7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt le lehet ellenőrizni amikor bemész creative módba
mert ott távolabbról is tudsz építeni és ott látod az egész területet
szal a 7 es szabály tudtommal minden irányba 3 így egy 7x7x7 es kockát képezve középen a az lcb vel
https://www.twitch.tv/infrath
Amúgy discordot kedvelem mostanság csináltam egy szervert https://discord.gg/f4VhEmQ
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy akár elrejthetsz is cuccot például ásol az földbe egy lyukat vagy a padló alá és oda raksz egy ládát. Aztán visszarakod a földet vagy a padlót és akkor még ha betör is valaki a házadba kicsi eséllyel találja meg az igazán értékes cuccokat.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A lényeg, hogy egy 7x7-es területet véd le melynek a közepe a kocka maga. Függőlegesen pedig a pálya teljes magasságában véd. Jelenleg alap beállításon van ez azaz. 32x-es erősséget ad az alap elemekhez. Kellő türelemmel kiüthetők a védett elemek is. Van továbbá egy deadzone ami ha jól tudom most 30x30 ezen területen belül nem tud más lerakni elemet.
Arra ügyelj, hogy akit barátnak felveszel az ellen nem véd a kocka. Bevett szokás külföldi tömegszervereken, hogy bejelölnek random emberek barátnak és így látják hol a hálózsákod. Továbbá a védelmed ellenük nem ér semmit. Én olyan szervereken ahol szabad a rablás és pvp ott nem szoktam bárkit barátként visszaigazolni, csak akit jól ismerek akivel már játszottam együtt.
Most a szerveren egy haverommal vagyunk közös házban így két blokkunk van azokat leraktuk és reméljük eleget véd. 😊 A blokkot ha egyszer lerakod vissza tudod szerezni. Vagy kiütöd de az elég sok meló. Egyszerűbb, ha körülötte minden elemet kiütsz és a blokk leesik. Ekkor simán felveheted.
Még nem nagyon játszottam pvp szerón, és nem teljesen világos hogy működik a land claim block.
A 7 kocka amit véd az a kockátol számítva 7, vagy a kockával együtt, szóval 3-3 minden irányba?
A védelem vízszintes és függőleges irányban is ugyan annyi?
Ha úgy rakom le a kockát hogy nem tudnak hozzáférni, pl fal mögé, akkor sehogy sem tudnak kifosztani?
Többet is lerakhatok hogy ezzel védjek egy nagyobb épületet, vagy egyszerre csak 1 véd?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.22. 11:50:10
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem ragaszkodom én se az állandó esőhőz...
Szavazzunk az esőről is,vagy Random visszaveszi azt?
Amúgy mindent felhúztam a beállításokon,és maradt 60 fps,jó ez az új vodeókari.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.22. 01:54:51
Nincs buherálva semmi xml azokat a paramétereket változtattam amit sima játék indításánál is lehet.
VIP csoportot nem tudom, hogy csinálok-e még Alpha16-ig kitalálom, de ezt már sokadjára írom le!
drag, don és kockaparty szerója számomra tökéletesen működött
ezen a szerón nem..
lag -olok
nem tudom mi a különbség lehet navezgane en be van kapcsolva vmi ami
random gen ben nem?
egyébként én kérnék sreenshoot -kat vagy
config fájlt vagy csak jegyzettömbbe másolva az adatokat elküldeni
engem érdekelne az egész hogy néz ki
de csak ha nem gond vagy személyes..
érdekelne már hogy néz ki ez az egész
fejre lövök semmi
én személy szerint folyton részem van laggolásban (akiknek jobb a gépe gondolom nem) de biztos nem vok egyedül tudom..
olyan a lag mikor belép vki ahhoz hasonló, csak ez most akkor jelentkezik mikor zombi spawnol a terület betöltésével együtt
így a túrázás is szopás
zombik lagolv nem túl nagy kihívás
annyira talán nem akadályoz a játékan, de nem tudom miért van...
bár ha azt nézzük pvp van, engem felbafna ha azért halok meg, mert nem tudok célozni..
de én meg jegyzem don szervere anno meg a kockaparty szerverre 100% jól működik
itt nem tudom mi a különbség, hogy nem jó..
bár én azt nem értem, hogy lehet az hogy az állatok egy lövésre halnak mintha nomad alatti szint lenne
a zombik meg úgy halnak mintha nomad fölötti szint lenne
(a játék elején! mindenki tudja hogy az állatok sima nyíllal csak akkor egy lövés ha fejre lösz..)
én nem hittem volna hogy bármi féle szervert ilyen nehéz configolni..
nem elég skacok egy multit kezdeni majd annak a fájl tartalmát átmásolni?
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
7 Days to Die server by Random_
Meghívtam szerintem az összes 7DtD-os ismerősöm, de aki már tag az is tud további tagokat meghívni! Hajrá!
A szerverre felraktam az SMX modot ami lecseréli az UI-t. Kicsit színesebb és praktikus, hogy kirakja a szomjúságot és az éhséget. Így nem kell mindig nézegetni a karakterünket. Aki True Survival modot próbált az ismeri ezt az UI-t mert ez is azt használja. Ha nem tetszik lehet rajta alakítani, de alapvetően praktikus, így szerintem érdemes használni. Játékosként nem kell feltelepítened elvileg semmit hozzá.
"Az lesz, hogy lesz ez az általános csoport és lehet lesz egy külön VIP csoport vagy valami szekció ahová azok léphetnek be akik fizetősök.
Ez akkor az általános csoport,amit ma nyitottam újra.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.21. 02:03:46
pvp van ok, de rablás van e?
ha van akkor ez csak a megolt személy zsákjára érvényes
vagy be is lehet törni máshoz?
"Az lesz, hogy lesz ez az általános csoport és lehet lesz egy külön VIP csoport vagy valami szekció ahová azok léphetnek be akik fizetősök.
Én úgy képzelem el, hogy a fizetősöknek kicsit nagyobb beleszólásuk lehet a szerver életébe, mint azoknak akik csak simán használják a szervert. Pl. a beállításokról vagy wipe és egyéb modok bevezetéséről azok nagyobb súllyal dönthetnének akik pénzzel is hozzájárulnak a szerver üzemeltetéséhez. Persze ezt még van idő kitalálni, most csak elég ez a csoport."
Remélem nem probléma, hogy kértem a teljes jogosultságot a saját nevemet viselő csoport felett főleg miután a beleegyezésem nélkül lett létrehozva és már csomó tagja volt mire én rá tudtam nézni egyáltalán. Tegnapig még ahhoz se volt jogom, hogy embereket vegyek fel... pedig már 10-én létrejött. Azt gondolom, hogy alap, hogy a nevemen futó csoportnak én vagyok a tejhatalmú adminisztrátora, de az is elég lett volna, ha megkérdezel mielőtt létrehozod.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.04.20. 16:20:28
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.20. 14:11:16
"Persze ezt még van idő kitalálni, most csak elég ez a csoport."
szerk:pár embert akit tudtam meghivtam
http://steamcommunity.com/groups/Sg7Daystodie
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.20. 11:52:39
A szerveren jó lenne kialakítani egy közösségi életet majd ebben a témában is várom a véleményeket. Nekem akadt olyan ötletem is, hogy akár kitalálja valaki, hogy szeretne építeni a közösség számára egy létesítményt. Pl hidat két sziget közé vagy egy arénát ahol harcolhatnak egymással emberek erre kaphatna támogatást az admintól pl alapanyag formájában. Olyan elemeket amit amúgy nem lehet craftolni... Erről mi a véleményetek?
Most a fele bejegyzés arról szól, hogy ő sétálgatott és mennyi sok állattal találkozott és mennyire feldobja a játékot meg mennyivel hangulatosabb lett a sleeperektől. Annak azért kicsit örülök, hogy a behemót nem került be, mert szerintem ez a mutáns alien vonal kicsit eltereli a játékot. Alpha17-ig legalábbis. Amúgy a banditákról nagy csend van nem tudom az most hogy áll, de Alpha15-ről lecsúszott most Alpha16-ra se kerül be, akkor már morcos leszek. Kicsi életet vinnének még a játékba.
Quote Originally Posted by madmole View Post
Hey guys, things are really shaping up. We are close to a content lock and then its nothing but bug fixes and testing. I played yesterday and it was feeling incredible. Vultures in the sky added so much immersion, and caused a lot of threat. I ran from them and they kept following me. I then stumbled upon a pair of wolves and their pathing felt more realistic and the new turning is awesome. I ran to the desert to escape the wolves only to have a snake jump out of a weed and scare the ♥♥♥♥ out of me. I went from biome to biome testing the new wild spawning I did but sadly did not encounter a bear. Each biome has its own list of animals that spawn there now and it just feels so much different. Finally I ran into a house to escape vultures only to see to dead bodies laying on the floor. Suddenly one of them gets up so I engaged it and it was tough, I got stunned and it was hack and slash to the death it felt like TWD. Finally it died and my ears returned to normal and I attack a dead cheerleader to make sure it was dead but it gets up and I run outside, only to get eaten by a couple of dogs. It was a very intense first hour of A16 and I loved every minute of it. The new wild life and sleepers make it really feel like a horror survival movie.
I've been dreaming of sleepers for 3 years and its amazing to see them. Looting is a completely different experience now. You never know where one is lurking or who is dead or not dead. The distant POIs add so much immersion and the new procedural effects are a nice touch. We also slipped in a nice optimization on foggy days so horde nights and weather storms might run better than sunny clear days, or give us some head room to up the zombie counts on horde night which is something that has bothered me since A15.
Anyhow don't get too excited about a release any time soon, but I will guestimate a 3-6 week window for experimental. When I start streaming you know its getting closer. I'll post some game play of A16 soon. Stealth is still being implemented and electricity needs all the gating figured out yet, like is it perks or blueprints? Is it sold only at vendors? We're sorting that out and gazz has to implement all the new zeds to the game stages. Behemoth is kicked to a17. Sorry for that but he needs special pathing and AI. Pig and Stag are on the fence and might or might not make it in. We have 2 wolves, vultures and 2 bears and a snake so animals are way better than ever. All new animations on them too. I'm probably missing a few thigns we need to do but just wanted to say the ligth is indeed shining pretty bright at the end of the tunnel.
szerk:te vagy a Vandor,ha jól emlékszem rá
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.20. 01:57:55
Lusta vagyok utána nézni, ne kövezzetek meg! 😄
Mit kell most tudni az új alfáról? Mikor jön ki? Mennyi esély van rá, hogy 1-2 naponta nullázás kell a szervereknek? Mennyire érdemes most időt fektetni a játékba?
Csak azért kérdezem, mert tervezek felmenni játszani, de mint múltkor is írtam, nekem nincs kedvem 2-3 héten keresztül 1-2 naponta újrakezdeni mindent, mert képtelenek egy 2 lábon megálló új alfát kiadni.
Küldtem privit, aláírásban a mostani steames nevemmel, ami nem változott egyébként. Kipróbálnám újra a játékot, már egyből a közös szerveren. Anyagilag hozzá tudok majd járulni.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.04.19. 17:24:06
Ingyenes lett a Starcraft,ráadásul fel is van újitva:
https://www.gamestar.hu/hoskori-leletek/starcraft-ingyen-20170419-227421.html
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.19. 15:00:03
Ketten vagyunk adminok.Okosabb lettem most is valamivel.<#idiota>#idiota>
Egyébként már meg van rendelve a fasza kis videókártyám,minden összejön péntek este vizuális orgazmusban lesz részem<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.19. 13:32:12