7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként a Steam csoportban nyilvánosan látszik hogy mi a jelszó,szóval még korrekt voltam és elkértem ahogy illik.

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Számítottam rá hogy feljön a tulaj és akkor harc lesz,nyilván az a jó ha halál után nem éled a házában.

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Ja meg még annyit Anger, hogy tény hogy PVP a szerver de a hálózsákomat mi a f*szé kellett szétverned/felszedned? Sajnáltad azt a 2 perc fű gyűjtögetést meg crafting timeot?
Ajtókat zombik segítségével bontottam el az LC követ meg körbe lehetett verni mert csak fa volt körülötte.

Ja meg hát nem tudom mennyi szabadidőd lehetett de ennyire még nem láttam unatkozni senki h landclaim bolkkal védett vas ajtót elbont. Hajrá a továbbiakban! 😄
Nem azé a pár fillérért de én is és sokan mások játék kezdésekor simán elkezdjük a játékot úgy ahogy egy új map esetén nem basszuk nullára le a másik bázisát! Nem az a baj hogy kiraboltál hanem hogy voltál akkora paraszt, hogy mindent ami mozdítható elvittél! Olyan igazi cigányos hozzáállás 😄
Valami olyat csináltam amit tilos?Vagy most mi a gond?Ok lehet sírni de azért ne kövezetek halálra 😄 Nem követtem el vétséget tudtommal és persze nem is lapultam hogy én aztán nem..
Utoljára szerkesztette: AngerH, 2017.05.27. 11:14:28

Gilmoor
Hát az a bizonyos megismerkedésed Angerrel, nem most volt ... ez igaz.
Majdnem kerek egy éve. Ez valami évfordulós ünneplés? 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.27. 11:02:46

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

FerencHuN
Gratulálok, eddig nálunk ez nem volt szokás, mégha pvp akkor se..

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Gilmoor
Random 😊 amikor Angernek megadtad a jelszót a szerverhez.. mégis mit gondoltál, mi fog történni? 😊
Ha jól emlékszem, már korábban is összefutottatok 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.27. 10:54:27

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Semmim nem volt pont azért portyáztam,tegnap kezdtem el a játékot.

Nekem is kifosztosztották a bázisom!
A cuccaim elviszik oké bejutottak vigyék de mi a f*sznak kell elvinni a workbenchemet meg a forgeomat meg a fákjáimat hálózsákomat meg minden sz*rt? Ha kirabolnak oké de b*ssza meg az aki csak azé játszik, hogy tönkretegye más játékát! Meg én is rabolgattam régebben de nem voltam olyan f*sz, hogy full üresen hadjam a házakat! Csak annyit vittem el emi épp kellet kis kaját ércet stb de workbencet meg forgeot sose! Direkt azért, hogy ne vegyem el annyira más játékosok kedvét a játéktól. Mert most valjuk be ha már összehoztál valamit annyi idő alatt amit rá tudsz szánni a szabadidődből és a házadon kívül (ami kicsit szét lett verve) nem hagynak semmit eléggé elveszi a kedved a játéktól.....
Hát nem tudom ki volt de szerintem annak tuti volt workbance forga meg talán augere is mert azé nem kis idő még a land claim block kiszedése se (amit szintén szétvertek) úgyhogy nem tudom mi értelme volt szétb*szni más bázisát puszta unatkozásból!
De a legjobbakat és jobbulást kívánok neki! 😊
Nyugi nem te voltál én látogattam meg 3 embert tegnap a szerveren.

franky79
Előre láttam! 😊
Bocs, sajnálom, hogy pont a te munkád ment kárba és így kellett bebizonyosodnia, hogy ha valamit lehet, azt meg fogja tenni valaki, ha épp olyan kedve van.
A térképfelezős megoldásomon nem gondolkoztál esetleg?

Szerintem mindegy, hogy békések e az emberek jelenleg a pvp szerveren, ha épp olyan kedve van valakinek, simán tönkre tudja tenni a másik játékát, aki csak pve-zni szeretne. Magamból kiindulva, ha legjobb cuccaimban felfedezés közben lelőnek 1-2x, akkor utána tuti nem mozdulok ki többet. A kijelölt zónás pvp teljesen jó.
Viszont ha ennyire sokan érdeklődnek, a pvp iránt, akkor egyszerűen el kellene felezni a térképet. A negatív X területeken tilos a pvp a pozitív X koordinátás területen engedélyezett. Így még bázist is lehetne biztonságos vagy épp veszélyes helyen építeni, ha valaki izgulni akar építkezés közben.

ui.: mielőtt valakibe felmerülne, hogy direkt én csináljam, hogy igazoljam magam, nincs jelszavam a szerverhez a PvP mivolta miatt
FerencHuN
Na várjál idegen nem nagyon tud felmenni vagy tévedek? Valaki közülünk volt vagy a fene tudja.. de csunya dolog..

Az én bázisomat is lehet rabolni. Szerintem egy európai PVP szerveren is sok munkát adna a rablóknak. Hétvégén nem leszek. Sok sikert hozzá! 😊
Nem jártam arra, meg nem is tudom hol vagytok. Legközelebb elzárjátok.
Random_
Na kiraboltak minket és a fasza kis tornyunkat is lebontották. A videó nem várt népszerűséget hozott úgy tűnik. 😞 A rablást még leszarom, de mért kellett egy egyszerű fa tornyot lebontani? Most ez mire jó? Kinek ártott az, nem védtük le de úgy éreztük nem is szükséges, hiszen minek bontaná le bárki is. Hát úgy tűnik valakinek mégis szúrta a szemét.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Én alig látok valamit a videóból. 😞 egyébként tényleg nagyon béna, de ezen már túlteszem magam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Azt hittem, hogy a fülesem sz*rt be, de rájöttem, hogy csak a videóban az...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Gilmoor
Döbbenetes, hogyan tudja minden alkalommal alul múlni magát ez a csóka 😊

Random_

Deja Vu...

Ugyanennél a háznál építkeztem az első single játékomban és egy ehhez nagyon hasonló tornyot húztam fel Én is ide 😊

szép lett. akkor lesz még jobb, ha lesz rajta fáklya is körbe, akkor világító-torony lesz belőle 😊

The Matrix has you...

Random_
Jelszó ment! Jó játékot!

Random küld már el nekem is a server pass-t,Köszi.

Random_
Tegnap kipróbáltuk a szerveren haverom által épített tornyot aki szeretne gyönyörködni a panorámában az keresse fel. 😊
Egyelőre még ingyenes a kilátó, de lehet később belépőt szedünk 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

és bekapcsolom magam PvP üzemmódba, innentől lövök mindenkire (aki nem barát)
igen, gondoltam beindítom a nepper bizniszt <#awink>
Random_
Ezzel a mentés betöltéssel megakadályozza azt, hogy valaki elrejtsen saját cuccot a területen belül. Nem tudom amúgy a szerver fut-e vagy csak akkor indul el mikor van jelentkező? Mert akkor mindenki azonos képességekkel indul.

Visszatérve keeper ötletére, az map visszatöltési rendszer nem tetszik, meg az ingyen fegyverek sem. nincs igazán tétje. Gondolom, ha mapot visszatölti mentésből, akkor a karaktertek sem fejlődnek. Gondoljunk Infrathra... 😊 Mindenki a saját fegyverével menne, amiből annyit rejt el a PVP városban amennyit csak akar. Én be is költöznék oda egy idő után.
Nem "bűn" PVPzni egy PVP szerveren. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Én is raideltem már, de csak azért mert fából volt fal, amit az LCB védett. Meg leszedtem kőkerítéssel védett kertben veteményt. 3 ütés volt a kőfal. Ezek "bűneim". :-) Lehet föld alatt is veteményezni a lejárat körül. Nekem most fent van. Egyenlőre fosztható volt, ahogy látom, de készül a jobb védelem.

Nem jól írtam le a lehetséges problémát. Lent minden védve LCB-vel, meg fent is. De, ha kettő közötti 30 méternyi földet kirobbantod, akkor omlanak a fent a magasabb szintek. Minél nagyobb csarnokot hozol létre más bázisa alatt, annál kevésbé lesz stabil. Pont emiatt nem alkalmas a játék a full PVP-re, mert igen nagy nyersanyagigénye van a teljes védelemnek. Vagy a föld alatt él az ember.:
franky79
Szerintem mindegy, hogy békések e az emberek jelenleg a pvp szerveren, ha épp olyan kedve van valakinek, simán tönkre tudja tenni a másik játékát, aki csak pve-zni szeretne. Magamból kiindulva, ha legjobb cuccaimban felfedezés közben lelőnek 1-2x, akkor utána tuti nem mozdulok ki többet. A kijelölt zónás pvp teljesen jó.
Viszont ha ennyire sokan érdeklődnek, a pvp iránt, akkor egyszerűen el kellene felezni a térképet. A negatív X területeken tilos a pvp a pozitív X koordinátás területen engedélyezett. Így még bázist is lehetne biztonságos vagy épp veszélyes helyen építeni, ha valaki izgulni akar építkezés közben.
Random_
Ha land claimmel véded a bázisod, akkor nem tudják lerakni a TNT-t meg erre egy szabályt létrehozni, hogy nem lehet a másik bázisa alá fúrni szerintem elég nehezen ellenőrizhető és betartatható. Nem szeretnék rendőrködni majd a szerveren a vitás kérdéseit mindenki oldja meg maga a másikkal.

Arról beszéltünk tervek szerint, hogy a PvP szekció valami előre definiált terület lenne, például a főváros területe. Az jutott eszembe, hogy azért a random gen is át lett most szabva városok szintjén nem tudom lesz-e továbbra is klasszikus nagyváros vagy már csak kistelepülések lesznek negyedekkel. Ha lesz továbbra is nagyváros, akkor ott lenne PvP, ha nem akkor kitalálunk rá más szabályt.

Bár ahogy nézem a mostani szerver életet én nem láttam embert aki lelőtte volna a másikat. Elég békés a társaság a jelenlegi szerveren. Én egyszer törtem be és loptam valakitől, de nem védte a cuccait semmivel, még lelakatolt ládái se nagyon voltak. Amúgy meg, ha ez a tendencia folytatódik lehet simán menne PvP-ben a szerver és a játékosok lerendezik egymással. Aztán lehet külön eventeket létrehozni PvP arénákkal ahol kijelölhetünk területeket esetleg, mint Keepernél.

Lehet ha nem lenne loot respawn és ritka lenne az airdrop akkor az a PvP-t kicsit fontosabbá tenné, mert korlátozottak az erőforrások.

Random_
Hali! Jól láttam, hogy te létesítettél automatát a kereskedővel szemben? Valaki felállított egyet, nem emlékszem most, de kedvet kaptam én is és felhúztam egy sajátot. Még soha nem csináltam így ezt is ki kell próbálni.

Láttam is az automatában egy lila magnumot amire most gyűjtök. 😄 Van egy kék, de lila jobban tetszene.

Jó ötlet, de szerintem meg kellene oldani, hogy a loot ládák időnként újra spawnoljanak, ahelyett hogy előre berak pl. 500 shotgunt 15000 lőszerrel hozzá. Ezeket pár kattintással bárki kiveheti és ki is fogják venni, mert ha bent hagyja a következő lehet pont azzal fogja hátba lőni.
A spawn hely könnyen bekempelhető. A kanyar a folyosóban ugye csak azt gátolja meg, hogy ki ne lőjék az ágynál, de a folyosó végén attól még ugyanúgy kilőhetik és biztos lesz aki ki is fogja. Ezt csak úgy lehetne elkerülni, hogy ha a legalább két kijárat lenne egy helyett, pl. a jelenlegi kijárat helyett mindkét irányba elmegy még a folyosó majd ugrás. Rögtön két helyen bukhat ki a csupasz seggű. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.22. 23:53:41

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Ez a Keeper jól kitalálta, hasonlóra mi is gondoltunk haverommal majd a szerveren. Bár ott mi akartuk teljesen felépíteni a nulláról.
A nyertes aki utoljára marad az kapna jutalmat.

okés, mondd meg merre van a bázisod, megyek lőni téged.....
+1 a nehezítésre. Szervereden kockultam kicsit. Konklúzió: elég könnyű a játék. Air drop lehet 3-4-szer ritkább, de ne szűnjön meg.
Nem izgalmas, hogy nem bántjuk egymást. Mondjuk a kereskedő 100 méteres körzetében lehetne tiltott a PVP, ez lenne az 1. számú szabály. Mindenütt máshol igen. Mennyivel izgalmasabb lenne, ha valaki rám lőne építkezés közben? Rust volt számomra toronymagasan a legjobb játék élmény szempontjából a kemény PVP miatt, de már nem tetszik az egész játék, főleg a grafika, mióta ezt felfedeztem.

És még egy nagyon fontos szabályhoz ragaszkodnék a napokban tapasztalt épület stabilitási problémák miatt. Ne lehessen károkozás céljából kiásnia földet a fenti bázis alól. Voltak a 3. szinten építéssel gondjaim, bele telt pár valós napba; mire rájöttem azért omlik a déli oldal, mert alatta volt a lenti bázisom. Az, hogy közte mennyi föld van és csak 1 lejárat nem releváns. Ami lent hiányzik, az az fenti szinteken bajt okoz. Visszapótoltam lent ami hiányzott és rendbe jött minden. De ha belegondolok, néhány tucat TNT-vel elég nagy kárt tudna bárki okozni. Majd ki is próbálom, ha ott tartunk.
zseniális!!!!
FerencHuN
Jelentkeztem nála kipróbálom 😊

FerencHuN
Nagyon kitalálta keeper papa. Vagy csak én látom ennyire jó ötletnek srácok? 😊

Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.05.22. 17:03:48

Random_
Nevezgane-nél nagyob lesz a Random gen, de terveim szerint nem lesz akkora, mint alap esetben. (10km sugarú kör)

Vagy legyen nagy térkép, de akkor ki kell mozdítani kicsit az embereket. Pl a loot respawn 50-60 nap legyen legalább. Nem merem azt ajánlani, hogy szedjük ki a loot respawnt, pedig szerintem még akár megoldható is lenne. Zombikból és kereskedőtől lehet szerezni bármit meg időnként érkező airdropból. A játék eleje kicsit keservesebb lehet és ésszel kell lootolni, nem eldobni dolgokat. Elég más játékstílus.

pont, hogy inkább nagyobb legyen, akik akarják, megtalálják egymást úgy is. Pont a méret a szar ebben a mostani térképben. Szerintem
Nem ragaszkodom az airdrophoz, de szép nagy területet szeretnék......és PvP
Random_
Az experimental pont jó lesz arra, hogy kicsit megérezzük az új verzió adta lehetőségeket. Azt normál beállításokkal nyomnánk és az experimental végén meg menne kicsit nehezítetten.
Amúgy nem szeretem Nevezgane-t, de a kicsit szűkebb méretei miatt gyakrabban össze lehet futni másokkal vagy látni mások keze nyomát és ez viszont tetszik benne. A random mapot is majd valami nem 10km sugarú körre vegyük szerintem hanem akár csak a felére. A nagyvárosokban PvP öldökléssel.

franky79
A16-ra majd én is tervezem a visszatérést, és tőlem is lehet nehezebb, ritkább airdrop és hosszabb loot respawn. A tolómérő meg már nem olyan problémás szerintem, csak kell ölni egy halom zombit, lootolni és eladni mindent és van pénz megvenni a kereskedőnél mindent ami kell.
Azért lesz majd az experimental,bár én nem megyek bele ott még komolyabb épitkezésbe,mert 1-2 hét után wipe lesz,akkor meg sajnálni fogom a bázisomat.Random-al egyetértek,nekem hiányzik a közös élet.De akkor a hordák is össze fognak adódni ha mondjuk egy nagy területen épit mindenki saját bázist

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én azt se bánom ha nincs airdrop.Hatalmas random gen pályán meg lehetne jó sok nap mire újra megjelenik egy loot,pl 50 vagy 70 napra kéne kitolni a loot respawnt.Igaz tolómérőt nagyon nehéz találni,de szerszámosboltokban sürübben előfordul

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gilmoor
Javaslom csináljatok 1 hetes tesztperiódust alpha 16-ra, majd egy hét után wipe és új nehézségi beállítások.