7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig én az íjászatot szeretem.Most ott tartok hogy crossbow-al egy lövés is elég.Annak idején alapból így volt,egy lövéssel le lehetett őket teríteni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
A bontókalapáccsal kiütheted a falakat Most a bontókalapácsnak inkább zombik ellen van sebző értéke.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Tényleg egy kard az tök jó lenne!

Amúgy arról olvastam, hogy lesz majd pár új animáció és talán lesz olyan, hogy lesből egyenesen fejbe szúrhatod a zombit. Az alpha 16-ban jönnek a sleeper zombik melyek elsőre úgy néznek ki, mint egy tetem, de ha zajt csapsz felébredhet és rád támad. Szeretnék, ha a házban lootolás közben is lenne egy kis rettegés. Nem minden hulla hulla, némelyik lehet zombi...

Azt is felvetették a fórumon, hogy nem csak éjszaka futnának zombik, hanem akkor is, ha sötét házban vannak. Régen pl. szerintem sötétben spawnoltak barlangba is zombik, mint minecraftban.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az újabb animációkat majd utána fogják felvenni,ha kijön az alfa15,ezt irta nekünk Random korábban.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
épület bontás? fejtsd ki kérlek
szét szerelhető block-ok amik több nyersanyagokat eredményez, mintha szét ütném őket?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.06. 11:36:37

https://www.twitch.tv/infrath

Random_
Na én utálok tollat gyűjteni! Emlékeztek mikor még egy tollból öt nyílvessző lett. És mekkora lázadás lett miután ezen változtattak? 😄
Mivel én utálok tollat gyűjteni, ezért amikor lehet bunkóval ütöm a zombikat. A nőket már szinte az elejétől lehet csak jó ritmus kell hozzá és alacsony ping. 😊

A férfi zombik pl. a kapkodó idegbeteg meg a kövér amit nehéz bunkóval lecsapni, mert egyik a kezével kivédheti a másik meg hátraszegi a fejét és nehéz fejen találni. A bunkónál fontos, hogy fejen csapd, minden más ütés csak kárba megy.

Infrath
én egyébként több animációt várok vagy található fegyvert esetleg, persze így is jó ahogy van 😄
de mekkora op lenne már ha lenne egy kínai stílusú templom belépek és ott egy katana 😄
különböző kor hű építmények meg stílus
mekkora királyság lenne az is ha pl. az ütő fegyvert felhúzod jobb klikkel majd egy oldal suhíntás
tiszta baseball... sigh

Random_
A fejsze inkább favágásra való. Az egyes szerszámoknak kétféle sebzése van. Egyik a zombikra és egyéb élőlényekre számított a másik a blokkokra. A fejsze, csákány inkább bontó szerszám. Zombik ellen a bunkós botok jók, melyeket a fegyver kategóriában találsz. Sima fa bunkó, és szöges bunkó meg a társai.

Ami számomra több száz óra játék utáni felfedezés és Infrathnak köszönhetem, hogy a falbontó kalapács mennyire jó zombik ellen! Nagyobb a sebzése, mint a szöges bunkónak és bár nincs mellékhatása (vérzés, kábítás) de kit is érdekel, ha egy csapással leütöd a fejét. 😄
Ja és ehhez kapcsolódó új képesség, amit lehet fejleszteni, hogy épület bontásra is használhatod Alpha15-ben, ha költesz rá skill pontot.

Ezért mondtam már korábban is hogy együtt maradjunk majd az új mapon.Igaz nem tudom mikor jön ki,jó lenne már ma tolni,erre még kevés esély van rá.

Infrath
a tudás hatalom dagohun

amikor a játékba belépsz "tab" gomb és elő ugrik a craft menü
na már most ott van egy weapon fül

ja és mikor kezded a játékot kapsz jobb fölső sarokba egy quest sort is.. érdemes végig csinálni.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.06. 11:27:48

Random_
Ezt most is megteheted, csak tényleg össze kell beszélni. A játék a PvE-t szeretné támogatni és nem elmenni PvP irányba.
Nekem pl. egyik legjobb játékom Ferenccel volt mikor közösen költöztünk be egy kisvárosba. Én rámentem a Quality Joe-ra ő meg a bányászatra, szerszámokra. Gyártott nekem acél szerszámot én meg lootoláskor nyitottam a széfeket, mert jobb minőségű cuccokat találtam.

Szerintem ebben a játékban a 2-3 fős közösségek a reálisak. A túl nagy csapatoknál nehéz összedolgozni és megoldani, hogy közösen fejlődjenek. Gondoltam arra is, hogy indítanék Alpha 15-el egy olyan videósorozatot ami nem dedikált szerveren menne. Ahol csak ketten hárman játszunk és mindig egyszerre lépünk fel. Nagyon már az is, mint egy dedikált szerver, ahol lehet a lakótársakkal nem futsz össze hetekig, mert más ritmusban játszotok.

Random_
Hát azért nagyon sok új dolog van amit én várok. A 10x-es látótávolság nagyon király, új zombik, új hordák, új épületek, új képességek, kereskedés. Új építőelemek (csapóhíd, kétszárnyú kapu, járdák, lépcsők, akár sarkokon is, új tetőelemek, lőrés)
Pénz, arany, ezüst és gyémánt. Kémiai állomás átdolgozott munkapad, elemek kombinálása jobb elemekké. Automaták melyekből árulhatod a cuccod. Új random gen, nem csak vízszintes városok, táblák melyekre írhatsz szöveget. Lehet apróságok, de ezek mögött van meló és nekem mind nagyon tetszik.

Én igen, használtam sokszor <#nyes>
És a legtöbbször én sétáltam bele <#szomoru1>

közelharcra a bunkó, de az elején tökmindegy, mindegyik gyenge... Én nem szerettem a zúzófegyvert, inkább mindig íjjal közelharcoltam, mert a nyílvessző kraftolás jól fejlesztette a fegyvert (íjjat) is. Ha eldőlt a zombi, akkor is inkább mellélépve a földön fejbelőttem nyíllal. Tollat meg viszonylag jól lehet szedni, kő is akad...
Később meg gyúrjatok a hosszúcsövű sörétes puskára, gyűjtsétek a papírt nagyon!
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.09.06. 11:20:45

Látom semmi változás mostanában. Ha lesz 15-ös verzsön, majd természetesen kíváncsi leszek rá. Addig meg tolom tovább a gyerekekkel a minecraftot... . Döbbenet, hogy most jövök rá, mennyire hangulatos az a játék is <#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.09.06. 11:15:33

Közel harci fegyver gyanánt mit ajánlotok? Mert még a tűzoltó fejsze se az igazi. Amilyen robusztusan néz ki nem igazán szakítja szét őket.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Az alap kasztok bevezetése szerintem tök jó ötlet,csapatban mutatja meg igazán az értelmét.Az egyik a gyógyításra rak kezdéskor,a másik az íjászatra,harmadik a közelharcra,negyedik a bombakészítésre,ötödik a lootolásra...stb.Akkor egy erős csapat vág neki a felfedezésnek,kiegészítve egymást.D

Random_
A DLC dolgot belengették és ezen sokszor témáznak. Szerintem az még távoli és biztos olyan tartalom lesz benne ami megéri az árát.

Az aknák hasznosak és most lehet még hasznosabbak lesznek, mert a tüskéket gyengítették. Én mindig összeszedem az aknákat a katonai bázisok környékén. Ha pl. egy nagyobb csoport zombit összegyűjtesz és szépen hátrálva pakolod le, akkor jól belesétálnak. Bázis védelmére még nem használtam.

Random_
A zombi kill után járó xp az tuti a többi amit írtam csak ötletek. Szerintem az XP rendszer folyamatosan fog alakulni a játékosok visszajelzései és a tesztek alapján. Ahogy az árak is ki fognak alakulni a kereskedőknél.

Madmole szerintem már jóval előrébb jár gondolatban a játékot tekintve. Van egy elképzelésük és ezeken dolgoznak. Ami nekünk most újdonság lesz az olyan amit már lefejlesztettek és véglegesítettek. Megerősítette ő is, hogy csomó dolgot fejlesztenek ami csak azért nem került be az Alphába, mert nincs befejezve. Szóval a felszín amit most látunk és a tényleges fejlesztés között nagy különbség van. Ő mint fejlesztő lehet már tökre elfelejtette, hogy mikor szüntették meg a wc-ből víz nyerését. Nem játszik gyakran sajnos főleg nem random genen és multiban. Pedig igazán szerintem sok hiba ott jön ki ami miatt emberek problémáznak.

Elég nehéz lehet neki a sok problémázást és a türelmetlenkedők bejegyzéseit olvasni, de jól állja a sarat.

Igen,sajnos felvetették mint későbbi ötlet a fizetős DLC,volt is belőle vita a fórumon,de hála istennek csak későbbi ötlet lesz,gondolom ha kijön a teljes játék (ami nem mostanában lesz).Az ARK Survival Evolved sem készült még el,máris van fizetős DLC-je,pedig nem kényszerülnek rá,mert nagyon jók az eladások,és van már hozzá 2 ingyenes map is.

Én inkább az építkezés,craftolás dolgot szeretem benne,természetesen legyen kihívás,pl a Forestben a jó cuccok a barlangok alján van,igen meg kell érte küzdeni a mutánsokkal,valami ilyesmit is be kéne vezetni itt,pl barlangokban elrejteni ládákat,jó kis lila cuccért,átverekedni magunkat zombik seregén hogy megszerezzük a láda tartalmát.Lehetnének olyan helyek is ahol le vannak zárva a blokkok,és semmi segítséget nem tudunk igénybe venni,pl lerakni wood frameket,meg ilyesmi,még szétütni se lehessen a blokkokat,és úgy eljutni egy titkos helyre.Jó lett volna zombi boss-ok is,akik valami fontos területet védenek.Ötlet van rengeteg,csak olyan mintha meg se hallanák,vagy nem tudom kik ülnek ott még a 3 górén kívül.Ez az alfa15 nem is olyan nagy durranás mint ahogy hájpolják,egyedül a kereskedés bevezetése ami új.A distant terrain már régebben is működött,elég messzire el lehetett látni még az Unity 4-es verzióban,aki tudja emlékszik rá.

köszi a tanácsokat. Remélem bele rázódunk. Ne már ebben is fizetős DLC, mikor még meg sem jelent.
Egyébként az aknák jók érdemes velük később foglalkozni?

Ebből is látszik hogy szinte alig tesztelték a játékot,nem tudom ha én elkezdek egy projektet,és magamévá tudom,akkor foglalkozom is vele.Itt bukik ki az egész,és még közzé is meri tenni,hát én szégyellném magam az biztos a helyébe,alapvető dolgokat nem ismer,vagy legalább ne égetné be magát ennyire,ezek után a rajongók fele nem fog hinni neki,hiába csinál ilyen Q meg A videókat,üres igéretek maradnak.Sok dolgot átcsúsztatnak az alfa 16-ba,nem kellett volna,gondolom fogy a lóvé,levegőben lóg a fizetős dlc ötlete,szerintem már el is döntötték ezt.

Infrath
én tény el voltam pár éjszakát lent mert nem akarok használhatatlan eszközökkel csámborogni olyan rossz hogy ott egy széf és nem tudom kinyitni vagy örökké valóságig tart
de ha ez mind igaz amit írtál sztem így első ránézésre sztem tök jó lesz
bár a kezdéskor választhatok dolgot még nem értem remélem ebből később nem lesz hátrány..
xp kapás zombiktól és amilyen berket fejlesztek arra költhettek sztem non jó
(arról nem is beszélve hogy én az elején frankón azt hittem ez van ... 😄 de persze az első pont rakás után vágtam 😞 nem...)

kiváncsi leszek erre
most komolyan mondjátok meg ki az aki kihuzta a késelést meg az archery-t max ra?
remélem ezzel a rendszerrel könnyebb lesz és jobb

amikor a wc hez ment én is így kb o.o

ja és én is elég sok károkást akartam írni arról milyen béna madmole
nem hiszem hogy az ilyen dolgokat elfelejti az ember ha eleget játszik.. (fejlesztő!)

annyi mindent keress kutat nem lát stb.
látszik hogy a házak struktúráját sem ismeri
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.06. 10:41:48

Random_
Téptem a hajam mikor háromszor is benézett a házba ahová rejtette a cuccát, mégse nézett be a hűtőszekrénybe. 😄 Ott téptem a hajam, hogy mért nem fordul balra és ott lenne a konyha... Ha nem balfaszkodja el, akkor már második éjszakára lett volna forge szerintem.

Azért kezd belerázódni a játékba, de meglepő milyen dolgokba fut bele. Pl. a wc-ből akar vizet venni, mikor azt kiszedték korábban. Mint fejlesztő neki ezt tudnia kellene. Mellesleg sérelmezem is, mert nagyon jó ötlet volt a wc-ből víz nyerés... olykor azért császkálok sokat, hogy vizet találjak. Lehet persze ezt pozitívan is értelmezni, mert legalább felfedezek és nem ülök a seggemen.

Random_
A hivatalos fórumon épp azon megy a vita, hogy mennyire helyes a tömeggyártás azért, hogy az ember fejlessze a képességeit. A fejlesztők teljesen ellenzik a tömeggyártást és próbálnak több eszközt is ez ellen felvonultatni. A probléma egyik fele, hogy a tömegesen gyártott balták és fa bunkók nagyon megterhelik a szervert. Másik probléma, hogy aránytalanságot eredményez a klasszikus módon játszó játékosokkal szemben, akik csak akkor gyártanak új eszközt, ha a régi tönkrement. Tény, hogy baltából én is szoktam egy-két ládával legyártani, mert egyszerűen örökkévalóság kivágni egy fát barna fejszével. A fejlesztők azonban szeretnék a barlangokból kihozni a játékosokat.

A fejlesztők ezért vezetik be most a zombi gyilkolás után kapható xp-t. Továbbá az XP alapján kapható zombi hordát és azt, hogy mindenki kap hordát.

Egy játékos írta a fórumon, hogy neki az a célja, hogy 7. napra 80-as szintre kihúzza a karakterét és neki onnan indul a játék. Ez persze teljesen felrobbantotta a fórumot. Sokan nem értik mi a játék abban, hogy baltákat, fa bunkókat meg ruhákat craftol valaki éjszakákon át és nem mozdul ki. Nem találkozik más játékosokkal, nincs élet a felszínen. A hordákat is ki lehet bekkelni a föld alatt...

Az elméletük az, hogy az új horda rendszerrel hiába lesz valaki 80-as szintű a 7. napra, ha olyan hordát kap a nyakába amihez nincs megfelelő fegyvere. Mert neki teljesen más lesz a 7. napi horda, mint annak aki császkál lootolgat és 7. napra elér egy 10-es szintet. Én örülök ennek, mert én jobb szeretek aktívan felfedezni és zombikat gyilkolni nappal és építkezni meg bányászni éjjel. Sokszor néztem szerveren a többi játékos statisztikáját és nem tudtam elképzelni hogy a fenébe előznek meg szintben mikor töredékét ölték meg a zombiknak és időben is később csatlakoztak a szerverre. Sikertelennek és bénának érzem magam.

A vita vége az lett, hogy minden ember mást szeret a játékban. Van aki gyilkolni szeret és neki az a célja, hogy minél korábban legyen magas szintű és azután csak ölni akar. Van aki szeret építkezni és neki ez a fontos. Mások szeretnek felfedezni és vándorolni. Én már több stílusban is játszottam és mindnek megvan a maga izgalma. A lényeg, hogy mindenre van lehetőség és nem hiszem, hogy sok játékba öltem bele életem során ennyi órát, mint ebbe.

Amit még felvetettek az a kasztok létrehozása, hogy induláskor tudjunk alap képességeket felvenni. Mint egy valós személy, lenne egy alap foglalkozás és ennek megfelelő képesség. Továbbá egy másodlagos hobby ami másodlagos képességet ad. Szerintem ez jó ötlet, mert pl. multiban is tök jól lehetne egy csapatot kialakítani. Vagy a játékos a stílusának megfelelően indíthatna.

A másik öltet az ami nekem szintén tetszik, hogy amilyen képességet űzöl többségben olyan képességre tudsz felhasználható pontot pakolni. Tehát, ha te nekiállsz gyártani eszközöket baltát, bunkót akkor azokból kapott pontokat a gyártás képességekre költheted csak. Ha leállsz harcolni, akkor az abból kapott pontokat a harc képességekre költheted. Ha építesz, akkor az építészhez kapcsolódó képességeket fejlesztheted. Szerintem ez elég korrekt.

Nektek mi a véleményetek erről? Tudom, hogy itt eltérő stílusban játszunk és minden oldal képviselteti magát.

Random_
7. napi hordát több módon is át lehet vészelni. Én általában próbálok keresni egy kő falú házat, mert az masszívabb, mint egy fa épület. Sok településen van többszintes kő épület melynek a földszinti ablakait be lehet falazni. Találhattok üzleteket melyek tetejére felmehettek, csak a létra tetejét kell eltorlaszolni vagy az alsó létrafokokat leütni.
Van olyan zombi ami fel tud mászni a falakon, ezért arra ügyelni kell. Egy többszintes kő épület lehet jobb, mert tetőn is elbújhattok, de a ház egyik emeletén is.

Másik lehetőség, hogy leástok a földbe egy üreget és ott rejtőztök el. Ami fontos, hogy a feljáratot lehet megtalálják és elkezdik áttörni. Jártam már úgy, hogy a horda betörte a csapóajtót és a felszínre vezető létrán harcoltam egész éjszaka. Jó, ha van egy vészkijárat távolabb, ahol elmenekülhettek vagy zsiliprendszer több ajtóval ahová beljebb húzódhattok.

Felhasználhattok természetes barlangokat, ha azok bejáratát lezárjátok. Így kevesebbet kell ásni és egy barlangnak több kijárata is lehet. A zsilipelés fontos, azaz ha külső réteget áttörik legyen egy újabb ami megakasztja őket. Továbbá a zombik előszeretettel támadnak ajtókat. Egy trükk, hogy az ajtó elé építetek fából falat amit másnap reggel elbonthattok mikor már nem futnak és le lehet merészkedni. Én mindig kerülöm az ajtókat, inkább felugrálok wood frameken, de az ajtókat hanyagolom.

Van előre épített föld alatti bunker is aminek lejárata egy kis fa viskóból vezet, mögötte udvar van kerítéssel és közvilágítás az udvaron. Ha ilyet találtok az is jó hordák túlélésére, mert van egy szellőző járat mely vészkijáratnak használható. A fa viskót meg lehet erősíteni, nem kell nulláról építkeznetek.

Egy éjszakán át nem tudtok menekülni a horda elől, mert elfogy a stamina és beérnek a zombik. Amit nem írtam azt Infrath érintette, javítás fontos része a túlélésnek. Legyen alapanyagotok a javításhoz.

Mikor még kevés rutinom volt akkor csak elbújtam ház tetején és másnap reggel lementem és elkezdtem lelőni a zombikat mikor már nem futottak. Most már próbálom felvenni a harcot és olyan falat építeni amin keresztül tudok védekezni, de ki is tudom lootolni őket. Youtube-on van sok videó ahonnan én rengeteget tanultam, de érdemes próbálkozni és tesztelgetni. A játékban rengeteg mód van a túlélésre, ezért is jó.

Az Alpha15-ben változnak a hordák. Ott egy szerveren mindenki kap hordát és nem csak egy kiszemelt személy. A horda mérete pedig a játékos szintjétől függ. Aki magasabb szinten van az nagyobb hordát kap.

Random_
Az a kukorica amit egyet ad az a vadon található kukorica aminek nincs olyan bőséges termése. Ha elveted a magot kapált földbe többet ad az onnan kifejlődő kukorica. Ha még trágyával is kezeled a veteményt, akkor még többet fog teremni. Pontos számokra most nem emlékszem, de egyik videóban beszélt róla.

Infrath
a zombik és a játékosok mindent szét ütnek.
olyan nincs hogy jönnek és te egyhelyben túl éled
vagy harcolsz és javítgatsz
vagy elbújsz
(persze az egyik mindig átmehet a másikba 😊 )

Infrath
harc: bevárod őket, a 7 . napi horda fal mögül is észlel simán rátok mennek ilyenkor érdemes 2. emeletre felmenni és leütni legalább az alsó létrát maradjatok egyhelyben mert akkor csak alattatok gyűlnek össze és nem tén feregnek összevissza a zozok így remélhetőleg nem dől össze a ház
minél több idő telik el annál keményebb a hetedik napi horda
tehát a 7 nap low
a 49. nap very high 😊 ( kemyényebb több)
és a ciklus utána kezdödik elölről
vannak építő elemek amik mögül lehet őket ütni , pillar 50 pl
fán könnyen át mennek a zombik
Wood spike-ot ne sajnáld legyen rendesen (bár ez változik a hamarosan kijövő 15 ös verzióban, gyengébb lesz és lassít)

elkerülni: leások legalább 30 kockát+2 vagy 3 attól függ mekkora térben akarsz mozogni
bár én 50 et szoktam (elevation: -57 a pálya alja, ha "m" nyomsz lent kiírja) ott ás ahol érdemes 😊
van egy adott ház ahol elbújsz a sarkától mondjuk 10-20 méterrel távolabb vársz! , mikor 22:00 üt az óra elkezdesz sprintelni be a házba és föl az emeletre 😊
sztem kicsi az esély hogy pont amerre futsz oda spawnlonak...
és így elméletileg oda megy a horda ahol 22:00 kor kb voltál
persze néha taláb csúszik a horda és 10 mp talán
nem sokszor

az sem biztos hozzátok mennek

a fal építéskor figyelni kell arra, vagy hogy milyen épület tetején vagy, hogy véd e vmi a mászó zombiktól is
egy teljesen függőleges sík falon felmásznak..

hű nem hinném hogy mindent leírtam majd a többiek 😊

Infrath
először is terveztek velük küzdeni vagy sem?

Üdv!

Megvettük az asszonnyal a játékot. Egyenlőre very lámán nyomjuk hogy ismerkedjünk vele. Kérdésem a köv..: A 7. nap mennyire erős a horda támadás, és több hullám van? Saját bázist kell építeni vagy fussunk míg bírjuk, vagy egy jól kinéző házat kell megerősíteni?
Előre is köszi a válaszokat.

Infrath
ez a ráközelités célzáskor dolog nem értem miért jobb? omg
érdekes lest ez az 1 golden rod, 1 kukorica, 3 áfonya adnak majd, ezek..
lesz ebből kert egyáltalán?

El van egyedül is Madmole:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.06. 01:24:30

Elcseszik a szabimat!<#idiota>

Random_
Ha jól számolom kedd hajnalban lesz a következő live olyan 4-5 óra magasságában. Szóval aki szeretne élőben izgulni miként alakul Madmole és Pocketninja újabb kalandja az holnap hajnalban legyen online. (Ha mégis tévednék, akkor bocsesz! 😄)

Random_
Igen még emlékszem Alpha12-ben is voltak ilyenek és mikor siettél haza nem mindig tudtál egyenesen haladni, mert voltak meredek sziklafalak. Volt egy bázisom ami egy hegytetőn volt melynek egyik oldaláról lehetett csak feljutni. Látványra sokkal izgalmasabb volt, mint a mostani random gen.

Ahogy látjátok,meg aki emlékszik rá,igenis voltak hatalmas hegyek,és sziklák anno,és a zombik le is zuhantak róla,volt olyan hogy mellettem csapódott a földbe,imádtam mikor potyogtak lefele.Kár volt hozzányúlni a random genhez.Szerintem az alfa 10-ben volt a legjobb.Aki meg akarja nézni az a bétáknál elérheti az alfa 10.4-et steamen belül.Ezért a pályáért egy egész sziklatömböt robbantottam ki hogy elférjen.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.05. 16:36:00

A stadion amit építettem 10.4-ben:

Juj mit találtam! Legjobb váram volt!! Alfa 10.1.

Alfa 10.4

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.05. 16:26:31

Focista zombi.DDD Olyant élőben is tudok nézni.Amúgy én már egyszer építettem stadiont,mindjárt elő is keresem róla a képet

Random_
A kilencedik napnál hagyták abba. Pocketninja stream legalábbis ott maradt abba. Túlélte Madmole kivételesen, jól látszódtak a hullámok amiben támadtak.

A videóban azt mondja amit ma rakott ki, hogy a héten lehet lesz experimental.

Videóból az derült még ki, hogy az új épületek kilencven százalékban lesznek random genen. Kivétel indián romok, foci stadion. Azok nagy épületek és nem biztos, hogy randomba befér.

9 új uma zombi lesz, de ezek egy része hely specifikus. Pl a focista zombi. A céljuk az volt, hogy a kövér zombi és a feral közé kerüljön nehézségben még pár példány.

NEM!
Annyi info van,ha eljutnak játékban a 7.napig,és nem lesz bug,akkor kiadják,ma játszák le a 7.napot,és még volt benne bug,pl nem jól jelezte ki az éhséget,és szomjúságot

Nem lehet tudni semmit sem a megjelenésről?
Random_

Random_
Őt érdemes követni, mert azonnal kapsz értesítést, ha indít live-ot. Előbb felkerülnek a videó, mint Madmole felvételei.

Random_
A térkép nyilvános és spawnoláskor tudom hol vagyok. Ha nagyon lelkiismeretes vagyok első pár napban a fontos üzleteket kiloottolom és a többiek várhatnak 30 napig.

Nincs olyan nagyváros, mint random genben ahol lenne több üzlet, ahogy Ironman mondta. Ismert minden, nincs meg a felfedezés izgalma.

Nem az elbújás a lényege, ha akarok el tudok bújni tök könnyedén Nevezganén. Az a baj, hogy lelakják az emberek gyorsan. Szétkapják az autóroncsokat stb... Ja, alapból azon a pályán nincs barlang, csak pár fix helyen, aki szeret barlangban bányászni az ott egy-két fix bányára korlátozódik. Persze ettől még van érc a föld alatt, de véletlenül generált baelangok nincsenek.

Infrath
most vettem rá magam igazán hogy utána nézzek ennek az lcb block-nak pvp téren

hát én nem gondoltam volna ***** sem ér
annyit ér max hogyha a háztól el mész pár percre , esetleg egy nap loot-olgatni akkor addig ne törjenek be.

standard beállításoknál (4x) 171 mp alatt, egy ember betör egy vault ajtót. akár..
hát kell bele nem kis fém hogy legalább egy éjszakára el lébecolhass...
(a max 256x ahol 1 hp-t veszít a block)

ha pontosan tudják (pár próbálkozás után nem is nehéz..) merre van a raktár esélytelen megvédeni

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.05. 04:04:31

Infrath
nem lehet elbújni a kereskedőnél, sztem mondjuk 6 tol 6 ig van nyitva utána kidob estleg kapsz számlálót.
zárva lesz az ajtó és sérthetetlen.

persze ezek találgatások
ha szemetebb akkor 22 kor kidob
persze lehet próbálkozni hogy pl minibike-al beugratsz este meg ilyenek

ha navezgane -nezünk lehetne a pvp meg rablás stb.
én nem szeretnék zárt térben játszani pontosan tudom már melyik koordináták fele mi van (amit fontosnak tartok, meg a neten is fönt van a map...)

srácok meg értelek titeket sok ismeretlen és tesztelni való, tehát jó lenne ezeket már mind tudni?.. nyugi!
de gondoljatok bele, ha már az első 3 nap alatt egyből mindent kipróbálsz(navezgane) egyből megtalálod az zöld gyepet stb.
sokkal hamarabb lesz kijátszva ez is
nem kell sehova rohanni

sztem kezdjünk egy random gen-t elölről és kész
(ne akarjatok mindent az elején pls mert 2 hét múlva megint nem lesz fönt senki :'( velem)

remélem pierra tomi többiek még nem untatok rá teljesen jó lenne együtt kezdeni 😊

Ha jól emlékszem akkor 6-an, de holnapra megmondom.
Egész jó csaj ez a Pokketninja:

https://twitter.com/PokketNinja

<#guluszem1>

Ma nem lesz több stream,hanem hétfő este,tehát ne is számitsatok alfára szerintem.Twitch tv-n irta ki

Won't be streaming tonight. Be back Monday!

https://www.twitch.tv/pokketninja
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.04. 22:19:43