7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DevLupius
Mit csinált Infrath amiért két szerverről is kizártak titeket?

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Random_
Ha mindent lecraftolhatnál, akkor más minek menne hozzád rabolni? Mindenki kuksolna a bunkerében és craftolgatna.
De lehet unalmas bányászat és craftolás helyett kihasználna bugokat és csinálna magának több tucat tolómérőt zombi tetemekkel vagy tábortűz szétveréssel.

Sokszor elmesélted már az elméleted a játékban, hogy hogyan kellene változtatni a játékon, de igazából nem tud meggyőzni. Főleg azért tartom hiteltelennek a véleményed miután a te stílusod miatt zártak ki minket kát szerverről is. Szerintem ha mindent lecraftolhatnál, akkor még kevésbé akarna az ember kimozdulni. Élő ember nem járkálna a felszínen, voltam a bázisodon Alpha14-ben és inkább elástál a föld alatt a sivatagig bedrock szinten, minthogy a felszínen odamenj és leáss ott. Akkor jöttél fel mikor már mindent kimaxoltál míg mi Ferenccel folyamatosan hordáztunk és lootoltuk őket. Hogy mennyire más a stílusunk jellemzi az is, hogy én 1000 óra játék után ástam le először a bedrockig a múlt héten a közös bázison. Neked meg az első dolgod az, hogy oda leásol ott csinálsz pár kemencét.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kiskertem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor nézd meg ezt Ferenc! Van mit csákányozni.3 napot folyamatosan ütöttem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
a fiók beállítások nem érnek sokat
pl. a telefonon letiltok egy számot, hogy ne tudjon hívni block-olom stb.
az illető fog egy másik telefont és felhív..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.14. 01:57:54

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
én csak segíteni akartam azzal, hogy beszámolok arról velem hogy történt és hogyan oldódott meg,
de akkor ezek szerint fogalmam sincs miről írtam, hát üsse kő.

nekem is feltűnt hogy sose fogynak, meg hogy nem kezeli a rendszer ezeket jól
ezért mondtam, hogy fogod magad elolvasod a levelet leginkább az alját és meg keresed a leiratkozást
én soha semmit nem tettem még tiltó listára vagy blockoltam vagy raktam spemb,
csomó adatbázis van amit meg is osztanak másokkal talán néha,
de ha leiratkozol kikerülsz az adatbázisból konkrétan eltünsz
a fikón belüli beállítások sztem nem működnek

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.14. 01:54:15

Gilmoor
Infrath:
tényleg azt gondolod, hogy ilyen triviális dolog miatt akadtam ki? Leiratkozni egy hírlevélről? Vagy spam-be rakni egy címet?
Eleinte szorgalmasan pakolgattam spam-be a leveleket. Aztán feltűnt, hogy ugyanazok a levelek véletlenszerűen generált karakterláncból álló levelezési címekről érkeznek. Elfogyott a hely a kitiltott levelezési címek között. Igen, a spam szűrőnek is vannak korlátai. Aztán egy időre feladtam, inkább azoknak a leveleknek csináltam szűrőt és irányítottam mappákba vagy más fiókba, amiről tudtam, hogy fontosak. Addig jó, amíg nem tudod miről beszélek és adja isten, hogy ez maradjon is így.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

De nagyon vicces mikor lepörögnek róla a hullák,vagy ha agyonnyomják egymást,akkor kipréselik az alattuk lévőből a lootot,és az pottyan le.Már kész a motorlejáró is:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.13. 22:19:33

Egyébként érdekesség,már a második hetediknapi hordát éltem túl,és sértetlen maradt a cobblestone pillar a zombik alatt,ellenben az oszlopot azért ütik,majd azt meg kell erősitenem,még jó hogy 9 tartja a házat.D

Infrath
nem volt semmi gond csak amíg megírtam az enyém addig nem frissítettem az oldalt, hogy lássam a tied..

FerencHuN
Én válaszom kb ugyanaz mint a tied csak nem regény 😄 mi baj volt vele? 😊rövid,tömör lényegre törő😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Felül a magyar szerverekre kattints.Mindhárom jelszavas,irj a gazdáknak! Dragscorp szerverét némi ellenszolgáltatással lehet csak használni<#idiota>

FerencHuN
Ez jó. Jöhet még 😄

Infrath
legközelebb feldobom pár random képpel hátha úgy érdekesebb lol 😄
pl.

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.13. 18:59:45

FerencHuN
Most megfogtál 😄

Infrath
miért?
elolvastad egyáltalán 😄 ? akkor lehet elgondolkozok rajta..

FerencHuN
Regény íráson még nem gondolkoztál? 😊)

Köszönöm! Annyit még had kérdezzek, hol érdemes játszani, milyen szervereken?
Infrath
karakter törlése: ha a menüben vagy option -> player profiles
vasbeton: meg kell tanulni a receptet a skill menüből, alapbón az az "n" betű,
egy workbench és egy motor meg a többi hozzá való kell a cement mixer hez
cement mixer rel tudsz csinálni concrete mixet amiből lesz a beton
-10 beton mix ből csinálsz egy beton kockát és még 10 el upgradeled ha megszárad abból lesz a jobbik beton...
-vas és clay-t égetsz kohóban amiben készítesz rebar frame-et, ezt lerakhatpd és fel is veheted
1x upgradeled 10db fával majd 10 beton mix el ami egyből a száradó beton lesz

sok más block os is lehet gyártani amit tovább lehet upgradolni ezekről nem tudok beszámolni

semmisem biztos mindent betörhetnek playerek és zombik is ha hagyod

fa->vas->*->beton->jobb beton->acél->jobbik acél (tradernél szerezhető)
* ide lehet sorolni esetleg a követ
azért írtam külön mert ha fától kezdve upgradedolsz ami nem igazán éri meg akkor skippeled a követ

a jobbik beton a legjobb sztem
amire oda kell figyelni
-zombik képesek elérni néha a 3 blockot
-a zombik képesek ráálni hullára és tüskére
-zsarú és feral zombit le kell szedni mert nagyon erőset sebezz a falra
-ajtó és tüske vonzza a zombikat

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.13. 18:48:28

FerencHuN
Szia karakter törlés folyamatát másra bíznám.Passzolok. Vasbeton bármien framet felupdatelve eléred .2fa,2vas,2beton réteget kell felupolni.vagy legyártasz vas framet akkor kimarad a fa réteg.vagy gyártasz beton kockát azt csak egyszer kell uppolni.Ja és semmi se zombi biztos.😊

Sziasztok, még új vagyok itt és a játékban is. Lenne két kérdésem, hogy tudom a karakterem törölni a másik, hogy tudok vasbetont gyártani? Konkrétan azt szeretném tudni, hogy milyen framet lehet hozzá használni? Azt jól gondolom, hogy a beton az zombi biztos?
Infrath
az egyetlen dolog ami rosz lenne az az ha mindenki sniperrel rohangálna, de simán belehetne rakni egy olyan opciót, hogy mikor a rendszer érzékeli hogy egy másik player keresztjében vagy akkor egy kicsit megvakulsz vmilyen effect mittom én milyen..
és akkor tudsz rá reagálni
ez olyan mikor a távcső csillog és látod őt(kicsit máskép)

Infrath
a fegyver összerakást nem igazán értettem
a fegyvereket többször kéne egyben találni mint külön
melyik hozzá értő ember szedi szét és teszi be a pisztolyát a széfébe???

ennyi erővel lehetne pl. különféle drogokat is találni néha (ha már házakban kutatunk o.o ) és otthon el lehetne őket szívni
pl. 10 percre hatékonyabban ások vagy lenne vizipipa néha egy sluk és mennél dolgodra 😄 mittom én lol
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.13. 18:26:38

Infrath
mit gondoltok erről a gondolatomról?
mióta pvp szerón vok, volt időm elgondolkodni, hogyan lehetne élvezetesebb vagy érdekesebb anélkül hogy bármi változna,
viszont élvezhetőbb legyen a game

sztem ha csak azért kellene kimozdulni otthonról, hogy egy nyersanyagból többet szerezz (pl. nitrát), receptet szerezz vagy bizonyos magokat (pl. krumpli)

tehát mindent ami a játékban van lekraftolhatóvá válik magától (pl. tudsz tolómérőt kraftolni)
a receptek sokkal ritkábbak lennének, de lehetne venni tradertől
de sűrűbb és több lenne nála nem úgy mint most és drágább lenne
sztem sokkal jobb lenne és teszem hozzá sztem semmi nem változna
idővel úgy is meg lesz mind és akkor már nem kell azzal törődnöm mit loptak el mert nem érdekelne
belogolnék és craftolnék, bányásznék lootolgatnék ölnék playert stb.

mining helmet meg a machete lehetne workbench ben újra kraftolni mint pl. a furó fejet
és vmit kezdhetnének ezzel a workbench függ a wrench től és vissza dologgal is
sztem simán bekerülhetne a saját kraft menübe a wrench meg a mechanical parts
(mire eljutna oda az ember hogy van 30 majd még 60 pontja és 40 majd 70 constr. tool-ja....)
simán berakhatnák

nehogy azt mondjátok hogy így túl könnyű lenne
pont hogy élvezhetőbb

én egésznap a városban lófrálnék blunderbuss al
ha már lehet papírt gyártani
és az sem érdekelne ha leölne egy player
de az hogy kirabolnak és elvihetnek olyan dolgokat mint a wrench, workbench, calipers, tool and die set, blood draw kit
ez nem poén skacok mert megöli a játékot kb. olyan érzés mikor egy shooter game ben egy hacker(csaló) van
vagy csak az összes fizetős cókmókot megveszi vki és legyőzhetetlen
ideges leszel és otthagyod a játékot örökre mert ez az egész így értelmetlen

a motor elvesztés talán annyira nem is zavar szívesen kimegyek szétkapok pár autót még

egy csomó tnt használtunk már el mert többen vagyunk nagy hely kell, de bányászni az egészet nem akarjuk o.o
viszont rohadtul ki kell menni keresni zonákat vagy szürke köveket mert a föld alatt ásni ma már nem kifizetődő
unalmas és nehéz
érdemes kimenni pl. sivatagba ahol csak homok van pik pak vagy 3 vas tárnát találtam
meg a bányákban is nagyon jó!

(hmm nem olvasom át <#wilting> peace! <#hawaii>)

Azt nemtudom.Most éltem túl mégegy hetedik napot.Az összes tüskémet kinyirták.DD

FerencHuN
vajon ha zuhanyzó üveggel körbe rakom mint 1 valódi üvegházat növekedne a növény? jó sok üveg kell hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.11.13. 17:00:28

FerencHuN
Az igen elég veszélyesnek tünik 😊

Kannabiszt termesztesz?<#idiota>

Ez jó,nekem is elkészült az üvegházam:

FerencHuN
Veteményesem szépen alakulgat 😊

Infrath
ezt megint beírom <#love11> , mert miért ne
ma vagyis vasárnap már remélhetőleg kitörünk a felszínre a hatalmas bázisunkkal

ha vki csatlakozna még, jöjjön!
pvp szeró
random, én(infrath), davies, vándor, meknzi
úgy néz ki itt maradunk

7day szerver:
185.38.249.206:26925
ha vki belépne mikor mi nem vagyunk aktívak akkor nyugatra induljon a 0.0 tól

teamspeak:
213.181.201.119
"7days to die" szoba a "privát szobákon" belül
jelszóért írjatok rá vki re ts en aki online
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.13. 02:45:27

Infrath
hmm sokat haladtak egy hét alatt <#fejvakaras>

bár én nem értem ezeket az elemeket, tök jól néz ki, de
én elsősorban hatékony bunkert akarok nem szééépet

sztem ha lesznek azok a jó kis trap ek majd
amik nehezen szerezhető anyagokból készülnek,
romlik, pusztul, nem lehet felvenni, naa azt szeretni fogom majd .. <#love12>

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.13. 02:41:18

Infrath
szögbelövő-t keresni kell külön az alkatrészeket és össze rakni vagy venni egyben vagy külön külön
motort wrench-el(csavarkulcs) szerezhetsz autókból, ezt sajna random adja, ha nem találtál -> jön a kövi kocsi 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.13. 02:33:04

Infrath
én is ugyan ezzel a problémával küzdöttem a múltban de vettem a fáradságot
és mikor jött vmi "szemét" végig olvastam és megkerestem a leiratkozás gombot, de
ha nem akarod elolvasni akkor vannak olyan lehetőségek ma már hogy a feladó blokkolása, nálam van olyan is hogy leiratkozás gomb(ez nem tudom mit csinál pontosan mert szerintem ez is blockol o.o) stb.

ma már non ritka az ami jön(ezek sajna mindig jönnek majd ez kb olyan mint mikor felhívnak vmi ajánlattal és nehéz őket lekoptatni) és az is megy a spem be hálaistennek automatikusan

Most teszteltem a 7.napot a bázisomon,egyet sajnálok csak,hogy még nem sikerült feltuningolnom az összes tüskét,amúgy jól szórakoztam,gyakorlatilag nem is kellett gyilkolnom,sorban potyogtak le a hullák mellém,alig győztem lootolni,a végén sikerült azért nekik egy helyen kivágni a tartóelemet,és lejöttek a pincébe,akkor gyorsan felmenekültem,jó hogy a létra ki van szedve alul,nem értek utol.Most majd nem győzök javítani.D

Az már nagyon nem jó...

Itt az új videó az alfa16-ról:

FerencHuN
Micsoda kis "aranybányára" leltem. nitrát és vas dögivel remélem 😊

FerencHuN
Szia kellenek hozzá az alkatrészek. úgy tudom nem legyártható egyiksem. minibike receptet én is most találtam 200.napnál tartok..😊

Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.11.12. 19:57:29

-Hogyan lehet szögbelövőt csinálni?
Megtanultam a receptet, de sehol nem találom a listában a szögbelövőt.
-Motort szeretném megtanulni, már mindent megtudnék csinálni, de nem találom sehol a receptet. Van valami gyakorisága hogy hol található?

Gilmoor
másik ilyen adathalász válallkozás a https://steamgifts.co/
Csak saját felelősségre!

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
Nézd franky értem én, hogy a Te ingerküszöböd nem lépi át ez az egész, de Én ma töröltem 1400+ levelet a postafiókomból (amit közel 14 éve regisztráltattam) és egészen sokáig zavartalanul használtam is, amíg az utóbbi hónapokban el nem kezdett ömleni hozzám megmagyarázhatatlan helyekről, változó feladócímekkel különböző reklámok. Mocsok sokat szenvedek vele, azon vagyok, hogy töröltetem az egész fiókot, csak az a baj, hogy sok hivatalos helyen használom az adott címet. Nincs a gépemen semmi kártevő program, egyszerűen a levelezési címem bekerült egy adatcsomagba, amit vagy elloptak, vagy megvettek. Minek után a levelezési címemhez banki tranzakciók is tartoztak, az érdeklődési körömnek megfelelő direkt marketinges levelek érkeztek hozzám. Nálam ez már messze meghaladta az ingerküszöböm. Annak idején miért ezt a címet használtam a steam aktiválásra? Mert kb annyira bíztam az internetben és az emberekben, mint most Te.
Nincs bizonyítékom arra, hogy a steamnek bármi köze lenne az email címem "kiárusításához". Lehet nem is tőlem, vagy akár a steamtől szerezték meg a levelezési címem. Ami érdekes és aggaszt, hogy a hivatalos levelezési címemre érkeznek olyan kereskedelmi tartalmú levelek, melyek egy általam korábban felkeresett terméket tüntetnek fel kedvezőbb ajánlatban, vagy az érdeklődési körömnek megfelelő tartalommal próbál manupulálni. Ezt honnan tudják?
Steamre visszatérve... pont elég lenne egy kódot küldenie, amit beaktiválsz a steamen. Minden más csak hablaty, hogy ne kaphass több kódot, mint egy... ezeregy más módja van kivédeni.

más .. miért gondolod, hogy megmutatnak neked olyan információkat bárhol is, ami értékkel bír? Vásárlási szokásaid, mennyi pénzt költesz erre-arra, érdeklődési köröd és már is része vagy egy célcsoportnak.
Jaaaa. hogy ma, hogy most ez még nem jelent semmit? majd fog.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.11.12. 18:14:55

Jó,de akkor ne nekem válaszolj,ha mindenkinek irod.<#idiota>

franky79
Ott van a fórumos adatlapomon a steam fiókom, nézd meg. Látsz mindent, amit a steam kiad, de pl. van egy olyan oldal, ami megmutat egy halom adatot az accal kapcsolatban: https://steamdb.info/calculator/ Ez is nyilvános. (Tök jó lenne, ha ennyi pénzt tudnék tényleg költeni játékokra, amit az oldal ír, de szerintem az ötöde se ment el rá)
Hogy érted ezt a megvezetést? A steam az nudli a google-hoz képest. Pl. egy havernak yahoo-s mail címe van és úgy van felvéve a gmailes címlistámba, mégis látom 2-3 kapcsolatát, akikkel gondolom levelezik. Na én ezt nevezem megfigyelésnek! 😊
Amúgy meg nem tudom hol kéne meghúzni a határt, de nem hiszem, hogy ott, hogy a humble bundle látja a steames nyilvános adataimat. Ha ez őket boldoggá teszi és adnak egy játékot ingyen, örüljenek! 😉
Infrath
mindenkinek írtam
ezt nem bírok el egyedül a hordával dolgot nem értem
mivel a zombik oda jönnek ahol te vagy, ha jó helyen állsz egész nap várhatnak arra hogy elkapnak..

Gone Home is ingyen van hétvégén akit érdekel!!

3 éve pont én nyitottam neki topikot,ha valaki elakadna:

https://sg.hu/forum/tema/1376764708

Gone Home magyarítás

szerk:egyszer legalább el kell indítani a játékot,ahhoz hogy létrehozza a mappákat a fordításnak
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.12. 14:44:31

Ezt az utolsó mondatodat nem értem mire irtad. (vagy lehet nem is nekem ment)

Az is jó lenne ha nem lennének ott a tüskék,igy alulról könyebben tudnám őket irtani,de egy hetedik napi hordával nem birnék egyedül.

Gilmoor
"Alapból a steam fiókod adataihoz bárki hozzáférhet amint tudják a steam nevedet." Tényleg??? Az remek. Na hát ezt nem is tudtam. Te honnan tudod? Szívesen tájékozódnék onnan ahonnan Te, mert úgy látszik az a forrás sokkal többet oszt meg. Elárulnád nekem kérlek, hogy lehet ilyen információkhoz hozzájutni?
"Imádom" az olyan embereket, akik azt hiszik, hogy Őket bizony senki nem vezeti meg, mert azt észrevenné...
hogy is tartja a mondás? Boldogok a "lelki" szegények, mert övék a mennyek országa?.. talán ez is egy technikája a túlélésnek 😊
Ki tudja? Az biztos, hogy kevesebben kapnak közülük szívinfarktust vagy gutaütést.

Infrath
mondjuk ezt a halom tüskét sose fogom megérteni <#hehe>

megjegyzem még külön,
nem mindig elég csak olvasni
van hogy olvasol és elfogadsz vmit, de valójában másra nyomtál okét..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.12. 04:12:06