7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
It’s also a lot easier to import new clothing and hairs, and here is the new dreadlocks style. We plan on rounding out shoulders and making a lot more character improvements yet, and have a whole new leather armor design in the works, something a lot less star wars. It should look great when worn over the top of clothing and a coat over the top of the armor. We plan for an open coat design so you can wear dusters, parkas etc over the top of your armor and clothing, yet you will see if they have armor on because the front of the coat will be open or unbuttoned/zipped.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Itt van pvp? Sokáig H1Z1 nyomtam 800+ órám van, de a sok pvp miatt kicsit pihentetem.
1.szétvered ököllel a füveket-fiber plants
2 szétvered ököllel a tüskés,vagy leveles bokrokat-stickek
3 felveszed a kavicsokat.small stone
4 ezekből már tudsz csinálni stone axe-t,stone shovelt
5.fákat ki tudod vágni stone axe-val,és már gyárthatod is a wood frameket a wood plankokból
6 éjszakára ásd be magad a földbe a stone shovel-al,de legyen nálad rácsos kocka hogy ki is tudj jönni a földből.D a földet felettem én kockával szoktam betakarni,azt nem verik szét a zombik,de hamar tovább kell állni,mert fogy a kaja,és viz (4-5 blokkra áss le)
7.én a zöld füves területet kedvelem,mert ott sok a fa,de épitkezem a szavannára is,csak át kell hordanom a fa magokat
8 meg kell várni,míg kinő teljesen egy fa,mert akkor ad sok magot,és rönköt
9 érdemes az elején inkább barlangot vájni,vagy keresni egyet,elég nehéz a hordával mit kezdeni,ha a felszin felett építkezel
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.08.01. 20:27:25
Teljesen új vagyok a játékban, pár napja vettem meg. Ma vettetem bele magam a játékba és nem igazán haladok. Általában 10 percenként meghalok. Tudnátok mondani javaslatokat, hol építsek lakhelyet? Jó loot helyek? Jelenleg single playben játszom és könnyű beállításokkal. Botot hol találok? Még biztos lesz pár kérdésem, egyenlőre ennyi. <#kacsint>#kacsint>
Nagy köszönet a magyarításért, már régóta szemezgettem a játékkal. Gondoltam, h amikor elkészül és a játék olcsóbb lesz megveszem. Szerencsémre majdnem egy időben történt mind a 2 dolog. Még egyszer nagy köszönet a munkádért LUPIUS! <#eljen>#eljen>
BLOG
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.08.01. 14:28:19
Az új fiókom: DevLupius
Mi azt hittük mindenhol ilyen kirándulás feelingje van, nekünk még a lakásnál sincs jövés menés csak napi 1-2 zombáj
Az újjáépítésre meg elment minden anyagom amit eddig össze tudtam szedni.
Persze nem sírni akarok, de jobb ha az ember előre tudja milyen nehézség lesz, és akkor úgy számol ...
Mert hogy egész éjszaka (és most az éjszaka nem félperc) folyamatosan jönnek, az egy dolog.
DE valami tucat rendőr, rohadt sok feral és megszámlálhatatlan egyéb zombi és kutya, azért mintha egy kicsit túl lenne tolva.
Crossbow-val feralt ölni meg nem kis challenge. Miközben egyszerre 2-3 rendőr akar éppen leköpni. ...
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.07.30. 23:16:46
onopapa
onopapa
Részletek a blogban.
http://store.steampowered.com/app/251570/
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: kopi120, 2015.07.30. 12:42:07
Kérnék jelszót, hárman mennénk, 30+ pve beállítottság.
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.07.30. 11:31:58
Muszáj volt állítani 1-2 dolgot mert hamar kipörgött volna a játék!
LootRespawn - 30
EnemySpawnMode - 3
AirDrop - 96
DayNightL - 50
😊
A13-tól azt tervezik, hogy minden játékos hordát kap, nem csak random lesz itt ott éjszakánként. Szerintem ez megkövetel egy nagyobb optimalizálást, különben lagg party lesz az egész.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Viszont nekem és randomnak lennek pár kér(d)ésünk a szerverrel kapcsolatban.
Ezeket esetleg lehetséges majd változtatni ?
24 Hours Cycle / Daylight Hours = 50 / 18 //azért mert nagyon rövid a nappal
Loot Respawn Time = 30 //azért, hogy 9 nap múlva ne legyen meg már mindenük a játékosoknak, kicsit vándoroljanak, fedezzenek fel és fosztogassanak.
Max Zombi Alive = 60 //Ha több játékos van és van fegyverük, akkor kell valami, ami kihívást és izgalmat ad a játékhoz.
Nem akarok beleszólni, nem akarom megmondani és végképp nem akarom a közösséget megosztani csak ötletelek <#smile>#smile>
Köszönjük a kitartó munkádat, Draggal megbeszéltük,
hogy a későbbiekben szavazásra bocsájtjuk a szerver oldali magyar fájlok telepítését
Szerverrel kapcsolatban infó:
Tegnap rá kellett döbbennünk, hogy attól, még, hogy mi értelmes emberek vagyunk illetve valakinek segítünk
nem azt jelenti, hogy ezt viszont várhatjuk a későbbiekben. Természetesen tisztába vagyunk azzal, hogy
jelen esetben az idő múlásával és megfelelő szülői hozzáállással akár normális emberek is lehetnek a most nem nevesített személyek.
Tudjuk mi is hibáztunk, mert még claim block-ot sem tettünk le.
Továbbá szerver állítgatás közbe történt egy kis baleset sikeresen reseteltem a mapot,
és ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitől aki már belakta magát a szerveren.
Megragadva a kellemetlen következményeket hirtelen felindulásból generáltunk egy random mapot.
Tanulva hibámból, mielőtt bármit állítok a későbbiekben csinálok backupot (most is volt de 4 nappal ezelőtti 12.4-re frissítés)
Drag már írta jelszó került a szerverre, hozzá lehet fordulni ez ügyben, mindenkit szívesen várunk de az biztos,
hogy lesznek szabályok és aki nem tartja be azokat nem jön fel többet a szerverre.
Nem vagyunk már 10 évesek és nem azért játszunk, hogy bosszankodjunk mások hülyeségén.
Aki esetleg ezzel nem ért egyet tartsa magában és menjen másik szerverre, vagy bújjon anyu szoknyája alá.
A szerver jelszóval védett lett, tőlem lehet kérni privátban.
https://www.twitch.tv/sp1gu