7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
Utoljára szerkesztette: AngerH, 2017.05.27. 11:14:28
Majdnem kerek egy éve. Ez valami évfordulós ünneplés? 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.27. 11:02:46
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Ha jól emlékszem, már korábban is összefutottatok 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.27. 10:54:27
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A cuccaim elviszik oké bejutottak vigyék de mi a f*sznak kell elvinni a workbenchemet meg a forgeomat meg a fákjáimat hálózsákomat meg minden sz*rt? Ha kirabolnak oké de b*ssza meg az aki csak azé játszik, hogy tönkretegye más játékát! Meg én is rabolgattam régebben de nem voltam olyan f*sz, hogy full üresen hadjam a házakat! Csak annyit vittem el emi épp kellet kis kaját ércet stb de workbencet meg forgeot sose! Direkt azért, hogy ne vegyem el annyira más játékosok kedvét a játéktól. Mert most valjuk be ha már összehoztál valamit annyi idő alatt amit rá tudsz szánni a szabadidődből és a házadon kívül (ami kicsit szét lett verve) nem hagynak semmit eléggé elveszi a kedved a játéktól.....
Hát nem tudom ki volt de szerintem annak tuti volt workbance forga meg talán augere is mert azé nem kis idő még a land claim block kiszedése se (amit szintén szétvertek) úgyhogy nem tudom mi értelme volt szétb*szni más bázisát puszta unatkozásból!
De a legjobbakat és jobbulást kívánok neki! 😊
Bocs, sajnálom, hogy pont a te munkád ment kárba és így kellett bebizonyosodnia, hogy ha valamit lehet, azt meg fogja tenni valaki, ha épp olyan kedve van.
A térképfelezős megoldásomon nem gondolkoztál esetleg?
Szerintem mindegy, hogy békések e az emberek jelenleg a pvp szerveren, ha épp olyan kedve van valakinek, simán tönkre tudja tenni a másik játékát, aki csak pve-zni szeretne. Magamból kiindulva, ha legjobb cuccaimban felfedezés közben lelőnek 1-2x, akkor utána tuti nem mozdulok ki többet. A kijelölt zónás pvp teljesen jó.
Viszont ha ennyire sokan érdeklődnek, a pvp iránt, akkor egyszerűen el kellene felezni a térképet. A negatív X területeken tilos a pvp a pozitív X koordinátás területen engedélyezett. Így még bázist is lehetne biztonságos vagy épp veszélyes helyen építeni, ha valaki izgulni akar építkezés közben.
ui.: mielőtt valakibe felmerülne, hogy direkt én csináljam, hogy igazoljam magam, nincs jelszavam a szerverhez a PvP mivolta miatt
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ugyanennél a háznál építkeztem az első single játékomban és egy ehhez nagyon hasonló tornyot húztam fel Én is ide 😊
szép lett. akkor lesz még jobb, ha lesz rajta fáklya is körbe, akkor világító-torony lesz belőle 😊
The Matrix has you...
Egyelőre még ingyenes a kilátó, de lehet később belépőt szedünk 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.twitch.tv/sp1gu
Nem jól írtam le a lehetséges problémát. Lent minden védve LCB-vel, meg fent is. De, ha kettő közötti 30 méternyi földet kirobbantod, akkor omlanak a fent a magasabb szintek. Minél nagyobb csarnokot hozol létre más bázisa alatt, annál kevésbé lesz stabil. Pont emiatt nem alkalmas a játék a full PVP-re, mert igen nagy nyersanyagigénye van a teljes védelemnek. Vagy a föld alatt él az ember.:
Viszont ha ennyire sokan érdeklődnek, a pvp iránt, akkor egyszerűen el kellene felezni a térképet. A negatív X területeken tilos a pvp a pozitív X koordinátás területen engedélyezett. Így még bázist is lehetne biztonságos vagy épp veszélyes helyen építeni, ha valaki izgulni akar építkezés közben.
Arról beszéltünk tervek szerint, hogy a PvP szekció valami előre definiált terület lenne, például a főváros területe. Az jutott eszembe, hogy azért a random gen is át lett most szabva városok szintjén nem tudom lesz-e továbbra is klasszikus nagyváros vagy már csak kistelepülések lesznek negyedekkel. Ha lesz továbbra is nagyváros, akkor ott lenne PvP, ha nem akkor kitalálunk rá más szabályt.
Bár ahogy nézem a mostani szerver életet én nem láttam embert aki lelőtte volna a másikat. Elég békés a társaság a jelenlegi szerveren. Én egyszer törtem be és loptam valakitől, de nem védte a cuccait semmivel, még lelakatolt ládái se nagyon voltak. Amúgy meg, ha ez a tendencia folytatódik lehet simán menne PvP-ben a szerver és a játékosok lerendezik egymással. Aztán lehet külön eventeket létrehozni PvP arénákkal ahol kijelölhetünk területeket esetleg, mint Keepernél.
Lehet ha nem lenne loot respawn és ritka lenne az airdrop akkor az a PvP-t kicsit fontosabbá tenné, mert korlátozottak az erőforrások.
Láttam is az automatában egy lila magnumot amire most gyűjtök. 😄 Van egy kék, de lila jobban tetszene.
A spawn hely könnyen bekempelhető. A kanyar a folyosóban ugye csak azt gátolja meg, hogy ki ne lőjék az ágynál, de a folyosó végén attól még ugyanúgy kilőhetik és biztos lesz aki ki is fogja. Ezt csak úgy lehetne elkerülni, hogy ha a legalább két kijárat lenne egy helyett, pl. a jelenlegi kijárat helyett mindkét irányba elmegy még a folyosó majd ugrás. Rögtön két helyen bukhat ki a csupasz seggű. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.22. 23:53:41
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A nyertes aki utoljára marad az kapna jutalmat.
Nem izgalmas, hogy nem bántjuk egymást. Mondjuk a kereskedő 100 méteres körzetében lehetne tiltott a PVP, ez lenne az 1. számú szabály. Mindenütt máshol igen. Mennyivel izgalmasabb lenne, ha valaki rám lőne építkezés közben? Rust volt számomra toronymagasan a legjobb játék élmény szempontjából a kemény PVP miatt, de már nem tetszik az egész játék, főleg a grafika, mióta ezt felfedeztem.
És még egy nagyon fontos szabályhoz ragaszkodnék a napokban tapasztalt épület stabilitási problémák miatt. Ne lehessen károkozás céljából kiásnia földet a fenti bázis alól. Voltak a 3. szinten építéssel gondjaim, bele telt pár valós napba; mire rájöttem azért omlik a déli oldal, mert alatta volt a lenti bázisom. Az, hogy közte mennyi föld van és csak 1 lejárat nem releváns. Ami lent hiányzik, az az fenti szinteken bajt okoz. Visszapótoltam lent ami hiányzott és rendbe jött minden. De ha belegondolok, néhány tucat TNT-vel elég nagy kárt tudna bárki okozni. Majd ki is próbálom, ha ott tartunk.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.05.22. 17:03:48
Vagy legyen nagy térkép, de akkor ki kell mozdítani kicsit az embereket. Pl a loot respawn 50-60 nap legyen legalább. Nem merem azt ajánlani, hogy szedjük ki a loot respawnt, pedig szerintem még akár megoldható is lenne. Zombikból és kereskedőtől lehet szerezni bármit meg időnként érkező airdropból. A játék eleje kicsit keservesebb lehet és ésszel kell lootolni, nem eldobni dolgokat. Elég más játékstílus.
Nem ragaszkodom az airdrophoz, de szép nagy területet szeretnék......és PvP
Amúgy nem szeretem Nevezgane-t, de a kicsit szűkebb méretei miatt gyakrabban össze lehet futni másokkal vagy látni mások keze nyomát és ez viszont tetszik benne. A random mapot is majd valami nem 10km sugarú körre vegyük szerintem hanem akár csak a felére. A nagyvárosokban PvP öldökléssel.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11