPIUS! <#eljen>
Fontos hír a magyarításról a blogban, aki használja olvassa el!
BLOG

Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.08.01. 14:28:19

Az új fiókom: DevLupius

Csak mintha lovat ba.....!! <#vigyor1>
Ezaz, csak keményen, nem gazdasszonyképző <#violent>
Szerintem nem kell visszaállítani, tegnap a városban alig találkoztunk zombival, ha jól emlékszem mások panaszkodtak is hogy hol vannak 😊

Nagyon szívesen visszaállítom, csak mi meg elmentünk egy nagy romvárosba 4-en út közbe kb 2-3 zombi, bent a városba meg ha 10-15 volt (2 kutya) a végén már rendesen örültünk ha jött valaki akit lelőhetünk 😄
Mi azt hittük mindenhol ilyen kirándulás feelingje van, nekünk még a lakásnál sincs jövés menés csak napi 1-2 zombáj
Valszeg kifogtam egy elég rusnya éjszakát, és a probléma a marha sok köpő rendőr és feral volt egykupacba. Ez utóbbiakat igencsak hosszan kell lődözni crossbow-val, hogy történjen valami, és mivel nem igazán lehetett a létszámukat csökkenteni, ezért igencsak durva volt így.

Az újjáépítésre meg elment minden anyagom amit eddig össze tudtam szedni.
Persze nem sírni akarok, de jobb ha az ember előre tudja milyen nehézség lesz, és akkor úgy számol ...
Idáig se volt sétagalopp,én olyan helyen kezdtem el építkezni ahol folyamatosan jöttek a rendőrzombik,égő zombik,kutyák.Akkor most felköthetem a gatyámat.D

Készítettem egy how-to videót a játékmagyarítás telepítéséről, remélem nem lett túl bonyolult 😊

Hát nem tudom, jobban örültem volna, ha van egy kis felkészülési idő egy ILYEN durva változás előtt.

Mert hogy egész éjszaka (és most az éjszaka nem félperc) folyamatosan jönnek, az egy dolog.
DE valami tucat rendőr, rohadt sok feral és megszámlálhatatlan egyéb zombi és kutya, azért mintha egy kicsit túl lenne tolva.
Crossbow-val feralt ölni meg nem kis challenge. Miközben egyszerre 2-3 rendőr akar éppen leköpni. ...
Én ma végzek az üdüléssel és este már újra gép közelben leszek, aztán én is kirakom az aktuális frissítésem. Annyit elárulok, hogy a térkép bővül újra!

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Megint kellett állítgatni kicsit a szerveren mert olyan volt mint a sétagalopp, várom a tapasztalatokat
Javítva, tölthető.

A dropBox -on, a feltöltött fájl megosztásával van a gond, kis türelmet és javítom.

Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.07.30. 23:16:46

Na, mindegy, megnéztem volna magyarul...

onopapa

Nem jó neki a játék verziószáma, a telepítőből való letöltéskor 404!

onopapa

404-es hiba a magyarítás letöltésénél.
Felraktam a frissített magyarítási csomagot és telepítőt, ez már tartalmazza az aktív szövegek magyarítását is.
Részletek a blogban.

Augusztus 3-ig féláron!

http://store.steampowered.com/app/251570/
Gilmoor
Biztos a kínai hekkerek miatt 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

marha kiványcsi lennék, hogy mitől állt meg már megint <#fejvakaras>
<#nevetes2>
Kérés vagy kijelentés? 😊
Dehogy zümmögök<#idiota>

Szuper, a semmi közepén vagyok, és éjszaka lesz 😄
Egyszerűen leesett a szerver.
Nyemtoom mitörtént, de már megy, csak a játék ált le a vas zümmög
Utoljára szerkesztette: kopi120, 2015.07.30. 12:42:07
Vaksi voltam, és írtátok hogy server down lesz? 😄 Vagy másért ment le a szerver?
Ment PÜ
<#awink>
Kérnék jelszót, hárman mennénk, 30+ pve beállítottság.

Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.07.30. 11:31:58

Igazad lett!
Muszáj volt állítani 1-2 dolgot mert hamar kipörgött volna a játék!

LootRespawn - 30
EnemySpawnMode - 3
AirDrop - 96
DayNightL - 50
Egyenlőre nem terveztünk módosítást, mert a játékstílusunknak megfelelnek a beállítások.
😊
Jelszókérés (Dragscorp) . THX!
Áttörés a fordításban blog.

A zombik létszáma alapból 60, ha ezt tovább növeled, akkor hamar kifullad a szerver és lagg keletkezik. Ez persze egyjátékos módban vagy 2-4 játékosnál valószínűleg nem probléma, de egy multis szerveren, ahol legalább 8-10 játékos van, ahol már motoroznak - Alpha12 - már igen. Szóval óvatosan vele. :-)
A13-tól azt tervezik, hogy minden játékos hordát kap, nem csak random lesz itt ott éjszakánként. Szerintem ez megkövetel egy nagyobb optimalizálást, különben lagg party lesz az egész.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Nincs mit, rendben.

Viszont nekem és randomnak lennek pár kér(d)ésünk a szerverrel kapcsolatban.
Ezeket esetleg lehetséges majd változtatni ?
24 Hours Cycle / Daylight Hours = 50 / 18 //azért mert nagyon rövid a nappal
Loot Respawn Time = 30 //azért, hogy 9 nap múlva ne legyen meg már mindenük a játékosoknak, kicsit vándoroljanak, fedezzenek fel és fosztogassanak.
Max Zombi Alive = 60 //Ha több játékos van és van fegyverük, akkor kell valami, ami kihívást és izgalmat ad a játékhoz.

Nem akarok beleszólni, nem akarom megmondani és végképp nem akarom a közösséget megosztani csak ötletelek <#smile>

<#eljen>

Kedves Lupius!

Köszönjük a kitartó munkádat, Draggal megbeszéltük,
hogy a későbbiekben szavazásra bocsájtjuk a szerver oldali magyar fájlok telepítését

Szerverrel kapcsolatban infó:

Tegnap rá kellett döbbennünk, hogy attól, még, hogy mi értelmes emberek vagyunk illetve valakinek segítünk
nem azt jelenti, hogy ezt viszont várhatjuk a későbbiekben. Természetesen tisztába vagyunk azzal, hogy
jelen esetben az idő múlásával és megfelelő szülői hozzáállással akár normális emberek is lehetnek a most nem nevesített személyek.
Tudjuk mi is hibáztunk, mert még claim block-ot sem tettünk le.

Továbbá szerver állítgatás közbe történt egy kis baleset sikeresen reseteltem a mapot,
és ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitől aki már belakta magát a szerveren.
Megragadva a kellemetlen következményeket hirtelen felindulásból generáltunk egy random mapot.
Tanulva hibámból, mielőtt bármit állítok a későbbiekben csinálok backupot (most is volt de 4 nappal ezelőtti 12.4-re frissítés)

Drag már írta jelszó került a szerverre, hozzá lehet fordulni ez ügyben, mindenkit szívesen várunk de az biztos,
hogy lesznek szabályok és aki nem tartja be azokat nem jön fel többet a szerverre.
Nem vagyunk már 10 évesek és nem azért játszunk, hogy bosszankodjunk mások hülyeségén.
Aki esetleg ezzel nem ért egyet tartsa magában és menjen másik szerverre, vagy bújjon anyu szoknyája alá.
Köszönöm, teljesen jól működik a telepítő és a nyelvek váltása is, a fordítás is nagyon jó lett.
Rocco most már elég sűrűn dob nekem zöldet még egy kicsit emelsz rajta és akkor már lilát is fogok találni remélhetőleg.
Sziasztok!

A szerver jelszóval védett lett, tőlem lehet kérni privátban.
Vééégre gépkarabééééély! Végre nem csak "noskill op" sniper lesz! 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Leteszteltem a mocit, adtam neki ami csövön kifért 😊

Igen lesz, korábban is írtak róla. Én is félek, hogyan alakul tovább a játék, mivel már az egész A12-t tönkrevágta a rengeteg hiba, hiába jön akárhány frissités.

Erre kíváncsi vagyok hány patch kell majd mire játszható lesz.Jó látom lesz gépkarabély?