7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Ha publikus a steam profilod, akkor az oda feltöltött képernyőmentés linkjét ide beilleszted a kép beszúrása részhez.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

köszike!

játékban kétféleképpen lehet screenshotot csinálni,egyik az F9 gombbal,az a játék mappájába menti a képet (ez a legjobb!),másik az F12 az meg a steam könyvtárában az userdata/...../760/remote/251570/ mappába menti
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.10. 21:36:04

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Srácok, hogy tudok steames fényképet bemásolni ide? Építek egy tankot! Állati hangulatos benne lenni. Le akarom majd fényképezni, bár most újra neki állok, és precízebben formálom. Ha kész küldöm, csak azt nem tudom hogyan. XD
ennek most jobb a pingje mint a másiknak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Na igen a három halálom borzasztó csúnya folt a statisztikámon. Főleg azért mert az első kettőt igazán elkerülhettem volna.

Ha újra kezdeném jobban nyomnál a wellnesst, mert a kutyák ellen azt látom egyedüli védelemnek, hogy benyelek pár harapást. Szeretem a közelharcot és azt kellett most is megtapasztalnom, hogy single gaméban simán tudom úgy ütni a zombikat, hogy nem kapok be ütést. Szerveren viszont van olyan, hogy leütöm és a zombi igazából meghal, én baromira elhátrálok, de mivel kitalálta a játék, hogy a zombi is ütött ezért beviszi a sebzést nekem. Nagyon bosszantó...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mályki86
Én szintén maradnék még a jelenlegi pályán.Ahogy Random is írta, a végleges bázisom építésének az elején járok.Szóval jócskán van még mit csinálom.Illetve még nem haltam meg.Nálam ez sokat nyom a latba...meg Randomnál is...szóval Random: nyenyenyenyenyeeee. 😛 😄

Ha végül úgy alakul, hogy a többség az újrakezdésre szavaz, akkor se leszek elkeseredve.Szeretek "szenvedni", a nulláról felhúzni egy új karaktert.Kicsit azért bánnám az új bázisba fektetett rengeteg időt, de van amit már máshogy csinálnék benne, viszont a betont fájdalmas kiütni, még maxos skillekkel is. o.O
ki kell ütni őket,nálam nem mentek hála istennek

Én nemre szavazok. Már rég elkezdtem építeni a bázist, az a baj, hogy nagyon lassan haladok, mert kevés időm van játszani, nem akarom mindig az elejétől kezdeni :\ Ha a többség megszavazza, hogy elölről kezdjük, benne vagyok abban is, mert nem zavar csak már kicsit unom, hogy béna a karakterem 😄
Már évek óta fentvan

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

forge-ok bebugoltak faszán, de hát ez van megint 1. nap remélem utoljára.

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

adblockot telepitsd fel,lehet a reklámok miatt léptet ki

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megint kiléptetett az sg hiába pipálom h emlékezzen még a sütit is lerakja de valami mégse jó....

Na mindegy a lényeg, hogy már 50 percen van(a másik is azon volt egy ideje már) 18 óra nappal és igen a spawnban hamarabb jönnek vissza a wondering zombik meg az állatok biomonként 5 van 2 nap respawnal. ha ez sok majd látjátok és szóltok. am sztem eddig se volt gond az állatokkal csak nagy volt a respawn time

Random_
Szerintem kérdezzük meg az aktív játékosokat és úgy legyen eldöntve. Nem szeretném, ha csak azért lenne wipe, mert itt mi páran olvassuk a fórumot. Lehet másnak még tök nagy tervei vannak és a nullára visszalőni őket az is ciki lenne. Szóval nekem mind1... ha folytatjuk akkor is el tudok még szórakozni a bázisomon.

Mályki például most kezdte el a bázisát építeni, ha jól tudom, szóval lehet őt érzékenyen érintené egy reset.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.05.10. 15:17:58

Azt irta Don hogy beállitotta,több állat,és több zombi van most

Tehát ez azt jelenti hogyha kijön az alfa15 experimental,akkor mi is megkapjuk ha ráfrissitjük a szerverre,és már megjelenés elött hetekkel tudjuk tesztelni,az faxa lesz! Majd szólok ugyis ha kijött

Random_
Indítottam egy szingli játékot és nagyon élvezem! 😊 Most kíváncsi vagyok meddig sikerül élve kihúznom. Nagyon érdekes, két nap is volt esős viharos idő és olyanokat dörgött az ég, hogy ugrottam a székből. Szerveren még soha nem tapasztaltam ilyet. Mondjuk most sivatagban vagyok...

Eszelős lootokat kapok, ötödik napon már két pisztoly és lőszerek.

A szerveren igazából már eléggé kifejlődtem, sok célom már nincs. Bázis kb. kész, lehetne fejlesztenem még rajta, de gyakorlatilag nincs értelme. Tőlem lehet wipe, nekem csak annyi kérésem lenne, hogy a napok hosszát 40-ről legalább 50 percre emeljük fel. Az az alapértelmezett érték is és kicsit több lehetőséget engedne tevékenykedni a játékban. Az állatok számában az utolsó értéket amit beállított Ironman az tetszik.

Most nem azért ma délelött beléptem ide a fórumra bepipaltam jegyezze meg most megint be kell szar ez is...

Én nem akarok újat kezdeni, de ha többen lesznek akik igen el tudom fogadni. eddig 2-1 az állás az újat-ra.

itt a szerverinfó:

10 fős mert a trackerben utolsó hónapban 9nél többen nem voltunk. ha többen leszünk mint 10 valamilyen oknál fogva, akkor meg lehet támogatni a paypalomat két sör árával thx 😊

+itt van experimental verzió update is ha még folytatják ezt a hülyeséget...

144.76.237.104:25810

Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.05.10. 15:07:00

Egy kis türelem,mindjárt lesz szerver,a nagy maffiavezér már dolgozik rajta

Ha savazás lesz akkor gyorsan leírom előre a gondolataimat (bár lehet senkit nem érdekel <#idiota>), mert estére edzésen vagyok, csak 8 körül tudok lenni leghamarabb:
Szerintem ha költözés, akkor legyen új pálya nulláról kezdő karakterekkel, de valami 3 biom határán kellene lefúrni a föld alá 14-16 egységre egy kb. ugyan olyan belső méretű kockát, mint a mostani ház belseje.(nem hátrány, ha város és víz lenne a közelben) Ebből a föld alatti helyiségből meg indíthatnánk egy folyosót, aminek a végébe bekerülhetnének a hálózsákok, fölöttük mindenkinek1-2 igény szerint saját lockolt dobozzal, és ezeket védendő egy land-claimmal. (Én biztos nem élek egyedi ládák és saját készletek halmozásának a lehetőségével, elég, ha védett helyre tudom rakni a hálózsákomat). A bányával meg ennél a szintnél is lentebb mehetnénk vagy 12 kockával (ha engem odaengedtek, úgyis a pálya alján fogok hasonló tárnát fúrni, mint a mostani <#ravasz1>), így a land claimok már amúgy sem befolyásolnának semmit a furkálásban, és a felszíni építést, tüskék pakolását-javítását sem zavarná, ha esetleg mégsem sikerülne a friendlisteket naprakészen tartani. A központba meg valaki olyan tegyen claimot, aki barátlistán van mindenkivel akit meghív a közös bázisra. Kijáratra lehetne felhúzni később egy 8*8-as betonkockát, de a falait inkább hengeres vasbatonból kellene csinálni már a legalsó szinttől kezdődően, mert azon keresztül lehet lootolni meg javítani is a kinti tüskéket és hullákokat. Vasrácsot inkább csak tetőszerkezeten használjunk futkorászós és átlőhető felületnek, de crativban nálam a hengrbeton is jól működött peremnek.
Mondjuk az sem hátrány, ha a külső részt sikerül síkba gyalulni a tüskék telepítése előtt, szerintem a sarkokon most is sokan szívtak azzal (velem az élen), hogy azt gondoltuk bőven a tüskék mellett kanyarodunk, közben a domborzat csalóka, és jöttek a sebződések, vérzéses sérülések... (möndom ezt én, aki simán raktam a tüskéket mindenféle emelkedőre is <#idiota>)
Illetve ha 4 soronként lehetne köztük utat hagyni, hogy ne feltétlenül fakereten mászkálva lehessen csak javítani őket bent a sűrűben, az szintén gyorsítana a karbantartás hatákonyságán és időszükségletén.
Hirtelen ennyi, de ha marad minden a mostani állapotbnan, akkor is szívesen megyek játszani tovább...

szerk: és szeretem a csirkehúst <#eplus2>, abból is a sokat <#buck>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.10. 14:55:04

Azért sok "meló" volt benne,sajnálnám ha elveszne,bár ha közösen megint nekiállnánk,akkor hamar felépülne.Ha másik szerverre megyünk,akkor kéne szavazás hogy onnan folytassuk,vagy vadiúj pálya legyen?

szerk:de most nem poi-ra építkeznénk,hanem üres területre,szerintem kezdjünk újat én azt mondom,eléggé bugos lett az egész,az állatok értékét viszont átirhatnánk előtte,mert megint sivár lesz minden
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.10. 13:46:27

Most csinálom, de remélem nem fog kelleni.

Le tudod menteni?

Szevasztok srácok a host úgy vette, hogy én nem fizettem ki a kövi számlát, de már 4.én elküldtem neki az összeget csak valamit benéztek, ezért nem megy a szerver. Már nyitottam ticketet, de ha nem válaszolnak 2 órán belül akkor visszamegyünk a régi hostra a mostani fájlokkal a g3cibe. Egyébként szoktak válaszolni 15p alatt, de kitudja. Eléggé felbaszott a téma, paypalon visszakérem a zs-t is ha ez így folytatódik...

Bocsi srácok, ez rajtam kívül eső dolgok miatt történt.

Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.05.10. 12:43:59

Nekem majd most lesz meg<#crazya>

Tud róla az illetékes,majd elmondja mi a helyzet,egyelőre nincs szerver,ne keressétek!

Addig próbáld ki a Hurtworld-öt ha már megvetted! <#awink>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Nem megy a szerver 😞

Mályki86
A kevlár cuccokat tudod vele javítani.
Katonai szövet mire jó? Csak mert az egyik zombi dobott egyet,még nem volt szerencsém olyanhoz.

Kaptam a tárnába egy favágó zombókot. Egészen vicces volt, amikor meghallottam, hogy valami püföli a földszinten az egyik oszlopot<#circling>

Igen a talajcsere megoldja a bugot,azért ne ültess még amig vissza nem állitom az animalspawnt

Mindenki szedje le a növényét akkor,és ne ültessetek,és a forge se menjen,akkor este visszaállitom 20-ról 5-re az állatok szorzóját biomenként (alapból 1 volt irva),addig marad még

Random_
Letudtam a 42. napi hordát, sokat segített, hogy az utolsó napokban nyomtam fel a fegyver skilleket, így azért érezhetően jobban tudtam leszedni a zombikat. A bázist is kevésbé bontották szét, mert azt is kicsit javítottam. Négy után már kimentem és úgy pusztítottam el a maradékot. Azért egész reggel 6-7 óráig még jött az utánpótlás sikerült többet lootolni az egyik képen a zsákmány látható. A másik kép az aktuális állapotot mutatja. A tető még átalakításra vár a kert meg elbugol sajnos. Talán a teljes talajcsere segít.

ctrl+c /v és oda is resselnek ha akarod.
Tévedés, fel lehet tekerni 100.000ig és ha állítasz a díszlet megjelenítésén, nos akkor egy egészen remek térkép jön létre.
Odáig még nem tekertem el sose<#idiota>

Mályki86
Nem végtelen a random gen se.A 0-0 koordinátától 10000-es sugarú körben generálja csak a "normális" pályát.Azon kívül csak a domborzatot formálja, de nincsenek növények, se épületek, stb.Viszont ellenben erőteljesen sugároz a terület, mint Navezgane határán kívül, csak random gennél tök üres ez rész.
Ez most Navezganeról szól? Random gen az végtelen ha jól tudom

Egyébként a vizes bioméban meg kihagyták a zombi,és állatspawnt véletlenül,vagy direkt?
spawning.xml-be:

Fixed added missing entity spawns for new biome
<biome name="water">
<spawn maxcount="3" respawndelay="4" time="Day" entitygroup="ZombiesAll" />
<spawn maxcount="1" respawndelay="8" time="Any" entitygroup="AnimalsAll" spawnDeadChance="0" />
</biome>

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.09. 14:18:55

Az vissza is fog jönni igérték.Iron ore-iron ingot,mint régen

Szerintem madár a sivatag kivételével minden biomba kellene. Talán a sivatagba is elférne néhány. Én ezt a fészkek mennyiségéhez gondolnám igazítani. Ahol fészkek vannak tojásokkal, madarak is kellene, hogy legyenek többen.

Én most kicseréltem a veteményes földjét az egyik oldalon,ültettem is,kiváncsi vagyok nőni fog-e? Majd a többi földet is kicserélem.

Úgy lenne reális ha mondjuk a fenyőerdőben több szarvas lenne,és medve,a városokban tyúkok,és malacok rohangálnának,mezőn több lenne a nyúl (szavannában,kevés szarvas),többi bioméban egyformán lenne.Sivatagot nem tudom elképzelni sok állattal,majd jön úgyis a kigyó,pont odavaló.

ezeket hogy lehet belőni? majd singlében tesztelem úgyis,bannerba meg berakom,más is tudja tesztelni

mégegy kérdés,a növények bugját nem lehet megoldani?,pl ha resettel a szerver,utána is nőjenek a növények,ne az ültetés napját vegye alapul.Másik meg az hogy már van többféle föld,majd kipróbálom őket,vannak különböző adottságai a földeknek külön?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.09. 13:49:46

Engedjétek meg, hogy a kb 30-50x nagyobb pálya előnyeiről regéljek.
Új stratégiai lehetőségekként komoly szigetek képződtek, az addig még nem látott Balaton méretű tavakban, vagy a Balatont is többszörösen meghaladó kis tengerekben.
Eszelősen naggyá vált minden. A hegyek is több száz méter magasak, a síkságok, a dombságok és a városok elképesztő méreteket öltöttek.
Kész erdő rengetegek találhatók.
Hetekig mehetsz egy irányba és akkor sem érsz a végére.
Az éghajlatot is megbuheráltam kissé és változatosabbá tettem, immár többször kell a meleg ruhához nyúlni.
Ironman, amit leírsz az nem hülyeség. A spawn azért aktiválódott, mert új játékos érkezéséről kapott jelet a progi és azonnal addolta a spwant, míg te napokig állhatsz abban a parcellában, territóriumban, nem fog spawnoltatni, mert tiszteletben tart. Asszem csak a kötelező spawnt addolná be, ami helyszín és beállítás fűggő.
valójában az egyik maga a config rar file, a másik meg a leírás hozzá. Szóval lustaság félegészség részemről. Legközelebb egybeteszem a kettőt. XD
Igen lehet szabályozni, én is úgy lőttem be, ahogy elképzelted.
Tegnapelőtt magától indul újra délben,gondolom a szerverszolgáltatónál volt pucolás,szóval van amikor nem mi tehetünk róla.Tegnap próbáltam az újraültetést,estig még nem fejlődött semmi se,talán az egész földet újra kéne rakni,ahol van ültetvény,érdekes amúgy belépett Sorryt,erre hirtelen megjelent vagy 4 zombi a kertben,többször volt olyan hogy valaki belép,és megjavul a spawn egyből,addig meg sehol zombilehet elsőre hülyeségnek hangzik,de tényleg így volt.
Sajnálnék most egy wipe-t,pedig jó lenne,csak bármikor lehet a szolgáltatónál is reset,szóval akkor ugyanúgy utána buggol majd minden,ha mi nem nyúlunk hozzá,Megpróbálom kicserélni a föld blokkokat,és úgyültetni
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.09. 13:06:45

Egy feltöltésbe nem tudod belerakni?