7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
a fickó aki betört pontosan tudta merre van a másik rejtett szobánk is
nem azért, de ha csákánnyal kiütsz egy blockot egy pillanatra látod a fal mögötti részt is
mi ez ha nem bug os csalás megint csak
ez van ez alpha

https://www.twitch.tv/infrath

Benézünk a lengyel szeróra DON-al.DD Nem jössz?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.15. 23:14:36

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
tornyot építünk az alján halom tüskével
a ház fala több réteges és fönt járunk ki be egy híddal
felszinen szintén halom lcb
a tüskék alatt kerttel aminek kifele menet 3 fal van megint csak

föld alatt nem lenne jó ásni
mert akkor csak be kell ásniuk az egyik járatba ahol a föld alatt betörnének könnyen

pont ezért nehéz betörni
alulra kell menni vhogy és oldalról betörni majd vhogy felmászni mert nem az alján lennének a fontos cuccok
eltart egy ideig..

"de lenne egy 1 plusz hely amit meg ásunk és építünk" -minimum 4 külön földalatti kijárattal jó lehet.
De jó hogy megkérdeztem.
Újra telepítést tervezek és nem lett volna jó ha elvész a világ.
Köszi

Ha nem szerveren játszol,akkor itt:
C:/Felhasználók/....(neved)/appdata/Roaming/7Daystodie
A mappa beállításainál engedni kell a rejtett fájlok,és mappák megjelenítését,különben az appdata mappát nem fogod látni.(win10-nél,ez a gép-felül a nézet fül,és jobb oldalt beállításoknál van)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.15. 21:56:52

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A játék hol tárolja a mentést?

Infrath
valóban! mindenki csak azt mondja fórumokon is
meg én is így gondolom
(ott elrejtése föld alatt és ennyi)

mondtam is a többieknek legközelebb talán az lenne a legjobb ötlet, ha kb 2 km belül lenne mindenkinek külön lyuka/bázisa a földben
és ne legyen fúrt alagút egymáshoz se..
ha kell vmi átmegyünk
de lenne egy 1 plusz hely amit meg ásunk és építünk

így ha megtalálják a bázist ott nem találnak semmit
ha pedig egyikünket kirabolják
akkor a másikunk kitudja őt segíteni

fő szempont, hogy (én legalábbis) egy látható hatalmas jól védett erődöt akarok amiben lakunk, ha már együtt nyomjuk egy szerón..
jó lenne nem a föld alatt lakni
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.15. 20:19:36

Infrath
na az jó én pénteken pihizek
szal csütörtök este ájulásig megy a maraton! 😄

(o.o meknzi davies nem annyira aktívak sg-n de üsse kő o.o)
MEKNZI, DAVIES TI HOGY VAAAAaagytok?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.15. 18:12:04

Maholnap éjszakás vagyok. Utána tudok érdemben ott lenni. Olyan csütörtök második felétől.
Infrath
a kaztevő válogatós
csak a trágyát vitte 😄

majd kirobbantotta magát oldalra
csak be kéne fejezni végre 😞
így állandóan fentről leereszkedik mint mi 😊
ha kész lenne
2x is meggondolja be akar e törni mert sok melója lenne vele

Infrath
7days pvp lengyel szerver:
185.38.249.206:26925
ha vki belépne mikor mi nem vagyunk aktívak akkor nyugatra induljon a 0.0 tól

teamspeak:
213.181.201.119
"7days to die" szoba a "privát szobákon" belül
jelszóért írjatok rá vki re ts en aki online
vagy privi itt.

Én sem voltam fent sokat, akkor is csak vándoroltam.
Betörtek? Elvittek mindent? Nem voltam bázison. Betörés elleni védelemről máshogy gondolkodom. Legjobb, ha soha senki, még véletlenül sem talál oda, ahol én lakom. Még akkor sem, ha belesétál. De ha mégis, akkor is csak harmadát, negyedét találta meg annak amim van, mert 0-ról kezdeni én sem szeretném nagyon. Nem nagyon tudok más védelmet elképzelni. Ma kezdtem, az egyik lakhelyemet komolyabban venni.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.11.15. 16:46:37
Infrath
én mindig zombi kajázok talán davies csinált pörkölteket 😄
én a first aid badge kat csináltam amin meglepődtél anno
emlékszem kimentél a sivatagba gyűjteni aloe-t majd visszajöttél és nézted mi a fa.... 😄

(o.o én úgy emlékeztem hogy kincses térképet adtam úgy hogy ne kérdezd honnan)
pve szerókon baromi nagy mennyiségben találok kincses térképeket folyton
egyszerűen mindent felvásárolok, akár jobb minőségben is
így játszhatatlan..

Ez még a badgerhole szerver,vagy már másik? Ott léptem be utoljára,aztán már nem volt kedvem újrakezdeni megint.Drag szeróján nyomom most

Jobbulást Davies-nek!

Infrath
dehogy is minden nap vagyunk
vmikor este 4 kor fel mentem még 😄 és játszott a tesód is

megint betörtek! mindegy nem lényeg csak mondtam 😄 még nincs kész a vigyilló....... 😞

azért nem látsz minket
mert egy kicsit ráuntam az építésre egyedül
viszont mikor meknzi vagy davies rámír egyből mek, ha éppen nem kajolok..
meknzi és davies hétvége óta nem nagyon aktívak!
meknzi nek mostanában változó de pl. tegnap vagy vasárnap egész nap volt szinte
vagy nem is tudom már nekem is összefolynak a napok
davies nagyon beteg, de általában mindig azt mondja kora reggel de inkább 11 után este szokott lenni, de neki is változó

és ha már itt tartunk végre van munka 😊 hétfő óta nyomom így jelenleg nekem is olyan 16-21 a biztos aztán +- 2 óra kalkuláció még attól függ gyors vok e vagy milyen kedvem van 😄

JAJ FERI ELFELEJTETTEM RANDOM KÉPET IS HOZZÁ ADNI! bocsi 😄DD
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.15. 15:37:51

Infrath
hihi ez vicces!
mikor drag szerverén voltunk és receptet cseréltünk
(a receptet az egyik kis házban találtam a te házadtól nem messze)

pont akkoriban kezdtem el azon gondolkodni hogy kihasználom / e? a csalásokat

és akkor meg kérdeztem te mit gondolsz erről
és a határozott válaszod az volt, hogy
"ha szeretnéd csináld csak NE tudjak róla"
lehet a kifogásokban rossz vok, de mivel ahogy te is mondtad "senki nem válaszolt"
(nem én voltam az egyedüli hülye 😄 lol)

Köszönöm a segítséget. Alapjaiban változtatja meg a túlélés érdekében tett lépéseimet 😊
Ott is kaptak?
franky79

Srácokat 1-2 napja nem látom. Csak nem!?? 😊

<#nevetes1> <#banplz>
Mályki86
Szia! A yucca gyümölcsből tudsz craftolni yucca juice-t.Tűzhelyet, és főzőedényt nem igényel, csak a gyümölcs, és üres üveg kell, hogy nálad legyen.
Ha már van tűbortüzed, és edényed, akkor csak meg kell merítened az üres üvegeket egy tóból, pocsolyából, vagy medencéből, és mehet is be a tűzhelybe. 😊
Sziasztok!

Egy kezdő kérdése:
Vizet vagy bármilyen innivalót honnan/hogyan tudok szerezni? Tegnap két halál is ennek a rovására volt felírható.
Fogyasztottam Yucca termést de az nem segített. A sivatagban voltam ott találtam egy település félét de üres üvegeken kívül nem leltem semmit.
Utoljára szerkesztette: Joob81, 2016.11.15. 14:00:48
Egyik bann*lásért én voltam okolható és nem Infrath. Ezt akkor is tisztáztam. Gyorsan el is felejtem ezeket a bugokat. Erről a szerverről nem kívánok távozni, akkor sem ha egyedül kell szembenéznem az itteni kemény magokkal..Srácokat 1-2 napja nem látom. Csak nem!?? 😊
Random_
Hát kaptam tőle úgy receptet, hogy azt mondta ne kérdezzem hogyan szerezte.

Az is érdekes volt mikor a közös játékban egyik nap éhezünk másik nap fellépek és ott van 4-5 stack pörkölt a ládában. Aztán kérdezem diszkréten hogy lett ennyi kajánk, de senki se válaszolt. Mikor még kertünk se volt egy krumplit vetettem el a kertbe. Meg hát ő maga is elismerte, hogy csinált ezt-azt. Számomra az ilyen nem hiányzik, egy dolog ismerni egy bugot és más dolog kihasználni. De még ha él is vele, legalább tudjak róla és ne tiltsanak ki azért szerverről, mert vele egy helyen volt a hálózsákom és egy bagázsba sorolnak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem zavar,nyugodtan irogass,olvasószemüveget még nem kell használnom hála istennek.

Neked aztán sokat lehet adni a szavadra, bármit megcáfol az ember, jössz egy másik mesével. Tudod mennyit kamuzott már nekem Killer mióta idekeveredett hozzánk? A padlást megtömhetném vele. <#csodalk>
A hozzánk pedig egyenlő az itt játszikkal és nem pedig Admin vagy Addol neki az Admin a két szép szemérért vagy mert fizet érte, stb. - a gyengébbek kedvéért direkt írom le.

Ironman2:
Bocsánat de jogom van az önvédelemre, netalán zavar hogy részletesen válaszolok? Vagy nehezen megy az olvasás?

OFF:
Akit kirekteltek PvP-n el kellene ismerni, hogy hibázott, ahelyett, hogy mindenki mást hibáztatnának. Szövetséges berektelte, persze a szerver admin tehet erről is, úgy hogy nem is játszik azaz 'No Admin play' van. <#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.14. 21:34:01

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Killer csak egy 14 talán mostmár 15 éves kisfiú akit nem egyszer kaptam hazugságon,vetitésen 😊

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Érdekes ha Rocco kiakad,akkor regényeket irogat,rosszabb mint Infrath<#idiota>
A kitiltást azért kaptad,mert kötekedtél,és fogyatékosnak neveztél,persze töröltem mindent,mert topikgazda vagyok,megtehetem,töröltem Rocco hosszú leveleit is,mert nem a témába illett,nem azért mert nem akarok róla tudni.
A Rust topikra hivatkoztam,mielött csalással vádolja Infrath.ot,nézzen körül hogy őt,és társait mivel vádolták páran.NEM ÉN RÁGALMAZOM!!! Igaz ott is ment a mellébeszélés utána.El lehet olvasni.Ennyi!!! Nem kell ide fél oldalas meséket gyártani,a tények ott vannak leirva.

Rocco: nem kellett volna magad és killert egyszer sem addolnod, akkor elhinném amit írsz, talán.(de ez nem így volt, killer szószátyár fiú 😉 )

illetve még egy megjegyzés: anno mondtad, hogy miért jó olyan szerón játszani ahol az admin is játszik.
egy két igazság volt benne, de! nem hiába "reklámoznak" úgy szervereket, hogy no admin play.
akarva, akaratlanul is felveti a lehetőségét erre arra.
szép estét!
Iron és amikor indoklás és figyelmeztetés nélkül bannoltál önkényesen itt sg az korrekt és tisztességes húzás volt?Csalást pedig én egyedül a te környezetedben tapasztaltam 😄

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Drága Ironman, mielőtt beszólsz előtte inkább számolj el háromig.

1, Ha gondolod megkérdezhetjük AngerHUN-t milyen érzés volt, mikor folyamatosan REKT-elt mindenkit Don régi szerverén - ahol a PvP nem volt tiltva - és a karrierje vége előtt csalással hátba lőtték. A 2 szerver admin közül téged folyamatosan kilőtt, majd te elmentél sírni Donnak, aki feljött és mögé teleportált, hogy sunyiban kilője. Ez meg történt. Ellentétben amiről te beszélsz az mind rágalmazás és a mai napig visszaolvasható. Remélem nem kell elmagyaráznom mi az a rágalmazás. De ha igen, kérlek szólj.

2, Nagyon ismerheted ezeket a rágalmazó embereket, ha már becsületesnek hívod őket, pedig még egyikkel sem játszottál még. Hogy is játszottál volna, mikor utálod a PvP-t, mert te lennél mindig az első akit WIPE után kirektelnek (erről te magad már többször meséltél itt, ezért is nem Rustozol). Sok játékos jellemezte ezeket a dühöngő játékosokat a fórumban is. Én ismerem vagyis sajnos ismertem mindet. Még játszottam és segítettem is nekik, ha kellett. Erre ezt kaptam tőlük. Tanulságos. Minden visszaolvasható, nincs törölve semmi sem.

3, Érdekes, ha engem támadnak, akkor azok csak jó emberek lehetnek. Vicces vagy, viszont most állítsd le magad, mert egyszer már kavartad a dolgokat, hogy engem rossz színbe tüntess fel és volt már egyszer egy komolyabb vitánk...Tudod a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

4, A moderátor munkáját kérlek ne akard már minősíteni. Ha neked hiányzik néhány trágár hozzászólás, akkor tudod hol reklamálhatsz. Ellentétben veled aki a vitánk közepette ténylegesen törölt hozzászólást, mert már nem bírtál mit kezdeni vele és kijelentetted, hogy részedről minden elfelejtve. Valahol még megvan, jelenteni akartalak az önkényes törölgetésért emlékszem. <#banplz>
A Rust topikban szándékosan nem töröltem semmit se. Egyrészt nem áll jogomban szelektálni a hozzászólásokat megfelelő indok nélkül, más részt nem kívánok öngólt rúgni. Gyönyörűen kiolvasható minden a párbeszéd menetéből és annak tartalmából, majd levonható a következtetés ismerve a Rust világát, azt én mennyit játszottam és mit csináltam a játékban és ki az aki segített nekem vagy nekünk ha nem egyedül játszottam! Kívül állóknak persze nehezebb perdöntő véleményt formálni, de a párbeszéd még így is sokat elárul...

UI: közben megtaláltam, amit el akartál rejteni az emberek elől <#mf1>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ha nem akkor nem, nekem 8. Ismerek olyan játékost aki aki PvE-n is kihasználja az ilyen bugot, persze ha van a játékban. Rád csak emlékeztem, hogy sokat panaszkodol, milyen hamar kijátszod, én csak összekapcsoltam a dolgokat.

A legnagyobb hibás itt megint csak a TFP, szarnak rá, hogy használható legyen a játékuk, csak takaróznak az alfával.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.14. 17:25:44

Én Infrath-al nagyon sokat játszottam,és pont róla nem lehet elmondani hogy csalt volna.Rocconak üzenem,nézzen szét előbb a háza táján hogy mi volt a Rust topikban,és miért vádolták becsületes játékosok addolással,mint admint,mert rengeteg komment lett törölve ami az igazságot kimondta,Szóval ennyit a becsületességről.Végig követtem ott az eseményeket.
Bocs,de nem hagyhattam szó nélkül.

Infrath
és a másik a campfire csalás már jó ideje benne van
hula duplikálás meg most jött

most komolyan hibáztassatok azért mert a játék adja magát .. lol
könnyű lenne ezeket kijavítani!

Infrath
ez így nem jó! tisztázzuk akkor most!
amikor bejött a stabil verzió drag szerón 3 nap alatt TISZTESSÉGESEN mindenem megvolt .... 2x (kivéve magnum recept azt még random tol kaptam, meg a herbalos szar se volt meg)

(már csak az építés maradt amit ügye az ember sose unn meg mert mindig van vmi új ötlet verzió stb.)
de akkor is untam már semmi nincs ebben az ******an

De most megint kedvet kaptam vándor davies mekenzi fenn vannak a szerón és építkezünk fejlödgetünk pvp zünk
a legnagyobb poén az volt mikor be akartam menni lecsapni az ürgét míg biciklimre ülve akart elindulni, erre meghalt lol
mert a bicikli haye bale -en volt és mikor leért róla megpurcant
a másik mikor baromi lagban sírok davies nek hogy jöjjön hozzám a kajádás mögé mert a csávo haverját megöltem mikor felmászot a létrán
de ö neki fogalma se volt róla hol vok ott körözgetet össze vissza erre jönn davies és elüti 😄
király volt
(külön dicséret ekkora lagban 😄) kéne reset a szerverre mert szar most egy kicsit lol mindegy ez nem fontos)

a lényeg hogy mindent megtettem már és mikor unni kezdtem
elkeztem csalást is használni..
mintha csaló g**i lennék állandóan minden játékban lassan úgy beszéltek
mintha ti sose tettétek volna meg..
mittom, én pár kövel, tollal
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.14. 15:01:29

A raidelés a pvp egyik fő alapja,bár ezt én is ellenzem,de ebben a játékban milliárd helyre el lehet rejteni a cuccokat,nem úgy mint a Rustban.Még a H1Z1-ben is megoldották hogy lehessen ásni,úgy hogy egy kis bucka jelöli a helyet ahova a cuccodat rejtetted.

Nem kell odarepülnie, távolból is le lehet csekkolni akármelyik játékost.

Akkor gondolom PvE-n is buggal teremt elő magának mindent ahelyett, hogy 'tisztességesen' végigjátsza a játékot és élvezze annak minden részét. Aztán megy a panasz milyen unalmas pár nap után a tele kamrával együtt...<#mf1>

Infrath
1x hibáztam csak..(mindegy)
akkor ez van nekem más a játék stílusom..
én ölni, nyersanyagot gyűjteni vagy receptekért mek ki és nem azért hogy lopjak

én szeretem a pvp-t attól függetlenül van-e haszna..
én azt hittem mindenki így gondolja

szerintem két külön dolgot tettek egy játékba ami így nem állja meg a helyét
-építkezés craft (ezzel együtt jár az ha lopnak az nem jó, vagy rombolnak, kuka az egész és felesleges is szinte mivel ha offline vagy semmit sem tehetsz)
-pvp (még az archeage ben is, ami egy elég keményen fizetős játék attól függetlenül hogy free to play el reklámozza magát, ha meglopnak akkor is legalább a 20% -át (asszem nem tudom pontosan) visszakapom, ha a rohadék leadja..)

miért ne lehetne esetlen olyanokat csinálni hogy a zárat levered a dobozról de elpusztitani te nem tudod ha csak nem te raktad le
és mikor belenéznek csak a 20% át látják..

így ráadásul
még jobb is lenne mivel az emberek valódi idő szerint mondjuk holnap is eljönnének pl.
sokkal többet járkálnának ki pl. így is
mivel egy lopással nem tudnának szerezni tömeg sokat..

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.11.14. 14:45:17

Random_
A zombi tetemes bug kihasználása és a tábortűzben sokszorosítás. Egyik csapattagunkat pár száz évre tiltották ki. Azaz kb. örökre... csak mert egy háztartásban éltünk. Én megúsztam a kitiltást, de mások beszopták rendesen.

Admin szépen odarepül és megnézi a tevékenységed, benéz a hátizsákodba aztán kitalálja, hogy te csalsz vagy nem. Lehet valaki sértett felnyom aki elől elhappolsz egy épületet. Néha nem egészen igazságos a döntés, de van mikor megalapozott.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

EAC-al nekem is többször volt bajom az utóbbi időben. Általában akkor ha valamelyik Unity-s/EAC-os játék frissítette magát és elqurta azr. Ekkor mindegyik EAC-os játék behalt indításnál, addig míg sikerült újratelepítettnem valamelyik játéknál az EAC-ot.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.14. 13:12:02

franky79
Este megnézem, köszi.
Próbáltam erre felé is elindulni amúgy, de nem találtam külön letölthető eac-ot, meg talán uninstall részt sem hozzá.
Szerintem jól megoldották ezt a wrench-workbench dolgot,még több ilyen függővé tétel kellene a játékba,és akkor érdemes kimozdulni.

DevLupius
Én találkoztam már vele, az EAC-ot kellet újra rakni.
Szórakoztam vele kicsit, már csak arra emlékszem, hogy akkor javult meg amikor a teljes uninstall (Game/EAC) után indítottam a játékot és az kínálta fel az EAC telepítését.

Ha megy sehogy töröld ezeket:
C:\Windows\SysWOW64\EasyAntiCheat.exe
C:\Windows\System32\drivers\EasyAntiCheat.sys

Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.11.14. 12:52:11

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Én Kobretti asztalát használom,mert még sajátom nincs<#awink>

franky79
Találkozott valaki EAC 11 hibával? Elindítom a játékot és még a windows asztalon a csík húzás végén dobja ezt. Próbáltam már helyi tartalom ellenőrzését, meg teljes törlést és újra letöltést az appdata-ban lévőket is töröltem, meg az indítóban is rányomtam már, hogy töröljön mindent, de ugyanez a hiba. EAC nélkül megy.
Elvileg csak annyi változott, hogy frissítettem a vga driverem, meg feltettem egy remotr szervert progit, de azt le is szedtem és nem javult meg. Nincs kedvem wint újra húzni e miatt.
franky79
A németen keményen ment a másolgatós bug kihasználása.
Felléptem 1*, hogy bányásszak meg hordázzak a pvp-zőknek nyersanyagot, de még a követ is úgy másolták. 😞 Így nem láttam értelmét.
Nem tom ki volt benne, de nem csodálom, hogy repültek.
FerencHuN
Azért én ki fogom próbálni az üvegház (zuhany fülke blokk) disájnt. és akkor zárható is lesz. esetleg köztes üveg pillérekkel megerösiteni

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

FerencHuN
Nem rossz😊 kb azóta az enyim is igy néz ki 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Azért ne essünk már túlzásba a kraftolható tárgyakkal, igenis ki kell mozdulni a putriból, ezzel megannyo kalandot kínálva a játékosoknak.

Arra én is kíváncsi volnék, mit csinálhat egy játékos PvP-n amiért kitiltják végleg. Általában csalás, szabályszegés miatt tiltanak ki bárkit végleg egy normális szerveren...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.11.14. 08:45:16