7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
nem mert nem sebez sokat
3 turrent is szenvedve ölt meg egy sima zombit
bár mikor player-t sebzett sok volt

én inkább arra leszek kiváncsi milyen ívben kell majd elhelyezni hogy löjjön
(kiváncsi vok 5 kocka magason mit lő meg

https://www.twitch.tv/infrath

Nem rakott bele lőszert,pedig igy akkor nagyon könnyű dolgunk lesz vele.Eh,előre látom a pályákon eltűnik majd az összes autóroncs.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
nekem úgy tűnt nem tett bele lőszert
nem kell neki csak működik és kész
sztem, javítsatok ki ha nem

Gilmoor
a motorral tudod növelni az áramforrás kimeneti maximumát. Nyilván minél több motor van benne, annál gyorsabban fogy el az üzemanyag. De a video alapján sok értelme nincs, ha 3 turret kell ennyi lőszerrel egy zombi lelövéséhez.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Ja a lenti dolgot most találtam ki, a felújítás az igaz, de nem gondoltunk telekértékesítésre, viszont lehet jó ötlet lenne. 😊

A befolyó összegekből építenénk publikus hordavárót elsőrangú anyagokból amit a lakosság használhat. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
CsP szerverén elkezdtünk restaurálni egy kisvárost, ha valaki ennek nyomait találná kérem annyira tisztelje munkánkat, hogy nem veri szét amit beépítettünk. Majd osztok meg a munkálatokról képeket, egyelőre a helyi kocsmát csinosítottuk ki és pár téglaházat, de fokozatosan haladunk, majd lesz közvilágítás is meg parkok. Ötleteket várunk, ha valaki esetleg beköltözne annak tudunk biztosítani üres telket melyre építhet házat. Gondoltunk rá, hogy a telekrészt árulnánk, több árfekvésben is vannak üres telkek. Lesznek majd felújított eladó házak is, de még nincs kész projektünk. Ha a tulajdonos maga vállalja, hogy felújítja a házat, akkor persze olcsóbb. A megvásárolt háznál viszont elvárás, hogy az eredeti állapotot megközelítőt kell visszahozni. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Lehet az alap recept nem igényel motort?

Egyébként számomra hasonló kérdés merült fel a workbench és a chemistry station kapcsán. Kicsit sem természetes számomra, hogy egy komplett házi labort és munkaasztalt viszel a hátizsákodban. Nekem olyan megoldás szimpatikusabb lenne, hogy az alap workbench és chemistry station receptje ne tartalmazza a (kalapácsot, franciakulcsot, mérőedényt és főzőedényt) Ezek olyan kiegészítők legyenek, mint a forge-nál a tolómérő és társai vagy a tábortűznél a főzőedény meg grillrács.

franky79
Én azt sem értem, hogy mi ez a motor bele pakolás? Elkészíted az asztalon, gondolom ott kell hozzá motor, vagy összerakod, mint a motorbiciklit is. Utána használod benzinnel. Hova teszed a plusz motorokat? Minek bele? Olajnak látnám még értelmét, esetleg új cuccként a motorba való gyertyáknak, és akkor abból lehetne tényleg több is, de motorból???
Nekem az nem jött le belőle, hogy lőszer mennyi fér belé, de lehet csak beletekertem és azért. A motor nem nagy gond, mert azt sokat lehet találni az autókból. vagy randomon nem ad annyit?

The Matrix has you...

PvP-n azért gáz lesz az autoturret,bár van idő elmenekülni előle.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez az!!!!! Az autoturret!!!!! Már nagyon hiányzott!!

Jópárat felszerelni a 7.napra,aztán lemenni,és csak gyüjtögetni a sok lootot.Pár motor azért kell a generátorba hozzá.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.26. 12:32:07

Hiába szólok neki fogy az élete,nem hallotta meg<#idiota>

Random_
A régi mentések kuka és ilyenkor teljesen új telepítés ajánlott a régi verzió törlése és új játék indítása.

ha ezt mind megváltoztatják, akkor a régi mentések is változnak vagy csak ha új random pályát indítok, akkor találkozok ezekkel?

The Matrix has you...

FerencHuN
Új videó:

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

köszi, segített az árnyék kikapcsolás meg a látótávolságot is levettem.

The Matrix has you...

Hasonló konfigom van,kapcsold ki az árnyékokat,látótávot vedd le középre,meg a loot távolságot is.Leveheted még a textúraméretezést is half-sizedre ha akarod,de úgy csúnyácskák lesznek a textúrák.Árnyékokat mindenképpen kapcsold ki,mert az megdobja az fps-t.

Az nem normális<#idiota>

kösz.

az mennyire normális, hogy i5 6600K és 960 GTX mellett 34 fps-essel döcög a játék?

The Matrix has you...

Csak eladásra jók,de némelyikért jól fizetnek

a gyémántok meg egyéb drágakövek kellenek valamihez vagy csak eladni lehet őket?

The Matrix has you...

CSP szerver tényleg nem ment napok óta, nem tudni miért :\ tegnap elindítottam, mára megint leállt, de most újra megy 😊
köszi, hogy szóltatok 😉
Alfa16-ra biztos lesznek magyar szerverek,addig toljátok az ezernyi unofficial,vagy official szerveren.

Igen,látszik is a grafikonon hogy benntvoltak még tegnap.

Gilmoor
Ez fura, mert ma reggel sem tudtam csatlakozni.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Idővel elmennek, de horda éjszaka érzékelnek. Ha elásod magad a felszínen fölötted fognak gyülekezni, szóval érdemes olyan helyen beásni magad, hogy a lejárat máshol legyen, mint ahol éjszaka tartózkodni fogsz.

Random_
Én utoljára tegnap este játszottam rajta. Lootoltam meg kereskedőnél jártam. 724. napon volt a szeró

Hali,

Akkor mi történik, ha a zombi-horda estéjén a föld alatt jó mélyen vagy a magasban vagyok? Magyarán elvileg nem éreznek, bár lehet a horda mindenhova követ majd. Na mindegy, szóval amikor nem csatázok velük és reggel felmegyek a felszínre, pl. , akkor azok még ott lesznek vagy idővel elkullognak?

The Matrix has you...

Napok óta offline, globálisan nem elérhetó (GT banner) nem csak neked.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Gilmoor
csp szerver csak nekem nem elérhető 2 napja?

Mályki86
Nyilván az egész team az összes családtagjával, szomszédaival, és barátaival az elmúlt hónapokban, azok összes hetének, minden napjának a 24 órájában ezen a fixen dolgozott.
Kalapálják alpha 16-ot, szóval...<#falbav>
nem semmi!!!!!!!<#idiota>

https://www.twitch.tv/sp1gu

Megint hatalmasat alkottak:

We’ve just released Alpha 15.2 b8 which fixed a critical EAC timeout issue.

Ezt sikerült fixálni majd' két és fél héttel az előző patch megjelenése óta.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.22. 11:50:23
Mi ez a miniupdate?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Köszi mindkettőtöknek 😊

Amúgy tegnap rájöttem, hogy nem néztem meg rendesen a skilleket...olyat is kerestem blueprintben amit csak skill kifejlesztése után lehet készíteni..pl a 7,62-es töltény...blamaaa

Ettől függetlenül köszi. Arra már rájöttem, hogy igazából minden zugot meg zombit át kell nézni, mert néha olyan dolgokat ad be, hogy csak lesek 😊

The Matrix has you...

Random_
A nagyvárosban több a könyvesbolt, de kisvárosokban is szokott akadni könyvesbolt. Első sorban a recepteket a könyves boltokban kell keresni. Persze lehet találni zombikban és szemetesben is receptet, de a loot nagyobb eséllyel dob könyves polcokba recepteket.

Könyves polcok meg vannak egyszerű családi házakban is meg nagyobb épületekben is.

Infrath
általában szemetesek, könyvespolcok, kis páncélszekrényekben vannak..
én pl. egy halom receptet gyűjtöttem zombiktól meg a város körül lévő szemetesekből

de azt is mondhatnám változó random stb.

meg a medicine-es polc meg kis szekrényben van ügye medic kit recept
meg ott van az air drop is

ha olyan helyen vagy ahol több dolgot tudsz átkutatni több az esélyed a loot -ra természetesen
ha wasteland re mész kutatni
bármi aminek van dura-ja az ott magasabb dura szintű lesz..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.21. 00:12:04

akkor nem lesz
köszi.

Azon is múlik, hogy hol keresem, úgy értem, hogy egy város vagy elég egy tanya? nagyobb az esély egy városban, logikus, de mivan ha mégsem 😊

The Matrix has you...

Random_
Véletlenen múlik van amikor egymás után dobál azonos recepteket nekem is. Keresni kell a könyvespolcokat és a kicsi széfeket és előbb-utóbb meglesz minden recept.

Infrath
nem! egyszerűen csak nagy a drop rate-je a bőr cuccoknak
és ha mindent át kutatsz az összes szemetest
akkor sztem a nyílpuska és a huntig knife is sokszor találsz sztem

Infrath
ah ok sorry biztos nem figyeltem ..

Az miért van, hogy nem találok több blueprintet?

Értem ezalatt, hogy a lábra való, bőrből készíthető páncélt már 26 ezerszer megtaláltam, de a többit azt alig adja. Mi kell hozzá? magasabb szintű technikai/tudományos/egyéb tudás?

The Matrix has you...

Pont az hogy az a terület ahova épitkeztem nem volt védett

Infrath
igen erről hallottam,
nem jó, hogy kiirtjátok az ottlakokat, építményeiket stb. mert nem is spawnol vissza
ami gond volt
és nem csak te jártál így..
szervertől függ hogy te bant kaptál mások csak simán nem tudnak építkezni tovább (védetté nyilvánított területen) 😞
😊

De hála istennek az admin helyrehozta,most újra mehetek az egyik legjobb magyar pve szerverre,csak most időm nincs a héten.DD

Én meg úgy vagyok vele hogy nem birok várni,kijön egy early acces és a fél világ rajta van már a szervereken,és pont én nem tolom? Dehogy várok!! Megvettem a Conant is majdnem 9000-ért.Megérte? Persze hogy megérte!!! Igaz vannak oltári nagy hibái,pl tegnap bannoltak egy nagy hülyeség miatt,ilyen még sose volt velem.elötte napokat toltam,felépitettem a bázisomat,és kiderült hogy rossz helyre raktam,mert állitolag az spawn hely,de a spawn ami azt jelenti hogy tábortüz 2-3 barbárral állandóan,az kb 5 méterre volt attól amit épitettem,de nembaj az a lényeg hogy bevette az én bázisomat is a spawhelybe,mert ilyen hülyén van megirva a játék pályája,hogy a mellette levő területet is beleszámolja,és a Battleeye-be igy lett elküldve,az meg ugye nem tehet róla,automatikusan szórja a bannokat. (itt nem a VAC van,hanem a Battleeye).
Itt is be kéne vezetni,ahol spawnolnak a zombik,oda ne lehessen épitkezni,különben banán van.D

Pontosan! Ez így van!! Egyébként kár volt megszüntetni azokat a nagy sziklákat a tavakkal az alján,milyen jól néztek ki,volt olyan hogy sziklák közt úsztunk a vizben,olyan gyönyörű látvány volt.Egyébként aki meg akarja nézni az alfa 9.3-at az még fel tudja telepíteni a bétáknál,igazi öbölvárosokat lehet gyártani,meg sziklaoldalakba épitkezni.Most is vannak nagy sziklák,csak valahogy máshogy néznek ki mint anno.Annyira reálisra akarnak menni hogy elveszik az igazi játékélmény.Pl 2 bázist ami kilóméterekre volt egymástól,pillanatok alatt összekötöttük utakkal,most meg szenvedés megcsinálni ugyanezt.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.20. 02:48:56

Infrath
conan exiles is sztem nagyon jó lett
hiszen jól lett megoldva a védelem
a szinteződés
nekem non bejön az a megoldés mint minecraft ban
fa kö vas stb. és adott nyersanyagokat egy adott nyersanyaggal tudott megszerezni vagy/és többet szerezni
és az eszközöknek és felszerelésnek csak durabilitije van
amit ha megjavítasz ugyanolyan jó marad stb.

sztem el kéne dönteniük végre a tfp, hogy rust vonalat követik vagy a minecraft vonalat
a kettő együtt nem jó sztem
és ha döntenének akkor az egész játék más lenne
én simán örülnék neki ha nem lennének városok/utak
csak néha elhagyott építmények amik játékosokéra hasonlít
simán lehetne ilyen kb 4x akkora terület foglaló trader hez hasonlatós építmény amiben vannak npc-k
sütnek napoznak stb. falról lövik a zombikat
sztem simán lehetne a játékban a főváros helyén egy ilyen
ahol a játékos bespawnol és 3 éjszakát tölthet csak ott ingyen az elején
lenne egy doboza vhol a nevén
és később lehetne ezt bérelni
sőt akár ágyat is lakrésszel
és amíg itt tartozkodol nem csökken a kaja víz amit vehetünk a bérleti díjnak is..
és akkor az emberek a szerveren ott tömörülnének néha beszélgetnének üzletelnének stb.
és a receptek beszerzése is .. sigh
na mindegy és már ott is tartok hogy ne ezzel játszak..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.19. 16:41:30

Infrath
amikor én még elkezdtem érdeklődést mutatni a játék iránt
olyan 13-13,7 verzió környékén
akkor is a youtube on csak is
9-es verzió
és max nagyon kevés 12 ver. volt fenn
akiket ez érdekelt sztem 9 verziónál ért véget a móka

de úgy is mondhatnánk
amikor még újdonságnak számított

egy játék sem bírja sokáig, a legnagyobb indok egy játék befejezésére az hogy rá unsz
még ha egy ugyan ilyen típusú játék jön ki szebb grafikával-> megveszi az ember..
az mmo-k is frissülnek vagy fél évente, hogy elérje a 4-6 évet
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.02.19. 16:19:13