7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
A lényeg, hogy legyen alatta lévő blokkban valami. Volt olyan mikor a srác padlóba épített tábortüzet, ahol főzött és csapóajtót tett a tetejére. Az is működött és mikor fázott megvolt a padlófűtése. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem az számít, hogy legyen létra közvetlenül alatta. Szerintem a létrához illeszti.

Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.27. 12:43:55

Sziasztok a nevem Neo a játékban, ketten nyomjuk a játékot Silentkillerrel és nagyon bejön a coop. Viszont nem óckodunk több játékostól sem.Szóval ha valakinek elege van az egyedül kóborlásból és jónak találja magát csapatjáték terén azt szeretettel várjuk.Egyedül amit kívánok hogy legyen TeamSpeak3 mikrofonnal. Jelenleg egy 7 blokk széles kb 10-15 blokk mély várárkot építünk alján tüskékkel, ami után egy cobblestone falat építünk amit majd upgradelünk cementel. Híd szögecsdrótok reflektorok lesznek. Létre akarunk hozni egy bázist ami után a zombik már nem sok vizet zavarnak a falakon belül.Elvárás a TS-en kívül nincs, az sem baj ha egy óra játékidőd van.Ha úgy érzed szeretnél velünk játszani és hajlandó vagy csapattal dolgozni és a csapattal meghozni a műveleti sorrendben a döntéseket akkor ne habozz, írj itt privátot vagy akár egyből csatlakozhatsz is a TS-re, ma vagyok egész nap.TS: ts.playhosting.hu:8888 Hungarian Knights szoba és a jelszó mindenhová angel. Rajmy-t keresd odafent.
Random_
Igen ezt én is megszívtam! Mikor a horda elkezdte csapni a csapóajtót gondoltam kiütöm a legfelső létrafokot és a helyére framet teszek. Erre az ajtó beesett úgy ahogy volt...

Egyébként jártam már így, akkor egy acél csapóajtó esett rám és 1 életerőm maradt. 😛

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én meg elkezdtem ásni lefele,csapóajtót persze nem lehet tenni üres blokk tetejére,mert beesik,nem tudom ezt hogy gondolták,csak az aljára engedi.Ha van egy üres lejáratod,akkor a tetejére nem engedi rakni.Ástam lefele,váltani akartam szerszámot,egyszercsak kicsúsztam a pályáról a semmibe,mikor reloggoltam,akkor meg fél kilóméterre arrébb keltem fel

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Valaki megmondja hol lehet azt állítani akkor beállítom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tegnap előkészülve a betonelemekkel, beugrottam a kisvárosba, és szó szerint a közepére összedobtam egy kalickát. Utána körbenéztem, és realizáltam, hogy a szerszámbolt már le van rabolva. <#wilting>

A házamat otthagytam, forgéval, betonkeverővel, körülötte vagy 2000 tüskével, szükség esetén használható. Ha minden igaz, a ládákat is kinyitottam mindet, tehát ami maradt ott, abból lehet csemegézni. Bár olyan nagy értékeim nincsenek, főleg konzervek, egy stack ivóvíz (bár tó van a közelében a földúlt végén) 100-as érték körüli fegyverdarabok, meg komplett fegyverek... más nem is nagyon volt. Az igazi érték talán egyedül a forge és a keverő. Meg körbeültetve sok-sok fával.
Egyébként érdekes, hogy a szavannában találtam 3 házat, hasonlóak, mint amiben én kezdtem, de mindben volt forge már gyárilag, lent a földszeinten...

Ja, és kutyát nem láttam még, csak a hangját hallottam egy éjjel, hogy a ház mellett fennakadtak a tüskéken.

A szerveren a hullák eltűnési idején nem lehetne állítani? Az első státuszból olyan gyorsan lerohad, hogy ami éjfélkor felakad a tüskén, akkor azt reggel 4-kor már nem lehet lootolni... és van, hogy később találom meg, mire a tüsketengert végig tudom nézni ...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.27. 08:44:01

Random_
Ezt pont akkor vettem fel mikor restartoltad a szervert, ki is dobott pont építés közben, de nagy gáz nem volt, sőt még kaptam ajándékba 10 betonkockát. Az utolsó 10 amit leraktam az az épületben is megvolt és a hátizsákban is. 😛

Ma megvágom és talán kirakom a 35. napi hordát, nem szép eset, de ha már felvettem, akkor feltöltöm. 😛
Tegnap a hozzám látogató feral akit a sikoly csalt elő igazán kegyes volt hozzám és szép ajándékot hozott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Random_
Mirilis Action! a neve a felvevőnek, tört változatban fellelhető a neten.
A vágóprogramot sokat keresgéltem, végül a Windows Movie Makert választottam, mert ingyenes és a célnak pont megfelel. Lehet vele vágni, összefűzni, zenét és effektusokat alárakni. Alap szinten pont jó.

A zenékben nagyon meg voltam lőve, mert olyat nem akartam berakni amit tilt a youtube, de Z-nation videónak nagy rajongója vagyok és az általa használt zenékből válogattam. Azok szabadon felhasználhatók, próbálok újakat is felkutatni azért, hogy ne legyen egyértelmű majmolás. 😊

Ez @rva jó lett!!! Milyen mixet toltál alája?? Leirhatnád mivel veszed fel,meg azt hogy hogyan lehet gyorsított lejátszást csinálni?

Hmm jol nez ki a fan a hazak 😊

https://youtu.be/dluyXXBCP_8

Random_
Az építés folytatása videóban... elkezdtem a pilléreket felhúzni és körbe az erkélyt megcsinálni. Folyamatosan bányásztam és ment a forge, ennek köszönhetően volt olyan eset, hogy három sikoly volt. Zombimedve meg kutya spawn aztán jött is egy halál ami nagyon bosszantott.

Ma reggel felvettem a harcot a 35. napi hordával, kemény volt és nekem alig volt fegyverem. Még másnap délelőtt is vég nélkül jöttek, azután egyszer lementem utánpótlásért a bázisomba és mire feljöttem mindenki eltűnt! Csak pár sebzett feral csúszkált. Kicsit fura bug ez.

Random_
Hát én itt úgy indultam mint kezdő koromban és beástam magam a földbe. 😄 Egészen jól működött, de azért csak elkezdték csapkodni a csapóajtót. A megoldás az lett, hogy framekkel pakoltam körbe, bár nem sokat véd, de hallom ha ütik és fel tudok menni rendet rakni. A 14. napi horda egyik pillanatában egyszerűen befalaztam a lejáratot cobblestoneból. Mert annyira jöttek. Azután ástam egy vészkijáratot ami távolabb jött a felszínre és framekkel zártam le, oda nem ajtót raktam. Ha gáz lenne ott kiütöm a framet és kimenekülök.

A blokk okon szerintem ne állítsunk. A zombiknak nehezebb a dolguk, de nekünk is, főleg a kezdőknek amikor még nincs erős szerszám.

Valaki nagyvonalakban leírná a videó utolsó 35 percét? Amikor a fórumon lévő kérdésekre válaszol, mert azt már nem volt erőm végignézni. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ha ablokkok erősségét feltolnánk 150 százalékra,igy nehezebb lenne bányászni,de viszont erősebb védelem is lenne a zombikkal szemben.Mit szólnátok hozzá? Legyen 150 százalék,vagy maradjon 100 százalék? (200 is lehet akár)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.26. 15:23:12

Elküldtem,de már nem leszek ma,úgyhogy jelszókérést ide irjátok,aki tudja az válaszoljon természetesen priviben!

Hali!
Megdobhatna valaki egy jelszóval. Később lehet 3-an is jönnénk, még tanuljuk a játékot 😄. Üdv: JT
Elég sok a zombi,épitkezni is nehezen tudtam elkezdeni,állandóan megzavarnak.Egy zombi elé leraktam tüskéket,erre megjelent vagy 10 a semmiből.D Szórtam is a tüskéket rendesen,de a dagi átsétál rajtuk,meg se érzi.Félrevonulok,elcsalom őket visszamegyek,tök nyugalom,tovább rakom az alapokat,erre hallom megint jönnek a csajok,bummm,kettőt a földre tepertem,kettőnek a fejét szedtem,de ismét elkezdenek szaporodni.Úgylátszik megérzik társaik elvesztését,és erre rámspawnolnak utána.Nagyon jó helyet találtam,jobbra tó,mellettem 2 város,szép zöldövezet,de igy nem jutok előre az épitkezésben ha zavarnak.Visszavenni meg nem nagyon akarom,mert később akkor megint leshetem őket hogy nem jönnek.Talán wood logokat telepítek majd körbe,átmenetileg megoldja a gondomat.

szerk:azon gondolkoztam ez a feral beállítás miatt lehet hogy ennyi rámspawnol hirtelen

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.26. 15:08:43

Random_
Én az első táskámért mentem vissza később, mert éppen a közelében születtem újra egy halál után és emlékeztem kb merre lehet. Ami érdekes, hogy a tetemek még ott voltak le se bomlottak! Szépen ki is lootoltam őket és begyűjtöttem a táskát.

A reset előtt is láttam ilyet egy úton volt csomó hulla amelyekkel valaki végzett, de nem lootolta ki őket. Volt vagy 20-30 zombi. Én nem voltam rest és átkutattam őket. 😄

Na jól van,és pont a 7.nap éjjel elött léptem be,ismét egy halál.D

Én pl most sokat mászkáltam,és rengeteg cucc összejött,mindig lerakom egy ládába a mapon valahol az összegyüjtött cuccokat,és megjelölöm a térképen,majd egyszer valamikor visszamegyek értük.Jobb mintha 2-3 táskám odaveszne,hála istennek most csak 1 veszett oda,rögtön az első,azt is tudom hol van,ha még megvan,de nem megyek vissza érte,mert a dögök felfalnak,városban van
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.26. 12:45:59

Random_
Nagyon tetszik! Egyszer próbáltam én is a fára építeni kis házikót, de nem volt túl tartós. Lehet vele szórakozni, talán erdős területen lehet a hordát szopatni a fa koronák szintjén mozogva.

Az új épület is nagyon tetszik, a felvonóhíd is tök jó. Lehet jó kis árkot ásni a bázis köré alul tüskékkel. Nagyon adja! 😊

Jófajta dolgokat mutat be a videóban. Várjuk szeretettel az A15-öt. Addig legalább rendeződnek nálam is a dolgok, mivel jelenleg költözés alatt állok.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Feltéve, ha nem fogják erősíteni a fának az életét az pusztakézzel támadó zombik ellen. Azért lássuk be, hogy egy 30-40 centi átmérőjű élő fát egy rothadó húsú bármilyen zombilény kb. soha nem verne szét.
De hát itt azért vannak erős túlzások, lehet ezen nem akarnak változtatni...

szerk, tegnap voltam olyan láma, hogy a nehezen összegyűjtött huzalomat egy lezser mellékattintással szétszedtem a forge felületen...mire bármit is reagáltam volna, mindet szétszedte <#wilting>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.26. 08:16:13

Ide is elérkezik a fára szerelhető platform,mondjuk itt kb nulla értelme van,mert egy zombi odamegy és kiüti a fákat alólunk,menekülési célpontnak viszont kiváló lesz

Új videó jött:

Nagyon király!!

Random_
Na épül az új bázis! Azóta már továbbfejlődött egyik alkalommal rám jött 3 sikoly és még nem álltak a betonpillérek. Zombi medve, feral meg rendőr és kutya. Ott pusztultam ahol voltam. 😞 Nem értem mért kaptam annyi sikolyt, azután is ment a forge és mégse jött. Bosszantó, de már biztonságban vagyok, elkészült a ketrec sima betonból, már csak fejleszteni kell tovább.

Jó hir hogy a shutdown parancssal helyre lehet rakni a bugokat,a nap,és idő ugye megmarad, a zombihangok visszajönnek
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.06.25. 21:44:32

De csúnya.DDD

Megint ketten kértek jelszavat privátban,ennek örülök,még ma itthon vagyok,de holnap aki kéri az már csak éjjel kap tőlem.Tessék ideirni a jelszókérést!! Aki tudja az úgyis válaszol privátban!!

Random_
Belevágtam a bázisom építésébe, gondoltam keresek egy ideálisabb helyet, de mindenhol sok a zombi szóval maradok ott ahol vagyok. A közelben találtam bányát igaz víz alatt van, de elkezdtem lerekeszteni wood framekkel. Nagy meló, párszor majdnem megfulladtam. Három bejárata van a bányának egy központi tárnába vezet aminek az alját nem látom, mert tele vízzel az egész. Gondoltam a 28. napi hordát itt bekkelem ki, de aztán kiléptem a horda idejére ebédelni.

A bázisom alatt viszont találtam bányát,.így az értékes ércek beszerzéséhez már nem is kell messzire mennem, ideálisabb nem is lehetne a hely ahol letelepedtem. A terv hasonló, mint előző alkalommal, gyártom a betont és húzom fel a pilléreket. Kifejlődök a földbe ásott lyukból. Egyszer bekaptam a 14. mapi hordát amelyik be is tört a lyukba és agyoncsaptak. Azután felnéztem később és éppen egy kutyahorda vágtatott át fölöttem. Az egyik élénken érdeklődött a bejáratnál, de sikerült lecsapni.

A következő halálom ezután jött, a zombik hangja elbugolt és tevékenykedtem a lyuk körül mikor a semmiből meghaltam. Később láttam, hogy egy nagy méhecske csípett meg lesből. Eléggé felbosszantott, főleg mert a hálózsákom éppen nem volt lerakva...

Bánya víztelenítés folyamatban a víz teljesen megtelítette ezt a járatot eredetileg

Főleg 70-es pingnél,előbb üt mint kérdez.DD

Hollo én mostanában kézitusázom velük abból is szerintem a szegecsesbot a legjobb persze nem szerveren mert ott nemlehet vagyis lehet de nem ajánlott :-D
Ez a letüskézés tetszik nekem,majd én is ezt csinálom ha visszatartsam a dögöket

Nincs a játékhoz valami indítási trükk mint az ARK-hoz? Megöli az agyam a fps ugrálás, más játékoknál nincs ilyen gondom. Nincs bajnok gépem, sőt... , de a Dayz is jobb már mint a 7DtD.
Mellettem van egy kő alapú ház nem olyan messze, csak azután találtam meg, miután a sajátomba beköltöztem...egy pici tavacska is van mellettünk, már vödörrel megbővítettem kicsit. Ráadásul az én ázamban egy kész kohó is volt, a másikba még nem néztem be, mert este találtam meg, és sokan voltak...letüskéztem egy csapatot, aztán eljöttem onnan. Utoljára kisváros közelében akarok egy kisebb támaszpontot csinálni, ahonnan esetleg be lehetne merészkedni a sarki házhoz, de legyen hova visszavonulni, ha jönnek ak utyák. Két kis sziklát kötöttem össze framekkel, majd meglátjuk mire lesz elég.

Random_
Neee hordanap előtt léptél ki? 😞 Fenébe, izgi lesz elkezdeni a játékot.

Érdekes kacskaringós utak vannak,én mondjuk hiányolom a hatalmas sziklákat az alfa 9-ből,de majd valaki ezeket is megoldja talán.Emléxetek az öblvárosra a hatalmas szikla,és alatta mélyvíz,talán egyszer visszajön ha bevezetik újra a folyókat.Letelepedni nem nagyon tudok,mindenhol nyomomban vannak,sziikrányi hely alig van ahova nem jönnek,ez tényleg majd csapatmunkát igényel.Zöld terület van bőven,lehet várost építeni,mindenkinek saját házat.Városok nincsenek olyan túlzottan messze egymástól,én már kettőt is találtam közben.Van olyan város ahová lejtős út vezet végig,majd kipróbálom minibike-al az utat.D
Egy maci tisztítja elöttem az utat:

Örülök hogy egyre többen érdeklődnek DON szervere után,sajnos nem voltam itt,elnézést kérek a késői válaszért,ezért beirtam a bannerba a lehetőséget,bárki megadhatja a jelszavat priviben annak aki kéri.

Random_
Na jó ismét van egy halálom, egyszerűen nem fogytak el a zombik és tüskéztem ész nélkül aztán belefordultam a saját tüskémbe. 😛 Looser vok,

Ezután respawn és elkezdtem ásni! Csináltam magamnak egy föld alatti kis barlangot csapóajtóval és lenn tábortűz, hálózsák és harmadik napon már megvan a forge. Azért döntöttem az önálló menedék építésén, mert elegem volt a POI-ra spawnoló zompikból melyek folyton amortizálják a tüskéimet. A föld alatt kevésbé van esélyük betörni cobblestone elemekből csinálok egy akkora termet mely a cementgyártáshoz és a ládákhoz elegendő. Ha megvan a kellő alapanyag irány a bázisépítés! 😄 Azt még nem tudom hová építem.

Amúgy érdekes, hogy alapvetően már csak az út szélén lootoltam hullákat és vadásztam meg gyártottam a nyílvesszőket és már ez bevonzott két sikolyt. Szerencsére csak normál zombikat csalt elő, de eléggé berezeltem.

Ez adja a hangulatomat....
5-10 perc múlva jövök!

Random_
Nekem is az első két halálom azért lett, mert csak közel mentem a nagyvároshoz, ott már pakolja le a kutyákat... az tuti, hogy addig nem megyek be nagyvárosba míg nincs lőfegyverem vagy motorom 😄

A kisvárosokba is spawnol kutya, de rendőr nem... az azért egy fokkal kezelhetőbb.

Egyelőre nem spawnolnak eléd a dögök,egy anomália volt már,mikor meghaltam,és ujraéledtem,akkor beragadt az irányitás,és kivülről láttam magamat,de relog után megjavult ez.Remélem nem jön elő mégegyszer

Nagyon komoly!!! Kapásból 2 halálom,mert csak be akartam menni a városba.Kutyákat hallom mesziről,jöttek is,spiderek sikoltoznak,fejem felett hallom a zümmögéseket,rendőrzombik mászkálnak a város körül,nagyon kemény,be se jutok oda!! Nembaj marad igy a nehézség ahogy volt,van kihivás természetesen!! Pár kép!

Van némi plusz időm, így asszem fél óra múlva el tudok indulni haza...beugrok dinnyéért, és akkor remélhetőleg 16.00-kor tudok indulni én is. Én is örülnék, ha nem pusztulnék meg, de hát rám előszeretettel rakja a kutyákat és medvéket is <#wilting>

50 perc 1 nap

Kutyákat nem garantálom hogy megszelidülnek!!<#idiota>

Random_
Hétvégén én is leszek! Toljuk! Jólesz! 😄

Random_
Na akkor majd ha leszel én is belépek...

Gondolom első naptól indult a történet. Most nagyon nem akarok meghalni! 😄