7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alfa 1 óta! nemrég szüntették meg a rönkös kivágást

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

" Pl egy 20 méteres fenyőfánál, kb 14-16db 1méteres farönköt lehet kitermelni, míg a tölgynél pl akár 20at is, mivel az eleve más alakzatban nő így az öles vastag törzsrészei is ennek arányában növekszik."

ez egy korábbi verzióban is igy volt,sőt más színe is volt a rönköknek,kár volt kivenniük,ez a rust-os módszer ami most van eléggé szokatlan

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok! Bár tudom, hogy mind rühellitek a modokat, azok közül is az enyémet, de azért boldogan közlöm, hogy sikerült immár elkészítenem egy olyan favágási avagy föld kitermelési verziót, amikor is. A wood mint olyan egyfajta aprófa, tűzifa ként forgácsolódik le a kivágásra szánt szálfákból esetleg egyéb fa alkatrészekből.
Ellenben a háncsos farönk a fák méretéhez igazítva méteres rönkökként lehet kitermelni. Pl egy 20 méteres fenyőfánál, kb 14-16db 1méteres farönköt lehet kitermelni, míg a tölgynél pl akár 20at is, mivel az eleve más alakzatban nő így az öles vastag törzsrészei is ennek arányában növekszik.
Továbbá újjításként szolgál az is, hogy a leszurkálható 6-8 darabból álló fakarók is a fák termelésekor keletkeznek mérettől és fajtától függően. Mert ugye zúzalék fából, nehezen lehet kb 1,5 méteres karókat nyerni. Szóval realizáltam végre ezt is. A vastagabb ágakból pedig woodpole-t nyerhetünk, mert ugye az is egy elég speciális méretű szükséglettel bíró alkatrész.
A föld is rengeteg lehetőséget rejt immár. tervben van a giliszta és a szöcske, béka fogdosása, bár ez ellen még mindig lázad a program.
Szóval csak ennyit akartam, hogy elújságoljam boldogságomat!
Finomítottam a beállításokon. Elérhetővé tettem a klán létrehozást is. A privát slot azt hiszem megoldható. Ha sokan leszünk akkor érdemes lehet lefoglalni slotot saját részre.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Gilmoor
...nem értem, hogy miért nincs még lángszóró a játékban... túl nyilvánvaló?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

FerencHuN
De ezek csak tervek lesznek még ötletek sztem

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

FerencHuN
Amennyire lehetséges 3 vagy több biom határára gondoltuk a várost. Középre gondoltam 1főépületet raktárnak meg minden másnak. Köré a parcellákat azokon kívül pedig a falat. Egyenlőre 4-5 parcellát gondoltam majd aztán szükség szerint lehet bővíteni.

Random_
Vééégre!

A kolóniát kell építenünk! Ferenc kitanulta az acélt és a betont. Én a quality joe-ra mentem rá meg a tool smithingre. Vannak ötleteink, egész jó környéken vagyunk többféle biom is elérhető a közelben, van bánya víz és kicsi település pár utcával amit akár el is túrhatunk.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na akkor végre van már gépem is. A nem hivatalos javítási csomag is felkerült a szerverre. Hamarosan én is jelen leszek a szerveren.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Pedig én bennt se vagyok<#idiota>

Majdnem beléptem Dragscorp szerverre, de tele van ...

Köszöntem a jelszót, fent találkozunk 😉
Hali! Küldtem privit.Ha módositott szerverre akarsz menni akkor ROCCOét válaszd rengeteg új prefab van a mapon,ha viszont ugyanazon beállitásokkal akarsz menni,mint DON-ál volt,akkor Dragscorp szerverére gyere.Felül vannak az elérhetőségek a magyar szerverekre kattints!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.15. 18:16:49

Ejha, amint látom történtek változástok míg nem voltam. Vissza-vissza olvasgattam a történéseket, valaki röviden össze tudná foglalni, hogy mi történt és milyen szerverek vannak, illetve azok jelszavait eltudná küldeni? Mennék játszani, mindegy hova de mennék, amit eddig elértem nem számít, szeretek nulláról indulni 😊
Random_
Elvileg minden motoros bugot megoldottak ami ilyen eltűnős

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Rocco szerverén az aktuális központunk S0 E1747
Aki akar csatlakozni a kolónia építéséhez itt talál minket.

Szokott még beesni a motor a pálya alá menet közben?

FerencHuN
10 perc és fenn vagyok

Random_
Bár a szerver behalt, azért nekem még van pár részre való anyagom melyeket egy ideig még postolgatni fogok...

Random_
Lehet bevárlak, ha más nem jön és akkor együtt folytatjuk a melót. Ha jön más, akkor belépek korábban és odakalauzolom a bázisunkhoz.

FerencHuN
Reggel alszok de terveim szerint kora délután fent leszek.

Random_
Oks várunk, én ma tudok lenni a hétvége bizonytalan. Ma viszont jó sokat leszek, remélem nem egyedül mert azért lassan jön a 7. nap. 😊

Elküldtem neked is a jelszót.

Vasárnap én is csatlakozom, kíváncsi vagyok!
FerencHuN
Jól hangzik 😊

A szokásos prefab csomag van telepítve a szerverre. Ezt leírtam a rövid áttekintőbe is.

A csomag 496 db egyedi (gyáriakkal együtt) épületet, építményt tartalmaz ami lehet föld alatti bunker, alagút, metró vagy rakétakilövő állomás, McDonalds, hobbitház, mozi, a TWD-ből is ismert börtön, stb. Nagyon sok egyedi prefab van a csomagban. Ezt lassan 1,5 éve fejlesztik, válogatják a közösség által készített prefabokat és javítják időről időre. Ezzel teljesedik ki igazán a RandomGen ereje leginkább. A gyári prefab lista még mindig elég kurta, bár néha be bekerül egy egy új prefab időnként.

Amit még tervezek felrakni az a nem hivatalos javítási csomag, ami a közösség által talált hibák javításait tartalmazza, ajánlott a használata. Ebbe én is szoktam beküldeni ezt azt, amikor beletúrom magam a játekba.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.14. 20:01:27

FerencHuN
Nekem is az eddigi legjobb mappom volt az előző.

Random_
Voltak elemek melyekben felülmúltam a korábbi bázist, de amúgy régen láttad. Szóval az nem mérvadó.

Az új közösségi településen teljesen más stílust lehet kiépíteni. Egy nagy masszív közös védelmi rendszerrel és azon belül szép egyedi épületekkel. Már most csomó ihletet kaptam a kezdőházunk kapcsán.

Mályki86
Egyenlőre puhatolózok.Melyik úriember érdemli ki, hogy csatlakozzak a szerverére. 😛 😄

Meg amúgy is a szokásos 3 napos gyász időszakom töltöm.

De neked nem is ez volt a fő műved (láttam).Ha mégis akkor szomorú lennék... 😄
Random_
Na ne kérdezősködj, hanem egyeztess Roccoval meg velünk és irány a szerver melózni! Kellenek a rutionos jómunkás emberek! Az utolsó bázisodat elnézve itt hatalmas dolgokra leszel hivatott! 😄

Tudom milyen szar elveszíteni a fő műved, én is éjjel fejben még azt terveztem ma mit fogok csinálni a víz alatti bázisomon és most meg kuka az egész.

Mályki86
Melyik szerver?Rocco-é?Ott lesz a város, ahol ti vagytok, vagy hogy lesz ez?
Random_
Bárki bebútorozhat hozzánk, viszont bármit is végezne a házon előtte egyeztessünk!
Koordinátát tekintve keletre vagyunk a 0,0 koordinátától olyan 21xx koordináta egység környékén szavannában. Tőlünk nyugatra van egy tó és egy észak-déli irányú út melyről egy kavicsos út vezet be a házhoz.. Pontos koordinátát nem tudok mondani, mert nem jegyeztem meg

Random_
Ferenccel nekivágtunk a közösségünk építéséhez. Egy egész jó helyet találtunk, van közelben víz pár házas települést valami mod lehet a szerón, mert eddig nem találtunk csak a megszokottól eltérő házakat.

Harmadik napon összejött minden a forgehoz és elkezdtem ásni a pincét. Az éjszaka eléggé kalandos lett hajnal felé, mert bár tüskék voltak körben a fürgébb zombik átszaladtak és egyenesen felrohantak a tetőre Ferenc meg éppen cigizett a földszinten. 😄 Azért én a tetőn pár kör után leszednem a támadót. Van már nyílpuska, minibike, rövid sörétes receptünk, szóval alakul a buli...

Aki belép azt arra kérnénk, hogy figyelje a napokat és ne a hordát megelőző napon lépjen le vagy órákban, mert csak azokkal fog kicseszni aki utána belép.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dragscorp dönt,ő bérli a szervert.De ha fel lesz rakva a mod,akkor én távozom,mert nem támogatom,nekem jó ez a kis változtatás ami van.Leszarom hogy 2-3 méterről ütnek,nem veszem komolyan,csak játszani szeretnék,és időt tölteni vele.(attól még szétbasz az ideg.D)

Az előző szavazás eredménye.Köszönjük a szavazatokat!
Tehát az volt a kérdés hogy:

Ki támogatja azt hogy a játékban legyen végleges halál? Tehát vesszen oda még a karakter is minden tulajdonságával,elhalálozás esetén.

Re! Szenvedj csak testvérem, engem egy teleporter medve ütött agyon vagy 3-4 méterről egy ház sarka mögött állva. Cool
Majd ha kell a módosított, korrigált, helyreigazított config, csak szólj, addig meg csak basszonszét az ideg, ahogy említetted. Én is így éreztem magam a medve támadás után. Nagyon jó ez a normal cucc!
Már elküldtem!

kérhetnék jelszót rokko7 vagyok kőszi
Utoljára szerkesztette: robocoop77, 2016.07.14. 15:08:17
FerencHuN
Csatlakoztam Randomhoz és Roccohoz. felmérjük a terepet 😊

Én is kérnék jelszót, bár lehet ma egy percet nem leszek, romokban áll a konyha, meg edzésre is kéne menni...

A feleségem huga szokott ilyesmiket kitalálni. 12 évvel korábban egy szerepjáték karakter kreálásánál:
Xlka, na kereszteld el a nevét a karidnak. Hosszas gondolkodást követően. Tök, vagy inkább fazék... no comment. Síkítva menekültem kutyát sétáltatni inkább.
Vagány mi! 😛
Na állítottam rajta még, srácok. Ez most olyan gyorsan jött, hogy nem tudtam mindent végignézni, majd menet közben! 😊
<#idiota>

Hát gyerekek, sok jelszóval találkoztam már életemben, de ilyen kacifántos, ilyen obcén, már már pajzán jelszavat még nem láttam. Nem tudom, mi járhatott a kitalálója buksiában, de ezt tutira senki nem találja ki.
Na megálljatok zombik, jövök, kemény 3napra.
Infrath
sztem
claim durability :7
block durability: 100
cheat mode: false
legyen..
(ez volt a régin)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.07.14. 14:47:40

https://www.twitch.tv/infrath

Már elküldtem.Ha valamit észrevettek irjátok nyugodtan,olvassa Drag is a fórumot

Ja az nekem is kéne!
Infrath
hm érdekes lesz
iron dobj meg egy jelszóval pls 😊

https://www.twitch.tv/infrath

Hallod ironman, van itt egy tökjó mod Centurio 3.0 néven, toljátok fel azt! XD